Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Atspėk veiksmą

Temoje atsakymų: 674

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-20, 15:46, pasakė:

Body avalanche? (kiek zodziu pasakyk :lol:)

Keturi:) . Šitą naudoja buves WWE,WCW wrestleris.

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-20, 15:46, pasakė:

Ne į temą
Tokių zard tai gal nereikėtų dėti, kad bent užrašas ant maikutės būtų ar pnš, aišku šitą galima ir pagal wii lengvai iššifruot, + su the shining reference jau buvo įdėtas lygiai tas pats veiksmas, bet anyways, abejoju ar šiame forume ir apskritai Lietuvoje atsirastų daug žinančių apie šitą, jau praktiškai subyrėjusią japonų pop grupę ir netgi tuo atveju, kad atskirti atlikėją iš veido - come-on...

Ne į temą
ne nu tai ka man deti picture kur butu aiskiai parasyta ZARD?tai cia visi butu is pirmo karto atspeja :lol: beje as tai bent nezinau nei vieno move kuriame yra shining iskyrus shining wizard ;) ypac kai Wii yra :P
Figure four leg lock !?

Ir crack,tesiam nes niekas nieko nerase gana ilgai :)

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-20, 15:53

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-20, 15:50, pasakė:

Ne į temą
ne nu tai ka man deti picture kur butu aiskiai parasyta ZARD?tai cia visi butu is pirmo karto atspeja :lol: beje as tai bent nezinau nei vieno move kuriame yra shining iskyrus shining wizard ;) ypac kai Wii yra :P

Ne į temą
Tą ir noriu pasakyti, kad nebūtina kiekvieną raidę spell-out, jei nežinai ką įdėt tai geriau nepilną palik, negu neiššifruojamą referance.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Ne į temą

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-20, 16:50, pasakė:

Ir crack,tesiam nes niekas nieko nerase gana ilgai :lol:

Reikejo bent uzuominiu prasyt..Ten buvo Scissors kick..Da vinci del to kad jis atrado zirkles , o kick suprantat..

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Figure four leg lock !?

Jei fotkei Ric Flair, tai nereiska, kad tai jo finisheris :D.

PS. Paziurekit i ka merga persirengus

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Five star frog splash? ;q

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Perfect :D

1. Shawn Michaels vs Ric Fliar gavo 5 zvaigzduciu matcha.
2. Merga apsirengusi varle
3. Splash

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Spoiler'is

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Spėju Angel Wings, bet abejoju, nes ten pavaizduotas tik vienas sparnelis :D

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNervas, 2009-02-20, 22:42, pasakė:

Spėju Angel Wings, bet abejoju, nes ten pavaizduotas tik vienas sparnelis :D

Ne, daugiau nei du žodžiai čia.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Fallen Angel?

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Chickenwing facebuster :D?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Kolkas praktiškai visos užuominos klaidingai interpretuotos. :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
atomic leg drop?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-02-23, 16:26, pasakė:

atomic leg drop?

2/3 paveikslėlių teisingai interpretavai :)

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Flying Leg Drop? :)

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąreal_deal, 2009-02-23, 20:40, pasakė:

Flying Leg Drop? :)

Taip :)

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
Nesamone, tokio veiksmo "Flying Legdrop" nera.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2009-02-24, 12:19

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-02-23, 21:29, pasakė:

Ne į temą
Nesamone, tokio veiksmo "Flying Legdrop" nera.

Na nesu spec veiksmų, todėl pasiklioviau 300k google rez ir 3-iais saitas, kuriuose flying leg drop buvo išskirtas kaip veiksmas, kas rodo, kad ši sąvoka yra gana plačiai naudojama + ji manyčiau puikiai atspindi Cenos, Matt Hardy ir pnš. leg-dropus. :) BTW, iš kur čia jau tokios kategoriškos ir neginčyjamos žinios, kad tokio veiksmo nėra?

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-24, 13:34, pasakė:

Na nesu spec veiksmų, todėl pasiklioviau 300k google rez ir 3-iais saitas, kuriuose flying leg drop buvo išskirtas kaip veiksmas, kas rodo, kad ši sąvoka yra gana plačiai naudojama + ji manyčiau puikiai atspindi Cenos, Matt Hardy ir pnš. leg-dropus. :) BTW, iš kur čia jau tokios kategoriškos ir neginčyjamos žinios, kad tokio veiksmo nėra?
Nesamone tokia logika - "veiksmas taip vadinasi, nes as ji sugalvojau ir manau, kad tinka". Na neesu as taip jau 100% nenugincijamas del sio reikalo, bet tai rimtai yra nesamone - kaip atskirti, kada jau Legdrop yra "flying", o kada jau "neflying"? Ir jei jau taip yra, tada paaiskink man, kuo tavo vadinamas Flying Legdrop skiriasi nuo paprasto, t.y. Diving Legdrop?

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2009-02-24, 13:57

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-24, 13:34, pasakė:

Ne į temą
siaip matto hardzio leg dropas yra vadinamas EXTREME LEG DROP,o cenos ten is esmes ne legdrop.BTW tas pats visagalis google.

Šį pranešimą redagavo NevermanO_O: 2009-02-24, 14:13

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Gods last gift?

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-02-24, 14:13, pasakė:

Ne į temą
siaip matto hardzio leg dropas yra vadinamas EXTREME LEG DROP,o cenos ten is esmes ne legdrop.BTW tas pats visagalis google.

Tai ten jau kiekvienas wrestleris savaip gali pasivadinti, kad išskirti savo "setinius" veiksmus, juk Cenos Attitude adjustment realiai terminologiškai ne taip vadinas.

Citata

Nesamone tokia logika - "veiksmas taip vadinasi, nes as ji sugalvojau ir manau, kad tinka". Na neesu as taip jau 100% nenugincijamas del sio reikalo, bet tai rimtai yra nesamone - kaip atskirti, kada jau Legdrop yra "flying", o kada jau "neflying"? Ir jei jau taip yra, tada paaiskink man, kuo tavo vadinamas Flying Legdrop skiriasi nuo paprasto, t.y. Diving Legdrop?

Sakiau juk, kad aš ne spec veiksmų, taigi negaliu nieko paaiškinti ir, kad čia ne aš sugalvojau, o susearchinau move-listuose, o kadangi į vaizdelių paiešką suvedus šitą veiksmą man rodo "skrendantį" Matt + Cenos veiksmas su koja santykinai, bent jau man panašus tai ir pateikiau kaip pavyzdžius, pasikliaudamas tuo, kad tie, kurie tuos listus ir pnš sudarinėjo išmano visus šituos reikalus geriau už mane. + Pateikdamas veiksmą spėjimams juk neišskyriau kuris būtent wrestleris šią leg drop variaciją atlieka.

Walleris

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąValhalas, 2009-02-24, 15:42, pasakė:

Sakiau juk, kad aš ne spec veiksmų, taigi negaliu nieko paaiškinti ir, kad čia ne aš sugalvojau, o susearchinau move-listuose, o kadangi į vaizdelių paiešką suvedus šitą veiksmą man rodo "skrendantį" Matt + Cenos veiksmas su koja santykinai, bent jau man panašus tai ir pateikiau kaip pavyzdžius, pasikliaudamas tuo, kad tie, kurie tuos listus ir pnš sudarinėjo išmano visus šituos reikalus geriau už mane. + Pateikdamas veiksmą spėjimams juk neišskyriau kuris būtent wrestleris šią leg drop variaciją atlieka.
Variacija, huh? Tai kokia vis delto ta variacija? As tau uzdaviau klausima dar pries tai buvusiam poste - kuo sis tavo vadinamas Flying Legdrop skiriasi nuo Diving Legdrop (paprasto)? Nes jei jau vadini tai Legdrop variacija, tai privalai paaiskint, kuo si variacija issiskiria. Ir dar - dek OT tag'us.

Vartotojų skaito šią temą: 8

narių: 0, svečių: 8, slaptų narių: 0