Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
F8 pamegink.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš dabar jau turiu klausimą Tau. Ko Tu nori ir dėl ko tu spaudi tuos F12 ar F2? kodėl nespaudi "delete" ir apskritai kokios stadijoj esi? kitaip sakant aš nesuprantu, ko tu nesupranti :D p.s. phoenix tai yra biosų pavadinimas. tai gal tu ir patenki, kur ir nori?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-02, 17:16, pasakė:

aš dabar jau turiu klausimą Tau. Ko Tu nori ir dėl ko tu spaudi tuos F12 ar F2? kodėl nespaudi "delete" ir apskritai kokios stadijoj esi? kitaip sakant aš nesuprantu, ko tu nesupranti :D p.s. phoenix tai yra biosų pavadinimas. tai gal tu ir patenki, kur ir nori?

Jei ir patenku kur noriu, tai nerandu (nėra) pasirinkimo, jog paleisčiau diską ir pradėčiau įrašinėt Windows.

Nuotrauka

juk taip turi atrodyt bios?

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-12-02, 17:18

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
BIOS atrodo taip, bet boot options gali sleptis po kitu klavishu kraunant os. Pazvyzdys: pas amne bios atidaro F12, boot options - delete.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-02, 17:18, pasakė:

Jei ir patenku kur noriu, tai nerandu (nėra) pasirinkimo, jog paleisčiau diską ir pradėčiau įrašinėt Windows.

Nuotrauka

juk taip turi atrodyt bios?
taip, būtent tai ir yra bios'ai. Pas mane yra "advanced bios features", bet pas Tave nematau, ar čia Tavo bios'ų screen'as? šiaip pirmuose 3-5 paišekok, greičiausiai "bios setup" bus, eilučių "first boot device, second boot device, third boot device". kai rasi, prie first boot device padaryk, kad būtų CD-ROM ir viskas bus čiki :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-02, 17:35, pasakė:

taip, būtent tai ir yra bios'ai. Pas mane yra "advanced bios features", bet pas Tave nematau, ar čia Tavo bios'ų screen'as? šiaip pirmuose 3-5 paišekok, greičiausiai "bios setup" bus, eilučių "first boot device, second boot device, third boot device". kai rasi, prie first boot device padaryk, kad būtų CD-ROM ir viskas bus čiki :D

Čia ne mano, aš iš google ištaukiau. Pas mane atidarius tą "Pheonix.." viskas visiškai kitaip.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
tai tu "delete" spaudi ar ne?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-02, 20:27, pasakė:

tai tu "delete" spaudi ar ne?

Spaudžiu delete; delete + F2; delete + F12 ir taip toliau, bet nieko naujo..

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
neturi galimybės nufilmuot savo ekraną? aš LABAI norėčiau pamatyt, ką rodo Tavo AK kol įsijungia...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-02, 21:56, pasakė:

neturi galimybės nufilmuot savo ekraną? aš LABAI norėčiau pamatyt, ką rodo Tavo AK kol įsijungia...

Nufilmuot tai ne, bet pabandysiu nufotkint rytoj.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Ne į temą
Yra toks dalykas kaip team viewer per ji greit galesit apziuret vienas kito pc, t.y. galės pvz Linas per Simo pc landžiot.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2009-12-03, 15:18

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąImpact, 2009-12-03, 15:17, pasakė:

Ne į temą
Yra toks dalykas kaip team viewer per ji greit galesit apziuret vienas kito pc, t.y. galės pvz Linas per Simo pc landžiot.
Nemanau, kad per Team Vieweri paziurėsi kito žmogaus BIOS.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

TheFan

Baltas diržas

• Naujokai
0
persirasiau windows kur butu galima rasti interneto draivus (local area) google knisuos jau dvi h ir nk nerandu.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąTheFan, 2009-12-04, 20:47, pasakė:

persirasiau windows kur butu galima rasti interneto draivus (local area) google knisuos jau dvi h ir nk nerandu.
interneto "draivus"? :D tokių šiaip nėra, yra tik Tavo tinklo plokštės/modemo, kuriuos turėtum turėt kažkokiam CD.

Nuotrauka

TheFan

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-12-04, 21:29, pasakė:

interneto "draivus"? :D tokių šiaip nėra, yra tik Tavo tinklo plokštės/modemo, kuriuos turėtum turėt kažkokiam CD.
O jeigu neturiu?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tam reikejo kitoj pariticjoj E, D ar kur pasidaryti WINDOWS failu kopija. O tada per My COmputer Manage ir Drivers susirasti juos. Reik viska apgalvoti :D

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Padekit, kazkokia mistika man su pc. Visi iki vieno konventeriai niekaip nesukonvertina viso video. Pvz noriu is .avi i .mp4 sukonvertina 10% ir tada paraso completed, arba .mkv i .avi panasi situacija. Bandziau ivairius konventerius, wtf..?

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tai gal ten trial versionai? ZInau kad durnas klausymas, bet siaip dazniausiai su tokiais itk dalis persikonvertuoja.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
1. Ar ant Windows 7 veikia daemon tools? (aš kaip bandžiau ant beta versijos, neveikė)
2. "Dingo" 2GB ramų. kompe jų yra 4, tačiau paspaudus properties ant My Computer rašo 2 GB. Nors anksčiau rašė 3.25 (kaip ir priklauso XP)
3. Laikrodis rodo nesąmones. tai skuba, tai vėluoja, nesuprantu. (batareiką keičiau - nepadėjo)

HELP

Nuotrauka

Beck

Baltas diržas

• Naujokai
0

Citata

1. Ar ant Windows 7 veikia daemon tools? (aš kaip bandžiau ant beta versijos, neveikė)

Veikia DAEMON Tools Pro 4.35.0306 versija, blogiausiu atveju gali išbandyt MagicIso - tikrai veiks.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Dabar dėmesio, turiu tikrą bėda su PC, na ne tiek rimtą kiek užknisusią... Padėjusiam atsidekočiau visais įmanomais būdais ir likčiau skolingas 4 ever :D

Taigi, kame reikalas. Buvo nesenai perrašyti kompui windows'ai, ir kai jį atgavau, pamačiau kad nėra garso. Visi failai veikia puikiai bet tiesiog be garso. Tada sumasčiau su laidais sužaist ir permečiau į kitą skylę(kur nemanau kad priklauso) ir viskas veikė, bet po ~15min pradėjo labai purvinas garsas eit. Braškantis. Tada pradėjau ieškot draiverių, nes tame čia problema, ir kažką įrašant paprašė ištrint senus, ką ir padariau, bet po to, gavos kad nei kas įsirašė, nei pasiliko seni. Dabar winamp'e jungiant dainą meta:

Spoiler'is

Vat, o patys windowsai ir šiaip, kokį driverių pack'ą parsisiuntus, prašo įrašyt "Realtek AC'97 Audio", bet jį įrašant išmeta šitą:

Spoiler'is

Paspaudus kad tęstų, restartuojas PC... Diskų tų prie kompo visų neturiu. Taigi esu "dead-end'e". Net jobano impact'o negaliu pažiūrėt per šitą š. Jei kas ką patartųmėt, būčiau labai dėkingas. :D
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
nu pradžiai siūlau nueit į "device manager" (spaudžiam dešinį ant My Computer, tada properties>Advanced>Device Manager) ir ištrint garso plokštės tvarkykles. Tada sukišt laidus į jų vietas ir parsisiuntus kokią programėlę, kuri randa reikiamus draiverius, įsirašyti viską ko reikia. jei tai nepadės - greičiausiai sugedo garso plokštė :D na bet naują gali nusipirkt kad ir už 15 litų jei nesi mėgėjas bandyt langų tvirtumo ir kaimynų kantrybės :D

tiesa, taip pat windowsų registrą reiktų pravalyt, tam vėlgi skirta kažkokia programėlė, bet nepamenu kokia, eik www.cbl.lt turėtum rast atsakymą.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-01-05, 21:15, pasakė:

tiesa, taip pat windowsų registrą reiktų pravalyt, tam vėlgi skirta kažkokia programėlė, bet nepamenu kokia, eik www.cbl.lt turėtum rast atsakymą.

CCleaner pvz.:
ČIA

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Nezinau ar labai i tema taikau.
Zodziu problema su mano mp4. Isimetu ten dainu ir po kazkiek laiko klausimo (Pvz perklausyta daina 4 kartus kartais daugiau,kartais maziau) ir tas grotuvas paima ir nukerpa ja per vidury arba pradzioje(Tipo jei nukirpo 0:22/4:13 tai ten daina issijungs ir persijungs i toliau sekancia dainia)
Gal zinot kame problema? Philips GoGear SA6045 grotuvas jeigu ka.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2010-01-07, 21:09, pasakė:

Nezinau ar labai i tema taikau.
Zodziu problema su mano mp4. Isimetu ten dainu ir po kazkiek laiko klausimo (Pvz perklausyta daina 4 kartus kartais daugiau,kartais maziau) ir tas grotuvas paima ir nukerpa ja per vidury arba pradzioje(Tipo jei nukirpo 0:22/4:13 tai ten daina issijungs ir persijungs i toliau sekancia dainia)
Gal zinot kame problema? Philips GoGear SA6045 grotuvas jeigu ka.
Patikrink Play Mode (kur būna pasirinkimai Normal, repeat, shuffle ir t.t.). Niekada neturėjau Philips firmos grotuvo, tačiau mano pačiame pirmame grotuve buvo kažkoks durnas play mode, kur iš vienos dainos pagroja 15 sec ir taip persijungia kita, neatsimenu pavadinimo, tačiau gali būti, kad tau tiesiog tereikia padaryti normal play mode ir turėtų tada tvarkingai iš eilės groti, arba shuffle, jei nori, čia aišku nuo tavęs priklauso.

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0