Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Gaila bet ne extracktinu tik viena ta zip

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Kokių telefonų žinote, kuriuose būtų ta dviejų SIM kortelių vienu metu technologija? Toks man labai patiktų.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
http://www.2sim.lt/ ten paziurek :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-10-25, 12:43, pasakė:

http://www.2sim.lt/ ten paziurek :D

Ačiū, o čia saugu pirkti? Kodėl čia tokios žemos kainos?

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Gal kas gali padet. Zodziu isirasiau toki game ir kai ji paleidziu meta tokia lentele:"The game requires a 32 bit display, and vertex and pixel shared model 3.0 support.". Ka reikia padaryt kad paleistu zaidima?

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Delto, kad visi kinietiški.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2009-10-26, 17:30, pasakė:

Delto, kad visi kinietiški.

Veiks jie man? :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Žinau kad kai kurie iš jūsų naudojasi PSP. Dabar sugalvojau parsisiųst kelis SvR ir juos įsirašyt, nes brolio PSP nulaužtas. Gal kas gali papasakot kaip reikia tuos žaidimus paleist?

Ačiū

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai jei nulauztas, tai ten nera ka moketi. Atsisiunti zaidimo iso, per kompa ieini i PSP memory card'a ir ikeli ta iso i ISO folderi. Tada paleidi PSP, eini i Game -> Memory Stick ir zaidi :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Gal žinot ką reiškia psp error (80020148)? Bandau pasileisti SvR 2010 ir metą šį errorą.

BEJE, ar yra toks emuliatorius, kuris XBOX žaidimą paleistų ant kompo?

Gal kas žino kaip atnaujint PSP versiją?

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-02, 16:52

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Noreciau paklaust, ar imanoma i telefona isikelt video, kad nestrigtu garsas. As viska susitvarkau su converteriu ir kai ikeliu man ziauriai lagina garsa, taciau video eina normaliai. Jei ka mano telefonas Nokia 2700 Classic.

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Padekit, prasau, man nevykusiam ir nenusimananciam kompiuterio naudotojui susitvarkyt su draiveriais. Turiu 2 pagr. problemas:
1. Neveikia internetas, nera prisijungimo prie modemo
2. Nera garso.

Naudoju 32 bitu XP windowsus, mano procesorius yra Intel Core Q6600 2.40 GHz

Stai cia as kaip suprantu yra surasyti mano trukstantys draiveriai. Kadangi prie to kompiuterio neveikia internetas, tai negali man automatiskai internete ju rast, o pats niekada to nesu dares ir nzn pagal ka reikia ieskot. Puse dienos praleidau google knisdamasis, bet nieko konkretaus neradau, tai ieskau gero zmogaus, kuris trumpai ir aiskiai pasakytu ka reikia daryt.

Nuotrauka

sorry, jei nenurodau kokios info, pasakykit, ko dar reikia, jei nepaminejau ir kur man tai suzinoti, nes Lix patvirtins, kad as esu visiskai zalias :)

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Jei atsirastų galimybė, atsisiųsk kokią nors programėlę automatiškai tvarkančią driver'ius (pvz. Driver Magician). Man irgi buvo kažkada bug'as su garsu, driver'iai normalus, bet garso nebuvo. Atnaujinau juos ir pasitaisė. Šiaip reikėtų žinoti garso plokštės info (t.y. full name'ą), o tada oficialiam saite turėtų būt reikiami driver'iai. Su net'o draiveriais sunkiau. Bet turėtų padėt programėlė šiaip.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąUnbroken, 2009-11-02, 21:26, pasakė:

Jei atsirastų galimybė, atsisiųsk kokią nors programėlę automatiškai tvarkančią driver'ius (pvz. Driver Magician). Man irgi buvo kažkada bug'as su garsu, driver'iai normalus, bet garso nebuvo. Atnaujinau juos ir pasitaisė. Šiaip reikėtų žinoti garso plokštės info (t.y. full name'ą), o tada oficialiam saite turėtų būt reikiami driver'iai. Su net'o draiveriais sunkiau. Bet turėtų padėt programėlė šiaip.
Nei garso, nei tinklo plokstes atskirai neturiu, ji yra integruota i motinine plokste.
O del programos, tai abejoju, ar man pades, nes kad atsiustu reikiamus driverius, reikia interneto, o prie to kompo neto nera. o is sito kompo, prie kurio dabar sedziu, juk nesureguliuos man driveriu anam kompui, ane?

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-11-03, 14:01

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-11-03, 14:00, pasakė:

Nei garso, nei tinklo plokstes atskirai neturiu, ji yra integruota i motinine plokste.
O del programos, tai abejoju, ar man pades, nes kad atsiustu reikiamus driverius, reikia interneto, o prie to kompo neto nera. o is sito kompo, prie kurio dabar sedziu, juk nesureguliuos man driveriu anam kompui, ane?
Bet galbūt ta programėlė parašys kokių driver'ių reikia ir juos parsisiųsi iš kito AK.
o beje, diskus kurie buvo prie "dėžės" kai pirkai AK su visais reikiamais driver'iais nebandei įdėt? ar nepadėjo?

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-03, 14:45, pasakė:

Bet galbūt ta programėlė parašys kokių driver'ių reikia ir juos parsisiųsi iš kito AK.
o beje, diskus kurie buvo prie "dėžės" kai pirkai AK su visais reikiamais driver'iais nebandei įdėt? ar nepadėjo?
bandziau nepadejo. arba turiu nevisus diskus, arba taip ir turi buti. nes tiesiog kai kompa pirkau, tai ji kompiuteristas sutvarke, tai nzn, ka jis ten dare.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai pirma ivesk interneta, tada galesi ir tvarkyt driverius. Jei kabelis pajungtas, bet neto visvien nera, tai su settingsais kazkas blogai, o juos gali pamatyti kitame PC ir nustatyti tokius pacius. Arba blogiausiu atveju skambinti ISP ir paklausti kodel neveikia arba issikviesti zmoga, kuris nusimano.

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLix, 2009-11-03, 15:11, pasakė:

Tai pirma ivesk interneta, tada galesi ir tvarkyt driverius. Jei kabelis pajungtas, bet neto visvien nera, tai su settingsais kazkas blogai, o juos gali pamatyti kitame PC ir nustatyti tokius pacius. Arba blogiausiu atveju skambinti ISP ir paklausti kodel neveikia arba issikviesti zmoga, kuris nusimano.
Isivest interneta? D'uh... Tada galesiu tvarkyt draiverius? D'uh... As ir pats zinau, kad interneto neivedimas yra pati pagrindine problema ir su veikianciu internetu buciau laisvai susitvarkes su likusiu slamstu, taciau tame ir yra problema, kad as nezinau, kaip ta interneta ivesti. Visi laidai sutvarkyti, tame PC visada veikdavo internetas, nieko nuo to laiko nejudinau ir t.t. Tiesiog, as kaip suprantu, nera rysio tarp rotoriaus ir kompo. Skambinau i TEO klaust, nes ju internetu naudojuosi, tai man darbuotojas pasake, kad cia tikriausiai taip yra, nes truksta draiveriu. O apie kokius settingsus tu kalbi. Prasau, atsakyk labai aiskiai, kokius settingsus, kurie jie randasi ir t.t., gi pats zinai, kad nieko ten nesigaudau.

Stai, daugiau info apie mano procesoriu ir motinine plokste

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-11-03, 15:35

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Taip, as gal nelabai padesiu. Gal isviso nusipezesiu. Bet man buvo panasiai perrasant windousus ir reikejo su internetu ten kur tu susitvarkyti.

Istikruju gali pagelbeti:
My computer, manage, device manager (na kur tu nueini). Kur yra klaustukas spausk, tada pasirink ADVANCED. Ir irasyk draiveriu buvimo vieta. Speju bus:
C:/windows/inf. Jei ismes ten daugelku eiluciu. Pasiskaityk ir atsirink ar tinka kuris nors. Man ten paspaudziojus ivairius tiko. Tiksliai nepamenu kuri spaudziau.
Cia siaip, panasi situacija. Jei pades, tai pades. Jei isvis ne, tai na nezinau. :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Kas gali būt atsitikę, kad qTorrent įjungtas, bet neaktyvus nei vienas failas. Nei siunčiasi, nei seedina...?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2009-11-05, 19:45, pasakė:

Kas gali būt atsitikę, kad qTorrent įjungtas, bet neaktyvus nei vienas failas. Nei siunčiasi, nei seedina...?
Keli variantai, bet greičiausiai Tavo atvejis bus kitas ;)
1. Ugniasienė blokuoja.
2. Antivirusas blokuoja.
3. visi torrentai "mirę"
4. Tavo interneto tiekėjas blokuoja P2P programas.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-11-05, 21:48, pasakė:

Keli variantai, bet greičiausiai Tavo atvejis bus kitas ;)
1. Ugniasienė blokuoja.
2. Antivirusas blokuoja.
3. visi torrentai "mirę"
4. Tavo interneto tiekėjas blokuoja P2P programas.

Dabar pastebėjau, kad pažymėjus kiekvieną torrentą man rašo, kad:

[DHT] - not allowed
[Local Peer Discovery] - not allowed
[Peer Exchange] - not allowed

Ar tai turėtų ką nors reikšti?

EDIT:

Problema ne čia? [2009-11-05 19:25:29] Error opening Windows firewall: 0x80070005 Access is denied.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-05, 22:11

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Nu tai ugniasiene/firewall`as blokuoja ;).

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Nuotrauka

Gal kas žino kaip tuos "not allowed" pakeist į "working"?

O gal tiesiog būtų lengviau atsisiųst uTorrent iš naujo?

Šį pranešimą redagavo SmS: 2009-11-05, 23:37

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Ten tie kur not allowed nieko neduoda... svarbiausia tas kur updating.
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 37

narių: 0, svečių: 37, slaptų narių: 0