Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-04-18, 17:20
Lix, man vakar net 26 kb/s greičiu siuntė vakar irgi toks apakęs sedėjau ir iūrėjau itisai į tą normalų greitį...
2006-04-18, 18:49
2006-04-19, 13:44
hmmm...aš žinau kaip padaryt tai tereikia prie routerio prisijungt, pas mane yra routerio control panelis, pabandysiu šiandien susitvarkyt. Ačiū Impaler.
edit
hmmmm...nuėjau į routerio control panelį, nuėjus į port forwarding man meta tik leidžia pasirink kategorijas ir jas forwardint. Pvz prie apps yra gnutela, VNC, Wink2k terminal, PC Anywhere, Netbios, Remote anything, Ramin, Laplink, Carbon Copy, tokios kaip emulė nėra. Yra iš kategorijų dar Games, VPN, Audio/Video, Apps, Servers, bet pvz tokio kaip TCP ar UDP portų nėra anyone?
edit
hmmmm...nuėjau į routerio control panelį, nuėjus į port forwarding man meta tik leidžia pasirink kategorijas ir jas forwardint. Pvz prie apps yra gnutela, VNC, Wink2k terminal, PC Anywhere, Netbios, Remote anything, Ramin, Laplink, Carbon Copy, tokios kaip emulė nėra. Yra iš kategorijų dar Games, VPN, Audio/Video, Apps, Servers, bet pvz tokio kaip TCP ar UDP portų nėra anyone?
2006-04-19, 16:50
Hmmm...biki pavaikčiojau po emulės statistiką ir pamačiau, kad mano buvęs max siuntimo greitis netgi - 60.53 kb/s iaip būtų gerai, jei kas paaikintumėt su router port forwardinimu
2006-04-19, 17:27
Bam, Apr 19 2006, 05:50 PM, pasakė:
Hmmm...biki pavaikčiojau po emulės statistiką ir pamačiau, kad mano buvęs max siuntimo greitis netgi - 60.53 kb/s iaip būtų gerai, jei kas paaikintumėt su router port forwardinimu
http://www.portforward.com/
Daugiau nieko nerasi
2006-04-19, 17:32
2006-04-19, 19:23
hmmmm...ir vėl nedaiūrėjau iki galo jau turiu high ID DAS COOL!! ačiū Lix
2006-04-28, 20:10
gal kas galit duot linka kur butu galima parsipusti pilna versija MagicISO Maker 5.2?? be jokiu limitations?? arba bet kokia kita programa kuri burnintu nrg. failus.. nero alcohol nesiulyti.......
EDIT- gal kas zino kur butu galima gaut kaspersky antivirus key??? nes man jau nebeleidzia juo naudotis ir praso kazkokio key....
EDIT- gal kas zino kur butu galima gaut kaspersky antivirus key??? nes man jau nebeleidzia juo naudotis ir praso kazkokio key....
2006-05-02, 16:04
Vartotojų skaito šią temą: 8
narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0