Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Sveiki, gal galit pasakyti kaip reikia susikurti GIF?

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDZT, 2009-05-02, 23:01, pasakė:

Sveiki, gal galit pasakyti kaip reikia susikurti GIF?
Na, būdų turbūt yra nevienas, bet man žinomas ir asmeniškai naudojamas yra prisidarymas kadrų ir jų sujungimas specialia GIF'ams daryti programa "Beneton movie gif".

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Turiu dvi problemėles:
1. Gal žinot, ar yra koks nors laidas, ar koks nors dalykas, kad AV laido garsą (raudonas ir baltas laidai) būtų galima įjungt į paprastą line-in (3,5mm) jungtį?
2. Šitas daug svarbesnis, t.y. kame problema? Kai tik įjungiu utorrent, tai iškar beveik miršta internetas. Tiksliau puslapius krauna žiauriai lėtai, nors skype ir kitos programos kuriom reikia interneto veikia normaliai. Ko pasekoje, jei naudojuosiu interneto naršykle, tenka išjungti utorrent ir aukoti ratio (:rolleyes:)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-07, 19:18

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-07, 20:17, pasakė:

Turiu dvi problemėles:
2. Šitas daug svarbesnis, t.y. kame problema? Kai tik įjungiu utorrent, tai iškar beveik miršta internetas. Tiksliau puslapius krauna žiauriai lėtai, nors skype ir kitos programos kuriom reikia interneto veikia normaliai. Ko pasekoje, jei naudojuosiu interneto naršykle, tenka išjungti utorrent ir aukoti ratio (:rolleyes:)

Man tas pats yra ir kaip aš suprantu, tai tiesiog nebelieka greičio krauti puslapių..

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSmS, 2009-05-07, 20:19, pasakė:

Man tas pats yra ir kaip aš suprantu, tai tiesiog nebelieka greičio krauti puslapių..
Na nežinau, bet taip buvo ne nuo pradžių... Tik po kurio laiko. Mano draugui kažkada taip buvo, jis paskambino į TEO ir pasakė kažką kažkur nustatymuose pakeist. Jis pakeiti ir buvo ok. bet buvo senokai ir jis jau pamiršo :rolleyes: Todėl aš tikiu, kad čia ne tame esmė "kad nelieka greičio". Be to, kad ir niekas nesisiunčia, vistiek psl lėtai krauna...

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Man taspats del torrent'ų ,nors ir naudoju BitTorrent ,bet taip buvo su visomis programomis. Man aplamai nekrauna puslapių ,kol būna įjungta programa. Bent man naršyklė ir BitTorrent jau visą amžinybę yra nesuderinami dalykai ,net nežinojau ,kad įmanoma normaliai naršyti ,kol siunti. Būčiau labai dėkingas ,jei sužinojęs pasakytum kaip sutvarkyti šią problemą.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-07, 20:24, pasakė:

Na nežinau, bet taip buvo ne nuo pradžių... Tik po kurio laiko. Mano draugui kažkada taip buvo, jis paskambino į TEO ir pasakė kažką kažkur nustatymuose pakeist. Jis pakeiti ir buvo ok. bet buvo senokai ir jis jau pamiršo :? Todėl aš tikiu, kad čia ne tame esmė "kad nelieka greičio". Be to, kad ir niekas nesisiunčia, vistiek psl lėtai krauna...

Zebrius kaip suprantu ne per seniausiai kažkokius updeitus darė, nes mano interneto tiekėjęs su juo susirišęs ir prie naujienų prieš keletą mėnesių patalpino: "Vartotojai, kurie naudojasi P2P programomis (pvz.: uTorrent, Bitcomet, Emule ir t.t.), gali jausti interneto trugdžius atidarinėjant interneto tinklapius ir klaidingai suprasti interneto spartos stoką." Toliau raginama kreiptis į interneto tiekėją arba ieškoti informacijos internete.
Aš asmeniškai jokių problemų neturiu(naudoju Utorrent 1.8.1), bet tokios prob kaip tinklapių nekrovimas gali būti ir dėl cliento(reinstall, naujesnę versiją įsirašyt, kitą clientą ar pnš galima bandyt), nes prieš metus buvau įsirašęs BitTorent ir kai jį paleisdavau po internetą apskritai neleisdavo vaikščiot - page not found mesdavo.

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Taigi, klausymas nesusijas su PC. Jau nuo seno turiu savo Ispaniska MP4 Differo Cheste. Viskas su juo gut, pirktas Ispanijoje. Tik stai viena karta netycia istryniau kazkoki failiuka. Jo rusis buvo: Setup Information. Kai ji istryniau, man nebepaleidzia video. Kas galetu man bent truputi padeti, is kur galeciau gauti Ta failiuka? Jei ne tai ne. Bet gal cia MP4 driveri koki parsisiust ir veiktu ar panasiai. Nezinau, tai ir klausiu :(

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-07, 20:17, pasakė:

2. Šitas daug svarbesnis, t.y. kame problema? Kai tik įjungiu utorrent, tai iškar beveik miršta internetas. Tiksliau puslapius krauna žiauriai lėtai, nors skype ir kitos programos kuriom reikia interneto veikia normaliai. Ko pasekoje, jei naudojuosiu interneto naršykle, tenka išjungti utorrent ir aukoti ratio (:D)

NU va, pats klausiu, pats bandau atsakyti. Parašiau žurnalui "Computer build Lietuva" šitą klausimą ir jie jie man atsakė. ir ne tik asmeniškai, bet ir išspausdino žurnale :D tik, deja, šis atsakymas man nepadėjo, ir problema mane vis dar kamuoja... Bet galbūt kai kuriem padės...

Lyncaz pasakė:

Tema: Nuo P2P "miršta" internetas

Klausimas: Problema tokia, kad kai įjungiu uTorrent programą,
naršymo greitis pasidaro beveik nulinis. Puslapį užkrauna gal per
minutę. Išjungus uTorrent (bandžiau ir kitas torrent programas -
tas pats), vėl viskas tvarkoj. Bandžiau konsultuotis su
pažįstamais - pas daugelį ta pati problema. Kol kažką
siunčiuosi, negaliu naršyti, o tai išties nemalonu ir nuobodu!

Computer build Lietuva pasakė:

Sveiki,

"torentų" siuntimas dažnai išnaudoja visą interneto spartą. Pasižiūrėkite siųsdamiesi failus, kokiu greičiu tai vyksta - gali būti, kad programa išnaudoja visą Jums suteiktą interneto spartą. Tokiu atveju "uTorrent" programoje reikėtų apriboti duomenų parsisiųsdinimo greitį. Tą padaryti galime spustelėję "Pasirinktys", tuomet "Nustatymai" ir naujame lange "Apsauga". Eilutėje "Didžiausias siuntimo greitis" vietoje "0" parašykite maksimalų greitį, kuriuo leisite siųstis failams, nes "nulis" reiškia neribotą greitį. Spustelėkite "pritaikyti" ir "gerai".

--
Pagarbiai,
Laura Šaulytė-Graičiūnienė
--------------
Interneto skyriaus redaktorė
"Computer Bild Lietuva"
Goštauto g. 8, Vilnius

Ne į temą
p.s. Tam pačiam numery buvo ir playmania.net reklama ;)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2009-05-21, 15:00

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2009-05-21, 15:57, pasakė:

NU va, pats klausiu, pats bandau atsakyti. Parašiau žurnalui "Computer build Lietuva" šitą klausimą ir jie jie man atsakė. ir ne tik asmeniškai, bet ir išspausdino žurnale :D tik, deja, šis atsakymas man nepadėjo, ir problema mane vis dar kamuoja... Bet galbūt kai kuriem padės...
Ne į temą
p.s. Tam pačiam numery buvo ir playmania.net reklama ;)

:D :D :D :D - kaip tik skaičiau šitą laišką žurnale :D. Mačiau, kad Linas parašyta, bet nepagalvoaju, kad tu :D. Čia geras + taip pat PlayManija reklamą mačiau + aš ir kažkada kažko klausiau ir atspausdino :D.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-05-21, 15:03

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

"torentų" siuntimas dažnai išnaudoja visą interneto spartą. Pasižiūrėkite siųsdamiesi failus, kokiu greičiu tai vyksta - gali būti, kad programa išnaudoja visą Jums suteiktą interneto spartą. Tokiu atveju "uTorrent" programoje reikėtų apriboti duomenų parsisiųsdinimo greitį. Tą padaryti galime spustelėję "Pasirinktys", tuomet "Nustatymai" ir naujame lange "Apsauga". Eilutėje "Didžiausias siuntimo greitis" vietoje "0" parašykite maksimalų greitį, kuriuo leisite siųstis failams, nes "nulis" reiškia neribotą greitį. Spustelėkite "pritaikyti" ir "gerai".

GENIALUS paaiškinimas. Žmogui prieš dieną įsivedusiam internetą pirmą kartą arba nemokančiam logiškai mąstyti gal ir gali būti tik naudingas, geriausiu atveju... Kad n kitų, RIMTŲ priežasčių yra, dėl ko kertasi P2P su naršymu tai dzin matomai, svarbu betką atrašyt, kad tuščią vietą matomai užpildyt. + tas "dažnai" su dabartiniais ineterneto srautais irgi kaip ir netinka, nes santykis tarp to, kokio srauto neužimto reikia, kad galėtum normaliai naršyti ir to, kokį realų srautą DAUGUMA dabar turi, yra labai didelis ir net siunčiant max greičiu tie keli kb liks laisvi ir ypatingi interneto trikdžiai nebus jaučiami.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu as jei siunciu pilnu greiciu, tai man irgi internetas visiskai flegmina (buna uzstatau downloada ir einu ziureti ko nors, po to brolis is kito kambario pradeda rekti - "KA DARAI SU INTERNETU???" ;) ). Bet uztenka limituoti kelesdiasimt kilobaitu ir viskas normaliai. Aisku reikia ir upload'a sekti, kad per didelis nebutu.

Ne į temą
Valhalas, nieko asmenisko, bet ar tu esi parases bent viena teigiama pranesima forume? Kiek matau tavo postus tai vien kitu kritika, nusiskundimai ir panasiai, negi nieko grazaus neturi parasyt? :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Ne į temą
Valhalas, nieko asmenisko, bet ar tu esi parases bent viena teigiama pranesima forume? Kiek matau tavo postus tai vien kitu kritika, nusiskundimai ir panasiai, negi nieko grazaus neturi parasyt? :D

Ne į temą
Tai kažkaip ne taip arba ne ten jau pats iš savo pozicijos žiūri, jei vien tik kažką neigiamo mano postuose matai ;) Nusiskundimų nerašau, o kritikoje, jeigu ji argumentuota ir neperžengia ribų nieko blogo nematau.

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Kodel kai parsisiunciu kai kuriuos failus is XWT jie buna, ne bitcomet failiukas, o toks lyg nenuskaitytas? Na kompas neatpazista failo. Va kokia lentele ismeta, kai bandau atidaryt faila http://www.paper-tra...UnknownType.gif ( Cia ne mano lentele, ja suradau per google). Gal truksta kokios programos?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąDZT, 2009-05-22, 15:39, pasakė:

Kodel kai parsisiunciu kai kuriuos failus is XWT jie buna, ne bitcomet failiukas, o toks lyg nenuskaitytas? Na kompas neatpazista failo. Va kokia lentele ismeta, kai bandau atidaryt faila http://www.paper-tra...UnknownType.gif ( Cia ne mano lentele, ja suradau per google). Gal truksta kokios programos?

O tai pvz "open with" ir bitcomet jei pasirenki neatidaro? Arba iš pačio bitcomet file add torent(ar pnš) ir pasirenki tą failiuką jei?

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-05-22, 15:56, pasakė:

O tai pvz "open with" ir bitcomet jei pasirenki neatidaro? Arba iš pačio bitcomet file add torent(ar pnš) ir pasirenki tą failiuką jei?
Kai spaudziu ant to failiuko nera pasirinkimo open with.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąDZT, 2009-05-22, 15:57, pasakė:

Kai spaudziu ant to failiuko nera pasirinkimo open with.

Kai dešinį paspaudi nėra? :D Tokiu atveju: Kas atsitinka tada kai open paspaudi tam lange, kurį išmeta?

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-05-22, 16:21, pasakė:

Kai dešinį paspaudi nėra? :D Tokiu atveju: Kas atsitinka tada kai open paspaudi tam lange, kurį išmeta?

As visada galvojau, kad tas failas nenuskaitomas, nes visados paspausdus open rasydavo Unknown type file ir paspaudus desini mygtuka neismesdavo pasirinkimo open with. Pasirodo tereikejo lenteleje, kuria ismesdavo paspaust open ir ismesdavo pasirinkimo sarasa su kuria programa atidaryti faila. As to niekada nebandziau, nes galvodavau, kad tiesiog ismes error lentele ar nukels i koki saita. Tavo iskeltas klausimas, pateike atsakyma i mano problema. Aciu uz pagalba.
P.S Cia buvo toks Epic Fail.
P.P.S Sorry uz nereikalingus post'us.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2009-05-22, 15:42

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Yra tokia problema. Man visiskai nekrauna ne vieno puslapio. Nei LM, nei T.lt nei Youtube, visur meta error'us, net keista, kad uzkrauna nMo.
Error tipas: Unknown Error :)
Nors visi skype'ai veikia.
Gal kas zino, kame galetu buti problema, ar man skambinti i interneto tinklus?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Turiu toki klausima-su kokioa programa butu galima lengvai ir nesunkiai iskirpti video is kokio nors video faila(pvz as noriu issikirpti koki nors match'a is PPV).Anksciau naudojau Windows movie maker,bet si programa labai prasta labai letai krauna video ir veliau is video padara kitoki formata.Taigi kokia programa galetumete rekomenduoti?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-06-03, 21:12, pasakė:

Turiu toki klausima-su kokioa programa butu galima lengvai ir nesunkiai iskirpti video is kokio nors video faila(pvz as noriu issikirpti koki nors match'a is PPV).Anksciau naudojau Windows movie maker,bet si programa labai prasta labai letai krauna video ir veliau is video padara kitoki formata.Taigi kokia programa galetumete rekomenduoti?
Sony Vegas geriausia , kuria yra teke naudoti tokiems dalykams + mixu kurimams..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-06-03, 21:12, pasakė:

Ultra Video Splitter - paprasta, patogu ir greita.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Gal žinot, kodėl meta šitą lentelę -http://i730.photobucket.com/albums/ww304/xxdemons/untitled-1.jpg ,ir tuo pačiu negalima parsisiūsti .torrent failų iš LM? Ar čia susije kažkas su security?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąPowis, 2009-06-05, 23:04, pasakė:

Gal žinot, kodėl meta šitą lentelę -http://i730.photobucket.com/albums/ww304/xxdemons/untitled-1.jpg ,ir tuo pačiu negalima parsisiūsti .torrent failų iš LM? Ar čia susije kažkas su security?

Na tai jei rašo tai matyt kas nors susiję, arba pačioje naršyklėje kažkas bus nustatyta, arba ugniasienėje.

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Norėjau paklaust kas per nesamonė mano PC pasidarė dbr prašo kažkokių Resolve ir kai įsijungiu PC tai desktop juodas visas? Kas čia?

Vartotojų skaito šią temą: 16

narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0