Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Vladimir Kozlov

Temoje atsakymų: 24

Apklausa: Vladimir Kozlov (70 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Ka manote apie Vladimira Kozlova

1. Puikus wrestleris, viskas su juo super (19 balsai(-ų) [23.46%])

Balso procentinis santykis: 23.46%

2. Vidutinis wrestleris, skill'ai prasti, bet gerai, kad stiff'ina (3 balsai(-ų) [3.70%])

Balso procentinis santykis: 3.70%

3. Vidutinis wrestleris su geru gimmick'u (18 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

4. Vidutinis wrestleris, geri in-ring skill'ai (10 balsai(-ų) [12.35%])

Balso procentinis santykis: 12.35%

5. Prastas wrestleris, bet gal ateity is jo padarys normalu zmogu, todel ji push'inti - verta (4 balsai(-ų) [4.94%])

Balso procentinis santykis: 4.94%

6. Kosmaras, Khali nr.2, tik WWE tokius kelmus ir gali push'int (9 balsai(-ų) [11.11%])

Balso procentinis santykis: 11.11%

7. Prastas wrestleris, bet jo push'as - geras sprendimas bizniui - posovietines salys po jo pusho turetu labiau susidometi WWE kaip atsitiko su Khali (8 balsai(-ų) [9.88%])

Balso procentinis santykis: 9.88%

8. Tokiais gabaritais pasizymincius wrestlerius ir reikia push'inti, talento nereikia! (1 balsai(-ų) [1.23%])

Balso procentinis santykis: 1.23%

9. Man jis nerupi, todel as negadinu apklausos objektyvumo ir pasirenku sita varianta (8 balsai(-ų) [9.88%])

Balso procentinis santykis: 9.88%

10. O kas jis toks? (1 balsai(-ų) [1.23%])

Balso procentinis santykis: 1.23%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Nuotrauka

Per kelis menesius ivairiose PW svetainese isgirdau nemazai nuomoniu apie si wrestleri. Ir tos nuomones buvo labai skirtingos, todel nusprendziau sukurti sia tema. Nematau prasmes daug rasyti, nes dauguma sugalvotu variantu parasiau kaip apklausos pasirinkimus.

O mano nuomone tokia:
Man jis net labai nepatinka! Visu pirma, jau pries kelis menesius jis turejo lekti lauk is WWE. Mat viename pirmuju savo WWE match'u jis sulauze Funakiui nosi ir Undertakeris uzkulisiuose del to aktyviai skatino ji atleisti. Bet jam buvo suteiktas antras sansas, kuriuom jis puikiai naudojasi. Is tiesu vos tik ji pamaciau pirma karta per SmackDown!, is kart i akis krito jo didelis stiff'inimas, neprofesionalus veiksmai. Nors is salies gal tai ir atrodo originalu ir efektinga, taciau nuo to tikrai kur kas labiau skauda jo oponentams. Bet vos tik suzinojau is kur jis, tai iskart supratau, kur suo pakastas. Jis yra ukrainietis, taciau pagal kayfabe yra rusas. Tokiu budu tiek Ukrainoje, tiek Rusijoje (o ko gero tuo paciu ir Baltarusijoje) susidomejimas is kart didelis. Su tuo paciu siejasi ir jo gimmick'as. Todel pasirenku varianta, kad "jis prastas wrestleris, taciau jo push'as - geras sprendimas bizniui ir t.t.". Nors manau, kad taip pat tiesos yra ir tame, kad tik WWE tokius ir gali push'int, mat juk Jerry Jarrett'as si wrestleri prakiso WWE. Jei jis butu talentingas, tai ji butu tikrai tureje TNA. Kaip matete, paskutinem savaitem per SD! jis gauna nemaza push'a, dubasina Hardy bei Triple H. O neseniai pwmanijoje perskaiciau, kad jis laukia dar didesnio push'o, tai isvis zvengt pradejau. Tai as ir galvoju - ar cia man vieninteliam jis neitinka, ar viskas su juo gerai?

Noretusi, kad jeigu jau balsuojate, bent keliais zodziais savo sprendima argumentuotumete.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Vidutinis wrestleris su geru gimmick'u.

Manau WWE aišku padarė labai gerą posūkį pinigams užsidirbti, bet man jis nėra tik kažkoks pinigų rinkėjas. Kažkas naujo. Jau atsibodo tie WWE nesamoningi Undertaker fjūdai ir t.t. O čia tikrai kažkoks sambas. Gimikas jam tikrai labai tinka, nes neįsivaizduoju jo kaip kokio Big Show ar HBK (čia aišku nėra kaip lygint juos) ;) Man jis tikrai praskaidrina jau nuobodžiu pasidariusį SD!..

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Man jo in-ring skill'ai yra pakankamai geri tokio lygio push'ui. WWE lygyje išvis per akis. Mic-skill'u jam praktiškai nereikia. Na, balsą sodrų turi ir jam gerai. Gimmick'as taip pat geras, tokio panašaus tikrai nerasi dabar 'E. Dėl jo stiff'inima nematau didelių problemų. Kai žmogus įlips į ringą prieš Hunter'į, tai žinoma pats susiprotės ir nesielgs kaip su Funakiu. Gerai, kad Vincas mato jame daug ką. Kozlov nebus dar vienas Lashley ar Lesnar. Kaip skamba palei naujienas, Kozlov pats deda pastangas ir įvertina gaunamą push'ą. Aš jam prognozuoju world belt'ą iki '09 pabaigos. World, nes mažiau reikšmingesnio kaip ir nebūtų prasmės ant jo dėt, nes jis.. "needs best competition".

Apklausoj variantus rinkausi 3 ir 4(nors man jie ir per silpni pasirodė).
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
man jis patinka. nes ir kaip wrestleris geras, ir gimmickas geras. patinka dėl to, kad būdamas gana didelių gabaritų, labai gerai valdo savo kūną, ko pvz negalima pasakyt apie žvėrį arba medžiotoją... ir WWE labai gerai daro, kad iškart pushina, manau tą patį reiktų daryt su kitais talentais (Kofi, Bourne) ir nelaukti kol jie suvys kaip wrestleriai ir bus tik žinomi veidai, o kuo greičiau move to the top. pasirinkau pirmą variantą.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-28, 22:16

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-09-28, 22:44, pasakė:

...Aš jam prognozuoju world belt'ą iki '09 pabaigos. World, nes mažiau reikšmingesnio kaip ir nebūtų prasmės ant jo dėt, nes jis.. "needs best competition".
As sutinku su tavimi ir matau 2 galimus variantus:
1) Kadangi buvo rasoma, kad jo greitu metu laukia didelis push'as, tai galbut jis laimi titula per koki Cyber Sunday, ji laiko, labai greitai visus uzknisa ir ji praranda per Royal Rumble arba No Way Out, kad per WM jau galetu buti del titulo normalus feud'as ir normali kova. O Kozlovas per WM butu sumaitintas Undertakeriui ir po to galiausiai griztu i midcard'a. Toks bookinimas IMO yra prastas, bet WWE tai labai megsta ;)
2) Jei bookeriai kantresni, galima Kozlovui titula duodi per kitu metu Jugdement Day, kad sis taptu kasmetines WWE post-WM duobes simboliu :D

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2008-09-28, 22:39

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
maciau kelis macus kuriame jis lupo tik savo varzova ir tiek. Ka as galiu pasakyti, tai naujas khali, tik skirtas rytu rinkai ;) Jai WWE nori plestis, na o mes tikrai zinom kad keli papildomi milijonai niekam nemaiso, pushins rusa wrestleri. Gal net metu begyje sumastys rengti tura po rytu europa, na o kad tas turas butu sekmingas padarys kaip ir su khali padare, duos sunkesvoriu dirza. Na o veliau prisijungs prie underio keksiu saraso. Nemanau kad verta is jo tiketis antro lensaro. Jo darbas bus parodyti publikai kokie vis dar kieti yra HHH ir Undertaker. Na o kai bus visiskai isjobintas dings is eterio, kaip nutiko umagai, big dady V ir tam paciam Khali.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-09-29, 07:46

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Balsavau uz 7 varianta. Manau bus lygiai tas pats kaip su Khali, ji pushins gal duos ir belta palaikyt, o kai pritrauks visu tu "SSRS" susidomejima Triple H uzbaigs Kozlovo laimejimus ir jis bus nutrenktas i midcarda. Seip nepasakyciau kad jo in-ring skillai lievi man jis atrodo visai padoriai ir gimmickas visai idomus.

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-09-29, 11:11, pasakė:

Balsavau uz 7 varianta. Manau bus lygiai tas pats kaip su Khali, ji pushins gal duos ir belta palaikyt, o kai pritrauks visu tu "SSRS" susidomejima Triple H uzbaigs Kozlovo laimejimus ir jis bus nutrenktas i midcarda. Seip nepasakyciau kad jo in-ring skillai lievi man jis atrodo visai padoriai ir gimmickas visai idomus.
Balsavau už pirmą. Tačiau pritariu real_deal. Bus taip kaip su Khali buvo. Gaus pusho, o paskui midcarde sėdės. Neskubėčiau apie jo in-ring skillus kalbėt, juk ne nuo jo priklauso kokius veiksmus naudos. Manau jis gali daugiau, tiesiog kolkas wwe nemanto priežasties jam naudot daugiau veiksmų. O jei jis nieko nemokėtų tai WWE jo ir nebūtų ėmę, nes tada būtų tas pats kaip paimt bet kokį gerų gabaritų slavą.

Mano išvada - WWE reikia Kozlovo nes iš Khali jau pakankamai išspaudė, ir neberanda daugiau kur jį naudot, o tokio padaro kaip Khali jiem reikia.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Geras wrestleris, viskas su juo super.

Man patinka jo gimmick'as ir jo skill'ai. Kolkas jis nera per labai push'inamas. Jis biski gauna kakton ir nuo Jeff'o ir nuo HHH.. aisku kolkas viskas ten gerai klostos. Norejosi, kad jo matcahs su Khali uzsibaigtu per paskutini SD.. seip sakau man patinka ka jis sugeba ringe. Man jo gimmick'as geras ir manau jis tikrai labai naudingas WWE yra ;)

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Balsas už Vidutinis wrestleris su geru gimmick'u. Labiausiai patinka Kozlovo gimickas kuris atitinka jo pravardę - Rusijos Mulas, nors kaip sakė Walleris jis ne Rusas. Taip pat patinka moveset'as. Man asmeniškai jo kovos žiūrisi ne taip nuobodžiai kaip Khali. Be jokios abejonės galima teigti, kad WWE plečiasi į tolimuosius rytus, taip pritraukdami vis daugiau žiūrovų iš užsienio. O Mąsalas juos pritraukti yra tos šalies kovotojas su atitinkamu gimick'u. ;)

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Vidutinis wrestleris, skill'ai prasti, bet gerai, kad stiff'ina"
Aisku, kol stifinimas nenesa zalos.. O ir Funakiui ir Hardziui teko jos patirti.
Cia vidutinis wrestleris - WWE lygyje, ir tik tiek, kiek mes mateme - ilgesnio nei 5min 1on1 matcho jis berods TV neturejo.
Pagal tai ka mateme, jis geresnis uz Khali 100 kartu, vertinant vien judejimo prasme - t.y. jis gali buti ir vikrus, ir tas, kuri gali vaikytis vikrus. Khali to neturi, kas automatiskai uzdaro duris matchu ivairovei.
Koks laukia jo push'as? Panashus kaip Umagos, tik kadangi jis dabar SD, tai gal net siek tiek geriau - svari pergale pries Hardy PPV butu tiketina.
Khali tapo itikinamu tik nugalejes Undertakeri svariai, su koja ant krutines. Taciau nemanau, kad Hardy tokio itikinamumo suteiktu, net puse tiek. Todel galima tiketis, kad kas nors rimtesnis padarys job'a. Kadangi SD be Underio ir HHH nieko daugiau nera, o Underis jo nemegsta, o HHH su juo negeria, tai galim tiketis jo draftinimo del tam tikru priezasciu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Man Kozlovas patinka, kol kas jo bookinimas labai geras, o gimmickas jam tinka. Kaip Fortaz sake, ringe geriau uz Khali, kalbeti moka jei reikia. Is tikruju noreciau, kad jis tiesiog sutriuskintu abu Hardi ir HHH ir is karto paimtu World titula. Tai jam suteiktu milzinisko itikinamumo iskarto ir tuo ji issiskirtu is kitu monstru, t.y. "He's that good" - atejo, nugalejo, pasiime World titula, dominuoja. Aisku to nebus, nes monstrai nera marketable ir titulo ilgai niekada nelaiko. Manau world champas buti gali, bet turbut laukia panasus likimas kaip Umagos ar Khali, t.y. eilinis monstras.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
as tai labai dziaugiuosi kad butent toks atsirado. uz khali jau daug kas rase kad jis yra zymiai geresnis, plius dar del to monstro ivaizdio tai visu pirma tikrai negalima ji staty i gretas kaip kad su umaga/big daddy v ar tuo paciu great khali, nes jo kuriamas ivaizdis yra zymiai zmoniskesnis (net nezinau kaip isireiksti) negu tu triju isvardintu. taip pat visus tuos tris ringe sugebejimais tikrai lenkia todel tikiuosi kad neistiks tas pats likimas kaip tu triju. world titula siais metais dar butu anksti duoti jam, geriau gautu rimta fjuda su kokiu HHH, bet ne del titulo. aisku jis beabejo bus griazemas wwe kaip koine rytu europos rinkoj, bet manau daugelis turetu pripazint kad pasirinkimas jau ner toks prastas kad tas pats khali/indija. aisku as ir nemanau akd pasieks lesnaro lygi, bet jai protingai ji isnaudos turetu pasiekt nemazai ir netrumpai

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąHunter, 2008-09-30, 15:48, pasakė:

<...>visu pirma tikrai negalima ji staty i gretas kaip kad su umaga/big daddy v ar tuo paciu great khali, nes jo kuriamas ivaizdis yra zymiai zmoniskesnis (net nezinau kaip isireiksti) negu tu triju isvardintu. taip pat visus tuos tris ringe sugebejimais tikrai lenkia <...>
Wrong. BDV ir Khali taip, bet Kozlov Umagos ringe tikrai nelenkia, t.y., skill'ais. Umaga neretai ištraukdavo *** matchus, žinoma duodant matchui laiko. Kozlov, kita vertus, negavo dar tokio ilgumo matchų, tai negalima iškart smerkti jo, bet aš abejoju, ar jis jam prilygs..
Btw, anyone for a Kozlov - Umaga feud?:?
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
na tai butent pats ir atsakai i mano minti kad kozlovas net neturejo sanso parodyt normalaus maco.
gal truputi per stipriai pasakiau, bet cia buvau labiau skirta del bdv khlai o del umagos, visgi atidirbes truputi ir gaves proga padaryt norma maca manau mus galetu nustebint. bet tai reiktu bent vieno tokio sulaukti ir tada jau tik tada smerkti/girti ji. na bent jau daugelis turetu sutikt kad jo tie smugiai is kojos ar net ir tas galvos smugis (nors man tai durnokai gal truputi atrodo ypac pries sunkesvorius tikrus) tikrai itikinamiau atrodo nei umagos samoa spike , BDV ar Khali "arsenala"/ finisherius ypac toki kaip pliuha per makaule... zodziu jis man zymiau labiau sukuria galingo wreslerio ivaizdi negu tie trys
o reziume paskutiniu metu tik ir teziuriu SD turbut vien del kozlovo, jaigu tai buvo vinco bandymas uzkariauti rytu europa su juo tai bent mano demesi pagavo tik tiek kad is manes vincas ne cento negaus :D

Karoxeetia

Baltas diržas

• Išbaninti
0
O tas rusas tai baisus. Kazkoks susiraukes visas, fu! Balsavau uz nr.7, nes manau, kad su juo viskas bus, kaip ir su Khaliu... Ar kas zinote, gal jis irgi neturi ne vieno pralaimejimo, kaip buvo su Umaga ir Kaliu?

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąKaroxeetia, 2008-10-19, 18:13, pasakė:

O tas rusas tai baisus. Kazkoks susiraukes visas, fu! Balsavau uz nr.7, nes manau, kad su juo viskas bus, kaip ir su Khaliu... Ar kas zinote, gal jis irgi neturi ne vieno pralaimejimo, kaip buvo su Umaga ir Kaliu?

Kozlovas vis dar yra undefeated.

Kenshin

Baltas diržas

• Naujokai
0
Balsavau uz 3 varianta. Nenoreciau, kad ji istiktu toks pat likimas kaip ir Khali, nes man Kozlovas daro SD! idomesni.

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
0
apibudinant kozlova galiu pasakyti 2 zodzius - mazas Umaga(Umagiukas ;) )

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
V.Kozlov 2.08m
Umaga 1.93m

Pagal tavo pasakyma turėtų būti, kad Umaga mažas Kozloviukas.

Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąBoXiX, 2008-10-28, 19:05, pasakė:

V.Kozlov 2.08m
Umaga 1.93m

Pagal tavo pasakyma turėtų būti, kad Umaga mažas Kozloviukas.

Del Kozlovo ugio tu klysti... Smarkiai klysti.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Ačiū, kad pasakei ištikro 2.03m. Sorry, kad kitus apgavau :)

Nuotrauka

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
0
bet ju kovos stilius panasus(abu su galva visus dauzo)

Dziugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man tai jis puikus vrestleris stirpus isvaizda kiek bauginanti o, ypac dabar kai pradejo savo tag team santino . Santino toks prikolista juogdarys o kozlov......
na viunu zodziu jis man netgi labai patinka ir yra puikus vrestleris :)

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Štai ir atleido vargšą Vladą. Įdomu kur dabar eis, kažkaip abejoju ar TNA jo reikia, indies stilius jam akivaizdžiai netinka. Spėju baigs karjerą.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0