Per kelis menesius ivairiose PW svetainese isgirdau nemazai nuomoniu apie si wrestleri. Ir tos nuomones buvo labai skirtingos, todel nusprendziau sukurti sia tema. Nematau prasmes daug rasyti, nes dauguma sugalvotu variantu parasiau kaip apklausos pasirinkimus.
O mano nuomone tokia:
Man jis net labai nepatinka! Visu pirma, jau pries kelis menesius jis turejo lekti lauk is WWE. Mat viename pirmuju savo WWE match'u jis sulauze Funakiui nosi ir Undertakeris uzkulisiuose del to aktyviai skatino ji atleisti. Bet jam buvo suteiktas antras sansas, kuriuom jis puikiai naudojasi. Is tiesu vos tik ji pamaciau pirma karta per SmackDown!, is kart i akis krito jo didelis stiff'inimas, neprofesionalus veiksmai. Nors is salies gal tai ir atrodo originalu ir efektinga, taciau nuo to tikrai kur kas labiau skauda jo oponentams. Bet vos tik suzinojau is kur jis, tai iskart supratau, kur suo pakastas. Jis yra ukrainietis, taciau pagal kayfabe yra rusas. Tokiu budu tiek Ukrainoje, tiek Rusijoje (o ko gero tuo paciu ir Baltarusijoje) susidomejimas is kart didelis. Su tuo paciu siejasi ir jo gimmick'as. Todel pasirenku varianta, kad "jis prastas wrestleris, taciau jo push'as - geras sprendimas bizniui ir t.t.". Nors manau, kad taip pat tiesos yra ir tame, kad tik WWE tokius ir gali push'int, mat juk Jerry Jarrett'as si wrestleri prakiso WWE. Jei jis butu talentingas, tai ji butu tikrai tureje TNA. Kaip matete, paskutinem savaitem per SD! jis gauna nemaza push'a, dubasina Hardy bei Triple H. O neseniai pwmanijoje perskaiciau, kad jis laukia dar didesnio push'o, tai isvis zvengt pradejau. Tai as ir galvoju - ar cia man vieninteliam jis neitinka, ar viskas su juo gerai?
Noretusi, kad jeigu jau balsuojate, bent keliais zodziais savo sprendima argumentuotumete.