Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Feudas. Rey Mysterio vs Eddie Guerrero

Temoje atsakymų: 59

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Kaip jums jis patinka ? Kaip manot kas tai per 'secret' ? Ir kas ivyks per PPV matcha ir po jo ?

Na kolkas nenuobodu dar i juos ziureti, faina kai Eddie atspardo belaiminti Rey ir sugadina jam kova :D . Manau, kad bet kuriuo atveju: ar laimejus Eddie, ar Rey, ta 'secret' turi isaisketi. Speju, kad gal pasakys, jog Rey nera Dominic tevas ar kazka panasaus (nepamenu ar pirma pats sumasciau, ar uzsienio forumuose paskaiciau).

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Butu gerai kad pagalaiau Eddie laimetu

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0
Man nelabia sitas feudas, nes labai nuliudau pamates toki leva edžio pasikeitimą. Nu kovos būna neblogos, bet kai jau Rey`us turi laimėt, ateina su grėbliu eddys ir trenkia :D ir pats Rey`us nebetoks linksmas kaip anksčiau buvo

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Labai kvailas storyline'as. Mane visas sis angle'as nervina - kazkoks vaiku darzelis: "Tu man nepatinki, eik is mano smelyno arba as visiem papasokosiu apie tavo PASLAPTI!..". Jau kiekviena karta kartoja ta zodi "secret, secret..." - jau erzina! Abu puikus wrestleriai, bet Rey'us tikrai sugalvojo nevikusia istorija. :D

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
As visiskai pritariu Maliok ir Bam'ui. Sitas feudas tikrai nekoks. Tiesa sakant man jis nelabai patiko jau nuo pat pradziu :lol: Kazkaip jau truputi persistengta... Tai jau paminejo Maliok. Ai sitas feudas tikrai nera geriausias per wwe gyvavima :D

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0
Pritariu paskutiniam 3 postam
Sis feudas eddie pawerte kazkokiu psichopatu, rey'us jo wergas

Tikiuosi per GAB rey laimes (nors as uz eddie) ir baigsis sitas feudas
ir nereix sakyt to "secret" kurio turbut iswis nera

`MalioK`

• Administratoriai
34

WinstoN pasakė:

Pritariu paskutiniam 3 postam  
Sis feudas eddie pawerte kazkokiu psichopatu, rey'us jo wergas
<..>
Na pats Eddzio gimikas man patinka - Eddziui geriau tinka sis heel'o psichopato gimikas nei gerucio face'o (na cia gal tik man). Mane pats storyline'as erzina... :lol:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
O as jau pradedu pasiilgti to gero Edzio, kuris nematant varzovui apsimeta kad yra nukoutuotas ir atsigula ant zemes. Tada varzovas prieina ir 1...2...3. :D Man toks Edis labiau patiko. Nu bet jau kaip Maliok sake, cia yra kiekvieno zmogaus nuomone.

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

TruBaller pasakė:

O as jau pradedu pasiilgti to gero Edzio, kuris nematant varzovui apsimeta kad yra nukoutuotas ir atsigula ant zemes. Tada varzovas prieina ir 1...2...3. :D Man toks Edis labiau patiko. Nu bet jau kaip Maliok sake, cia yra kiekvieno zmogaus nuomone.

Man ir tas Eddis buvo klasika, labai patiko, nors pasijuokt buvo galima, psihopatai sux.
Latino Heat, Viva la Razza, I lie, I cheat, I Steal. Ir tas entrance`as su low rideriu daug geresnis buvo. Ir muzika daug geresnė.

`MalioK`

• Administratoriai
34

Bam pasakė:

M<...>
Man ir tas Eddis buvo klasika, labai patiko, nors pasijuokt buvo galima, psihopatai sux.  
<...>
Psihopatai kaip Heidenreich ir Snitsky - tikrai sux. O Eddie labiau panasus i pamiseli - toks pasipiktines heel'as :D Man tokie patinka.

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tai Hassan'as irgi pasipiktines, bet manau, kad jis tau nelabai patinka :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

TruBaller pasakė:

Tai Hassan'as irgi pasipiktines, bet manau, kad jis tau nelabai patinka :D
Taip, hassanas ne vienas mano favoritu :D Bet pvz Kurt Angle - toks pasipiktines man patinka :D

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0
Nu tikrai kvailas sitas feudas , kazkokiu psichopatu :) beje eddie heelas kazkaip dauniskas :(
Nuotrauka

Guest_Hunter_*

• Svečiai
As nebuciau traukes sito feudo i GREAT AMERICAN BASH krc kai paziurejau klipu apie ta feuda tai man guarero kad biski su psichika blogai ai krc nelabai idomi kova ir tiek

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
o as pasiilstu da dream team eddie and rey , sitas feudas sux

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_GezaS_*

• Svečiai
Man tai tap nepatinka sis feudas.Niekaip ir as nesuprantu kodel ji heel`u padare.SD Eddie heel padare,o RAW heel padare HBk.Ir kas is to jiems ?
Gal jiems reikia nauju intrigu ar ziurovu nauju rekciju?

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

GezaS pasakė:

Man tai tap nepatinka sis feudas.Niekaip ir as nesuprantu kodel ji heel`u padare.SD Eddie heel padare,o RAW heel padare HBk.Ir kas is to jiems ?

nu tai turbūt jau ;) HBK dar nors ne psichopatas heelas, jis kaip heelas neblogai dirba, DX laikai labai geri buvo

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Siaip feudas visai nieko buvo iki kol prasidejo tos nesamones su secret, jau cia kazkokios nesamones pasidare. Eddie heelas tai gal ir nieko, jis labai gerai vaidinti moka, pasiziurekit i veida kai komentavo per SD! Rey'jaus kova su Super Crazy toks atrodo visiskas pamiselis :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

GezaS pasakė:

CIA OFFTOPIC:
Seip HBK visiskai nenorejo grizti i savo heel'o gimika. Bet Shawnas jau seniai lbai troksto matcho su Hoganu. Taigi Vincas jam paaiskino, kad jei jis nori matcho su Hulku, tai jam teks virsti blogiuku. Vat tokia istorija :wink:

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

`MalioK` pasakė:

GezaS pasakė:

CIA OFFTOPIC:
Seip HBK visiskai nenorejo grizti i savo heel'o gimika. Bet Shawnas jau seniai lbai troksto matcho su Hoganu. Taigi Vincas jam paaiskino, kad jei jis nori matcho su Hulku, tai jam teks virsti blogiuku. Vat tokia istorija :wink:

Jo, žinojau, kad HBK labai supykęs buvo dėl heelo

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
mane tai sunerwino rey kai cruiserweight kova nutrauke ir male sawo suda apie rey :x tokia nebloga kova atrode dar poto londona atidauze

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_ToNy_*

• Svečiai
Mano manimu tai yra tiesiog shudas ne kova paligynus su tom kuriom as esu mates as is tu kovotuju neivieno geraj nezinau

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Pirmiausiai siulyciau susizinoti, ka reiskia zodis feudas. Antra, nemanau, Taker'io matchai yra geresni uz Eddie ir Rey :? :)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

TruBaller pasakė:

Pirmiausiai siulyciau susizinoti, ka reiskia zodis feudas. Antra, nemanau, Taker'io matchai yra geresni uz Eddie ir Rey :D :D

Palyginus dabartinius jų matchus, ir ankstesniu takerio matchus, tai geresni turbūt :D

Kozlov

Baltas diržas

• Naujokai
0
man ir labai nervina toks story lainas kai eddie turi pralost kad butu isaugota ta paslaptis shudas shitas feudas

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0