Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Man tas pats :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Man lygiai taspats, kaip tuo reikalu ėjau į šią temą.

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Vakar buvo visa dienas tas pats ,bet po to pasitaise :D Jums nepasitaise? :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Man tik istrynus cookies pasitaise.

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-02-01, 13:40

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Padėkit!! Kad įjungčiau PC vargstu apie 3val. Kai bandai jį įjungti pradžioje užsikrauna windows ir išmeta kažkokią lentelę, tada PC restartuojasi ir NIEKO! Tada ištrauki laidą iš lizdo ir vėl įkiši ir įjungi PC. Kompas veikia, o monitoriuje juodas vaizdas, nors rašo, kad ekranas prijungtas prie PC. Kokią dešimt kartų restartavus manualiai kartais vaizdas įsijungia ir pakimba, ties momentu kai pačioje pradžioje rodomi kompiuterio parametrai (nežinau ar jums taippat rodo..). Tik per fuxsą iš kokio 30karto įsijungia PC. Bet kai įjungi gali išjungt ir vėl įjungt, tačiau kai palieki per naktį išjungta PC ryte neįjungsi! Help plz.. Jeigu dingčiau žinokit šita problema.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBoXiX, 2009-02-01, 14:06, pasakė:

Padėkit!! Kad įjungčiau PC vargstu apie 3val. Kai bandai jį įjungti pradžioje užsikrauna windows ir išmeta kažkokią lentelę, tada PC restartuojasi ir NIEKO! Tada ištrauki laidą iš lizdo ir vėl įkiši ir įjungi PC. Kompas veikia, o monitoriuje juodas vaizdas, nors rašo, kad ekranas prijungtas prie PC. Kokią dešimt kartų restartavus manualiai kartais vaizdas įsijungia ir pakimba, ties momentu kai pačioje pradžioje rodomi kompiuterio parametrai (nežinau ar jums taippat rodo..). Tik per fuxsą iš kokio 30karto įsijungia PC. Bet kai įjungi gali išjungt ir vėl įjungt, tačiau kai palieki per naktį išjungta PC ryte neįjungsi! Help plz.. Jeigu dingčiau žinokit šita problema.
jei parašytum bent jau ką daugmaž sako ta lentelė, galbūt būtų lengviau, nors preliminariai galiu spėti, kad arba ištrynei (arba Tu arba antivirusas) kokį sisteminį failą, arba "hardware'ui" kaput...
man ir kažkas panašaus yra buvę, bet įsijungdavo iš antro karto...

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Zinok cia jau (bent as manau) rimti dalykai. Nes mano senasis kompas irgi taip pat buvo kaskaip paspausdavau F-1 ar F-2 ir pradedavo rodyt. Taciau po kiek laiko uzkale ir vsio nebeisijunge kompas.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Visada skaičiukus dėkit ir errorų pavadinimus, kai panašiais klausimais teiraujatės, nes vien simptomai mažai ką sako :D Dabartiniu metu - kažkas su mikroschemom gali būt, pasitikrink ar aušintuvas norm veikia, PC temperatūra ar normali, gal išsilydė kas nors ir dėl to dabar tik kažkiek įšilęs sukasi PC.

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2009-02-01, 16:26

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-01-31, 16:57, pasakė:

Labai. LABAI reikia pagalbos. ir IE, ir Operoje, jei bandau kazko ieskoti per google. Visose visose paiueskuose raso tipa nesaugus puslapis ir gali pazeisti mano kompiuteri. Net www.nmo.lt palaike nesaugiu puslapiu. Kur beda? Gal zinot kas? Ir nekaip neiseina isjungti to daikto.

Bet cia tik per google. Jei ijungu ask ten wiki ar panasiai. Tai viskas gerai.

Pavėluotai, bet:
http://www.nezinau.l...iu-klaidu-metas

ir googlėj dirba tik žmonės.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
manoteo ta triguba apsauga nusiimk..

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Gal kas žino kaip per PS2 emuliatoriu game įjungt

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąemouTe, 2009-02-07, 17:59, pasakė:

Gal kas žino kaip per PS2 emuliatoriu game įjungt
Paleisti tai ne bėda, reikia tiesiog "mount image", bet kas iš to jei vistiek neveiks normaliai? nebent Tai nekliūtis žaisti kadro per sekunde greičiu... ;) geriau jau nepuoselėk vilčių ir trink lauk tą emuliatorių... :D

Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Šiaip norėjau NBA2k9 palošt kol nepamačiau kad yra versija ant PC.Tai va aš dabar parsisiunčiau ir ten daug tokių winRAR failų kaip įjungti game paaiškinkit.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Gal zinot kas Skynet internetas prieinamas ne tik miestu gyventojams? :rolleyes:

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąemouTe, 2009-02-07, 18:22, pasakė:

Šiaip norėjau NBA2k9 palošt kol nepamačiau kad yra versija ant PC.Tai va aš dabar parsisiunčiau ir ten daug tokių winRAR failų kaip įjungti game paaiškinkit.

Sakys kompo reikalavimus as zaidziu SvR09 be lago.

Citata

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąPowis, 2009-02-23, 17:26, pasakė:

Gal zinot kas Skynet internetas prieinamas ne tik miestu gyventojams? :)

Kad, kiek teko girdėti ir skaitinėti tai čia tik Vilniuje šitas :) Ateity gal ir plėstis planuoja, bet kituose miestuose savi tiekėjai yra tai nlb apsimoka. Yra tos informacijos apie jį kas kur ir kaip, netingėk paieškot. :D

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Tagi, siokia tokia problema.

Parsisiunciau game, atskiri failai cd1 ir cd2. Numountinu abudu diskus. Viskas ok. SPaudziant atskirai jie pasileidzia. Taigi, spaudziu cd1. Installinu jau. Irten prie galo praso ideti cd2. Nos esu lyg viska sutvarkes su antru disku. Ka reikia daryti? Per browseri neleidzia nieko pasirinkti. O ir to disko per my computer neatidaro installo metu. Nelabai suprantu kame problemos.
Gal is Jusu zinos kas, kuom pagelbeti? Nes nelabai apie pc nusimanau.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-02-23, 21:22, pasakė:

Tagi, siokia tokia problema.

Parsisiunciau game, atskiri failai cd1 ir cd2. Numountinu abudu diskus. Viskas ok. SPaudziant atskirai jie pasileidzia. Taigi, spaudziu cd1. Installinu jau. Irten prie galo praso ideti cd2. Nos esu lyg viska sutvarkes su antru disku. Ka reikia daryti? Per browseri neleidzia nieko pasirinkti. O ir to disko per my computer neatidaro installo metu. Nelabai suprantu kame problemos.
Gal is Jusu zinos kas, kuom pagelbeti? Nes nelabai apie pc nusimanau.

Paaiskink tiksliau ,ar tau jau suinstaliuoja antra diska ir jo papraso,or vos tik uzmountini antra diska ir jo papraso?

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Na, as is karto pries instllus visus diskus susimountinu. Tada darau pirmo disko installa. Ir viduryje installo papraso antro disko, bet as ten browsinu ten kip tik galiu, neleidzia nieko padaryti.

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
o tu tiesiog nemountink is karto abieju cd, o is pradziu pirma, kai paprasys kito - antra
Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Kai paprasys 2disko tu tuo metu kai paprasys uzmountink,ir ziurek ,kad butu ant tos pacios vietos kur buvo ir 1cd(jai tu per deamon tools mountini) jai taip darysi turetu veikt. EDIT: Oi sorry ,nepamaciau snypai posto.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-23, 21:39

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Padariau kaip snypas patare. Isvis jokio efekto tada neatsitiko. Bet abudu diskai svarus, viskas ciki piki.
Idomiai cia.

EDIT: Padariau tiksliai kaip asake Neverman, padejo. Dekui :)

Bet kai viskas susitvarke, praso ideti originalu diska. Tad vel niekas nebeveikia. Yeah :)

Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-02-23, 21:44

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąPlutoniX, 2009-02-23, 21:39, pasakė:

Ne į temą
Padariau kaip snypas patare. Isvis jokio efekto tada neatsitiko. Bet abudu diskai svarus, viskas ciki piki.
Idomiai cia.

EDIT: Padariau tiksliai kaip asake Neverman, padejo. Dekui :)

Bet kai viskas susitvarke, praso ideti originalu diska. Tad vel niekas nebeveikia. Yeah :)

Tai tu nuckrakink ta zaidima,gi turetu buti 1cd crackas ,tai uzmountink 1cd,nueik i my computer,desne knopke ant to cd ir explore ar open neatsimenu,tada susiejieskai foldery crack,ir is to folderio failus imeti i zaidimo folderi ,paprasys taves tipo ar tikrai norite perasyti sakyk YES,jai nebus cracko 1cd,parasyk man i pm koks ten zaidimas ,surasiu cracka tau.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-23, 20:31, pasakė:

Kad, kiek teko girdėti ir skaitinėti tai čia tik Vilniuje šitas :o Ateity gal ir plėstis planuoja, bet kituose miestuose savi tiekėjai yra tai nlb apsimoka. Yra tos informacijos apie jį kas kur ir kaip, netingėk paieškot. :o

Dabar kyla klausimas, o ar be erdvių ir zebros yra toksai netas, kuris būtų pasiekiamas visoj Lietuvoj?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąPowis, 2009-02-24, 18:04, pasakė:

Dabar kyla klausimas, o ar be erdvių ir zebros yra toksai netas, kuris būtų pasiekiamas visoj Lietuvoj?

Pats nežinau tokio, o ir nelabai matau prasmės jam būt, juk kiekviename praktiškai mieste yra visokie Meganet ar šiaip pavieniai tiekėjai, kurie perka intiką iš zebros, "paturbina" ir paskirsto didesniais kiekiais saviem vartotojam(kaip mano mieste pvz ;q).

Vartotojų skaito šią temą: 11

narių: 0, svečių: 11, slaptų narių: 0