Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
Norejau paklausti gal jus zinosite. Tikiuosi cia rasau :D Tai va nutiko man beda su Torrent programa.. Atsisiunciu koki nors faila is baltrackerio arba LM imetu ji i utorrent programa palaukiu kiek laiko ir sone visi torrentu iconai pasidaro nei siuncia,nei uploadina paspaudziu ant bet kokio torrento kuris su raudonu iconu sone,po to paspaudziu trackers ir raso: Linkomanija Status: Connection closed by peer arba ofline.. Gal kas paaiskins?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąbiznieriux, 2009-06-20, 14:12, pasakė:

Norejau paklausti gal jus zinosite. Tikiuosi cia rasau :D Tai va nutiko man beda su Torrent programa.. Atsisiunciu koki nors faila is baltrackerio arba LM imetu ji i utorrent programa palaukiu kiek laiko ir sone visi torrentu iconai pasidaro nei siuncia,nei uploadina paspaudziu ant bet kokio torrento kuris su raudonu iconu sone,po to paspaudziu trackers ir raso: Linkomanija Status: Connection closed by peer arba ofline.. Gal kas paaiskins?

LM trackeris kartais nulūžęs būna, tada visi torrentai raudoni pasidaro. Dar gali bandyt UTorrent atsinaujint ir nustatymus pagal gidą LM forume susidėliot, jei labai dažnai šitas vyksta ir tikrai žinai, kad pas tave bėda.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Mano telefonas visai durniuot pradėjo. Pirma man pradėjo mesti užrašą, kad yra maža laisvos atminties, nors aš nieko neįkėliau, neparsisiunčiau. Nieko, į pranešimą nereagavau, kol Gautuose susikaupus kokiems 50 sms'ų, man liepė juos pratrint, nes nėra vietos. Anksčiau tilpdavo po 1000+ sms'ų ir nebūdavo jokių baikų. Nu nieko, ištryniau, bet tada pradėjo mirsėti žinutės pranešimo mygtukas. Ta prasme kai gauni sms'ą įsijungia toks laiškas telefono viršuje. Tai vat jis man kažkodėl mirksėt pradėjo. Aš išjungiau telefą, įjungiau ir tada nebebuvo mirksnio. Deja, atminties problema liko. Šiandien ryte net IŠSIŲST sms'o neleido, nes neva atminties mažai. Tai kur aš turėčiau tą atmintį naudot, jei nieko neįkėliau ir be to, pas mane viskas (muzika, video) atminties kortelėje.

Gal kas žinote kas per bėda? :)

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąSmS, 2009-07-02, 09:01, pasakė:

Mano telefonas visai durniuot pradėjo. Pirma man pradėjo mesti užrašą, kad yra maža laisvos atminties, nors aš nieko neįkėliau, neparsisiunčiau. Nieko, į pranešimą nereagavau, kol Gautuose susikaupus kokiems 50 sms'ų, man liepė juos pratrint, nes nėra vietos. Anksčiau tilpdavo po 1000+ sms'ų ir nebūdavo jokių baikų. Nu nieko, ištryniau, bet tada pradėjo mirsėti žinutės pranešimo mygtukas. Ta prasme kai gauni sms'ą įsijungia toks laiškas telefono viršuje. Tai vat jis man kažkodėl mirksėt pradėjo. Aš išjungiau telefą, įjungiau ir tada nebebuvo mirksnio. Deja, atminties problema liko. Šiandien ryte net IŠSIŲST sms'o neleido, nes neva atminties mažai. Tai kur aš turėčiau tą atmintį naudot, jei nieko neįkėliau ir be to, pas mane viskas (muzika, video) atminties kortelėje.

Gal kas žinote kas per bėda? :)

Man taip yra buve aisku negaliu pasakyt tiksliai ar tau tas pats,bet cia yra problema su baterija ir atminties kortele(jei tokia yra) Man buvo susivarius kazkada baterija ir pradejo visokias tokias nesamones daryt.O siaip paprasciausia butu nuvezti pas meistra nes pats nezinau ar ka nors padarysi,o jis jau pasakys tiksliai kame reikalas.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Didžiausia problema yra ta, kad šiandien išvažiuoju ir nebūsiu Vilniuje gal net visą vasarą.. Jei kas sugalvos kokių sprendimų, tai rašykit, bo išvažiuoju po 2 valandų.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Turiu bėdą susijusią su Sony Vegas 8.0. Anksčiau viskas buvo gerai, o dabar keliant bet koki video į programą, įsimeta tik Sound track'as o video track'o nėra. Gal kas pagelbėtų :)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąNervas, 2009-07-02, 19:34, pasakė:

Turiu bėdą susijusią su Sony Vegas 8.0. Anksčiau viskas buvo gerai, o dabar keliant bet koki video į programą, įsimeta tik Sound track'as o video track'o nėra. Gal kas pagelbėtų :)
Perinstaliuok tikriausiai koks nors failas pazeistas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-07, 20:17, pasakė:

2. Šitas daug svarbesnis, t.y. kame problema? Kai tik įjungiu utorrent, tai iškar beveik miršta internetas. Tiksliau puslapius krauna žiauriai lėtai, nors skype ir kitos programos kuriom reikia interneto veikia normaliai. Ko pasekoje, jei naudojuosiu interneto naršykle, tenka išjungti utorrent ir aukoti ratio (:D)

Jau antrą kartą atsakinėju į savo klausimą :D Atsitiko toks dalykas: Vakar nutariau persirašyt antivirusą (kadangi "Computer Build patarėjas" davė Kaspersky 2009 pilną trim mėnesiams). Ištryniau seną piratinį NOD, įsirašiau Kaspersky ir dabar šita problema išnyko. t.y. uTorrent įjungtas visą laiką, bet naršyt nemaišo :D Taigi padariau išvadą, kad ankstesnė kliūtis buvo antivirusas. Taigi arba knaisiokitės nustatymuose arba keiskit antivirusą (tie, turi tokią problemą) :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-07-23, 14:50

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Dabar yra tokia beda. Kai su Nero programa bandau ka nors irasyt i kompakta pabaigoj ismeta lentele "BURNING ERROR" or something like that... I kompakta niekas neisiraso ir bandant rasyt antra karta, meta lentele, kad kompakte truksta vietos. Gal zinot del ko taip gali but? Sitaip suvariau jau 2 kompaktus. :lol:

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Na as aisku nezinau tavo situacijos, bet irasant diskus erroru tikimybe smarkiai padideja, kai irasymo metu kas nors buna atidaryta ir tu prie kompo kazka veiki. Jeigu nori isvengt erroro, tai beabejo geriausia yra tiesiog uzdaryti visas programas, palikti veikiancia tik Nero ir pasitraukti nuo kompo kol diskas isirasys :lol: Turbut nekazin kuo padejau, bet gal...

biznieriux

Baltas diržas

• Naujokai
0
gal galite padet? Kazkas nutiko mano utorrent programai.. vel.. na pajungiu bet koki torrenta kad man siustu ir jo nesiuncia... o skiltyje trakeriai buna parasyta kad sujungimas nutrauktas siuntejo. Ir taip visada buna nesvarbu is kokios torrentu svetaines siusciaus ar is xwt ar lm ar minova ect. updatus visada atsiusiunciu bet nepadeda..
Ne į temą
ir jeigu zinote kokiu nors svetainiu per kur galima butu atsisiusti wwe arba tna weekly shows parasykite i pm, busiu labai dekingas

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-08-19, 19:04, pasakė:

Dabar yra tokia beda. Kai su Nero programa bandau ka nors irasyt i kompakta pabaigoj ismeta lentele "BURNING ERROR" or something like that... I kompakta niekas neisiraso ir bandant rasyt antra karta, meta lentele, kad kompakte truksta vietos. Gal zinot del ko taip gali but? Sitaip suvariau jau 2 kompaktus. :lol:

Man taip būdavo su senu CD-RW, kai jis ėjo paskutines savo dienas tai gal ir tavasis šiuo atveju jau "miršta," jeigu seniai jau jį turi. Dar kitas variantas - brokuotų diskų pačkę gal užpirkai ;D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Isdalies problema isspresta. Sumazinau rasymo greiti iki 4x ir dabar isiraso. Anksciau buvo 12x ir neisirasydavo.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-08-19, 19:59, pasakė:

Isdalies problema isspresta. Sumazinau rasymo greiti iki 4x ir dabar isiraso. Anksciau buvo 12x ir neisirasydavo.

ne iš dalies, o visiškai. Ar tu tikras, kad tavo įrenginys sugeba greičiau rašyti? Kad visa iš hardo laiku pakeliami duomenys. Bent jau aš visada stengiuosi 4x ar 8x rašyti. Tiesiog programos ne visas teisingai nustato optimalų greitį. O kompaktai šitoje vietoje jautrus dalykas.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąlazy, 2009-08-19, 22:00, pasakė:

ne iš dalies, o visiškai. Ar tu tikras, kad tavo įrenginys sugeba greičiau rašyti? Kad visa iš hardo laiku pakeliami duomenys. Bent jau aš visada stengiuosi 4x ar 8x rašyti. Tiesiog programos ne visas teisingai nustato optimalų greitį. O kompaktai šitoje vietoje jautrus dalykas.

Nu anksciau dazniausiai ant 12x, o kartais ir 20x kompaktus kepdavau ir viskas tvarkoj buvo...

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Persirasiau windowsus, isirasiau utorrent ir kai noriu siust kanors is torrent.lt ismeta access denied, ir neina parsisiust nieko. Kame problema?

EDIT: Ugniasiene pasitikrinau, utorrent itrauktas i exceptions.

EDIT2: Dar kartais ismeta "Invalid downloading state, try resuming" Bandai test, niekas nesigauna.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-08-21, 17:43

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-08-21, 17:03, pasakė:

Persirasiau windowsus, isirasiau utorrent ir kai noriu siust kanors is torrent.lt ismeta access denied, ir neina parsisiust nieko. Kame problema?

EDIT: Ugniasiene pasitikrinau, utorrent itrauktas i exceptions.

EDIT2: Dar kartais ismeta "Invalid downloading state, try resuming" Bandai test, niekas nesigauna.

Pabandyk Bitcomet arba Vuze, man utorrent isvis ijungus dingtsa internetas.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-08-21, 22:27, pasakė:

Pabandyk Bitcomet arba Vuze, man utorrent isvis ijungus dingtsa internetas.

Šiaip ta bitcomet kiek žinau uždrausta daug kur, jei neklystu dėl apsaugų stokos, o dingti internetas gali nebent jei kokią seną užbuginta versiją rašais arba limitacijų/valdymų pagal atitinkamą tracker'į nenusistatai.

BoXiX, o problema tik torrent.lt? Access denied paprastai meta kai visraktis netinka, tai jei tik su tuo trackeriu problemos pabandyk jį pasikeist ir failiukus per naujo parsisiųst.

Jei visuose trackeriuose tas pats tai bandyk reinstallint kokią nors kitokią versiją Utorrent, nei prieš tai installinai. Kartais padeda, jei tikrai su pačia programa bėdos.

Torrent.lt dar gali būti su cookies problemos, jei atsimeni pass visus gali pabandyt prasivalyt ir per naujo tada atsisiųst tuos failiukus, kai man kažkas panašaus tame saite buvo - padėjo.

Blogiausiu atveju, visas šias tris operacijas atlikus manau tikrai turėtų veikt :D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-08-21, 21:58

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-08-21, 21:58, pasakė:

Limitacijų/valdymų pagal atitinkamą tracker'į nenusistatai.

Versija nauja, bet gali gal bisky placiau apie tuos limitus? :D Cia reik kazkur per windowsus ar per pacia programa? Nes man anskciau gerai buvo viskas, bet man atrodo man taip pasidare po kazkurio Vistos Update.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-08-21, 23:04, pasakė:

Versija nauja, bet gali gal bisky placiau apie tuos limitus? :D Cia reik kazkur per windowsus ar per pacia programa? Nes man anskciau gerai buvo viskas, bet man atrodo man taip pasidare po kazkurio Vistos Update.

Paprastus DL/UP limitus turėjau galvoje options->preferences->bandwidth. Nustatymai dar specifiniai gali pvz būti LM - tenais yra gidas forume įdėtas. Jei anksčiau buvo gerai ir po update kažkas pasidarė tai gali būti, kad sistemoje kažkas užsibugino, tuo atveju turėtų padėti reinstall'as (Utorrent'o), man pvz buvo įsirašius Utorrent, kad negalėdavau jokių žaidimų pasileist, kai ji veikdavo, įsirašiau naujesnę versiją ir praėjo - atrodo nesusiję dalykai, bet viduje "ratukai" matomai kažkokie užlipa vienas ant kito ir keisčiausių error'ų galima gaut :D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-08-21, 22:22

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Sveiki,

na man prireikė naujo telefoniuko. Senasis jau taisytas, bet vėl išsijungia bekalbant telefonu ir panašios problemos. Nebesutaisysiu.

Gal kas galėtų pasiūlyti kokių telefonų iki 400 litų?
Norėčiau gražesnio kokio vistiek; kad muzika gerai gan grotų; būtų Bluetooth jungtis, visi būtini pribumbasai (žadintuvas ir pan.).

Pažiūrėjau saite vienam, tai SONY ERICSSON W205 AMBIENT BLACK visai patiko. Gal kas bandėt? Ką manot?
Dar visai patiko SAMSUNG E2510 GARNET RED, SAMSUNG C3010 BRONZE GOLD, SONY ERICSSON S312 HONEY SILVER.

Būtų labai malonu, jei padėtumėt :D

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Siūlau Nokia 3500c, pats turiu ir nei kiek nusivyliau, taip pat yra visi tavo minėti pribumbasai, 2 mpx kamera. Kaina turėtų būt apie 400 litų, jei ne pigiau.
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
manau ČIA rasi geriausią atsakymą į savo klausimą. Nes sunku nutaikyt tikslų pasiūlymą į tai ko Tau reikia :D

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Noreciau pasiulyt Nokia 5130 Xpress Music gausi kartu 1 gb atm. kortele jis kainuoja kazkur 369lt ir atrodo visai nrml 2mpx fotikas ir bluetooth

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
O aš nesiūlyčiau 5310(ne 5130) Xpress Music, nes pats jį turiu ir su laiku vis dažniau juo nusivyliu. Teko jau man jį remontuot, nes buvo tokia nesamonė, kad ekranas akimirksniu pasidarydavo baltas ir išsijungdavo telefonas. Ir tik kitą diena kažkaip įsijungdavo. Plius tie mygtukai, kad paleist muzika ar dar ką, su laiku jie tiesiog pradės iškritinėt. Ir reikės vis juos kišt atgal ir stengtis tiksliai pataikyt kur reikia. Kamera tai total BS. Noškės 6300 kamera irgi 2 mpx, bet yra žymiai geresnė. Dėl to telefo išsijunginėjimo tai žinau ne vineą žmogų pas kurįį būna lygiai taip pat. Mano klasiokė turi irgi tokį telefoną ir pas ją lygiai tas pats. Jau geriau siulyčiau nusipirkt plitelę 6300, nors garsas ir ne toks kaip ant Xpress Music, bet visgi jis patvaresnis, nes esu turėjąs juos abu. Ir 5310 ir 6300.

Vartotojų skaito šią temą: 10

narių: 0, svečių: 10, slaptų narių: 0