Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-09-28, 21:08
koltasXxX pasakė:
Butent ir man to paties reikia, ir suspausti nenaudojant kodeka, bet tiesiog sumazinti raiska, nes tai ka mes parsisiunciam jau buna suspausta su kodeku ir ji dar karta spausti su kitu kodeku gaunasi absurdas (kiek as suprantu).
2005-09-29, 17:15
2005-09-30, 14:49
P.S. Kazkas lyg ir iseidavo paciam, uzdedi resize filter ir paleidi, bet rodo, kad procesas truks valandu valandas, o kai pabandau su direct stream copy tada neleidzia filter uzdeti isvis.
2005-09-30, 15:28
Beef, cia nelabai ka galiu padeti. Tu teisingai darai, per resize filter, o jau kiek laiko cia viskas truks priklauso nuo kompo galingumo ir zinoma failo didumo. Na tik patarciau nepamirsti nueit i Video -> Compression ir ten pasirinkt koki codeca(as naudoju Xvid). Jei failas jau sucompressintas, tai jam nepakenks
2005-10-05, 12:51
atsisiunciau sita faila, cia VCD formatas, bet kai paleidi per bet kokį playerį (bandziau per wmp, winamp, quick time, bs player, divx) bet po keliu sekundžių sustoja, ir pvz praėjo ~30sekundžių, o rodo, kad jau vidury groja failą, kai paspaudi ant vidurio, ir groja vidury esanti pvz matchą, ir po kokios minutes failas tiesiog baigias, nors failo dydis 2h 16 min.
2005-10-05, 13:34
Lix pasakė:
ok, einu kitą siųst
2005-10-09, 09:08
Fantazy pasakė:
Nueik i www.download.com searche parasyk daemon tools tada paspausk ant daemon tools (pat pirmas po search turetu atsirast) parsisiusk, susiinstaliuok, tada desiniaum apatiniam kampe (kur buna wisokie winampai, msn, mirc ir tt atsiras toks sudukas su raudonu zaibu, paspaudi ant jo desiniu peles mygtuku
tada ant virtual CD/DVD rom, tada Device 0 ... ir spaudi mount image, tada nurodai ta sawo bin faila ir ant jo paspaudi, po to nueik i my computer ten bus dar 1 cd romas atsirades ir jame bus tawo tie failai
2005-10-09, 09:23
Grįžau?!
2005-10-09, 09:36
RazieL_ pasakė:
Aš tau sakau ten .png file, ir jai padarau all files, rašo arba Unable to mount image. Invalid image file. Arba keli isideda, bet neisijungia...
Grįžau?!
2005-10-09, 10:09
Lix pasakė:
Nu va, aš atsisiunčiau iš ux warez imestu icon, ir išpradžiu nesupratau kaip imest, parašiau MalioK pm jis man paaiškino, tada bandau užsidėt žiuriu neranda, padarau kad ieškotu all files randa padarau ok neužsideda. Tada kažkaip paklausiau ir man pasakė kad ten .bin file, nu pabandžiau padaryt, kaip sakė WinstoN nepavyko, atseit parašė, kad ten .png file, ir dabar nžn, kaip ji užsidėt ant iconu. Vot...
Grįžau?!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0