Šaunią temą čia užvedei, Walleri. Žinoma yra žiūrinčių, o jei nėra, gal pasiskaitinėję, susidomės ir pradės žiūrėt
PPV beje šiandien įmečiau ir į LM, jei ką domina...
PPV opener'is buvo squash'as, bet man pačiam tai patiko. Jei esi Briscų mark'as, kaip aš, viskas sueis, bet jei ne - gali atrodyti, kad šiam matchui čia buvo ne vieta.
4-Way tikėjausi tiesą sakant geresnio. Tik spėjau įsijausti, o jau žiūriu 3 suskaičiavo ref. Kažkur 15min. tevyko matchas, kas kaip ROH matchui yra nedaug. Tuo labiau, tai nebuvo situacija, kaip Kane-Chavo per WM, o čia turėjom puikius wrestler'ius, kurie būtų patempę drąsiai pusvalandžio brawl'ą.
Po to iš niekur nieko prasidėjo Steen-Necro matchas. Iš tikro, tai nežinau, ko ten kišosi Butcher'is. Turbūt šiaip palei gimmick'ą drąskėsi, nes jie tarpusavy fjudo kaip ir neturėjo iš praeities. Matchas pats buvo neblogas, tačiau tik tiek, neblogas. Vėlgi, trūko laiko. Nuo to momento, kai prasidėjo veiksmas su kėdėm, galėjo dar pratęst ~10min. Tada būtų viskas OK, nes dabar tegavom 2-3 spot'us su kėdėm ir Pin.
Sekančio matcho nekomentuoju, nes manęs asmeniškai nedomina visas
Sweet n Sour Inc.
Nigel-Claudio buvo hype'inamas taip, kad susidarė vaizdas, kad 90proc. tikimybė dėl naujo champ'o. O mano nuostabai, tai neįvyko. Šiaip, aš esu tuo patenkintas. Claudio vertas titulo, bet ne dabar ir ne iš McGuiness'o.
Ir štai, Bryan Danielson vs. Tyler Black. Puikus matchas. Abu wrestler'iai pasirodė labai techniški, gal kiek Danielson'as labiau, bet visgi jis Best in the World:) . Priekaištų main event'ui neturiu.
Pabaigai įbėgo Austin Airies ir pasidraskė su Jacobs'u. Na, gal salėj buvusiems tai ir patiko, bet žiūrintiems per TV/PC nelabai. Beveik nieko neina įmatyti, kas vyksta tarp žiūrovų, tik mačiau kopėčias, skrendančius Airies ir Jabos, ir Necro, numojantį ranka
PPV vertinu 7.5/10. Buvo gerų matchų, bet buvo tokių "kabliukų" savotiškų, kurie trigdė. Ar tai matchų eiga, eiliškumas, ar pabaiga. Bet vistiek, verta pamatyti dėl 2 Co-Main event'ų.