NevermanO_O, 2009-02-20, 15:05, pasakė:
Ne į temą | Na visu pirma as ne zvengiu,nerekauju ir tikrai nesmerkiu nieko ,as tiktai ivertinu darba,o ,kad darba ivertinti nereikia buti profu ir paciam daryti stebuklus su PS,pvz man tas tavo pasiteisinimas"Iš techninės pusės nieko nesakau, nes pats nieko nemoku" tai jai jau taip galvoji gal isvis nieko nesakyk? siaip,vertinu as kaip man atrodo ,kaip matau ir atsizvelges ir praeitus zmoniu darbus, jai patobuleja ,bet atrodo nekaip tai tikrai nevarau ir neryskinu blogu detaliu labai,bet kai akivaizdziai darbas prastesnis uz praeitus darbus tai bandau pasakyti kas blogai. |
Ne į temą | Pasiteisinimas? Tu bent žinai ką tai reiškia? Pasiteisinama, kai kąnors padarai, o aš ką padariau? Aš negalvoju, aš žinau,kad nieko nemoku. Tu bent sau prisipažintum,kad tavo darbams toli gražu iki gerų. Be to, jei negali pakomentuoti iš techninės pusės, tai gali paviršutiniškai. Be jokių sunkių žodžių pasakyt kas gražiai atrodo ir pan. nesigilinant į darbo eigą. Ir šiaip neesi penktokas jau, galėtum išmokti,kad reikia rašyti "jei", o ne "jai", nes dabar tu rašai "ji" naudininko linksniu. P.S.: jei sakai,kad nežvengi ir nerėkauji,tai prašau: |
NevermanO_O, 2009-02-19, 21:39, pasakė: