Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-10-08, 19:08
Skorpio, 2008-09-30, 15:55, pasakė:
2009-02-03, 16:12
Turiu namuose akustinę gitarą, bet žinau kad savo jėgom tikrai neišmoksiu. Moku užspaust kelis akordus, bet tuom mano žinios ir baigėsi, bandžiau internete žiūrėt, skaičiau bet irgi nelabai padėjo. Privatus mokytojas? Nežinau ar apsimoka.
O būgnais šiaip noriu išmokt grot. Patinka man tas instrumentas. Namuose neturiu, bet norėčiau išmokt.
Problemos:
- rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
- eit į muzikalkę ir rinktis abu nors bus sunku. (suprantu, kad ten ne vien tais instrumentais mokytis. Juodas darbas ten... Istorija visokia dar t.t.)
- eit i muzikalkę pasirinkus vieną?
- išvis neit į muzikalkę?
I watch:
I don't watch:
2009-02-03, 16:22
Nervas, 2009-02-03, 16:12, pasakė:
Turiu namuose akustinę gitarą, bet žinau kad savo jėgom tikrai neišmoksiu. Moku užspaust kelis akordus, bet tuom mano žinios ir baigėsi, bandžiau internete žiūrėt, skaičiau bet irgi nelabai padėjo. Privatus mokytojas? Nežinau ar apsimoka.
O būgnais šiaip noriu išmokt grot. Patinka man tas instrumentas. Namuose neturiu, bet norėčiau išmokt.
Problemos:
- rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
- eit į muzikalkę ir rinktis abu nors bus sunku. (suprantu, kad ten ne vien tais instrumentais mokytis. Juodas darbas ten... Istorija visokia dar t.t.)
- eit i muzikalkę pasirinkus vieną?
- išvis neit į muzikalkę?
Kadangi esi "Kavenskas", Juozo Gruodžio muzikos mokykla Tau kaip tik. nieko nelauk ir eik ten, ir gal po kokių 5 metų pamatysime Tave kaip "kelio į žvaigždes" nugalėtoją
Patarčiau rinktis Gitarą, nes su būgnais tik nervuosi kaimynus, o kuriant muziką juos 100% gali atstoti kompiuteris. o gitara galėsi ir serenadą mergaitei po langu pagort
trumpai ir aiškiai - imk gitarą ir varyk į muzikalkę
2009-02-05, 18:09
Pats norejau akirdionu i muzikalke eiti. Bet pagalvojau, kad ten dar 3pamokos kazkur bus man nereikalingos, tai persigalvojau.
Priklausau Tinklui
2009-02-05, 20:34
Citata
Ne į temą | Citata Panevezyje Jaunimo centre moko gitara groti. ir per metus Tu jau liux aletum groti |
2009-02-05, 21:25
Ne į temą | na, nezinau kaip del to grifo ir tos mokytojos. Bet pries metus, tai ciuvelis 18metis mokindavo toks priklistas. Tai puikiai dabar groja tuos kurie mokino. Gal dabar nauja mokytoja, ar panasiai. |
Šį pranešimą redagavo PlutoniX: 2009-02-05, 21:26
Priklausau Tinklui
2009-02-22, 15:43
Citata
Problemos:
rinktis gitarą ar būgnus? mane labiau traukia gitara, nes galiu ir namuose pagrot, ir ateityje svajoju elektrine gitara grot.
eit į muzikalkę ir rinktis abu nors bus sunku. (suprantu, kad ten ne vien tais instrumentais mokytis. Juodas darbas ten... Istorija visokia dar t.t.)
eit i muzikalkę pasirinkus vieną?
išvis neit į muzikalkę?
gal kas nors žino, ar galėtų patarti?
Nori rinktis kuom groti? Visu pirma kuom groti tai siulau Akustine Gitara. Ir kodel? Ogi todel kad jau namuose turi si daikta ir ji brangink. Tai labai puikus dalykas. Gitara uzspaudi kelis akordus? Saunu. Ir vien tai, kad ja turi yra gerai. O bugnu? Jiems isleisi labai didelius pinigus ir daug didesnius nei gitarai. Taigi lik prie gitaros. Jeigu turi grojanciu draugu paprasyk, kad duotu keleta pratimu ir mokinkis. Jeigu sieti ateities su grojimu nezadi, o tik mokinies tam kad moketi ir buti bent kazkiek gabiam tiesiog pradek mokintis gabalus. Muzikos mokykla? Naahhh.. tau prades per gerkle lysti muzikos mokykla. Tikrai nepatariu. Patariu mokytoja privaciai. Pas mus klaipedoje tai yra eini pas mokytoja privaciai bet nepigiai ir kainuoja, bet geriausiai. Labai greitai ismoksti dalyku kuriu reikia gitarai. Mano draugas per pusantru metu jau gan labai gerai varo su gitara. Koncertuoja jau ir pan. Taigi pasinaudok mano patarimu ir geriau privaciai mokykis groti. Ar kvieskis i namus ar pats eik. Maziau laiko ir nervu sunaudosi ir daugiau ismoksi tikrai. Tik tiek, kad negausi diplomo, kad esi baiges kaip kad muzikine mokykla. Bet cia jau ziurint ar jo tau reikia.
Na o pats asmeniskai moku groti biski gitara. Dabar kadangi mano klasikine senute jau atgyveno ant gimtadienio pirksiu nauja akustine. Taip pat laukiu kol tevas su bugnais grysh, taciau prie gitaros jau esu labai prisirises ir liksiu prie jos toliau tobuleti
2009-03-18, 23:22
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0