Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Turiu tikrai didelių problemų su kompu. Neskaitant to, kad kažkas yra su uTorrent, tai dar man ir kompiuteris amžinai stringa. Daugiausiai tai pasireiškia kai noriu pažiūrėti Network Connections. Vos tik per Start užvedu pėlytę ant "Connect To" (net nespaudžiu) kompas pastringa ir jį reikia išjungt. Neįsivaizduoju kas čia atsitiko, gal kas iš suprantančių šitas dėžes man paaiškintų kas gali būt? Ir kaip tai spręstumėte?

Ačiū :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-11-10, 19:18, pasakė:

Turiu tikrai didelių problemų su kompu. Neskaitant to, kad kažkas yra su uTorrent, tai dar man ir kompiuteris amžinai stringa. Daugiausiai tai pasireiškia kai noriu pažiūrėti Network Connections. Vos tik per Start užvedu pėlytę ant "Connect To" (net nespaudžiu) kompas pastringa ir jį reikia išjungt. Neįsivaizduoju kas čia atsitiko, gal kas iš suprantančių šitas dėžes man paaiškintų kas gali būt? Ir kaip tai spręstumėte?

Ačiū :)
Pabandyk atsisiust CCleaner,gal tiesiog slamsto prisikaupe per daug.Arba kitas variantas tikriausiai virusas.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
LABAI SVARBU. Greitu laiku man reikės redaguoti vieną video, reikės padaryti garsą sunkiau suprantamą, gal tylesnį labiau kai kuriose vietose. Kaip aš tai galėčiau padaryti?

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Norejau paklausti, kas per bedos pas mane gali buti su failu atsisiuntimais ish torrent'u ? Nesiuncia nei vieno failo ir taip jau dvi dienas. Kas cia galetu buti ?

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2009-11-27, 21:31, pasakė:

Norejau paklausti, kas per bedos pas mane gali buti su failu atsisiuntimais ish torrent'u ? Nesiuncia nei vieno failo ir taip jau dvi dienas. Kas cia galetu buti ?
O bandei kelis skirtingus torrentų trackerius ir kelias skirtingas programas?

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-11-27, 23:12, pasakė:

O bandei kelis skirtingus torrentų trackerius ir kelias skirtingas programas?

Bandziau siustis is TRL ir ish torrents.ru, bet nei ish vieno nei ish kito nesiuncia. Bet dabar, manau turetu buti normaliai, nes TRL pradeta daugeti seedu. Pasirodo, servas buvo uzluzes.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Sveiki visi,

Turiu tokį klausimuką. Atsisiunčiu .avi failą, jame yra lt kalba. Klausimas: ar įmanoma/kaip pasidaryti originalo kalbą?

Ačiū.
Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Turetu per VLC but, spausk ant vaizdo su desiniu ir ten turetum jau susirasti ;)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Reikia man Windows persiinstaliuot, bet nei karto to dar nedariau ir nežinau kaip viską teisingai atlikti. Viename forume radau nurodymus.

Kaip perinstaliuoti Windows XP:

1. Idekite windows xp kompakta i cd-rom.
2. Perkraunate kompiuterį.
3. Jam kraunantis spaudziate mygtuka [delete] ir [F1] ar [F2] (priklauso nuo versijos).
4. Atsidarys bios`as ten eini advanced bios features -> first boot device -> paspauskite [enter].
5. Ismestoje lenteleje surasit cd-rom ir paspausit [enter].
6. Persikraus kompas.
7. Kai kraunantis kompui parasys PRESs ANY KEY TO BOOT FROM CD tada paspausite betkuri klavisa.
8. Palaukite kol uzsikraus failai.
9. Kai uzsikraus spauskite [enter].
10. Atsivers langas su taisyklemis spauskite F8.
11. Tada spauskite [ESC] kad irasyti naujai.
12. Duos pasirinkti particija (diska). Pasirinkit C: ir spauskit [ENTER].
13. Tada reikes formatuoti spauskit [C].
14. Pasiulys formatuoti diska. Pasirinkit diska C: ir pasirinkit Failu sistema ntfs arba Fat32.
15. Siulau imti NTFS nes FAT32 daugiau 4GB failu neleis naudoti. Tada pasirinkę spauskite [enter].
16. Paklaus ar tikrai norite formatuoti. Spauskite [F].
17. Atsiras geltona juosta kuri rodys kiek disko jau suformatavo.
18. Kai baigs Formatuoti kompas persikraus palaukite kol uzsikraus ir sekite windows nurodymus.
19. Tik dar reikes ivesti seriala
20. Paskui reikes legalizuoti kad galetumete siustis updatus.

Ar viskas čia gerai? Tas serialas tai turi būti atsisiuntus Windows? Beje, kur dėti failus ir pan, kuriuos noriu išsaugoti? Ar lengviau tiesiog susimesti į hardą išorinį, ar ten kažkokį folderį pasidaryt, kuriame viskas liktų (kažką draugas yra minėjęs, kad toks įmanomas)? Ką dar reiktų žinoti?

Labai ačiū ir tikiuosi greitų atsakymų, nes jau kompui žopelė... ;)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Monotoniškas mano pasiūlymas bus, bet aš tiesiog kokiam nors meistrui pc duodžiau, kad periinstaliuotų, nes kiek pažystamų norėjo patys perinstaliuot sakė, kad tik didesnė žopelė jiem išeidavo nei būdavo ankščiau. Aniway jei pats darysi siūlau kuo atsargiau ;]

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąImpact, 2009-11-28, 16:05, pasakė:

Monotoniškas mano pasiūlymas bus, bet aš tiesiog kokiam nors meistrui pc duodžiau, kad periinstaliuotų, nes kiek pažystamų norėjo patys perinstaliuot sakė, kad tik didesnė žopelė jiem išeidavo nei būdavo ankščiau. Aniway jei pats darysi siūlau kuo atsargiau ;]

Na aš visada pats persirašau, nėra ten nieko sudėtingo, tik reikia nustatyt, kad iš CD bootintų windows.

SMS:

Ar viskas čia gerai? - taip
Tas serialas tai turi būti atsisiuntus Windows? -taip
Beje, kur dėti failus ir pan, kuriuos noriu išsaugoti? - į išorinę laikmeną (flashą ar išorinį HDD)
Ar lengviau tiesiog susimesti į hardą išorinį, ar ten kažkokį folderį pasidaryt, kuriame viskas liktų (kažką draugas yra minėjęs, kad toks įmanomas)? - tiesiog sudėk viską į laikmeną, kuri nebus prijungta prie pc perrašant.

Šį pranešimą redagavo seimas2: 2009-11-28, 16:11

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąseimas2, 2009-11-28, 16:08, pasakė:

Na aš visada pats persirašau, nėra ten nieko sudėtingo, tik reikia nustatyt, kad iš CD bootintų windows.

SMS:

Ar viskas čia gerai? - taip
Tas serialas tai turi būti atsisiuntus Windows? -taip
Beje, kur dėti failus ir pan, kuriuos noriu išsaugoti? - į išorinę laikmeną (flashą ar išorinį HDD)
Ar lengviau tiesiog susimesti į hardą išorinį, ar ten kažkokį folderį pasidaryt, kuriame viskas liktų (kažką draugas yra minėjęs, kad toks įmanomas)? - tiesiog sudėk viską į laikmeną, kuri nebus prijungta prie pc perrašant.

O kaip konkrečiai turi būti failai tam Windows diske sudėti? Kaip atsisiunčiu taip įrašau į diską ar reik dar kažką patvarkyt?

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąImpact, 2009-11-28, 16:05, pasakė:

Na cia jau juokinga, as budamas 12 metu perinstaliuodavau Windowsus ;)
SmS, tu jei Windowsus is torrentu siunti tai taip paprastai i CD isirasius tau perinstaliuoti neiseis, ieskok gido internete kaip pasidaryti Windows Boot CD. Nors aisku geriausia pasiskolinti jau padaryta Windows CD is ko nors.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, 2009-11-28, 16:25, pasakė:

Na cia jau juokinga, as budamas 12 metu perinstaliuodavau Windowsus ;)
SmS, tu jei Windowsus is torrentu siunti tai taip paprastai i CD isirasius tau perinstaliuoti neiseis, ieskok gido internete kaip pasidaryti Windows Boot CD. Nors aisku geriausia pasiskolinti jau padaryta Windows CD is ko nors.

Va va, prasideda.. Galvojau taip imsiu ir persiinstaliuosiu, o čia ko gero bus lengviau nunešt kompiuteristui :D Na dar draugų paklausinėsiu dėl to CD.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Tai kad windows perrašyt lengviau nei GTA IV nucrackint :D Jei moki įsirašyt bet kokį žaidimą (t.y. supranti kada spaust next, kada pasirinkt direktoriją) tai problemų neturėsi. Sakau drąsiai rašykis, pamatysi kaip viskas paprasta. :D Man kaip ir Lix, juokinga matyti tokį klausimą ;)
p.s. jei kils problemų, skambink man, patarsiu :D

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-28, 17:50, pasakė:

Tai kad windows perrašyt lengviau nei GTA IV nucrackint :D Jei moki įsirašyt bet kokį žaidimą (t.y. supranti kada spaust next, kada pasirinkt direktoriją) tai problemų neturėsi. Sakau drąsiai rašykis, pamatysi kaip viskas paprasta. :D Man kaip ir Lix, juokinga matyti tokį klausimą ;)
p.s. jei kils problemų, skambink man, patarsiu :D

Mane stabdo tas Boot CD, o ne pats perrašymas. Nes į google suvedžiau, tai ten ilgiausios pasakos kaip tą diską pasidaryt ;D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Spaudžiant F2 man nemeta Bios, o meta kažkokį Pheonix ..., kuriame nėra nurodytų pasirinkimų. Lix sakė, jog bandyčiau spaust F10, tačiau jis irgi neveikia. Gal kas turit kokių pasiūlymų?

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
vos pradedant krautis windowsams as delete mygtuka spaudziu norint i bios ieiti. nzn ka cia apie F2 ar F10 raso.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Tai tu ziurek ka tau pc raso, man pvz ant seno kompo F11 reikejo spaust.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-11-29, 19:01, pasakė:

Tai tu ziurek ka tau pc raso, man pvz ant seno kompo F11 reikejo spaust.

O jei nieko nerašo?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
As nelaba suprantu, juk isirasaiiso faila i diska, idedi, perkrauni, ir ismeta Boot CD (press any key) ir uzkrauna ir tada jau viska raso. Matyt nemano smegenims cia. Ko w7 nesirasai?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Walleris

• Administratoriai
65
SmS, nežinau, kur bėda ir tikrai nenoriu gilintis, tavo vietoj tiesiog iš LM atsisiųsčiau 100% veikiančius windowsus, štai šitą torrentą pats atsisiunčiau, paprastai įrašiau ir puikiai ir paprastai viskas suveikė:
http://www.linkomanija.net/details?61398.G...l_with_SP3-FISO

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-11-29, 21:03, pasakė:

SmS, nežinau, kur bėda ir tikrai nenoriu gilintis, tavo vietoj tiesiog iš LM atsisiųsčiau 100% veikiančius windowsus, štai šitą torrentą pats atsisiunčiau, paprastai įrašiau ir puikiai ir paprastai viskas suveikė:
http://www.linkomanija.net/details?61398.G...l_with_SP3-FISO

O čia jau tas bootintas CD?

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąSmS, 2009-11-29, 22:03, pasakė:

O čia jau tas bootintas CD?
Nežinau, net ka reiškia bootintas, bet aš šitą atsisiunčiau, suextractinau, paprastai įrašiau per Nero ir labai lengvai ir paprastai, pagal ta tutą, kur tu numetei linką, perinstaliavau savo OS.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Man rodo, kad galiu spaust F2 (Setup Menu) ir F12 MultiBoot Meniu, ar kažkas tokio. Spaudžiu F2 ir mane išmeta į kažkokius nustatymus "Pheonix...", bet ne Bios. Spaudžiu F12 ir man išmeta lentelę su keliais pasirinkimais (kažkokie draveriai), bet kad ir kurį spaudžiu vistiek toliau pradeda loadint ir įjungia kompą. Kas turi kokių pasiūlymų?

Vartotojų skaito šią temą: 7

narių: 0, svečių: 7, slaptų narių: 0