Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

X-Division Champion

Temoje atsakymų: 10

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Koki talenta noretute matyt X-Diviziono Cempionu. Man labiausiai prie sirdies AJ Styles

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
No way, tik ne AJ, X-div titulas jam butu didelis zingsnis atgal. Man patinka dabartinis titulo savininkas (Petey), o jei ne jis, tada Sonjay Dutt, nes jis vienintelis X-Division veteranas, nera laikes sio titulo :)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na man ir petey tinka tai as uz ji :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Sonjay Dutt- jis vienintelis neturejes titulo, bet to tikrai nusipelne, budamas ilga laika TNA, darydamas ispudingus matchus ir tobulnidamas mico skill'us.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-06-29, 12:00

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tai kad šiuo metu tėra keli tinkami champ'ai: Petey, Machismo ir Dutt. Paskutinysis titulą greit turėtų gauti(2 mėnėsių bėgyje). Kiti iš X-Div. arba tag team'uose(Sabin, Shelley), arba jau lipa į HW Div.(AJ, Kaz).
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-29, 13:03, pasakė:

Tai kad šiuo metu tėra keli tinkami champ'ai: Petey, Machismo ir Dutt. Paskutinysis titulą greit turėtų gauti(2 mėnėsių bėgyje). Kiti iš X-Div. arba tag team'uose(Sabin, Shelley), arba jau lipa į HW Div.(AJ, Kaz).
Kaz buvo seniau ilipes - pries puse metu, per iMPACT! buvo bet 4 gauthlet match'ai, kiekvienai divizijai (tag, X, KO ir HW) ir Kaz dalyvavo butent HW, bet dabar jau grizo, dalyvauja visose masiniose X-Div kovose. O prie ilipusiu i HW pamirsai pamineti turbut didziausia - Samoa Joe. As taip pat neprarandu vilties, kad bus susuktas storyline su Curryman, kurio pabaigoje jis nusiims kauke ir...Daniels is BACK!! :)

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Nu as asmeniskai noriu ir toliau matyti Petey kaip X-Division champa,ne jis vienas is mano favorite wrestleriu,bet manau,kad be jo champais taip pat galetu buti Sonjay Dutt arba Kaz
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąExtreme, 2008-06-29, 10:16, pasakė:

Koki talenta noretute matyt X-Diviziono Cempionu. Man labiausiai prie sirdies AJ Styles

Man ir dabartinis Petey puikus čempionas.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
man turbūt Kaz geriausiai atrodytų su tuo diržu... dar Guru galėtų arba Curry Man...

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Su X-Division title labiausiai norėčiau pamatyti Aj Styles arba Curry Man

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš tai norėčiau pamatyt Kaz ir Curry Man

Vartotojų skaito šią temą: 1