Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Instrumentai

Temoje atsakymų: 71

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSpectre, 2011-02-04, 14:09, pasakė:

Prieš tris dienas ir aš pradėjau grot gitara. Jau buvau labai ilgą laiką svajojęs apie tai, tad šiek tiek gaila, kad tik dabar pradėjau. Tobulėju gan greit, bet dar neturiu nuosavo instrumento, tad yra problemų su skolinimuosi. Dabartinė gitara žudo pirštus ir tai mane šiek tiek stabdo. Bent ačiū Dievui, kad pagaliau nusprendžiau veikti.

Su mediatorium groji ar be ?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
pradzioj be mediatoriaus turbut geriau, bet nereik iprast su pirstais grot ir mediatorius itin pakeicia grojimo stiliu ir seip:)) man daug geriau nei pirstais.. o del pirstu skaudejimo tai pirmas pora savaiteliu pasistenk pakentet ir poto jau fsio mazoliai uzsimes ir kai zveris galesi spaudyt tas stygas ^_^)

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-02-04, 14:45, pasakė:

pradzioj be mediatoriaus turbut geriau, bet nereik iprast su pirstais grot ir mediatorius itin pakeicia grojimo stiliu ir seip:)) man daug geriau nei pirstais.. o del pirstu skaudejimo tai pirmas pora savaiteliu pasistenk pakentet ir poto jau fsio mazoliai uzsimes ir kai zveris galesi spaudyt tas stygas ^_^)

Aš kaip tik manau atvirkščiai. Jau nuo pat pradžių reikėtų su mediatorium bandyt grot, nes reik jau nuo pirmų grojimo dienų įprast su juo grot ir niekada nebeatprast. Aš pavyzdžiui dabar niekaip savęs neįsivaizduoju grojančio be mediatoriaus.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Smagu girdėt kad esi vienas iš nedaugelio grojančių forumo narių. Sudomino vienas dalykas. Vakar sakei (pagal postą sprendžiu), kad šiandieną ruošiesi pirkti elektrinę. Klausimas toks: Kokią planuoji pirkt (ar gal jau nusipirkai) ? Kiek planuoji už ją paklot ? Kokį kūbą imsi ? smile.gif
http://www.midiaudio...anez-rg370dx-bk Imsiu šitą, bet pirkdamas iš žmogaus sumokėsiu tik 900. Tipo padėvėta, bet iš tikro nauja. Kubo kol kas nežadu pirkt, pagalvojau, kad geriau nebloga gitarą dabar nusipirksiu, o vėliau ir kubą normalesni, nes vistiek kubas už 300 gali padorus būti tik be efektų. O jungdamas prie pc galėsiu neblogai paekspirementuot (Guitar Rig, Amplitude).

Citata

Prieš tris dienas ir aš pradėjau grot gitara. Jau buvau labai ilgą laiką svajojęs apie tai, tad šiek tiek gaila, kad tik dabar pradėjau. Tobulėju gan greit, bet dar neturiu nuosavo instrumento, tad yra problemų su skolinimuosi. Dabartinė gitara žudo pirštus ir tai mane šiek tiek stabdo. Bent ačiū Dievui, kad pagaliau nusprendžiau veikti.
Visiem iki vieno taip būna ^_^.

Beje, kas turit akustines, kas kiek laiko keičiat stygas. Man G stygą per mėnėsį šaibom išeina, nesuprantu kodėl, su kitom viskas normalei.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBoXiX, 2011-02-04, 15:29, pasakė:

... nes vistiek kubas už 300 gali padorus būti tik be efektų.

Šiaip efektai ne kūbe, o pedaluose/tokiam šuduke, o ne kūbe. ^_^

Rodyti pranešimąBoXiX, 2011-02-04, 15:29, pasakė:

Beje, kas turit akustines, kas kiek laiko keičiat stygas. Man G stygą per mėnėsį šaibom išeina, nesuprantu kodėl, su kitom viskas normalei..

Elektrinės jau senokai nekeičiau, nes dabar geras visai susidėjau, akustinės keičiu tik kai nutrūksta, o tai nutinka laaabai retai, nžn man jos nesidrožia. ;)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Citata

Šiaip efektai ne kūbe, o pedaluose/tokiam šuduke, o ne kūbe
Yra ir kube.

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBoXiX, 2011-02-04, 15:54, pasakė:

Yra ir kube.

Nu nžn, pas mane kube ta itik nustatymai visoki (bass/treble, dar kažkoki). Nžn. ^_^

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-02-04, 16:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3

Citata

Aš kaip tik manau atvirkščiai. Jau nuo pat pradžių reikėtų su mediatorium bandyt grot, nes reik jau nuo pirmų grojimo dienų įprast su juo grot ir niekada nebeatprast. Aš pavyzdžiui dabar niekaip savęs neįsivaizduoju grojančio be mediatoriaus.
Na as kalbu kad asmeniskai pradziamoksliui bus lengviau mokintis pirstais, bet pritariu tau, kad pramokus pirstais iskart reik imt i rankas mediatoriu.. su juo daug grazesnis grojimas. Na, bet poto kai jau mediatorius taps niekuo nepakeiciamas galima grizt prie pirstu. Dabar pats stengiuos dazniau pirstais pagrot.. lengviau arpedzio grot yra pirstais. Arba tarkim su mediatorium niekaip nesugrosi Scar Tissue intro. Tai va del to ir pirstus palavinu.

Šį pranešimą redagavo The1andOnly: 2011-02-15, 15:41

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Tada prie temos, kas kokius kūrinius dabar mokinatės? Aš pats dabar pradėsiu mokintis Metallica - Seek And Destroy. Pažiūrėsiu kas gausis. Beje, Boxix, tu kiek žinau esi Metallica'os fanas, ar moki kokį nors jų kūrinį grot? Jei taip tai gal patartum nuo kurio geriausia pradėt?

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-03-18, 16:10, pasakė:

Tada prie temos, kas kokius kūrinius dabar mokinatės? Aš pats dabar pradėsiu mokintis Metallica - Seek And Destroy. Pažiūrėsiu kas gausis. Beje, Boxix, tu kiek žinau esi Metallica'os fanas, ar moki kokį nors jų kūrinį grot? Jei taip tai gal patartum nuo kurio geriausia pradėt?

Šiuo metu, Muse - Unintended. Akustinė FTW!

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-03-18, 16:41

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-03-18, 16:10, pasakė:

Rifus beveik visus moku :D. Solo tik kelis (Enter Sandman, Nothing Else Matters). Dabar Fade to Black mokinuos, damn sunkus labai. Šeip kas jau grojat kokius metus, tai siūlau pradėt iš klausos mokintis grot. Man jau išein ten nesunkias dainas iš klausos pasiimt.

Kalbant apie Metallica, žiūrint ką nori grot. Nothing Else Matters labai geras gabalas pirštams + beveik visos technikos šitoj dainoj yra, tai naudos šitą mokinantis yr. Jei šeip pasitaškyt, tai siūlau Hit The Lights, Seek and Destroy, Battery ir daug kitų. Išmoksi gerai pickint. Šnekant apie Metallicos solo, tai jie duoda daug naudos dirbant ant technikos. O šeip visokiom improvazicijom, geriau mokinkis klasikinį hard rocką. Iš tokios muzikos gali pasisemt daug įvarių lickų ir įdėjų.

Pats šiuo metu niekur neskubu. Kaip minėjau, mokausi Fade to Black, taip pat Ozzy Osbourne - Crazy Train, bei Pink Floyd - Comfortably Numb. Žinoma kasdien imu lengvas dainas ir groju iš klausos.

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Riff'ų žinau jau visai nemažai, bet visiškai moku tik vieną dainą - tai Wish You Were Here. Būtent šią dainą šlifuoju, taip pat dirbu prie Crazy Train ir Hiperbolės dainų. Mano gitara klasikinė (nylon strings), tad kartais tenka visiškai savaip grot kai kuriuos gabalus (IMO, tai gerai). Balandį-gegužę jau noris imt elektrinę.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Nusprendžiau atgaivint temą. Gal jau ką nors naujo pradėjote mokintis? Būtų įdomu sužinot :rolleyes: Aš vat pats išmokau Seek And Destroy, ir dabar mokinuos Green Day - Wake Me Up When September Ends :)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Pradėjau mokintis Megadeth - Symphony Of Destruction. Na čia man bus tikras išbandymas, nes grosiu Marty Friedman'o partiją ir reikės grot dainos gale solo, kuri yra laaabai sunki, bet nieko, kaip nors... ;)

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-05-20, 14:47

Unbroken

• nMo nariai
26
Po ilgokos pertraukos suradau laiko naujai dainai pasimokyt ir per porą dienų išmokau Radiohead - Jigsaw Falling Into Place. Dar ne tobulai, bet nusiglūdins dar grojimas.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Sveiki. Taigi visai neseniai ir aš nusipirkau gitarą (akustine). Na pagrindinius akordus kaip ir moku, bet tiesiog nežinau, ką daryti toliau? Gal kas nors galite, ką nors patarti ar pasiūlyti? Būčiau tikrai dėkingas.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąDzeLine, 2011-06-08, 15:43, pasakė:

Sveiki. Taigi visai neseniai ir aš nusipirkau gitarą (akustine). Na pagrindinius akordus kaip ir moku, bet tiesiog nežinau, ką daryti toliau? Gal kas nors galite, ką nors patarti ar pasiūlyti? Būčiau tikrai dėkingas.

Žiūrint kaip tu žiūri į visą šį reikalą. Jeigu nori grot tik šiaip, tiesiog, kad mokėt, bet kad nesiekt kokių aukštesnių tikslų (pvz.: kaip grojimas grupėje ar panašiai), jeigu nori šiaip tieisog mokėt grot ir būt "užstalės atlikėjas", tai tada siūlau mokintis populiarius lietuviškus/angliškus gabalus, ir kur nors kompanijoje labai pravers, kai mokėsi populiarias dainuškas pagrot, visiem bus linksma ir smagu. Bet jeigu nori užsiiminėti rimčiau, tada siūlyčiau (kadangi jau pagrindinius akordus sakei pramokai) išmokt skaityt tabus, ir bandyt grot kūrinius, gali grot pratimus (jų yra pilna, šimtai įvairiausių), pentatonikas ir pirmyn. Pramoksi gerai grot ir tada jau pasirinkimo laisvė, groji sau ką nori. Bet patarčiau pradėt nuo kokio šiek tiek sudėtingesnio kūrinio ir pratimų. Kaip pradžiai pabandyk mokintis tokią dainą kaip Rebelheart - Ilgas Kelias. Išmoksi "arpeggio" (orpedžio), bus ir nauda ir šiaip smagu, nes šį kūrinuką grot nėra sunku. o jau po to, kaip ir sakiau, bandyk rimčiau, pratimus grok. Nežinau ką tau patartų kiti grojantys, bet aš tiesiog tau parašiau taip, kaip aš pats grojau ir kaip pradėjau mokintis. Sėkmės grojant :?

DzeLine

Baltas diržas

• Naujokai
19
Dėkui už patarimus, mėginsiu.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Nesutinku, grodamas vien iš tabų po kiek laiko pradėsi jausti kažkokią tai degradaciją ir nusivylimą. Pirštų lavinimui tabai pats tas, bet po kiek laiko reikia pradėt mokintis gamas. Be gamų, vargiai išeis paimprovizuot ar sukurt gerą solo. Taip pat būtina po biški pradėt mokytis grot iš klausos. Žodžiu, dabar kai išmokai akordus tiesiog mokinkis mėgstamų grupių dainas, poto pats pradėsi jaust, kad nori pakilt į higher level.

Pats šiuo metu daug improvizuoju, o iš tabų kalu Metallica - One.

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBoXiX, 2011-06-08, 16:26, pasakė:

Nesutinku, grodamas vien iš tabų po kiek laiko pradėsi jausti kažkokią tai degradaciją ir nusivylimą. Pirštų lavinimui tabai pats tas, bet po kiek laiko reikia pradėt mokintis gamas. Be gamų, vargiai išeis paimprovizuot ar sukurt gerą solo. Taip pat būtina po biški pradėt mokytis grot iš klausos. Žodžiu, dabar kai išmokai akordus tiesiog mokinkis mėgstamų grupių dainas, poto pats pradėsi jaust, kad nori pakilt į higher level.

Pats šiuo metu daug improvizuoju, o iš tabų kalu Metallica - One.

Gal gali numest kokį site'ą kur galima gamas mokintis? :? Būčiau labai dėkingas. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
http://www.linkomanija.net/details?20270.G...learning_videos
Čia yra gan neblogos pamokos apie gamas (scales).

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBoXiX, 2011-06-08, 20:31, pasakė:

http://www.linkomanija.net/details?20270.G...learning_videos
Čia yra gan neblogos pamokos apie gamas (scales).

Aaa, gamos = skalės. :? Ačiū už link'ą, gal pravers. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0