Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

NVW - New Varėna Wrestling

Temoje atsakymų: 112

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Nieko gero isvis kas cia per ringas, komentatoriai nesamoningi. Mamos nedejo dirzo, kad visas patalynes is namu isneset ir kad tevo malkas ir virves pavoget? :D Nezinau, ka ir dar pasakyti, bet pasakysiu jog 5metciai geriau sugebetu vaidint ir kovot :)

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-13, 18:18, pasakė:

Nieko gero isvis kas cia per ringas, komentatoriai nesamoningi. Mamos nedejo dirzo, kad visas patalynes is namu isneset ir kad tevo malkas ir virves pavoget? :D Nezinau, ka ir dar pasakyti, bet pasakysiu jog 5metciai geriau sugebetu vaidint ir kovot :D
Na kiek suprantu esate vyresnis nei penkeriu metu tai prasom, surenkit geresni show, gi ir dabar telefonai HD raiska filmuoja tai bedu del aparaturos nekiltu :) Krauna mane tokie troliai kurie nieko patys nesugeba daryti o tik stumia ant zmoniu kurie kazka bando. Sie jaunuoliai gal ir nesukure stebuklo, bet uztad jie apturejo gera laika, o siam pasauli svarbiausia aptureti kuo daugiau geru akimirku, bent jau mano tokia nuomone :D

Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąPrimusas, 2011-12-13, 19:03, pasakė:

Na kiek suprantu esate vyresnis nei penkeriu metu tai prasom, surenkit geresni show, gi ir dabar telefonai HD raiska filmuoja tai bedu del aparaturos nekiltu :D Krauna mane tokie troliai kurie nieko patys nesugeba daryti o tik stumia ant zmoniu kurie kazka bando. Sie jaunuoliai gal ir nesukure stebuklo, bet uztad jie apturejo gera laika, o siam pasauli svarbiausia aptureti kuo daugiau geru akimirku, bent jau mano tokia nuomone :D

Cia grynai kazkas is savu, bet idomu kas :)

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Siaip jei nori gera laika apturet eikit i DZIDO ir i SAMBO va ten galesit praleist smagiai laika, o cia net kruopsciai visko nepadare, nzn man tai nekaska. Normalus baxurai tokiu nesamoniu nedaro, nu matos jie visi gave L2 idegi :DD Plaukai iki zemes kaulai matos nu ka noret...

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-13, 21:26, pasakė:

Siaip jei nori gera laika apturet eikit i DZIDO ir i SAMBO va ten galesit praleist smagiai laika, o cia net kruopsciai visko nepadare, nzn man tai nekaska. Normalus baxurai tokiu nesamoniu nedaro, nu matos jie visi gave L2 idegi :DD Plaukai iki zemes kaulai matos nu ka noret...

Nu. Normalūs bachūrai gi vaikšto po klubus ir klausosi normalios muzikos :)

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Gyvenime nesu žaidęs L2. Mėgstamiausi žaidimai: Counter Strike 1.6, Stronghold, Total War. Užsiiminėju SAMBO/BJJ/Muay Thai.

Sejmas, kiek žinau, žaidęs labai mažai L2. Apie mėgstamus žaidimus nežinau. Užsiiminėja tinkliniu.

Tai kas nepatinka, normalus bachūre? Tesugebi malt šūdą atsisėdęs prie klaviatūros?

P.S. Gaila, kad šią vasarą nepavyko nieko padaryt. Vieną kovą nufilmavom, kurios neįdėjom. Visgi garantuotai čia dar nepabaiga, mes dar grįšim prie backyard'o. :)

Primusas pasakė:

Na kiek suprantu esate vyresnis nei penkeriu metu
Spėju, kad 13-14...

Primusas pasakė:

Sie jaunuoliai gal ir nesukure stebuklo, bet uztad jie apturejo gera laika
Kiek suprantu, tai visas Sabalio gyvenimas viena didelė kančia. :D

Šį pranešimą redagavo Netsas: 2011-12-14, 12:47

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Uzimineji Muay Thai ir tokias nesamones darai, NORMALUS BAXURAI (:DD) Filmuotu savo varzybas ir imestu i si foruma ir Butu NORMALUS ir kai nufilmuosi uzdek NORMALIOS MUZIKOS !! :DDDD

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Nedalyvauju Muay Thai varžybose, tik SAMBO.

Gali svaigt į sveikatą, wrestlingas - mano hobis ir man giliai po..ui, kas nepatinka kažkokiam klaviatūros kaubojui.

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
As moku Muay Thai, Sambo, DZIDO, karate, boksa, kikboksa ir dar daugiau zodziu cia panasi tavo zinute :D
Bet jei rimtai mynk ... kur tau ir reikia i miska zaisk su savo 5metciais draugais Lieviausiam ringe ir su lieviausia ideja is vis tai daryti, jauciu Varenai geda uz jus :)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Tu, tiesa, gal esi lankęs ką nors iš kovų menų?

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-14, 19:17, pasakė:

As moku Muay Thai, Sambo, DZIDO, karate, boksa, kikboksa ir dar daugiau zodziu cia panasi tavo zinute :D
Bet jei rimtai mynk ... kur tau ir reikia i miska zaisk su savo 5metciais draugais Lieviausiam ringe ir su lieviausia ideja is vis tai daryti, jauciu Varenai geda uz jus :)

Pats senelis tamsta busi, kad vaikinies?

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-12-14, 20:41

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Neuzdavinek ne i tema, debilisku klausimu :)

Netsas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-14, 19:17, pasakė:

Bet jei rimtai mynk ... kur tau ir reikia i miska zaisk su savo 5metciais draugais Lieviausiam ringe ir su lieviausia ideja is vis tai daryti
Taip ir padarysiu. :)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0