Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-08-07, 11:02
2006-08-11, 10:50
2006-08-11, 11:19
Nu tai tipo tavo motininė ikepė? ;D O laidus tu kompo viduj nukirpaj? ;DD
2006-08-11, 12:11
NEtycia buvo nutraukti:D Jie nereikalingi kompo viduje buvo:D nutraukiau pirma laida per kuri cdrom muzika gali grot:D
dar netycia kaip valiau buvau nutraukes nuo ijungimo mygtuko laidus.Prilytuot nepavyko ,buvau pasidares ,kad su restartu ijungt kompa.Bet meistras graziai pritvitino.Dar hardo laida viena kart netycia adara kompa buvau palikes tai triusis perkando Hardo laida ,teko su lipuske uzklijuot.Irgi ta pakeiciau.
Na motina sugedus buvo.Siaip veikia kaip man pasake 60% .Viena diena gali veikt be problemu kita isviso neisijungt.MAn taip ir buvo durniavo kaip reikalas.Tai pelike neveike tai klava pradingsta.Tai vaizduskes nebekrauna.
dar netycia kaip valiau buvau nutraukes nuo ijungimo mygtuko laidus.Prilytuot nepavyko ,buvau pasidares ,kad su restartu ijungt kompa.Bet meistras graziai pritvitino.Dar hardo laida viena kart netycia adara kompa buvau palikes tai triusis perkando Hardo laida ,teko su lipuske uzklijuot.Irgi ta pakeiciau.
Na motina sugedus buvo.Siaip veikia kaip man pasake 60% .Viena diena gali veikt be problemu kita isviso neisijungt.MAn taip ir buvo durniavo kaip reikalas.Tai pelike neveike tai klava pradingsta.Tai vaizduskes nebekrauna.
2006-08-18, 21:48
Tiesiog neveikia, gal kakas su servu, veiks rytoj manau juk ir nMo saitas būna, kad neveikia
2006-08-21, 11:05
arba nusiresetino, arba modemą restartuok, arba interneto tiekėjas kaką daro ;/
2006-08-21, 11:10
Nu jau blogiausiu atvėju perinstaliuok windowsus ;D iaip gal su drive`ias kakas
2006-09-09, 18:42
Vartotojų skaito šią temą: 11
narių: 0, svečių: 11, slaptų narių: 0