Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
System Restore daryk.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Gal zinot kaip ant Sony Vegas 0.8 padaryt ,kad issaugotas video failas maziau svertu? Nes kaip issaugau video failo kokybe buna prastesne ,o sveria vos ne dvigubai! :)

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-08-19, 16:47, pasakė:

Gal zinot kaip ant Sony Vegas 0.8 padaryt ,kad issaugotas video failas maziau svertu? Nes kaip issaugau video failo kokybe buna prastesne ,o sveria vos ne dvigubai! :)
Naudok kitus codec'us, pradziamoksliui geriausia naudoti XviD pagal mane, nes lengviausia nustatyti gera kokybe ir pan.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąLaisvydas, 2008-08-19, 16:56, pasakė:

Naudok kitus codec'us, pradziamoksliui geriausia naudoti XviD pagal mane, nes lengviausia nustatyti gera kokybe ir pan.

Tiesa ,bet tai kad tos kokybes 23minutes uzhima 3gb su virsum... :) Man reiktu ,kad vaizdo kokybe ligtu tokia pati,bet nzn kaip ta padaryt ir kad failas tiek daug nesvertu.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, 2008-08-17, 17:45, pasakė:

System Restore daryk.
vat bajeris, kad po restore vel kasperskis kompe ;]
kai ji bandau istrint vel tas pats gaunas ;]
hahaha ;]
uzburtas ratas ;]
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-08-24, 01:19, pasakė:

vat bajeris, kad po restore vel kasperskis kompe ;]
kai ji bandau istrint vel tas pats gaunas ;]
hahaha ;]
uzburtas ratas ;]

Tai netrink tu jo :P Išjunk jeigu kliudo paprasčiausiai ir viskas. :)

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-08-24, 05:45, pasakė:

Tai netrink tu jo :P Išjunk jeigu kliudo paprasčiausiai ir viskas. :)

tai ka siulai? ;]
be antiviruso sedet? ;]
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-08-24, 10:08, pasakė:

tai ka siulai? ;]
be antiviruso sedet? ;]

Ir kas čia tokio? :) Nuo keylogerių kokią programą pagalbinę įsirašyk ir viskas. Pas mane patį kashperskis pjauna, įjungiu tik kokį kartą per 3 mėnesius - praskanavimui ir nieko :) Windowsai jau 5+ metų kompe nekeisti :P

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man nerodo Youtube video ir seip neveikia flashai nors ir kiek kartu instaliuociau flash playeri kame reikalas?

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
narsykle puliuoja

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kažkas mano uTorrent'ui nei iš šio nei iš to užėjo. Ramiai sau parsisiunčiau torrent failiuką, nužymėjau varneles nuo visko ir tada programoj ieškojaus to, ko man reikėjo ir nustačiau Normal ir tekšt: error'as. Dabar dariau viską, perrašiau į 1.8, atgal iš jo, restartavau PC, išjungiau visus NOD'us ir tas pats Š.

Štai screen:

Nuotrauka

Paskutinė išeitis: perrašyti visai utorrent'ą jį ištrinant, bet tada praraščiau beveik 100 torrent failiukų ir reiktų per naujo susijunginėt viską :D
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-08-25, 22:58, pasakė:

narsykle puliuoja

Irasiau naujausia Internet Explorer bet nepadejo.

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-09-07, 16:49, pasakė:

Irasiau naujausia Internet Explorer bet nepadejo.

rasykis mozilla ar opera,IE SUCKS!

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąGhZ, 2008-09-07, 22:16, pasakė:

rasykis mozilla ar opera,IE SUCKS!

Jeigu tu esi tuo tikras kad pades tuomet gerai as pabandysiu.

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Man tokia problemėlė. Turiu Mozilla Firefox (visai nesenai parsisiunciau) bet ji man kartais nepasileidzia iskarto. Paspaudziu ant Firefox ir nepasileidzia, bet kai padarau savo internetui REPAIR arba uždarau ir vėl atidarau PC (pas mane laptopas) tik tada pasileidzia. Gal žinot kame problem? P.S. Ta firefox aš nusistačiau kad būtų nepirminė ar kokia ten...

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Daznai man buna, kad losiant nba 08 pasibaigus rungtynems kai paspaudziu quit game pc restartuojas. Taip man dar buna su kitais geimais... ka daryt?
Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Gal pjaunas su programa kokia nors, kurią naudoji, pagalvok ką neseniai įsirašei ar pnš, gal su vaizdo plokšte kažkas negeras ir pereinant iš vieno režimo į kitą užlinksta kas nors, gal ištrynei ką nors ką nereikia kur nors arba užblokavai ką nors, jei error message jokio nemeta tai sunku pasakyt, nes labai daug priežasčių gali būt :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Gal žinot kas nors ką galėtų reikšt šita lentelė - http://www.ipix.lt/images/99656113.jpg ?

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Jau nebezinau pats ka daryt...taigi,del DOOM 3 grajaus...viska isirasiau viskas ok,bandau junk,ir meta sita suda. http://img510.images...2368/sdfne1.jpg gal kas help?

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
As kaip supratau pagal eilute "ERROR: wrong game DLL API version", tai kazkoks .dll failiukas neatitinka zaidimo, tie .dll failai yra gana dazna zaidimu problema.
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Padekit plz. Kazkoki virusa ant telefo pasigavau. Man kas menesi pasipildo 10lt. Ir po 3 dienu po papildimo palieka 0.01lt wtf ??????????????????????? Nervina krc. Keisiu kortele ;(

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-10-17, 22:51, pasakė:

Padekit plz. Kazkoki virusa ant telefo pasigavau. Man kas menesi pasipildo 10lt. Ir po 3 dienu po papildimo palieka 0.01lt wtf ??????????????????????? Nervina krc. Keisiu kortele ;(

:) Šiaip būna tokių prikolų, va mano tokiam artimui tai pradėjo siūst žinutes iš homoseksualų tinklapio :D O kas geriausia, tai imdavo už vieną žinutę po 3lt ;) Tai teko į Omnitel skambint :)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
As tai ta kortele pro langa ir vsio :| Nezadu cia nieko aiskintis. Tik galvoju gal but atsiras zmoniu kurie pasakys kas cia ir nereikes to daryt. BS

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Parsisiunčiau naujus Driverius iš Nvidia.com, ir nežinau kur juos instaliuoti gal kas nors galit paaiškinti nuoskeliai į kur juos reikia instalinti? ;)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-10-28, 21:22

Nuotrauka

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0
Paleidi setup'ą ir įrašinėt turi

Vartotojų skaito šią temą: 14

narių: 0, svečių: 14, slaptų narių: 0