Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-02-19, 21:41
Bottom, 2009-02-19, 21:40, pasakė:
Dėl to logo kas blogai, tai kad yra gan stambių detalių ir smulkių. Taigi jei nori palikt įžvelgiamą "BROKEN" tekstą, visas logo gaunasi per riebus kaip matai, tai arba atsikratai to BROKEN ir palieki tik tas "un", arba bandai kažkaip kitaip įkomponuot.
Nutariau nebedėt aš to logo iš viso.
2009-02-25, 19:32
Turbūt fail'as.. Tekstas, jei bandai 3d vaizdą duot, tai blur'ink tolimesnę jo vietą, šiuo atveju apačią. Kraujas ant rankų gal ir nieko, tik ant plaukų nebūčiau dėjęs. Spalva labiau morkų sulčių, o ne kraujo. Su border'iu nepavykęs eksperimentas, fone ne kokie filter'iai padėlioti. Outcome gal ir ne blizgantis, bet nauji dalykai visada malonūs matyti.
2009-02-28, 10:31
Vou. Nervo taktika pasitvirtina žiūriu Su tekstu ir kaire puse viskas man labai patinka, bet kažkaip dešinėj pusėj virš texto kažkokie skilandžiai mėtosi Per daug ryškūs jie yra, mano manymu, ir jiem reiktų gal Overlay taikyt ar Opacity mažint. Iš esmės darbas labai gražus, tekstas irgi labai gerai tinka, todėl 8,5/10 duodu
2009-03-06, 21:35
Nepatiko textas , remai , kovotoju snukis ne kaip atrodo nu nedabaigtas toks darbas
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0