Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-04-28, 18:45
- Dave Taylor buvo atleistas is WWE.
- Viesbutyje Ortona pazadino per anksti todel zmogelis supyko ir ismete visa savo maista ant staff'o sakoma, kad jis juokesi poto grizo i kambari.
- The Miz and John Morrison nugalejo Shannon Moore and Jimmy Wang Yang PPV dark match'e
2008-04-28, 20:37
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2008-04-30, 17:44
- WWE paskelbė, kad Mick Foley bus Smackdown komentatorius. Jis komentuos jau nuo šios savaitės show.
- SmackDown gavo 2.4 reitingą, bei TNA iMPACT! pakartojimas gavo 0.5 reitingą.
- WWE Hardy Boyz DVD buvo išleistas šiandien.
- Raw reitingas 3.3
- ECW anonsavo specialų show kitą savaitę.
- Smackdown Spoileris:
Spoiler'is
Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-04-30, 18:12
2008-04-30, 21:20
na o is tna fronto zinios tokios
TNA x div champas Petey Williams gavo trauma luzo orbitinis kaulas (orbital bone) per impacto irasymus, tna laukia mediku isvadu, na o gavus jas bus nuspresta ka daryt su dirzu.
TNA nusyvile gautu reitingu per impacta kur buvo joe vs angle.
TNA x-cup (x division tournamentas kur renkas visi indy lengvasvoriai) buvo nukeltas i birzelio men, kurio finalas bus liepos PPV. siap jis turejo prasidet si menesiuka.
Na o cia dziaugsmo tna marksams ar kaip juos ten vadinat.
stai reitingu palyginimai su praeitais metais ir t.t
# WWE Raw
- January '08 Average Rating: 3.55
- Average Rating for February 2007: 3.94
- Average Rating for February 2008: 3.60
- '07-'08 Difference: -8.6%
# WWE Smackdown
- January '08 Average Rating: 2.81
- Average Rating for February 2007: 3.06
- Average Rating for February 2008: 2.69
- '07-'08 Difference: -12.1%
# ECW on Sci-Fi
- January '08 Average Rating: 1.23
- Rating for February 2007: 1.45
- Average Rating for February 2008: 1.36
- '07-'08 Difference: -6.2%
# TNA Impact
- January '08 Average Rating: 1.17
- Average Rating for February 2007: 1.04
- Average Rating for February 2008: 1.09
- '07-'08 Difference: +4.8%
na skaiciai kalba patys uz save, tna auditorija padidejo, WWE sumazejo.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-30, 21:42
2008-05-01, 08:53
Primusas, 2008-04-30, 22:02, pasakė:
Na aš nežiūriu TNA, todėl ir beveik nerašau..
2008-05-01, 10:31
- Naujame Hardy Boyz DVD yra ištraukų kuriuose yra Chris Benoit.
- Buves WWE/WCW Championas Sid Vicious, buvo vienam Indy show, savo namuose Atlantoje.
- Matt Hardy parašė, MySpace puslapį blogą kuriame rašo apie laimėta WWE United States Championship titulą per Backlash. Jis rašo, tai - "Mes tai padarėme, WWE United States yra mano! Mattas Hardy pagaliau yra naujas čempionas nugalėdamas savo didelį priešą MVP. Aš galiu sažiningai pasakyti, kad, tai buvo vienas didžiausių ir įsimintiniausių mano laimėjimų. Aš dirbau labai sunkiai ir labai stengiausi pasiekti šį tikslą. Aš to būčiau nepadres be savo fanų, draugų. Ačiū jiems. Mes turime dar vieną žingsnį, nueiti iki World Heavyweight Championo titulo. Aš jus myliu vaikinai ir mergaitės, mes kartu esame kaip komanda."
- ECW On Sci-Fi surinko vos 1.1 reitingą. Tai gali būti pirmas kartas kada TNA reitingas aplenks ECW reitingą.
Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-05-01, 10:32
2008-05-01, 10:53
Powis, 2008-05-01, 11:31, pasakė:
- Naujame Hardy Boyz DVD yra ištraukų kuriuose yra Chris Benoit.
- Buves WWE/WCW Championas Sid Vicious, buvo vienam Indy show, savo namuose Atlantoje.
- Matt Hardy parašė, MySpace puslapį blogą kuriame rašo apie laimėta WWE United States Championship titulą per Backlash. Jis rašo, tai - "Mes tai padarėme, WWE United States yra mano! Mattas Hardy pagaliau yra naujas čempionas nugalėdamas savo didelį priešą MVP. Aš galiu sažiningai pasakyti, kad, tai buvo vienas didžiausių ir įsimintiniausių mano laimėjimų. Aš dirbau labai sunkiai ir labai stengiausi pasiekti šį tikslą. Aš to būčiau nepadres be savo fanų, draugų. Ačiū jiems. Mes turime dar vieną žingsnį, nueiti iki World Heavyweight Championo titulo. Aš jus myliu vaikinai ir mergaitės, mes kartu esame kaip komanda."
- ECW On Sci-Fi surinko vos 1.1 reitingą. Tai gali būti pirmas kartas kada TNA reitingas aplenks ECW reitingą.
2008-05-02, 12:04
- Warner Bros nepatinka, kad WWE federacijoje yra ECW komentatoriaus vardas "Tazz". Kadangi jie turi tokį veikėją vardu "Taz"
- WWE žvaigždė Santino Marella buvo suimtas už vairavimą išgėrus, Santino buvo palestas už 500 dolerių užstatą.Taip jis atrodė po pagavimo, atkreipkit dėmesį į krauju pasruvusias akis. http://www.411mania....ugshot_2691.jpg
- Čia yra paskutinė "Billboard Recreational" Sporto DVD pardavimų lentelė.
Spoiler'is - Gali būti, kad Petey Williams ringe nebus apie šešias savaites.
Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-05-02, 12:06
2008-05-02, 13:08
Keista, kad riba per pus aukstesne nei Lietuvoj:)
2008-05-02, 13:48
na cia bullshitu bullshitas, kad vardas ANIMACINIO herojaus, o ne kokiu terminatorium ar dar kuom vadinasi.
beto dvi z pas tazz tai isvis patylet galetu jie.
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2008-05-02, 20:21
Powis, 2008-05-01, 11:31, pasakė:
Vartotojų skaito šią temą: 41
narių: 0, svečių: 41, slaptų narių: 0