Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UEFA Čempionų lyga 08-09

Temoje atsakymų: 84

domaz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
3

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-05-07, 21:07, pasakė:

Mes zmones ,o zmones klysta,taigi per daug pykti ant jo negalime ,kartais taip nutinka.It's not arogance,it's destiny :?
Butu ten kokia Lietuvos rinktine pries Prancuzu kokiu ir lemiamos rungtynes, ir teisejas taip pat kaip sitose, 5 kartus nesusvilptu baudinio, tai kazin ar sakytum jog "zmones klysta, todel atleiskime jiem".. Tam teisejui dabar juodos dienos, policija tiria atveji, kaip kazkas grasina ji nuzudyti. Cia CL pusfinalis. Cia ne siaip eilines rungtynes. Ir sitas teisejo grybavimas nuleme tiek daug, kad neisivaizduoji, kiek pinigu Abramovicius neteko.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimądomaz, 2009-05-07, 21:31, pasakė:

neisivaizduoji, kiek pinigu Abramovicius neteko.
Ne į temą
Nera to blogo ,kas neiseitu i gera :?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Dvi aiskios rankos - cia ne klaidos. Jis pats puikiai manau tai mate tas rankas, bet jis nieko nedare del to.

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Išvis futbolu pradėjau domėtis gal prieš savaitę taigi va, norėčiau paklausti vieno dalyko. Tiksliau tai dėl UEFA Champions League pusfinalio : Barcelona vs Chelsea. Kodėl Barsa pateko į finalą? Pirmam "Leg'e" rezultatas buvo 0-0, antram 1-1. Tai bendras rezultatas kaip ir 1-1. Uefa puslapį skaičiau, ten parašyta "Match decided on away goals", tai gal kas paaiškintų ką tai reiškia?

Pagirtina. Retai būna tokių žmonių kurie pradeda domėtis futbolu nors prieš tai neturėjo jokio susidomėjimo. :D Asmenškai aš, tai už juve sergu nuo tada kaip tik futbolu susidomėjau, jau gal 8 metus, tai pats neįsivazduoju iš kur tiek žinau apie žaidėjus komandas ir t.t. Kaip tik dabar baigiasi sezonas tau bus pats tas. :D Kokiam komandai prijauti?

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-19, 14:44

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Barca imuse daugiau ivarciu sveciu aikstej del to jie pateko.Tarkim Chelsea butu laimeje 3:2 Barcos aikstej.Tada Barcelona laimi 1:0 arba 2:1 ir jie krenta nes imuse maziau ivarciu Chelsio aikstej.Jie jau turi laimet arba 2:0 arba 3:1 , bet jeigu laimi 4:3 eina iskarto i finala nes jie imuse daugiau ivarciu sveciuose.Kazka suveliau , bet turetum suprast :D

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Ačiū, supratau :D
Be to, kokie jūsų įspūdžiai po pusfinalių. Ar patinka finalo dvikovos dalyviai?
Man kaip visiškam futbolo pirmokui, tai visos rungtynės labai patiko. Man United vs Arsenal, 2 Leg'e ypač įspūdį paliko Ronaldo tolimas smūgis, ir Roonie gana tolimas (nepasiekęs tikslo, nes vartininkas pirštų galais spėjo paliesti).

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąNervas, 2009-05-18, 23:08, pasakė:

Išvis futbolu pradėjau domėtis gal prieš savaitę taigi va, norėčiau paklausti vieno dalyko. Tiksliau tai dėl UEFA Champions League pusfinalio : Barcelona vs Chelsea. Kodėl Barsa pateko į finalą? Pirmam "Leg'e" rezultatas buvo 0-0, antram 1-1. Tai bendras rezultatas kaip ir 1-1. Uefa puslapį skaičiau, ten parašyta "Match decided on away goals", tai gal kas paaiškintų ką tai reiškia?

Pagirtina. Retai būna tokių žmonių kurie pradeda domėtis futbolu nors prieš tai neturėjo jokio susidomėjimo. :) Asmenškai aš, tai už juve sergu nuo tada kaip tik futbolu susidomėjau, jau gal 8 metus, tai pats neįsivazduoju iš kur tiek žinau apie žaidėjus komandas ir t.t. Kaip tik dabar baigiasi sezonas tau bus pats tas. :) Kokiam komandai prijauti?

Rodyti pranešimąNervas, 2009-05-19, 14:51, pasakė:

Ačiū, supratau ;)
Be to, kokie jūsų įspūdžiai po pusfinalių. Ar patinka finalo dvikovos dalyviai?
Man kaip visiškam futbolo pirmokui, tai visos rungtynės labai patiko. Man United vs Arsenal, 2 Leg'e ypač įspūdį paliko Ronaldo tolimas smūgis, ir Roonie gana tolimas (nepasiekęs tikslo, nes vartininkas pirštų galais spėjo paliesti).

Finale be jokios abejonės susitinka viena kitos verta priešininkė. Gaila Italų komandos aukščiau neiškopė, ko aš labiausiai tikėjausi. Tikiuosi nepradėsi palaikyt MU ;D

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-05-19, 14:47

Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąPowis, 2009-05-19, 15:44, pasakė:

Finale be jokios abejonės susitinka viena kitos verta priešininkė. Gaila Italų komandos aukščiau neiškopė, ko aš labiausiai tikėjausi. Tikiuosi nepradėsi palaikyt MU ;D
O kodėl gi? Iš matytų komandų (Barcelona, Chelsea, Arsenal, Manchester United), man kolkas labiausiai patiko United. :) Aišku, kad surasčiau kokią komandą kuri tikrai patiktų tai reikia ilgiau pasidomėt. Tai tik toks pirmas įspūdis. ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Tik nepalaikyk United :) O finalas bus geras.Pusfinalis patiko tik vienas , tai Chelsea vs Barca nes pirma karta rekiau is sirdies kai ivarti imuse , ne Milan'as ar Lietuva ;) Siaip reikejo gal nuo sezono pradzios pradet ziuret , nes dabar vasara nebus taip idomu laukt tu visu keitimu , jei nieko nepalaikai :)

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Prastesnio finalo negali buti ;) Zais dvi balerunu komandos. Matysime "techniska" futbola su techniskais prisilietimais vieni su kitais ir kritimais ant zemes :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0