Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Powi, o tai anet ne visoje lietuvoje?

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Hm. Yra toks klausymas. Rasausi game'a. Bet kai instaliuoja Microsoft.NET Framework 2.0 ar kaip, ir jo neiraso. Ok. Tada per interneta ji siunciuos, instaliuoju. irgi paluzta. Raso, kad Windows pack'as blogas, ar kazkaip pazeistas. Ka man reiktu su pc daryti?

EDIT: Problemos su: Windows Installer packeged.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-02-28, 18:38

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ar butu kokia nors filmavimo programa, kuri filmuojant zaidima neimtu ramu? Pvz. pas mane 256ram, zaidimui taip pat reikia 256ram. Taigi ar butu tokia programa? Nes pvz. bandziau gamecam tai lagino pati game.

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Nemanau, kad tokia egzistuoja...
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Tai kad nuo žaidimo priklauso lagas :) pas mane pvz GTA 4 filmuojant (su ZD soft game recorder) nelagino nei kiek, o Smackdown ant ps1 emuliatoriaus lagino belekaip...

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-07, 20:56, pasakė:

Ar butu kokia nors filmavimo programa, kuri filmuojant zaidima neimtu ramu? Pvz. pas mane 256ram, zaidimui taip pat reikia 256ram. Taigi ar butu tokia programa? Nes pvz. bandziau gamecam tai lagino pati game.

Bandyk kamerą... :)

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gal zinot kaip vadinasi toks softas kur is video galetum issikirpti kova bet tame video ta kova liktu? Jei kam neaisku kad ta kova butu atskiras failas

Future Boyz

Geltonas diržas

• Išbaninti
0
Ne į temą
Man atrodo tu kalbi apie Ulead Video Studio .

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąmindaugas, 2009-03-09, 18:59, pasakė:

Gal zinot kaip vadinasi toks softas kur is video galetum issikirpti kova bet tame video ta kova liktu? Jei kam neaisku kad ta kova butu atskiras failas
Nelabai supratau klausimo, nes kad ir su kuo kirptum, vistiek liks, nes iškirptą kovą išsaugai atskiram faile. :D

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Iškilo didelė problema. Taigi turiu naują PC. Intel Core 2 Quad. 2.33GHz. 3.25GB RAM. - Nu atrodo kietas visai. Problema:
Irasinejant zaidimus (per Daemon tools) kompas pastoviai pakimba. Isvis po pakibimo nieko negalima padaryt. Nei pele juda, nei klavetke reaguoja. Jokių lentelių nieko nemeta. Bandžiau jau su dviejais žaidimais. GTA IV ir NFS Most Wanted. Abu pakibo, nu velniava nu nebežinau ką daryt. Jeigu taip visą laiką bus tai... Galvojau, kad gal koks virusiukas įsikabinęs. Šiandien praskenavau - nieko. Nu gal jums buvo pasitaikę tokių bajerių?

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąNervas, 2009-03-23, 22:03, pasakė:

Iškilo didelė problema. Taigi turiu naują PC. Intel Core 2 Quad. 2.33GHz. 3.25GB RAM. - Nu atrodo kietas visai. Problema:
Irasinejant zaidimus (per Daemon tools) kompas pastoviai pakimba. Isvis po pakibimo nieko negalima padaryt. Nei pele juda, nei klavetke reaguoja. Jokių lentelių nieko nemeta. Bandžiau jau su dviejais žaidimais. GTA IV ir NFS Most Wanted. Abu pakibo, nu velniava nu nebežinau ką daryt. Jeigu taip visą laiką bus tai... Galvojau, kad gal koks virusiukas įsikabinęs. Šiandien praskenavau - nieko. Nu gal jums buvo pasitaikę tokių bajerių?
Software... tikslios priežasties nežinau, bet ir man panaši problema buvo su senu pc. t.y. pakibdavo būtent taip kai niekas nejuda ir nereaguoja. taip buvo su XP OS. įsirašiau senesnę ir viskas čiki. (paskui kai paseno pc, tai ir ant anų taip atsitikdavo bet retai). taigi išvada, kad kažkas negerai su softu.
be to, jau buvo berods šitoj temoj kažkam su tokia problema :) tingiu ieškot, padaryt tą pats :)

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na-kaip su rasymais nezinau,bet man yra taip kas kokias 3 valndas uzstringa pele.Kompas pakimba ir reikalauja restart'o.Gal ramai sh mala?Nors naujas pc.Bet jei ka suzinosi,kame bedos pranesk,nes man panasiai su tais Uzstrigimais.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Iskur suzinot kokie tavo ram`ai?

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-26, 14:54, pasakė:

Iskur suzinot kokie tavo ram`ai?

Is savo ankstesnio posto :?

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-07, 20:56, pasakė:

Jei rimtai, tai ant My Computer desini klavis paspausk ir i Properties ieik.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Jis manau turi omeny kokios rūšies ramai (DDR, DDR2)... yra du būdai
1. Atsidaryk kompo dėžę ir ten pamatysi kokie ramai

2. Atsisiunti programėlę kokią kuri nurodo tavo kompo stats (pvz PC Wizard) ir ten pamatysi
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Privalau pasigirti. Dėl tos žaidimų įrašymo problemos. Taigi susiradau šį post'ą:

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-02-28, 18:26, pasakė:

Hm. Yra toks klausymas. Rasausi game'a. Bet kai instaliuoja Microsoft.NET Framework 2.0 ar kaip, ir jo neiraso. Ok. Tada per interneta ji siunciuos, instaliuoju. irgi paluzta. Raso, kad Windows pack'as blogas, ar kazkaip pazeistas. Ka man reiktu su pc daryti?

EDIT: Problemos su: Windows Installer packeged.
Sugalvojau persirašyt tą Microsoft.NET Framework 2.0. Taigi parsisiunčiau iš ČIA. Įsirašiau. Tada pabandžiau įrašyti NFS Most Wanted. Nepakibo :) Žinoma čia tik pirminis džiaugsmas. Nežinau kaip bus su GTA IV ar kitais žaidimais. Dėl tų savo nervų aš GTA juk ištryniau! Reik iš naujo siųstis :? (netvirtinu, kad būtent ta Microsoft Net Framework padėjo. Gal šeip stebuklingas atvėjis pasitaikė...)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Jei rimtai, tai ant My Computer desini klavis paspausk ir i Properties ieik.
Du mane ant tiek durnu laikai, kad galvoji, kad as nezinau kaip pasiziuret kiek pas mane ramu?

Citata

Jis manau turi omeny kokios rūšies ramai (DDR, DDR2)... yra du būdai
1. Atsidaryk kompo dėžę ir ten pamatysi kokie ramai

2. Atsisiunti programėlę kokią kuri nurodo tavo kompo stats (pvz PC Wizard) ir ten pamatysi
Dekui.

Šį pranešimą redagavo BoXiX: 2009-03-26, 17:25

Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-03-26, 17:01, pasakė:

Du mane ant tiek durnu laikai, kad galvoji, kad as nezinau kaip pasiziuret kiek pas mane ramu?

Na jei vietoj to, kad per minute pagooglintum tu klausi cia ir lauki puse dienos atsakymo, tai taip - tu pakankamai durnas :?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ieskojau daug sito klausymo,. bet niekur neradau. Trad gal cia atsiras kas galetu padeti.

Parsipompavau GTA IV, viskas gerai, uzsireginau ten kur reikejo, ir bandau spauti play, bet ismeta:

Spoiler'is

Ieskojau visur, ame cia problemos. Bet nesugalvojau. Gal kas zino? Zinoma, uz pagalba atsidekociau taskais.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Noriu paklaust pirma is kur siuntei, butent koki torrenta siuntei, ir ar crack'a isimetei. Gal ir galeciau padet nes butent siandien as irgi GTA IV parsisiunciau ir isirasiau.

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Tas ir yra, kad niekur gero nerandu crack'o :)

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Siųskis razor1911 crack'ą. Ten geras. Ir užsiregink offline mode geriau, jei nežadi nete žaist.

Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2009-03-27, 22:29

Nuotrauka

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
R galima sujung rar failus . Jei galima tai kaip?

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąmindaugas, 2009-03-28, 21:16, pasakė:

R galima sujung rar failus . Jei galima tai kaip?

Apibrauki tuos visus reikalingus failus,spaudi desni mygtuka ir tada kazkur toje lenteleje visokiu winrar parinkciu,tai spausk add to archive (ar kazkaip su archive,nes pas mane isejo ta programa kazkaip rusiskai ,o keisti kalba tyngiu :)) ir tada tau ismes kita lentele,ten jau pasirinksi ar nori ,kad tas failas buti zip ar rar ,pavadinima ir kur ji issaugot..na siaip tu klausk tiksliau,i ka tau juos reikia sujungti,nes gal tu juos isvisi i iso nori sujungti :)?
Ne į temą
Zinai winrar parinkciu nera daug,ir kai kurios jau logiskai atkrenta,tai vietoi to ,kad vakar visa diena kankintumeis klausinedamas ,isbandytum pora ir viskas..

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nu jo man juos reikia i iso sujungti.

Vartotojų skaito šią temą: 16

narių: 0, svečių: 16, slaptų narių: 0