Bottom, 2009-02-19, 23:00, pasakė:
Ne į temą
|
Taip sakiau. Šiaip tai dažnai būna pasiteisinimas žmogaus, kuris patingėjo ir bando tai paneigti. Vienas atvejis, kai darbas paprastas, bet originalumas ir bendras vaizdas tai atsveria. Kitas(kad ir dabar), yra tiesiog apsurdiška. T.y., sukurti maximaliai paprastą sig'ą ir sakyt, kad "sakykit ką norit, nors ir paprastas jis man gražus". OK, bent jau tau. Man, kaip sakiau, čia ne sig'as. Labiau primena didelios versijos userbar'ą. Tavo poelgis yra tas pats, kaip sakyti "aš ir toliau darysiu savo, bet man jūsų nuomonė(bent jau neigiama) nerūpi, nes man jie gražūs.
P.S. Prieš prašant, pats žinojai, ko susilauksi... |
Nesuprask manęs klaidingai, ačiū už kritiką
Tiesiog norėjosi padaryti kąnors greito ir mielo (nu nežinau, man tai miela), nes jei bandau kažką daryti sudėtingesnio gaunasi nekaip. Norėjosi sau pasidaryti ir ant parašo užsimesti. Aišku, kiti gali padaryti man daug gražiau, bet tai nebus mano darbas, o kai yra mano darbas yra mieliau. Aš nesiteisinu, aš pripažįstu,kad prie darbo daug nesedėjau. Ir ne dėl to,kad tingėjau, o dėl to,kad buvau išsisėmęs, bet labai norėjau padaryt kažką su Gregoriu. Be to pripažink - jei tarkim padarai kokį darbelį ir jis tau patinka, o kažkas pasako,kad jis nekoks, negi tu keiti nuomonę? Aišku pažiūri iš kitos pusės, bet negi kardinaliai keičiasi tavo mąstymas dėl to sig'o? Ir dar kartą sakau,kad nesuprastum klaidingai, visų nuomonių labai laukiu, išklausau kritiką ir stengiuosi taisyti bėdas
P.S.: Žinojau, tiesiog norėjosi (ir norėsis dėl ateities darbų),kad tu įvertintum ir pasakytum konkrečias klaidas ir bėdas