Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Wrestling News

Temoje atsakymų: 2016

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Uzuojauta Youmangai :mellow:

O Hardy Boyz DVD, tai cia turi galvoj ne Twist Of Fate: The Matt and Jeff Hardy story? Nes TWO tai tik dokumentika, tai cia ar atskiras tos dokumentikos DVD ar visai atskiras relyzas?

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
2008-04-28
  • Dave Taylor buvo atleistas is WWE.
  • Viesbutyje Ortona pazadino per anksti todel zmogelis supyko ir ismete visa savo maista ant staff'o sakoma, kad jis juokesi poto grizo i kambari.
  • The Miz and John Morrison nugalejo Shannon Moore and Jimmy Wang Yang PPV dark match'e

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Livin' the gimmick :)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
2008-04-30
  • WWE paskelbė, kad Mick Foley bus Smackdown komentatorius. Jis komentuos jau nuo šios savaitės show.
  • SmackDown gavo 2.4 reitingą, bei TNA iMPACT! pakartojimas gavo 0.5 reitingą.
  • WWE Hardy Boyz DVD buvo išleistas šiandien.
  • Raw reitingas 3.3
  • ECW anonsavo specialų show kitą savaitę.
  • Smackdown Spoileris:
    Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-04-30, 18:12

Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na va,WWE reitingas krenta...Jeigu raw nusirito iki 3.3 reitingo...Bet manau cia ne WWE reitingas krenta.Krenta pro-wrestlingo reitingas...

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Specialus ECW shou kita savaite bus todel, kad tai bus 100 ECW epizodas. Anonsuoti du ivykiai jo metu:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-04-30, 18:14

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąJojuks, 2008-04-30, 19:13, pasakė:

Na va,WWE reitingas krenta...Jeigu raw nusirito iki 3.3 reitingo...Bet manau cia ne WWE reitingas krenta.Krenta pro-wrestlingo reitingas...

Galiu paminėti, kad pirmos RAW valandos reitingas buvo 3.13, o antros 3.46 :)

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
kodel cia mazai kas apie tna raso? nieks neuzsimine apie nauja maco tipa tna kuris bus panasus i AAA fedos narva, nieks neuzsimine apie Kurto nusivilima lockdown macu ir t.t As tai nerasau tu naujienu todel kad nevisada pagrindine minti suprantu, tai nenoriu klysti.

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-04-30, 22:02, pasakė:

nieks neuzsimine apie nauja maco tipa tna kuris bus panasus i AAA fedos narva.
Gal būtų galima plačiau apie tą narvą?

Primusai, naujienas gali dėti. Jei ir suklysi, kas nors pataisys. Nieko tokio :)
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
neradau jokios info apie AAA narva, cia kazkokios meksikietiskos fedos signature macas, tai ji tna nulycins. Kaip jis atrodo tas narvas wikipedijoi neradau, na nesu serlokas homsas :)

na o is tna fronto zinios tokios
TNA x div champas Petey Williams gavo trauma luzo orbitinis kaulas (orbital bone) per impacto irasymus, tna laukia mediku isvadu, na o gavus jas bus nuspresta ka daryt su dirzu.
TNA nusyvile gautu reitingu per impacta kur buvo joe vs angle.
TNA x-cup (x division tournamentas kur renkas visi indy lengvasvoriai) buvo nukeltas i birzelio men, kurio finalas bus liepos PPV. siap jis turejo prasidet si menesiuka.
Na o cia dziaugsmo tna marksams ar kaip juos ten vadinat.
stai reitingu palyginimai su praeitais metais ir t.t
# WWE Raw
- January '08 Average Rating: 3.55
- Average Rating for February 2007: 3.94
- Average Rating for February 2008: 3.60
- '07-'08 Difference: -8.6%

# WWE Smackdown
- January '08 Average Rating: 2.81
- Average Rating for February 2007: 3.06
- Average Rating for February 2008: 2.69
- '07-'08 Difference: -12.1%

# ECW on Sci-Fi
- January '08 Average Rating: 1.23
- Rating for February 2007: 1.45
- Average Rating for February 2008: 1.36
- '07-'08 Difference: -6.2%

# TNA Impact
- January '08 Average Rating: 1.17
- Average Rating for February 2007: 1.04
- Average Rating for February 2008: 1.09
- '07-'08 Difference: +4.8%
na skaiciai kalba patys uz save, tna auditorija padidejo, WWE sumazejo.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-04-30, 21:42

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Good Job. Keep it up!

Gaila dėl Petey. Mąsčiau, kodėl jis nepasirodė per Impact...
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-04-30, 22:02, pasakė:

kodel cia mazai kas apie tna raso? nieks neuzsimine apie nauja maco tipa tna kuris bus panasus i AAA fedos narva, nieks neuzsimine apie Kurto nusivilima lockdown macu ir t.t As tai nerasau tu naujienu todel kad nevisada pagrindine minti suprantu, tai nenoriu klysti.

Na aš nežiūriu TNA, todėl ir beveik nerašau.. :)

Nuotrauka

Triple H

Baltas diržas

• Naujokai
0
o kokios naujienos is wwe

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
2008-05-01
  • Naujame Hardy Boyz DVD yra ištraukų kuriuose yra Chris Benoit.
  • Buves WWE/WCW Championas Sid Vicious, buvo vienam Indy show, savo namuose Atlantoje.
  • Matt Hardy parašė, MySpace puslapį blogą kuriame rašo apie laimėta WWE United States Championship titulą per Backlash. Jis rašo, tai - "Mes tai padarėme, WWE United States yra mano! Mattas Hardy pagaliau yra naujas čempionas nugalėdamas savo didelį priešą MVP. Aš galiu sažiningai pasakyti, kad, tai buvo vienas didžiausių ir įsimintiniausių mano laimėjimų. Aš dirbau labai sunkiai ir labai stengiausi pasiekti šį tikslą. Aš to būčiau nepadres be savo fanų, draugų. Ačiū jiems. Mes turime dar vieną žingsnį, nueiti iki World Heavyweight Championo titulo. Aš jus myliu vaikinai ir mergaitės, mes kartu esame kaip komanda."
  • ECW On Sci-Fi surinko vos 1.1 reitingą. Tai gali būti pirmas kartas kada TNA reitingas aplenks ECW reitingą.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-05-01, 10:32

Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-01, 11:31, pasakė:

2008-05-01
  • Naujame Hardy Boyz DVD yra ištraukų kuriuose yra Chris Benoit.
  • Buves WWE/WCW Championas Sid Vicious, buvo vienam Indy show, savo namuose Atlantoje.
  • Matt Hardy parašė, MySpace puslapį blogą kuriame rašo apie laimėta WWE United States Championship titulą per Backlash. Jis rašo, tai - "Mes tai padarėme, WWE United States yra mano! Mattas Hardy pagaliau yra naujas čempionas nugalėdamas savo didelį priešą MVP. Aš galiu sažiningai pasakyti, kad, tai buvo vienas didžiausių ir įsimintiniausių mano laimėjimų. Aš dirbau labai sunkiai ir labai stengiausi pasiekti šį tikslą. Aš to būčiau nepadres be savo fanų, draugų. Ačiū jiems. Mes turime dar vieną žingsnį, nueiti iki World Heavyweight Championo titulo. Aš jus myliu vaikinai ir mergaitės, mes kartu esame kaip komanda."
  • ECW On Sci-Fi surinko vos 1.1 reitingą. Tai gali būti pirmas kartas kada TNA reitingas aplenks ECW reitingą.
Klysti del paskutinio punkto.TNA jau ECW reitinga yra aplenke,kai ECW vyko ketvirtadieni,tai buvo 2007 metais,taigi visai nesenai....

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
As manau, ten mintis tokia, kad TNA bus aplenkusi ECW reitinga pirma karta, kai ECW buvo savo laike (tame atvejyje jin buvo rodoma ne savo laiku).

Nuotrauka
Nuotrauka

Jojuks

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-01, 12:17, pasakė:

As manau, ten mintis tokia, kad TNA bus aplenkusi ECW reitinga pirma karta, kai ECW buvo savo laike (tame atvejyje jin buvo rodoma ne savo laiku).
A,na tada sorry,na bet ten siaip jeigu ka,parasiau...

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
2008-05-02
  • Warner Bros nepatinka, kad WWE federacijoje yra ECW komentatoriaus vardas "Tazz". Kadangi jie turi tokį veikėją vardu "Taz"
  • WWE žvaigždė Santino Marella buvo suimtas už vairavimą išgėrus, Santino buvo palestas už 500 dolerių užstatą.Taip jis atrodė po pagavimo, atkreipkit dėmesį į krauju pasruvusias akis. http://www.411mania....ugshot_2691.jpg
  • Čia yra paskutinė "Billboard Recreational" Sporto DVD pardavimų lentelė.
    Spoiler'is
  • Gali būti, kad Petey Williams ringe nebus apie šešias savaites.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2008-05-02, 12:06

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Del Santino, tai kiek maciau, ten riba yra 0,08% alkoholio kraujyje, o jis turejo 0,06%. T.y. tilpo i formalia riba. Taciuau koja pakisa turbut tai, kad nebus atlikes testuku tam tikru, arba kraujas buvo pajimtas veliau.
Keista, kad riba per pus aukstesne nei Lietuvoj:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
"Warner Bros nepatinka, kad WWE federacijoje yra ECW komentatoriaus vardas "Tazz". Kadangi jie turi tokį veikėją vardu "Taz""

na cia bullshitu bullshitas, kad vardas ANIMACINIO herojaus, o ne kokiu terminatorium ar dar kuom vadinasi.

Nuotrauka

beto dvi z pas tazz tai isvis patylet galetu jie. :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Man, tiesa sakant, keistoka, kad jie tik dbr susgribo - Tazz si varda jau 15 metu naudoja.
Nors, tikriausiai panasiai galima sakyti ir apie WWF.. :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-01, 11:31, pasakė:

2008-05-01
Mažas patarimas ateičiai. Ilgesnes citatas nebūtina išvertsti, nes tą gerai atlikti yra sudėtinga. Daryk paprastą copy/paste :) Still, good job :)
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2008-05-02, 21:21, pasakė:

Mažas patarimas ateičiai. Ilgesnes citatas nebūtina išvertsti, nes tą gerai atlikti yra sudėtinga. Daryk paprastą copy/paste :) Still, good job :)

Šiuo atveju ši citata nebuvo, itin sudėtinga, todėl ir išverčiau.. :(

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąPowis, 2008-05-02, 22:15, pasakė:

Šiuo atveju ši citata nebuvo, itin sudėtinga, todėl ir išverčiau.. :)
Ne sudėtingume esmė, bet tiesiog neapsimoka. Tau tik daugiau darbo, o ir šiaip manau dauguma narių angliškai supranta :)

Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
Nu, ok darysiu Copy/Paste, jei jum, tai tik geriau :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 29

narių: 0, svečių: 29, slaptų narių: 0