Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UEFA Čempionų lyga 08-09

Temoje atsakymų: 84

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąCrack, 2009-03-06, 05:21, pasakė:

as kalbejau apie werder :? pasiziurek dar karta ir pamatysi kas buvo kaltas
my bad , perskaiciau ne pizaro o pazini cj reikia daugiau miegot pradet ;D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nu kaip cempionu lygos savaitele jums? ;D As pats per sias dvi dienas sugebejau 17litu pralosti ;DD Bet jau taip buvau netoli pergales ir papildymo kishenes. Viename statyme Panathinaikos viska sugadino, o vakar Arsenalas su praleistu golu nuo Romos. Na bet nesvarbu...
Pakalbekime is sportines puses apie viska.

Atletico 2 - 2 Porto

Apie sia pora nesidomejau ir tiesiog nugaletojas man nebuvo svarbus.

Lyon 3-6 Barcelona

Nesu barcos fanas tad labiau uz Lyon'a buvau, bet aisku Katalonai parode kaip gerai gali namuose suzaisti.

Arsenal (7-6p) 1-1 Roma

O sis rezultatas mane labai tenkino. Jau galvojau, kad Arsenalas pralaimes, bet apsidziaugiau po baudiniu serijos. Dar vienas anglu klubas ketvirtfinalyje.

Internazionale 0-2 Man U

Na cia aisku ir vel as uz anglu futbola buvau ir seip rungtynes buvo labai grazios bent jau mano akiai ir patiko.

Real Madrid 0-5 L'pool

Vienu zodziu Real'as tragedija. Kaip ir prognozavau, kad nepasims pergales taip ir buvo, bet kad sitaip Anfield'e sulost tai jau nezinau. Geda visam tam Real'ui. Mldc Liveris.. Dar vienas anglu klubas eina toliau.

Chelsea 3-2 Juventus

Na o cia labiausiai domines mane rezultatas. Puikiai! Puikiai suzaide Chelsea Turine. O kas dar cia stume ant Drogbos kad nieko gero is jo. Uztikrintai suzaide ir pasiemem sau reikalinga rezultata. Puiku!..

Villarreal 3-2 Panathinaikos

Nu cia jau nelabai domino. Kazkiek norejau graikus gal matyti einancius toliau, nes man patinka stebeti varzybas Panathinaikoso stadione kai losia. Atmosfera labai gera.. Nu bet cia sitoj poroj nesvarbu. Villa turejo eiti toliau. Nusipelne.

Sporting 1-12 Bayern

O cia vienas fainiausiu ;D Kaip apskritai komanda gali zaisti Last16 jeigu ji tokia nevykusi ;DD Shachtar'ius cia butu pasikapojes su vokieciais, o cia... bent jau ivarciu zmones daug mate.. bet jau tokia gedele kad nezinau.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Atletico 2-2 Porto

Labai gaila man Atletico. Viena iš mėgstamiausių mano komandų. Buvo verti pergalės, pastaruoju metu rodė neblogą formą. Gaila, gaila...

Lyon 3-6 Barcelona

Gražus mačas. Patiko Barca'os pergalė.

Arsenal (7-6p) 1-1 Roma

Gaila Roma. Norėjau jų pergalės, bet ką padarysi. Galbūt Arsenal'as ir labiau nusipelnė vietos aukščiau. Juk Roma tragiškai pradėjusi Serie A turėtųdžiaugtis jau vien tokia aukšta vieta užimta.

Internazionale 0-2 Man U

Džiaugiuosi, kad Inter gavo. Yeas. Mano vaikystės mėgstamiausias klubas iškovojo pelnytą pergalę.

Real Madrid 0-5 L'pool

Labai užjaučiu, Wallerį. Aš nepatenkintas Liverpool pergale. Gaila Real'o, bet tokio lygio klubas sužaidė tiesiog tragškai.

Chelsea 3-2 Juventus

Gal būt giliai širdyje norėjosi Turino klubo pergalės, bet man šios rungtynės visiškai nebuvo svarbios.

Villarreal 3-2 Panathinaikos

Yeas, bent jau Villareal žengė toliau. Jei graikai būtų, būčiau nusišovęs :D. Gerai Santi varo, gerai ;).

Sporting 1-12 Bayern

Man asmeniškai labaigaila Sporting'o, bet tokios rungtynės - grynas malonumas neutraliems fanams ir tiems kurie palaiko Bayern'ą.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-12, 13:44

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-03-12, 13:44, pasakė:

Sporting 1-12 Bayern

Ne į temą
Šiaip futbolu neperdaugiausiai domiuosi bet ar toks rezultatas įmanomas. 12-1.Wow.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąemouTion, 2009-03-12, 13:48, pasakė:

Ne į temą
Šiaip futbolu neperdaugiausiai domiuosi bet ar toks rezultatas įmanomas. 12-1.Wow.

Ne į temą
Čia dviejų mačų rezas sudėtas.

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-03-12, 14:03

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Siaip kazkada kazkuriai saliai reikejo laimeti 11 ivarciu persvara ir jie laimejo ;) 12-1 Ir kitas dvi savaites i pralaimejusia sali plauke labai daug laivu su grudais ir t.t. :D

Šį pranešimą redagavo Refresh_22#MVP: 2009-03-12, 17:42

https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Gal kas zinote,kada artimiausios UEFA cempionu lygos rungtynes kurias rodys per tv6 ?

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Balandzio 7 diena.

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Cempionu lygos pusfinaliai:

Mancherster United - London Arsenal

Barelona - London Chelsea

Kokie jusu favoritai? Liko vos keturios komandos. As kaip Chelsea fanas tai man aisku idomesnis antras pusfinalis. Labai dziaugiuos, kad anglai net tris komandas turi pusfinalyje. Tai reiskia, kad bent viena finale matysim. Aisku norejau, kad Chelsea finale susidurtu su Barcelona, bet taip jau gavos, kad dabar reiks pusfinali. Barcelona manau geriausia zaidima is visu komandu rodo siemet, taciau Chelsea paskutiniu metu tai ziba taigi as aisku optimistas ir manau, kad pasieksim Finala. Visai man tiktu praejusiu metu finalas. Man U ir Cheslea. Zinoma Arsenalo staigmena butu labai dziugi. Bet tikrai butu nesmagu matyti Arsenala ir Barcelona finale, kadangi toki finala jau matem 2006 metais, o ir seip tiesiog, manau Barcelona laimetu. Taigi Geriausias variantas koks gali buti tai Manchester ir Chelsea dvikova finale. Betkokiu atveju galiausiai gi turim iskovoti ishsvajota trofeju. Go Chelsea!!

Beje mano prognoze:

Manchester 2 [1leg] 1 Arsenal
Arsenal 1 [2leg] 1 Manchester

Barcelona 1 [1leg] 1 Chelsea
Chelsea 3 [2leg] 2 Barcelona

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2009-04-19, 01:18

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Gal jus mane pavadinsite rasistu,bet as noriu ,kad taip suvarytu Abramoviciaus kluba,kad jie kristu iki FBK kauno lygio.Nemegstu as anglu futbolo,bet taip jau gavosi,kad turime net 3 Anglu komandas ir 1 ispanu.Go Barca!Manau Barcelona susitiks su Mancesteriu finale,o ten jau nespesiu nieko.Chelsea dabar yra "ant bangos",bet manau po 2 susitikimu su Barca jie bus po banga.Vien ziurint i Barcos zaidejus jau galime nuspeti geras rungtynes,jei jie su Munchenu susitvarke kaip su vaikais,tai su Chelsea turetu irgi susitvarkyti.Arsenalas taip pat zaidzia gerai,bet Mancesteris turbut iseis i finala.Siaip esu nusivyles ITALAIS.Atrodo tikrai gerai zaidzia,bet neisejo niekas jiems.Tikiuosi kitais metais gero zaidimo is A.C.MILAN'o ir Juventus'o.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-04-19, 08:42

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš tai pirmajame pusfinalyje sirgsiu už United, o antrame už Barcą. Tada finale tikrai laimėtų mano mėgstama komanda :) Manau antras pusfinalis bus įdomesnis, nes bent jau aš labai nemėgstu Chelsea, todėl šauksiu kaip galėsiu.

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-04-19, 09:42, pasakė:

Gal jus mane pavadinsite rasistu,bet as noriu ,kad taip suvarytu Abramoviciaus kluba,kad jie kristu iki FBK kauno lygio.Nemegstu as anglu futbolo,bet taip jau gavosi,kad turime net 3 Anglu komandas ir 1 ispanu.

Prie ko čia rasistas? :? Abramovičius juodas ar ką?

deep

1000

• Naujokai
0
Kadangi esu manchester fanas tai tikiuosi jie pateks i finala :) o del Barca vs Chelsea manau kad Chelsea galetu laimeti (kokios rungtynes buwo priesh Liverpooly :D jeigu taip los tj pateks )tada turetume, angliska finala :D , taciau nereikia nuvertinti Barcos :? manau 2 pusfinalio rungtynes bus gana itemptos .

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Citata

Prie ko čia rasistas? :) Abramovičius juodas ar ką?
Zinau,bet dauguma nemegstanciu zydu vadina rasistais.Ir zinau,kad tai neteisinga,nes zydai nera kitos rases nei mes. :?

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Tai, kad Abramovicius Rusas, o ne zydas.

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-19, 13:46, pasakė:

Ne į temą
Kalmanovicius gal irgi?O sternas amerikietis?

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2009-04-19, 21:59

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-19, 13:46, pasakė:

Iš tikrųjų jis turi ir Lietuvio kraujo, kadangi jo senelė buvo iš Lietuvos, Tauragės. :)

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Kalmanovicius gal irgi?O sternas amerikietis?

Kalmanovicius - zydas, bet jis mldc zmogus. Sternas - Amerikonas irgi mldc ;) Ir Abramovicius mldc, kad Chelsea savininkas ;D Visi dabar Chelsea nekencia, kad turi didelius pinigus, daug zvaigzdziu, bet as Chelsea palaikau nuo 2003 metu. Dar kai teturejome tokius zaidejus kaip J.Terry, A.Mutu, C.Makelele, jauna F.Lamparda. O veliau tik isvydome naujus zaidejus ir atsiviliotas D.Drogba, M.Essienas, M.Ballackas, R.Carvalho, Alex, A.Cole, J.Cole, A.Robben..

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-20, 23:14, pasakė:

Kalmanovicius - zydas, bet jis mldc zmogus. Sternas - Amerikonas irgi mldc ;) Ir Abramovicius mldc, kad Chelsea savininkas ;D Visi dabar Chelsea nekencia, kad turi didelius pinigus, daug zvaigzdziu, bet as Chelsea palaikau nuo 2003 metu. Dar kai teturejome tokius zaidejus kaip J.Terry, A.Mutu, C.Makelele, jauna F.Lamparda. O veliau tik isvydome naujus zaidejus ir atsiviliotas D.Drogba, M.Essienas, M.Ballackas, R.Carvalho, Alex, A.Cole, J.Cole, A.Robben..
Jei butu rytui padejes kalmanovicius butu ne mldc? Maladiec Marciulionis ,kad pamoke ji!

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-20, 23:14, pasakė:

Kalmanovicius - zydas, bet jis mldc zmogus. Sternas - Amerikonas irgi mldc :) Ir Abramovicius mldc, kad Chelsea savininkas ;D Visi dabar Chelsea nekencia, kad turi didelius pinigus, daug zvaigzdziu, bet as Chelsea palaikau nuo 2003 metu. Dar kai teturejome tokius zaidejus kaip J.Terry, A.Mutu, C.Makelele, jauna F.Lamparda. O veliau tik isvydome naujus zaidejus ir atsiviliotas D.Drogba, M.Essienas, M.Ballackas, R.Carvalho, Alex, A.Cole, J.Cole, A.Robben..

Iš tavo tokio pasakymo gali atrodyti, kad John Terry jau nežaidžia Chelsea. O kuo skiriasi jaunas Lampardas nuo dabartinio? Nebent tuo, kad dabar dar tikslesnį smūgį turi ir dar daugiau patirties :)

Šį pranešimą redagavo Powis: 2009-04-21, 16:49

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Lampardas tada tikrai buvo populiarus/zinomas dar ne tokiu mastu. Buvo savo salyje zvaigzde, dabar jis jau visame pasaulyje zvaigzde. Tikrai nesulyginsi jo "gerumo" 2003 ir jau 2006 metais. Na vienu zodziu nesvarbu.

Siandien Barcelona - Chelsea. Koki rezultata pralnuojat?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-28, 20:15, pasakė:

Lampardas tada tikrai buvo populiarus/zinomas dar ne tokiu mastu. Buvo savo salyje zvaigzde, dabar jis jau visame pasaulyje zvaigzde. Tikrai nesulyginsi jo "gerumo" 2003 ir jau 2006 metais. Na vienu zodziu nesvarbu.

Siandien Barcelona - Chelsea. Koki rezultata pralnuojat?

Dėl Lampardo pritariu :D

Barca FTW! Sergu už Barcą ir tikiusoi pergalės 2-0 :D

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
chelsea - barca

man iskyla tik vienas klausimas, ar dar kas nors be manes stovejo 5 minutes issiziojes, ir po golo ismetes visus daiktus ant zemes nesuprasdamas kas darosi ? :rolleyes:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

laila

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man tai labiausiai patiko teisejas...tokio dar ir paieskot reiketu

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąlaila, 2009-05-07, 17:29, pasakė:

Man tai labiausiai patiko teisejas...tokio dar ir paieskot reiketu
Mes zmones ,o zmones klysta,taigi per daug pykti ant jo negalime ,kartais taip nutinka.It's not arogance,it's destiny :?

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąMauglis, 2009-05-07, 21:07, pasakė:

Mes zmones ,o zmones klysta,taigi per daug pykti ant jo negalime ,kartais taip nutinka.It's not arogance,it's destiny :?

Suprasciau 1 karta suklydo, bet kai tiek....

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0