Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Kiek žinau, ant seno kompo tai jis pats nusistato kur jam reikia.Tiesiog rašyk ir viskas :)

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-10-28, 21:53, pasakė:

Kiek žinau, ant seno kompo tai jis pats nusistato kur jam reikia.Tiesiog rašyk ir viskas :)

Pas mane kompe draiveriai jau yra pasenę, parsisiunčiau iš Nvidia.com ir noriu atsinaujint, bet.. Pasileidžiant setupą man meta tokia lentelę - http://www.ipix.lt/images/91070962.jpg, paspaudus next man sukuria folderį su tokiais Driverių failais - http://www.ipix.lt/images/59502306.jpg, kaip matot nuotraukoje yra vėl Setup'as, aš ji paspaudžiu, man meta Draiverių instaliaciją ir iš karto pradeda instaliuoti, net nežinau kur. Kiek supratau, tai visų vaizdo Draiverių failai įsirašo į Windowsus? O čia neįsirašo niekur.. O paskui perkrovus PC jau būna taip, ir tampa aišku, kad jie blogai įsirašė http://www.ipix.lt/images/94520985.jpg . Galbūt kas nors galit nuosekliai paaiškint kaip reikia normaliai jūs įsirašyt?

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-10-29, 11:01

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
kiek žinau tai jie isiraše gerai, bet turi per Properties ir ten kur vaizdas ten rezoliucija, hertzus ir t.t. nusistatyk...tiksliai negaliu pasakyt, nes pas mane vista...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Ant senos vaizdo plokštės naujų draiverių nepatariu dėt, visiems mano pažįstamiems, kurie taip darė po kelių mėnesių vaizdo plokštės degė arba geimai po poros sav arba vos po kelių dienų visi be išimties imdavo strigt - turėdavo senus driverius rašytis, kai kuriems tas padėdavo, tačiau dažniausiai pasibaigdavo tuo, kad reikdavo eit naują vaizdo plokštę pirkt, trumpiau - kokie buvo pradžioje su plokšte tokius reikia ir palikt, nes po to bėdų prisidarysi :) Jau geriau nepažaist ten kelių game, negu pinigus bereikalingai leist po to...

O jei dėl įrašymo tai, kad įrašytum naujus driverius pirmiausiai turi ištrinti senus, kitaip kiek žinau neleidžia.

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-29, 11:49, pasakė:

Ant senos vaizdo plokštės naujų draiverių nepatariu dėt, visiems mano pažįstamiems, kurie taip darė po kelių mėnesių vaizdo plokštės degė arba geimai po poros sav arba vos po kelių dienų visi be išimties imdavo strigt - turėdavo senus driverius rašytis, kai kuriems tas padėdavo, tačiau dažniausiai pasibaigdavo tuo, kad reikdavo eit naują vaizdo plokštę pirkt, trumpiau - kokie buvo pradžioje su plokšte tokius reikia ir palikt, nes po to bėdų prisidarysi :) Jau geriau nepažaist ten kelių game, negu pinigus bereikalingai leist po to...

O jei dėl įrašymo tai, kad įrašytum naujus driverius pirmiausiai turi ištrinti senus, kitaip kiek žinau neleidžia.

O į kur man naujus reikia būtent instalint? Į windowsus?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąPowis, 2008-10-29, 14:10, pasakė:

O į kur man naujus reikia būtent instalint? Į windowsus?

Nepamenu šito, man atrodo senus ištrynus ten turėtų instaliuojant viską sustatyt norm, lygtais ten nelabai net skirtumo yra, nes pas mane pvz driveriai prie local settingsų kažkur guli, tik ant viršaus senų nereik bandyt instaliuot ir viskas, nes nesigauna taip :)

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Krč įdedu aš į kompą kortelę fotiko ir man folderyje kur fotkės pusė fotkių yra, o kitos atrodo irgi yra, bet jų neatidaro. Windows Picture and Fax Viewer rašo,kad NO PREVIEW AVAILABLE. Gal kas žino kas per nesąmonė? :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Krč įdedu aš į kompą kortelę fotiko ir man folderyje kur fotkės pusė fotkių yra, o kitos atrodo irgi yra, bet jų neatidaro. Windows Picture and Fax Viewer rašo,kad NO PREVIEW AVAILABLE. Gal kas žino kas per nesąmonė? :D

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
o nebandei su kita kokia nors programa atidaryt pvz photoshop? :D
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Jei kas žino tai norėčiau sužinot kaip naudotis RSS Downloader'iu per UTorrent. Detaliai prašom. Ačiū :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąsnypas, 2008-10-31, 13:27, pasakė:

o nebandei su kita kokia nors programa atidaryt pvz photoshop? :D

Neatidaro :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Problema su Registrais. http://img526.images...age=dfjkff3.jpg Kaip įjungt registrus? Įeinant per run->>regedit.

Nuotrauka

laila

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gal kas zinot kaip is wwe.com parsisiust sita http://www.wwe.com/content/media/video/vms...uly8-14/7629778 ? butu geriau vien daina...

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
SmS, perkelk tas nuotraukas i kompa ir bandyk is ten atidaryt.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, 2008-10-31, 17:38, pasakė:

SmS, perkelk tas nuotraukas i kompa ir bandyk is ten atidaryt.

Tas pats š.. :)

Gal bandyt nunešt į kokį fotikų saloną kortą ir pažėt ar ten išeina? Gal pas juos ten kokia programa mandra?

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąlaila, 2008-10-31, 17:36, pasakė:

Gal kas zinot kaip is wwe.com parsisiust sita http://www.wwe.com/content/media/video/vms...uly8-14/7629778 ? butu geriau vien daina...

Paieskok Google, LM, TRL ir t.t. Jei nerasi pandyk zmule arba emule, o jei video nori tai is youtube atsisiusk.

Šį pranešimą redagavo Impact: 2008-11-04, 14:25

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Gal kas iš naudojančių Firefox žino kaip panaikint tą Firefox siuntimų lentelę, o kad siūstų kaip per kokį Explorer'į? Nes jei siunčiu iš tarkim Megaupload ir dingsta netas (o taip būna dažnai) tai siuntimas sustoja ir jei bandai refresh'int rašo,kad kažkokio failo neranda, todėl negali pratęsti siuntimo... Gal kas man pagelbės, nes Š**AS visiškas ;)

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
norėjau paklausti ar gali nuo joystick`o būti memory leak?
Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Taigi..problema su motorola L7..pakrovejas nuejo saibom..susitaisiau..ikisu uzsidega ekranas nekrauna..nauja nusipirkau (v3) toks pats angalis...ikisu uzsidega ir nekrauna...bet per pc krauna laisvai..Norejau paklaust,pakrovejas turi but butinai skirtas L7 telefui,ar jau kazka prigadinau..? ^_^

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ir as turiu klausima, susijusi su skype. Paplito naujas virusas , meto linka : www.youturbe.com/bla bla bla . Labai panasus i linka is youtubes, tai kai drauge numete, greitai permeciau akimis ir nepastebejau tos 'r' raides , ir ijungiau. Zodziu, pasigavau ta virusa ir dabar kitiems nuo manes siuntineja ji.Kelias dienas toki pati siunte visiems kaip ir man, bet siandien tas linkas pasikeite i 'http:// benv.us/8uabs5'. Antivirusine jo neranda, nes jauciu kompe yra 'failiukas', kuris saveikauja su skype programa ja paleidus. Zinau, kad butu galima rast ji C diske, bet neisivazduoju kaip tas 'failiukas' vadinasi. Gal kaip nors imanoma per pati skype istrint? Ar ne? ^_^

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-11-20, 21:31, pasakė:

Taigi..problema su motorola L7..pakrovejas nuejo saibom..susitaisiau..ikisu uzsidega ekranas nekrauna..nauja nusipirkau (v3) toks pats angalis...ikisu uzsidega ir nekrauna...bet per pc krauna laisvai..Norejau paklaust,pakrovejas turi but butinai skirtas L7 telefui,ar jau kazka prigadinau..? ^_^

Gal su mobiliako baterija kažkas blogai?

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Jei butu blogai,per pc nekrautu :/

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Acer Aspire 6930G PowerStation GT

Planuoju pirkti šitą kompiuteriuką. Gal kas kokių pastebėjimų turėtų?

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBla, 2008-11-20, 22:13, pasakė:

Ir as turiu klausima, susijusi su skype. Paplito naujas virusas , meto linka : www.youturbe.com/bla bla bla . Labai panasus i linka is youtubes, tai kai drauge numete, greitai permeciau akimis ir nepastebejau tos 'r' raides , ir ijungiau. Zodziu, pasigavau ta virusa ir dabar kitiems nuo manes siuntineja ji.Kelias dienas toki pati siunte visiems kaip ir man, bet siandien tas linkas pasikeite i 'http:// benv.us/8uabs5'. Antivirusine jo neranda, nes jauciu kompe yra 'failiukas', kuris saveikauja su skype programa ja paleidus. Zinau, kad butu galima rast ji C diske, bet neisivazduoju kaip tas 'failiukas' vadinasi. Gal kaip nors imanoma per pati skype istrint? Ar ne? :?
Man tas pats tik jokios nuorodos nespaudziau

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą-=dark-gb=-, 2008-12-08, 16:48, pasakė:

Man tas pats tik jokios nuorodos nespaudziau

Ne į temą
Kaip imanoma uzsikresti skype's virusu nepaspaudus to linko? Fantastika.
+ As jau tau parasiau kaip jo atskiratyt
+ Tai jau senaaa zinute

Vartotojų skaito šią temą: 36

narių: 0, svečių: 36, slaptų narių: 0