Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

ecwtest

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sveiki , iskilo man tokia problema, kai as pajungiu betkoky aparata (mp3,psp) per usb laida, tai raso apacioja saugus aparato salinimas,todel negaliu nieko ysikelti y psp,mp3. Ka reikia daryti? gal kokius driverius reikia atsisiuti?

Šį pranešimą redagavo ecwtest: 2011-03-18, 20:51

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Žodžiu turiu tokią problemą su kompu. Nebeina nieko įsirašyt į PC. "Windows diegimo paslaugos negalima pasiekti. Tai gali įvykti jei Windows diegimo programa yra įdiegta netinkamai. Susisiekite su techninės pagalbos darbuotojais." Tą išmeta kai jau turėtų pradėt įrašinėt. Dabar nežinau ką daryt, nes jau išbandžiau ir Windows Installer'į atnaujint, bet niekas nepadeda. Gal kas žino ką man daryt?

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu, man yra problema su utorrent, kai megini siustis faila, jam atsisiuntus 0.1% paraso "Device is not ready" ir neina siustis failo, prasau padekit.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Bandyk update'int, ar perrašyk tiesiog. Tradiciniai repair'ai žodžiu :)
Nuotrauka

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Viska istryniau ir per naujo perrasiau ir veikia, o nesitikejau :), dekui Bottom'ai .

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0