Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Klausimai

Temoje atsakymų: 929

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Kvailas klausimas:Kazko man stringa (ir gerai) wwe oficialus saitas,naudoju opera,gal kam taip buvo?Padesit?

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
turbut del leto ineto ir kad wwe pilna medios saite ir krauna paveiksliukus ;)
Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Ne, nu viskas, nebegaliu taip gyvet! :D kazkas atsitiko mano pc, visam name veikia intikas, o mano kambary kompe intikas neveikia, veikia tik skype ir p2p programos. Bandziau zaist PS2 online, viskas puikiai veike. Gal kas galetu padet, ir pasakyt, del ko pas mane kompas interneto pilnai nenaudoja? T.y. negaliu saitu atidarinet, nors skype`as ir p2p programos veikia. :D turiu eit prie mamos kompo, kad galeciau i foruma ateit, jau tikrai pradeda uzknist :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąPie Man, Feb 9 2006, 09:31 AM, pasakė:

Ne, nu viskas, nebegaliu taip gyvet! :D kazkas atsitiko mano pc, visam name veikia intikas, o mano kambary kompe intikas neveikia, veikia tik skype ir p2p programos. Bandziau zaist PS2 online, viskas puikiai veike. Gal kas galetu padet, ir pasakyt, del ko pas mane kompas interneto pilnai nenaudoja? T.y. negaliu saitu atidarinet, nors skype`as ir p2p programos veikia. :D turiu eit prie mamos kompo, kad galeciau i foruma ateit, jau tikrai pradeda uzknist :D
Bam turi skype?? o seip tai pabandyk perinstalint narsykles

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Turiu ta skype`a, kartais naudoju. Narsykle cia tikrai nekalta, kazkas su paciu kompu :D gal kazkas blokuoja or smth

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Man irgi taip yra buve ne karta. Tai as mazdaug darau taip - istraukiu inteneto kabeli, palaukiu, kol atsijungia, vel ikisu (cia taip musu lano adminai pasiule daryti, kai buvom juos issikviete del panasios problemos :D) ir kartais veikia. Gali pameginti, bet neprizadu, jog pavyks :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
isirasyk visa savo info i dvd kol dar viskas nepakibo ir formatink :D

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Truballer, bandziau. Cia ne interneto probelema, cia su kompu kazkas. Namie ant dvieju kompu intikas veikia, ant tv dreamboxo irgi veikia, i savo kambary atsinesiau nesiojama kompa, su mano kambario laidu irgi veikia. Nu jei nieko nesigaus, teks perrasit windowsus :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Perasiau windowsus, dingo garsas... Gal kas zino ka daryt? Gal ka nors parsisiust? :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
DeSerT susirasyk drive`us :D

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Kokius draivus? Is kur juos gaut? :D Siandien kazkaip noobas jauciuos
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

RazieL_

• nMo nariai
0
driverius.. juos gauk is disku kurie turetu but kokiam pakete kur windowsu cd ir pns..
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Nu maniskis diskas kur buvo drive'ai subraizytas nepataisomai.. daugiau pasiulymu? :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Krw rimtas desert:DDDD Bam keisk narsykle man taspats su Opera buwo krove krovev pyst ir luzo viena diena isviis nekrauna,nors su mozilla viskas chiki :D

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąDeSerT, Feb 9 2006, 05:37 PM, pasakė:

Nu maniskis diskas kur buvo drive'ai subraizytas nepataisomai.. daugiau pasiulymu? :D

Downloadink. Uzbegu uz akiu - www.google.lt :D

RazieL_

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDeSerT, Feb 9 2006, 03:37 PM, pasakė:

hmz.. jo , gali paprasciausiai susirast ir parsipust tuos driverius , pasiziuri garso plokstes kureju pavadinima , susirandi saita driveriu (jis rodos sitoj temoj kazkur yra) ir parsiputi
Nuotrauka

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Nu kad downloadint reik supratau, taciau kokiu drive'u man reik kur rast? :D (Bandau sumust noob of the year rekorda :D)
Kur rast garso plokstes kureju pavadinima? :D
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Zinai toki control panel dalyka va ten ir ieskoks jei audio tai audio jei video tai j video ble netingeg!

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Nu ta as ir seniau buvau atsidares bet nerandu kas blogai
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąDeSerT, Feb 9 2006, 05:55 PM, pasakė:

Nu kad downloadint reik supratau, taciau kokiu drive'u man reik kur rast? :D (Bandau sumust noob of the year rekorda :))
Kur rast garso plokstes kureju pavadinima? :D

Gal instrukcijos kokios buvo kai pirkai kompa? Gal ant to parejusio cd uzrasyta kokie ten audio draivai yra? :) Nu pvz pas mane tai SoundMAX, tai jei nieko nerasi, gali situ paieskot.

DeSerT

The King of Hearts

• nMo nariai
0
Kompa pirkau pries 3 metus taip kad instrukciju tikrai ner.. Nu pabandysiu sound max tada :)
Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
my computer>properties>hardware>device mananger ten tikrai rasi garso plokste, tada google > tavo garso ploktes pavadinimas ir modelis + drives ir viskas :)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
LABAI noob'iskas klausimas:

Is kur parsipusti,gera,veikianti,FREE, o ne trial programa ziureti nuotraukas?(A la ACSDC) :)

Lix

• Administratoriai
36
O kuo tau netinka paprastas vieweris? As taip niekad ir nesupratau kam visi instaliuoja ta ACDSee :/

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
P2P :) pvz emule ar torrent`ai (pastarasis man labiausiai patinka :)

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0