Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Norejau paklausti dėl zMule programos. Seniau naudodavaus zMule(muzika siusdavau ir filmus). Bet dabar kai bandau siūstis neranda serverio. Siunčiu naujausias programas. Tas pats. Gal galite kaip nors padėti?

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-06-06, 12:27, pasakė:

Norėjau paklaust kas per nesamonė mano PC pasidarė dbr prašo kažkokių Resolve ir kai įsijungiu PC tai desktop juodas visas? Kas čia?

Su driveriais greičiausiai kas nors negerai, pagooglink, forumuose yra daug įvairių sprendimų "black screen" panaikinimui :) Kad ir pvz:
http://www.electrictoolbox.com/windows-vis...login/resolved/

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nelegalus Windows ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
bandydamas paleisti svr09 per pcsx2 emulatoriu ispradziu atrodo viskas ok, ten apie memory card paklausineja, paskui parodo intro screena ir toliau vsio.... nieko nevyksta... spaudziu alt+del+ctrl ir programos pavadinimas: patches not found can`t apply patches crc=fb26e854... gal kas gali padeti?
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Va zodziu cia vakar isijungiau youtube paziuret kokiu video,pasileidiau video ir kokias 5sekundes buvo garsas ,o tada dingo kazkur...Nu galvoju nieko,isijungiu kita video tas ir visuose viduose tas pats...Tada nuejau isbandyt su flash filmukais ir zaidimais flash nete ir irgi kokias 5sec buna ,o poto dingsta...Galvojau perkrovus kompa pades...Nepadejo...Sen po sulios grizau galvojau gal praeje bus,bet ne vistiek ta pati nesamone.Gal zinot kam reikalas ir ka daryt :/?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-06-09, 13:11, pasakė:

Va zodziu cia vakar isijungiau youtube paziuret kokiu video,pasileidiau video ir kokias 5sekundes buvo garsas ,o tada dingo kazkur...Nu galvoju nieko,isijungiu kita video tas ir visuose viduose tas pats...Tada nuejau isbandyt su flash filmukais ir zaidimais flash nete ir irgi kokias 5sec buna ,o poto dingsta...Galvojau perkrovus kompa pades...Nepadejo...Sen po sulios grizau galvojau gal praeje bus,bet ne vistiek ta pati nesamone.Gal zinot kam reikalas ir ka daryt :/?

ctrl(ar kažkurį kitą mygtuką, tiksliai nepamenu dabar) laikant nuspaudus ant puslapio refresh rodos reik paspaust. Bent jau man šitas padėjo, kai kartą kažkas užsibugino ir nei vieno video flash neleido.

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-09, 14:25, pasakė:

ctrl(ar kažkurį kitą mygtuką, tiksliai nepamenu dabar) laikant nuspaudus ant puslapio refresh rodos reik paspaust. Bent jau man šitas padėjo, kai kartą kažkas užsibugino ir nei vieno video flash neleido.
Gaila :mellow: Bandziau ctrl+refresh;Alt+refresh;Shift+refresh;Alt+delete+refresh;Alt+delete+Shift+refre
h;Shift+alt+refresh.
Nei vienas nepadejo ,garsas vistiek nutrukdavo po keleto sekundziu...Jai kas dar zinot kaip padet rasykit .
P.S dar vienas pastebejimas,kai sustabdau youtube video ir tarkim 15sekundziu nepaspaudziu play ,tai kai paspaudziu play man tas 15sekundziu prasuka ir pradeda rodyt nuo kazkur toliau jau.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-06-09, 13:33

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-06-09, 14:32, pasakė:

Gaila :lol: Bandziau ctrl+refresh;Alt+refresh;Shift+refresh;Alt+delete+refresh;Alt+delete+Shift+refre
h;Shift+alt+refresh.
Nei vienas nepadejo ,garsas vistiek nutrukdavo po keleto sekundziu...Jai kas dar zinot kaip padet rasykit .
P.S dar vienas pastebejimas,kai sustabdau youtube video ir tarkim 15sekundziu nepaspaudziu play ,tai kai paspaudziu play man tas 15sekundziu prasuka ir pradeda rodyt nuo kazkur toliau jau.

Tu gal Linux arba Ubuntu kartais naudoji? :mellow: Ant jų addoną ten kažkokį parsisiųst reik šitai problemai. O šiaip tai gali bandyt flash ištrint ir parsisiųst per naujo arba googlę searchint, aš db greit pramečiau akimis pirmus linkus nieko geresnio neradau :lol:

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-09, 16:01, pasakė:

Tu gal Linux arba Ubuntu kartais naudoji? :lol: Ant jų addoną ten kažkokį parsisiųst reik šitai problemai. O šiaip tai gali bandyt flash ištrint ir parsisiųst per naujo arba googlę searchint, aš db greit pramečiau akimis pirmus linkus nieko geresnio neradau :lol:
Windows Xp,legalus windowsai.O flasho istrynima jau bandziau,nepadejo nei flash nei youtube vaizdo irasam.Gal turim kokiu programuotoju cia,jie tikrai kazka sugalvos :mellow:

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-06-09, 16:33, pasakė:

Windows Xp,legalus windowsai.O flasho istrynima jau bandziau,nepadejo nei flash nei youtube vaizdo irasam.Gal turim kokiu programuotoju cia,jie tikrai kazka sugalvos :)

Tai ką čia sugalvosi, bugas kažkoks sėdi cashe ar šiaip kur nors ir viskas; gal kertasi su kuo nors ar pnš; geriausias variantas būtų error reports'ą ištraukt kaip nors ir tada searchint sprendimo, bet čia dar kol kas ne mano speciality ;D Kaip ir sakiau jau prieš tai - googlint, googlint ir dar kartą googlint, kažkas vis tiek bus su šita problema susidūręs.

Ctrl-Shift-Delete tiesa dar gali pabandyt.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-06-09, 16:21

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Klausimas susijęs su Exel'iu.

Ar įmanoma sužinoti dienų skirtumą į vieną langelį įrašius laiko tarpą (tarkim 2009.05.06 - 2009.06.09), o kitame gauti jau dienas, kiek truko?

Ačiū.

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tiesiog atimi viena cele iš kitos ir rezultato celei nustatai tipą number (format -> cels)

P.S. F1 - tavo draugas. M$ produktuose jei jau yra kokia funkcija tai helpe bus būtinai apie ją pasigirta.

Šį pranešimą redagavo lazy: 2009-06-11, 18:46

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Gal yra cia konvertavimo meistru?

Turiu as Beatles albuma "Love". Albumas yra DVD Audio formato, kitaip tariant tai yra filmas, kuriame grojamas albumas (su visais chapteriais, meniu ir t.t.). Tai muzikos kokybe labai gera ir as tingiu siustis atskirai flac muzika.

Tai klausimas toks: Kaip man is DVDA filmo viena daina (t.y. viena chapteri) sukonvertuoti i FLAC audio faila?

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-12, 13:14, pasakė:

Turiu as Beatles albuma "Love". Albumas yra DVD Audio formato, kitaip tariant tai yra filmas, kuriame grojamas albumas (su visais chapteriais, meniu ir t.t.). Tai muzikos kokybe labai gera ir as tingiu siustis atskirai flac muzika.

Tai klausimas toks: Kaip man is DVDA filmo viena daina (t.y. viena chapteri) sukonvertuoti i FLAC audio faila?

Pabandyk atsisiųsti JetAudio - man asmeniškai programa patiko kai naudojau. Deja nežinau ar ji konvertuoja DVD formatą. Tačiau video į muzikinius failus ji perverst gali.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-06-12, 13:14, pasakė:

http://lmgtfy.com/?q=%22dvd+to+flac%22

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Kaip reikia ant PCSX2 paleisti ps2 zaidima? Ka ten spausti?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-06-17, 12:19, pasakė:

Kaip reikia ant PCSX2 paleisti ps2 zaidima? Ka ten spausti?
jeigu viskas sukonfiguruota, tai tik file - run cd/dvd.

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Įsivedžiau naują interneto planą - Zebra optimalus+ ,prieš tai buvo tik bazinis. Problema tame ,kad siunčia labai sunkiai iš užsienio trackerių. Iš lietuviškų trackerių siunčia 500kb/s ,o iš užsienietiškų - tik 10-80kb/s ir labai sunkai kyla. Iš paprastų užsienio ftp siunčia 220-250kb/s ,o iš lietuviškų - +500kb/s. Žinau ,iš užsienio negali siųsti taip pat greitai ,bet tikrai ne tiek kartų lėčiau. Girdėjau ,kad maršrutizatorius gali blokuoti siuntimą iš užsienio ,"siekdamas apsaugti kompiuterį", ir žinau kur ,bet ne kaip reikia jį reguliuoti. O gal reikia skambinti pačiam TEO ir prašyt ,kad patvarkytų? Ką jūs rekomenduojat?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2009-06-17, 16:16, pasakė:

Įsivedžiau naują interneto planą - Zebra optimalus+ ,prieš tai buvo tik bazinis. Problema tame ,kad siunčia labai sunkiai iš užsienio trackerių. Iš lietuviškų trackerių siunčia 500kb/s ,o iš užsienietiškų - tik 10-80kb/s ir labai sunkai kyla. Iš paprastų užsienio ftp siunčia 220-250kb/s ,o iš lietuviškų - +500kb/s. Žinau ,iš užsienio negali siųsti taip pat greitai ,bet tikrai ne tiek kartų lėčiau. Girdėjau ,kad maršrutizatorius gali blokuoti siuntimą iš užsienio ,"siekdamas apsaugti kompiuterį", ir žinau kur ,bet ne kaip reikia jį reguliuoti. O gal reikia skambinti pačiam TEO ir prašyt ,kad patvarkytų? Ką jūs rekomenduojat?

O ant kiek tu nori, kad siųstų? Nesu spec didelis šioje srityje, bet 1/2 in LT speed iš užsienio tai IMO labai normalu ;) O kas liečia trackerius tai daug kas priklauso nuo specifinių peerų. Pvz pas mane iš LM siunčia ~7mb, iš kokio PWT 300kb-1mb, EWT 100-600 kb, isohunt 5-300kb. Kas liečia maršrutizatorių tai jis kiek žinau lėtint gali nebent dėl portų uždarytų. Šitą gali internete ieškot - how to open/enable ports ar pnš; bet abejoju ar jų atidarymas stebūklingai tau tą greitį pakels.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-17, 17:46, pasakė:

O ant kiek tu nori, kad siųstų? Nesu spec didelis šioje srityje, bet 1/2 in LT speed iš užsienio tai IMO labai normalu ;) O kas liečia trackerius tai daug kas priklauso nuo specifinių peerų. Pvz pas mane iš LM siunčia ~7mb, iš kokio PWT 300kb-1mb, EWT 100-600 kb, isohunt 5-300kb. Kas liečia maršrutizatorių tai jis kiek žinau lėtint gali nebent dėl portų uždarytų. Šitą gali internete ieškot - how to open/enable ports ar pnš; bet abejoju ar jų atidarymas stebūklingai tau tą greitį pakels.

Koks internetas pas tave jei ne paslaptis?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLix, 2009-06-17, 18:07, pasakė:

Koks internetas pas tave jei ne paslaptis?

Ne į temą
Vietinės kompanijos ten -"tiltas", bet ima kiek girdėjau iš zebriaus.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-06-17, 17:46, pasakė:

Na to 1/2 greičio iš ftp užtenka ,bet kai siunčiu ką nors iš trackerių ,tai negaliu nesinervint.
Dabar nerandu tos sutarties ir negaliu pateikti tikslių skaičių ,bet ,pagal sutartį ,duomenis iš užsienio turi siųstis tik ~20% lėčiau negu iš LT ,o man ,kad ir iš kokio trackerio ,siunčia ~8-14 kart lėčiau. Man absurdiškai atrodo ,kai iš LT trackerio bumbina gerus 500kb/s ,o iš bet kokio užsienietiško 30kb sunkiai spaudžia ,net tas pats senas bazinis internetas geriau darbuodavos. Nemanau ,kad taip turi būti.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąKiausingalvis, 2009-06-17, 20:55, pasakė:

Na to 1/2 greičio iš ftp užtenka ,bet kai siunčiu ką nors iš trackerių ,tai negaliu nesinervint.
Dabar nerandu tos sutarties ir negaliu pateikti tikslių skaičių ,bet ,pagal sutartį ,duomenis iš užsienio turi siųstis tik ~20% lėčiau negu iš LT ,o man ,kad ir iš kokio trackerio ,siunčia ~8-14 kart lėčiau. Man absurdiškai atrodo ,kai iš LT trackerio bumbina gerus 500kb/s ,o iš bet kokio užsienietiško 30kb sunkiai spaudžia ,net tas pats senas bazinis internetas geriau darbuodavos. Nemanau ,kad taip turi būti.

Na tai kokį greitį iš ftp gauni tai toks ir yra jis pas tave, o tackeriuose kaip ir sakiau, juk žmonės seedina, gali būt, kad pas juos kas nors blokuojasi ar limituotas į užsienį connectionsas, ar patys limitą uždėję, būna, kad rodo daug peerų seedina/leechina, o trackeriai ištikrųjų exchangų neleidžia(jei iš kelių pvz siunti vienu metu), ir tu prie jų negali prieit ir t.t. Niuansų tų milijonai šiuo atveju. Pas mane pvz, kaip ir minėjau, in LT megabaitais siunčia, o jei kokių retesnių tv series reikia tai iš public trackerių ant 10-50 kb mėnesiai reik laukt, kol viską sugaudo, jei kokio optimalaus peero neatsiranda, pas kurį geras greitis į užsienį ir negaila jo duot. Trumpiau - gali kad ir 100 mb netą į visas puses turėt, jei nebus palankių peerų nieko negausi. Viskas ką gali padaryti (as far as I know) - su port'ais tais bandyt pažaist, bet nėra labai paprasta, kiek teko girdėti(nes pačiam neteko praktiškai šito daryt), bent jau ne taip paprasta kaip ant windows'inės ugniasienės "skylutes" pramušt :) Ir labai abejoju ar ten ypatingos reikšmės bus. Gali bandyt jei nori pats su šitais konfigūruot arba kviesti iš kompanijos ką nors, bet kiek girdėjau tie "meistrai" iš kompanijų nelabai palankūs būna tvarkyt bėdas, susijusias su torrentais(nes nelegalu juk IN THEORY), aišku žiūrint ant ko užtaikysi šiuo atveju...

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-06-17, 20:37

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Gal toks kvailokas klausymas. Na bet kazkaip pasimirso ir nesu uztikrintas.
Nu tarkim, as parsisiunciu win7, noriu persirasyti, ir del failu likimo ten diskuose.
Tai kuriuose diskuose (c;d;e) liktu failai, o kuriuose diskuose tie failai issitrintu?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Rashant Win reik suformatuot particija i kuria juos rashai, visos kitos particijos, jeigu nepasirenki kitaip lieka saugios.

Vartotojų skaito šią temą: 10

narių: 0, svečių: 10, slaptų narių: 0