Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Atsitiko tokia problema. Pradėjau žaisti COD4: Modern Warfare (pirmą), pora dienų normaliai žaidžiau viskas klojosi gerai, o šiandien įsijungiau žaidimą ir prasidėjo lagai. Net pats meniu lagina, net nekalbu apie gameplay. Bandžiau ir perrašyt - nepadėjo. Nebežinau ką bedaryt, o norisi pereiti pirmąją dalį prieš einant MW2. (Beto, esu įsirašęs ir Modern Warfare 2, pabandžiau jį paleist - o ten nelagina). ^_^

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Gal kas iš kompiuteristų žino kaip IP adresą sužinot, jei žinai tik e-mail? ;D

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Įsivaizduok situacija turi tu mano emailą, aš jį pasitikrinu namie, univere, dar kokioj kavinėj. Natūralu kad visose šitose vietose Ip bus skirtingas. Milijono vertės klasusimas kurį tu norėtum sužinoti.
Atsakymas nesužinosi nei vieno. Viskas ką gali sužinoti tik kur guli pašto serveris. Ber argi tau įdomu koks googlo adresas?

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Atsitiko tokia beda. Pasigavau galinga anti-spyware tipo virusa XP Security Tools. Tai virusas kuris sukurtas, kad atrodytu kaip antivirusine programa, kuri tavo kompe tariamai randa belekiek virusu ir, kad juos pasalinti turi jai atskleisti savo banko korteles duomenis. Anksciau buvau susidures su panasiu virusu, bet tuo atveju pavyko susitvarkyti. Mat sis virusas neleidzia ieiti baveik i jokia interneto svetaine, neleidzia instaliuot nauju programu ir anti-malware programai neleidzia atlikti skenavimo. Issiaiskinau, kad norit isntaliuot ar paleist skenavimui antivirusine programa reikia persijunkt i safe mode. Taigi restartuoju kompa, spaudziu F8 ir man atsiranda ekranas leidziantis pasirinkt, kad windowsai startuotu safe mode rezimu, bet stai dar viena beda - arrow mygtukai nereguoja. Gal galit ka pasiulyt? Windowsu nesinori perrasyt, visgi harde esu sukaupes daug wrestling'o MMA ir kitos medziagos kurios butu labai gaila netkt.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Man vieną kartą yra pavykę nugalėt virusą kuris nieko neleido daryt su PC. ką aš dariau: paleidi run, ten rašai "msconfig". tada pasirenki "startup" ir ten išjungiau kaip įmanoma daugiau programų (greičiausiai pavyks išjungti ir tą virusą, bet negaliu garantuot). Perkroviau kompą. Tada nuėjau į viruso direktoriją (žinojau kur jis "slepiasi") ir patį viruso failą pervadinau į kitokį pavadinimą. Kadangi jo ištrint neleido, bet pervadint leido. Tada tas virusas kaip ir tapo neįgalus ir tada jau jis buvo sunaikintas (nepamenu kaip: ar su delete mygtuku ar visgi prireikė kažko rimtesnio, bet bet kuriuo atveju, tai buvo mano vienintelė pergalė prieš virusą :D)

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Isbandziau ir toki varianta, bet nepavyko. Viruso failai vis atsinaujina. Anyway... Jau per velu. Kompiuteris jau netgi nebeatidaro windowsu. Ijungus kompiuteri vietoj "Welcome" atsiranda juodas ekranas. Siuo metu jau trinu windowsus.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Siaip jau tokiu atveju patartina tureti 2 hardus arba bent susiskaldyti pagrindini harda i 2 particijas ir viename laikyti Windowsus, o kitame svarbius failus, kuriuos gaila butu prarasti. Tuomet ir tie virusai bei gedimai nebus tokie prazutingi :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Dar viena problema. Ant naujai irasytu, svariu windowsu, iejus i internet explorer trukineja vaizdas. Isbandziau ir kitokias narsykles pvz firefox, bet vistiek tas pats. :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
vaizdushkes draiverius susirasyk ir uzsidek aukstesni hz ant monitaro (pastarojo dazniausiai nereikia)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Jau susitvarkiau, dekuj Impaler :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Pasigavau Desktop Security 2010 virusa. Anti-Malware antivirusine suranda virusus ir kaip suprantu juos istrina, bet restartavus kompa viruso failai vel atsinaujina. Bandziau pats ieskot virusuotu failu kompe ir juos istrint, rezultatas visvien tas pats. Bandziau daryt ta pati isijunges safe mode, bet is to irgi jokios naudos. Gal zinot kokiu nors budu kaip galima ji pasalint?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąreal_deal, 2010-05-07, 12:06, pasakė:

Pasigavau Desktop Security 2010 virusa. Anti-Malware antivirusine suranda virusus ir kaip suprantu juos istrina, bet restartavus kompa viruso failai vel atsinaujina. Bandziau pats ieskot virusuotu failu kompe ir juos istrint, rezultatas visvien tas pats. Bandziau daryt ta pati isijunges safe mode, bet is to irgi jokios naudos. Gal zinot kokiu nors budu kaip galima ji pasalint?

Man tas pats, vakar sutvarkiau, šiandien vėl yra... Nesiruošiu trint kasdien to suknisto viruso.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Oba, as irgi vakar pasigavau. Arba labai jis populiarus arba is kokio pro-wrestling saito pasigavom. Man tai jau vistiek seniai reikejo wins persintaliuot tai bus dabar proga. :)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąMarkaL, 2010-05-07, 15:06, pasakė:

Oba, as irgi vakar pasigavau. Arba labai jis populiarus arba is kokio pro-wrestling saito pasigavom. Man tai jau vistiek seniai reikejo wins persintaliuot tai bus dabar proga. :)

Gali but :D man problemos prasidejo apsilankius 411mania.com :D

EDIT: Na va lyg ir susitvarkiau. Katik restartavau PC ir nematau jokiu viruso pedsaku. Tam prireike triju programu CCleaner, AVG Anti-Virus ir Anti-Malware. Pries naudojant Anti-Malware butinai paleiskit AVG, kuri isvalis slapukus is Anti-Malware, turbut tai ir buvo priezastis kodel is Anti-Malware nebuvo jokios naudos. Veliau su Anti-Malware istrinsit visa kita, o su CCleaner praskanuokit bent del sventos ramybes, nes viruso failai buna paplite all over the place.

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2010-05-07, 14:50

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Kaip apeiti tą access is denied? Į fotiko kortelę įkėliau filmą, nes po ranka neturėjau rakto ir dabar negaliu ištrint ;D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Format nepadeda?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-05-15, 11:47, pasakė:

Format nepadeda?

Ne, rašo, kad tą drive naudoja kažkokios programos ar kažkas tokio.. :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Tai kaip su tuo access is denied nežinot? :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Pabandyk šitą programą:
http://www.megaupload.com/?d=OH1YV2BY

Computer Build Lietuva pasakė:

Saugokime savo privatumą. Jei parduodame arba skoliname svetimiems USB atmintinę, atminties kortelę ar išorinį kietąjį diską, ištrinkime iš jų asmeninius failus taip, kad jų nebūtų galima atstatyti. Nemokama programa „Eraser“ pagelbės tai padaryti

Šiaip buvau radęs grynai tą, ko tau reikia, bet neatsimenu kaip vadinasi ta programa. Lygtai buvo žodis "unlocker" pavadinime.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ką tik pats laikiau rankoj kortelę ir prisiminiau, kad ten yra toks "bajeris". Ant kortelės yra toks "šūdukas" kur parašyta "lock". tai jį paslinkus į kitą pusę bus galima ištrint nereikalingą filmą :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-05-23, 20:45, pasakė:

Ką tik pats laikiau rankoj kortelę ir prisiminiau, kad ten yra toks "bajeris". Ant kortelės yra toks "šūdukas" kur parašyta "lock". tai jį paslinkus į kitą pusę bus galima ištrint nereikalingą filmą :thumb:

Ant fotiko kortelės lock??

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Žodžiu, mano broliukas su tėvais failino. Nusipirko būgnus Guitar Hero ir gitarą Rock Band. Žaidimo taipogi nėra. Kaip suprantu reikia kažkokio žaidimo (The Beatles ir panašių būna), kad galima būtų žaisti? Rock Band ir Guitar Hero yra nesuderinami, taip?

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Kas gali būti ,kad CPU durniuoja, t.y vos kelios programos ir jis jau 100% apkrautas, net kai žaidžiu 2k10 išjunges beveik visus PC procesus išskyrus Avast Antivirus jis viestiek apkrautas ir žaidimas kas kokias dvi/tris minutes stringa, o gal čia kitur priežastis. Kompas 2k tikrai turi pavežti ,be to tai kartais nutinka ir su NHL 2007 bei FIFA 07, jau nekalbu apie GTA IV EFLC. Kas čia galėtu būti?

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Suinstaliavau pirmąją Mafia, nucrack'inu, bandau paleist, meta šitą biesą. Bandžiau 2 skirtingus crack'us, meta tą patį. Ištryniau, dar kartą suinstaliavau ir vis tiek meta tą patį. Kame problema?

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tai gal pamegink naujausia Microsoft Visual C++ isirasyti? buna del tokiu sudiekiu kartais problemos

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0