Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Gal zinote linku tokiu programu kuriose parasai zodzius, kelis nustatymus padarai (audio/video) ir tau suranda file'u.Supratot ka pasakiau? ( tik 98 windows'am)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Gal kas galetumet pasiulyt koki gera konverteri 3gp failam? Kad juos butu galima i avi ar mpg ar kitus standartinius formatus convertint :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
http://www.google.lt/search?hl=lt&q=%223gp...e%C5%A1ka&meta= :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
duh...use google... achiooo, bet as pvz naudojau IMToo converteri ir garsas atsilieka nuo vaizdo :)

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
kur galima gaut veikianty naujausio kasperskio *.key faila ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Gal kas nors galetu pasakyt, kur galeciau saugiai gauti Anapod explorel 8.96 cracka? Nelabai lankaus, o jei google cracku ieskot, tai ten virusai vieni, reik kokio patikimo...

Lix

• Administratoriai
36
Patikimo nerasi. Nenori rizikuot = pirk :D Siaip as naujojuosi www.astalavista.us bet ten irgi virusu yra.

Guest_lituvis_*

• Svečiai
seip as crack'am ieskot naudoju craagle programa, ja galit parsisiust is cia http://rapidshare.de...raagle.rar.html ji iesko per populeriausius crack saitus ir paraso jai tavo norimas crack sudo vertas, nzn kaip jum jai naudosit bet sako kad sita programa turi virusa nzn bet man antivirusas nesipkykta ir naudoju as ja jau kokius metus ir viskas ok, tai vat spreskit patys

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Aciu, uz programa ir patarimus, isbandysiu.

Nauja klausima turiu. Parsisiunciau AiroN ideta USdownloaderi, bet as nelabai mokunjuo naudotis, rodo, kad kazka siuncia, bet ten viskas vietoj stovi :D Man reiktu tik tiek, kad gal kas pagelbetu kaip isijungt anglu kalba toj programoj? :D

Guest_lituvis_*

• Svečiai
va tau tutorialas mano padarytas

Nuotrauka

seip programa isties nebloga siuncia is populeriausiu uplodinimo servu, tik sukelia problemu su RapidShare nes ten yra viskas ribota todel viena downloda parsisiuntus ji dazniuasi kito iskart nesiuncia tenka palaukt gan truputi kokias nzn 10 min, seip kai man taip atsitinka as isjungiu neta ir vel ijungiu nzn kokius 4 kart man padeda nes pas amne ip dinaminis, o del kitu uplodinimo servu kaip megauplod tai kokia minute turi praeit kol prades kita siust jokiu kliuciu daugiau nebuna. As seip naudoju tris programas sita ir dar kita siustis sita is visu o kita konreciai is RapidShare, o trecia naudoju uplodint i RapidShare. vakar puse dienos ecw uplodinau :D Jai kils klausimu klausk

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Man tokio tutorialo, kaip visiskam noobui nereikejo ;D pas mane kazkodel zenklu kalba, o as jos nesuprantu, ir man ten sunku gaudytis. O man ir svarbiausia, kad rapidshare siustu. Ji nesiuncia rapidshare be laukimo? :D

Guest_lituvis_*

• Svečiai
iskart gal tik 1 downloda siust gali o poto laukt reikia, seip va toki daigta dar naudoju ji gali siustis is http://www.freeware-alternative.uni.cc/dow...apidLeecher.htm ten pacioj apacioj laikas eina ir kai praeis galesiu siustis, tikslai nzn as ja tik vakar pradejau naudot tai nzn ar po kokio 100 megu downlodo ji ant kito nelieps laukti pasimegink, o del tos pries tai programos paspaudi melyna icona su pasauliu ir kalba pasirenki

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Aciu uz patarimus, dabar viskas lyg ir normalei veikia. Bet turiu dar 1 problema :D sikart su windowsais, kai bandau searchint failus, sone ismeta toolbara, bet tik atbega shuo ir neismeta tos lenteles i kuria reik surashyt ko nori ieskot, tiesiog melynas fonas ir shuo atbega :D need help :D gal yra kokia programa, per kuria butu galima normalei surast failus? nes noriu as muzika pratrint ;/

koltasXxX

• Išbaninti
0
total comander ?
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
bandziau, bet jis nelabai randa. nes pas mane music failai pagrinde 04-duality.mp3, windowsine paieska iesko ir paciam faile, tarkim surinkus slipknot rastu ir failus kuriu pavadinime nera slipknot zodzio, bet tas failas turi Artist: Slipknot. Nu cia sunku paaiskint :D

koltasXxX

• Išbaninti
0
suprantu , net nzn per winampa ieskok :D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lix

• Administratoriai
36
Yahoo! Desktop Search, Copernic Desktop Search, Windows Desktop Search, Google Desktop Search, dar daug yra :D

Guest_lituvis_*

• Svečiai
cia dar del tu visu RapidShare cia dar vienas jai galim taip pavadint hakas http://d.turboupload...08/RSK.rar.html pasitelkent i pagalba proxy programa nzn sito nebandziau bet atrodo patraukliai, bet vis dar dvejojiu aisq tutorialas yra bet kazkaip nzn

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
sheip nzn bet kodel tau nepabandzius "eMule" programos ten VISKO yra, jei ne visko tai beveik viskas! :o

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Guest_lituvis_*

• Svečiai
esu bandes, det eMule tai kaip prie mesos rusu laikais laukt parom reikia, o visas mano siuntimasisi sueina i imtynes, o per eMule daug siuncia imtyniu todel ilgu laukt, neapsimoka man beto speed mazi

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąlituvis, Mar 25 2006, 06:00 PM, pasakė:

esu bandes, det eMule tai kaip prie mesos rusu laikais laukt parom reikia, o visas mano siuntimasisi sueina i imtynes, o per eMule daug siuncia imtyniu todel ilgu laukt, neapsimoka man beto speed mazi

Jei cia kalbi apie WRESTLINGA tai ir sakyk WRESTLINGAS! Cia nera labai mylimi tokie BTV propoguojami zodziai kaip imtynes :o

koltasXxX

• Išbaninti
0
tai speed ir yra didziausias ir vienintelis mule ir kitu panasiu velniu minusas
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąLix, Mar 25 2006, 07:09 PM, pasakė:

Jei cia kalbi apie WRESTLINGA tai ir sakyk WRESTLINGAS! Cia nera labai mylimi tokie BTV propoguojami zodziai kaip imtynes :o

Kad wrestlinga vadina imtynemis, nieko cia blogo, nemanau, kad kas jo cia nemegst uz tai. Aisku, visi labiau priprate prie wreslingas zodzio :?

Guest_lituvis_*

• Svečiai

Rodyti pranešimąLix, Mar 25 2006, 05:09 PM, pasakė:

aisq cia ne ta tema kad gincytis, bet kaip noriu taip ir kalbu nuo kada zodis imtynes jums tapo nebegrazus, juk lietuviskas normalus zodis, o beto as dar nepriprates prei jusu visu nerasytu taisykliu

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąkoltasXxX, Mar 25 2006, 05:17 PM, pasakė:

tai speed ir yra didziausias ir vienintelis mule ir kitu panasiu velniu minusas

nu dar antras minusas - milziniskas queue :o bet cia tik emulej rodos :/
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 11

narių: 0, svečių: 11, slaptų narių: 0