Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-07-06, 14:02
Kazkaip dabar iskilo man tokia mintis, siandien zadu eiti i filma bet aisku man reiks trenktis iki pacio akropolio, o ka daryti zmonems kurie gyvena siek tiek daugiau nuo kauno? juk tose "kulturkese" daznai rodo pasenusius filmus, na bent jau taip man pasakojo. Taigi stai jums apklausa, lauksiu rezultatu ;]
2008-07-06, 18:50
Siap tai scorpas klausia ar Lietuvoje uztenka kino teatru , o ne Vilniuje..
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!
2008-07-06, 23:13
Nu man tai per akis uztenka akropolio,nors ne taip ir taip.Kol nueinu iki stoteles,sulaukiu truliko ir nuvazioju 30 mins praeina.Bet jei toliau gyvencaiu tai tikrai levai butu.Tevas pasakojo "prie rusu" kiekvienam rajone po 2-3 kino teatrus budavo.Nors aisku ten tada budavo po viena sale.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola