Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nervuoto Nervo galerija

Temoje atsakymų: 107

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Tavo visi darbai grazus tik turi viena problema man jie visi labai panasus. Galetum bandyt kaip nors kitaip kurt ar kazkas panasaus, nes daba man jie tikrai visi labai panasus

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
1. Nesiderina BG ir siaip truputi rezia aki. 7.5/10
2. Shark boy ownz. Labai gerai deranasi man patiko tik kad alkune rezia aki o kai bottom pataise tai 9.5 / 10
3. Su Mazda tas pats kas pirmam. Rezia aki :| 7/10
4. Shelby Mustang kazkas geriau. Nerezia akies gan neblogas darbas 8.5/10
5. Su BMW tas pats kas 1 ir 3. C4D netinka ir t.t. Masina su outer glow vel netinka. 6.5/10
6. Undertaker labai geras darbas. Labai gerai derinasi ypac tas buried alive. 9.5/10

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBottom, 2008-10-09, 17:26, pasakė:

Bottom's laying the People's SharkBoy's Elbow.
Spoiler'is
Ne į temą
bet Tu pazeidei Nervo autorines teises redaguodamas ir publikuodamas jo kurini, uz tai tave galima nubausti :D

Rodyti pranešimąNervas, 2008-10-15, 16:23, pasakė:

Na šitą darbą buvau sukūręs jau ankščiau, taupiau Finalui, galvojau bus laisva PW tema. Bet neišdegė tad įmetu čia :

Nuotrauka
This is awesome, buciau Takerio fanas, jamciau siga :) man tik uzkliuvo tai kad tekstas tiesiai ant "snukio". visa kita - bella perfecta :D

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ne į temą

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-17, 16:11, pasakė:

This is awesome, buciau Takerio fanas, jamciau siga :) man tik uzkliuvo tai kad tekstas tiesiai ant "snukio". visa kita - bella perfecta :)

Na čia tas kitas Underis buvo prilipdytas prie fono, kad gražiau atrodytų, todėl jis nelabai svarbus... :)

Ir ką. Laimėjau GFX turnyrą. Be pralaimėjimų. Todėl įmesiu čia visus turnyro darbus, ir visi smagiai galėsim prisiminti :)

Nuotrauka Įveiktas Bottom. Buvau tikrai labai nustebęs :)

Nuotrauka Įveiktas seimas2

Nuotrauka Įveiktas kzkas. Woohoo

Nuotrauka pusfinalis, iveiktas Powis (ar Powio brolis?). Nu vienu žodžiu aš finale!!! Nuostabu!

Nuotrauka FINAL!!! Nestebėjau balsavimo todėl, jog buvau išvažiavęs ir grįžęs sužinojau puikią naujieną. Aš ČEMPIONAS!!! :) :) Toks mano kelias :)

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-12-28, 14:41

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Prisiminiau šį nuostabų, daug ko išmokantį multiką Killer Bean. Oj, kaip gera prisiminus tuos laikus :lol: Ta tema ir padariau lengva darbelį iš stock'o. Susmudginau ir užmečiau tekstą, nieko įstabaus... BTW gal kas žino iš kur Killer Bean galima būtų parsisiųst?

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-12-28, 14:42

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na noriu atsilyginti Laisvydui už prastą darbą su BMW e32. Ten pridėjau visokių linijų nereikalingų ir t.t. Todėl dabar duodu kitą. Esmė nesikeičia, lygiai tai pat viskas tik nėra nesamonių visokių. Gal šis bus gražesnis... :)

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-12-28, 14:42

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Šiaip sigas gražus, tačiau renderis LABAI blogai iškirptas ir tai labai numuša grožio.

Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Iškirpimas nėra blogas. Jis geras. Reikėjo daugiau prisėdėt prie įblendinimo. Bet šeip darbas gražuss
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na pagaliau! Prie šito darbo sėdėt turėjau ilgokai kol pagaliau išgavau kažką gražaus. Jį kūriau apie 3 dienas. Nu aišku, negalvokit taip žiauriai. Į dieną po kelis kartus prisėsdavau prie darbo ir viskas. Nežinau kaip jums, bet man čia visko užtenka. Norėčiau sulaukt komentarų. Visdėlto pirmas rimtesnis iš stocko darbas. :)

Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-12-28, 14:43

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Man sitas darbas - grazus, profesionaliai vertint negaliu, nes as photoshoperis prastas. Matos, kad tobuleji, stenkis ir toliau :).

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Nėra prigrūsta per daug efektų. Gražiai viskas derinasi ir t.t. Tik kad tas melynas C4D kažkaip keistai baigiasi. 8.7/10

Nuotrauka

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Rodyti pranešimąNervas, 2008-10-25, 17:18, pasakė:

Na noriu atsilyginti Laisvydui už prastą darbą su BMW e32. Ten pridėjau visokių linijų nereikalingų ir t.t. Todėl dabar duodu kitą. Esmė nesikeičia, lygiai tai pat viskas tik nėra nesamonių visokių. Gal šis bus gražesnis... :)

Nuotrauka
Ačiū Nervai, man patiko ir anas darbas, nebuvo priekaištu iš mano pusės.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNervas, 2008-10-29, 10:24, pasakė:

Na pagaliau! Prie šito darbo sėdėt turėjau ilgokai kol pagaliau išgavau kažką gražaus. Jį kūriau apie 3 dienas. Nu aišku, negalvokit taip žiauriai. Į dieną po kelis kartus prisėsdavau prie darbo ir viskas. Nežinau kaip jums, bet man čia visko užtenka. Norėčiau sulaukt komentarų. Visdėlto pirmas rimtesnis iš stocko darbas. :)

Šiek tiek per tamsus IMO, su šešėlias gudriau sužaist kaip nors galima būtų :) Riedlentininkas dar vizualiai gana nelogiškai ten kabo, lūžį paveikslėlio galima būtų padidint ties tuo laiptu(jei ten laiptas :)), bet čia tokie daugiau skonio dalykai gal, realiai viskas +- ok

Kzkas

• nMo nariai
1
Nera per daug efektu, pagal mane viskas graziai suderinta. Tik nenaudok tu tu Smudge ir Blur tool tiek. Siaip darbas 8,5/10

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-10-29, 13:33, pasakė:

Šiek tiek per tamsus IMO, su šešėlias gudriau sužaist kaip nors galima būtų :) Riedlentininkas dar vizualiai gana nelogiškai ten kabo, lūžį paveikslėlio galima būtų padidint ties tuo laiptu(jei ten laiptas :D), bet čia tokie daugiau skonio dalykai gal, realiai viskas +- ok
Hmm. Čia šeip yra stock'as. Taigi su šešėliais negalėjau per daug sužaist ir riedlentininko negalėjau kitur perkabint :D O kuom tau nelogiškai kabo? Jis ten nekabo, jis bando nuvažiuoti nuo "laipto" :)

Į temą. Užsimaniau su UFC kąnors padaryt. Anderson "The Spider" Silva. Norėčiau irgi įvertinimų :)
Nuotrauka

Jeigu išeis dar su Lesnar'u kąnors suvelsiu.

Šį pranešimą redagavo Nervas: 2008-12-28, 14:44

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1
Sitas darbas tavo pats prasciausias is mano matytu cia kiek matau uzdetas tik renderis, 1 stockas ir tekstas daugiau nieko 5/10 max

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
su sk8eriu tai labai geras, bet su silva tai... kaip cia pasakius, net as toki padaryciau :)

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Su sk8eriu neblogas, tačiau kažko trūksta, net nežinau ko iki pilnos laimės ;D o su silva tai prastas...Stockas textas ir renderis...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNervas, 2008-10-29, 16:36, pasakė:

Hmm. Čia šeip yra stock'as. Taigi su šešėliais negalėjau per daug sužaist ir riedlentininko negalėjau kitur perkabint :) O kuom tau nelogiškai kabo? Jis ten nekabo, jis bando nuvažiuoti nuo "laipto" :wub:

Tai tame ir esmė, kad jis atrodo kaip pakabintas, o ne kaip važiuojantis, nes perspektyvos dėl efektų ir dėl mano minėto lūžio kampo išblunka dalinai :o
O paskutinis darbas tai jau nieko gero, matosi, kad nedaug sėdėjai prie jo :o

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
V2 of sk8ter:
Nuotrauka

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Na nežinau, šitam darbe bent man kažkas netaip. Na visdėlto nieko nepavyko daugiau padaryt tad jūsų teismui

Nuotrauka

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

PlutoniX

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jei sitas siges turnyre butu, balsuociau uz Tave (: Man uztat patiko (:

Nuotrauka

Priklausau Tinklui

NordiC

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pats Bam'as galetu but sviesesnis

Bla

Baltas diržas

• Naujokai
0
Busiu atvira-tokiose temose niekados nekisu savo trigrasio. Bet regis sikart uzsukau ten kur reikia. Darbas tikrai labai grazus, kad ir kokia neigudus mano akis visuose situose dalykuose. Viskas man jame derinasi, ir tikrai nereikia Bamo sviesesnio.
Kadangi darbas darytas su mano megstamiausiu Jackass nariu, itariu, kad nesupyksi jei ji pasivogsiu :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na mano skoniui tai norėtųsi ryškumo daugiau ir tie linijiniai efektai nelabai man patinka, manau be jų, vien su žaibais geriau atrodytų, na bet matomai kažkam ir toks perfect :)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0