Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-26, 21:54
2008-06-27, 07:37
Spoileris tam, kad jei kas užsimanys pažiurėt šį mačą.
Punk tikrai techniškas kovotojas. Tame mače jis atliko ir Tornado DDT. Na aš tiksliai visų move'ų neatsimenu, bet tikrai daug. Gaila, kad WWE jam neleidžia naudoti Pepsi Plunge (Nes visų numylėtasis (mano ne) HHH naudoja Pedigree, o tai tas pats veiksmas tik Punk jį atlieka nuo turnbuckles. Sirgaliai Punką laikytų plagijatoriumi ir Pepsi Plunge tikrai efektingesnis negu Pedigree). Girdėjau, kad jam uždrausta naudoti Anaconda Vise, nes tai veikia jo kelius. Something like that. Na kai jam uždrausta naudoti tiek veiksmų jis buvo priverstas labiau orientuotis į Japan Pro-Wrestling style. Labiau naudojamos kojos.
Tiems kas netiki, kad Punk neturi totally mic-skills:
http://uk.youtube.co...h?v=1WKKvOv3MoY - puikus incidentas su viena fane
http://uk.youtube.co...LBT-xuCat4&NR=1 - nebloga kalba. Varo fanus.
http://uk.youtube.com/watch?v=fQnsmFLKSP8&...feature=related - prieš mačą su Chris Hero, apie kelionę į Vokietiją.
http://uk.youtube.com/watch?v=nR4wRRgGT7U&...feature=related - šiaip good promo
http://uk.youtube.co...h?v=Xg5WOInWGUQ - jauno CM Punk dialogas.
2008-06-27, 11:08
Straight Edge - CM Punk, 2008-06-27, 08:37, pasakė:
2008-06-27, 11:17
Bottom, 2008-06-27, 12:08, pasakė:
Nes ta publika penkiameciai vaikai...
2008-06-27, 11:42
2008-06-27, 14:34
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-07-29, 15:15
Oposhium, 2010-07-29, 15:52, pasakė:
Ne į temą | Oposhium, ar tu tas pats narys kaip PsychO? Nesvarbu ar taip, ar ne, jums abiems galimybė rinktis: arba paskaitot taisykles (ČIA), užsičiaupiat, nebeflood'inat ir mokotės iš pro-wrestling'ą daughiau nusimanančių narių post'ų ar tokių tinklapių kaip 411mania.com/wrestling (ČIA), arba renkatės tolimesnį flood'ą ir "You're gonna get your f*cking head kicked in", išvertus į lietuvių kalbą - būsit užbaninti. Aš šios galimybės neturiu, todėl tiesiog spėju, kaip elgsis moderatoriai, tačiau manau jei nesitaisysit, mano spėjimas bus tikslus. Jei pasirinkote pirmą variantą, jums pravers šio forumo skiltis "nMo rekrūtų paruošimas" (ČIA). I don't wanna be rude, but when you need it, you gotta say it straight. |
O papildant post'ą naudinga informacjija, tai Punk tapus heel'u, jis tuo pačiu tapo ir viena iš ryškiausių ir svarbiausių figūrų WWE, 2 title-reign'ai (trečio kaip face reign'o neskaičiuoju), nuostabūs feud'ai su Jeff ir Rey, leidžiami promo per svarbius event'us (Royal Rumble, Elimination Chamber), o tie promo aukso vertės. Straight-Edge Society taip pat puikiai papildo Punk'ą kaip "the evil leader", jo mačai yra puikūs (nebent yra suscrew'inami dėl trumpo laiko ar panašių dalykų, dėl kurių kalti booker'iai). Dabartinį Punk'ą galima prilyginti prie 2005-2009 metų Edge, tačiau tuo pačiu jie yra labai skirtingi, tiek gimmick'ais, tiek tuo, kad Edge turėjo tik Lita, o Punk visą stable. Taip pat, Punk'as viena pagrindinių priežasčių, kodėl aš vis dar žiūriu WWE, tai kategorijai dar galima priskirti Nexus, tačiau be šių dviejų dalykų daugiau nieko įdomaus nesimato. Tikiuosi, kad Punk'as per artimiausius metus iš itin aukšto upper-midcarder'io taps užtikrintu main-eventer'iu.
2010-07-29, 16:53
2010-07-29, 17:06
Soul Stealer, 2010-07-29, 17:53, pasakė:
Dėl kokių priežasčių jis turėtų eiti iš WWE? Pinigų čia gauna tiek, kiek negalėtų pasiųlyti nei, TNA, nei juo labiau ROH, plius kam jam keltis kitur, jei čia turi užtikrintą vietą. Žodžiu, aš neabejoju, kad Punk'as niekur iš WWE nesikels artimiausius 10 metų (nebent baigs pro-wrestler'io karjerą). Juk jei tau patogu sėdėti krėsle, tu neisi sėst ant medinio suolo.
EDIT: Plius Punk'as nebėra toks jaunas kaip ROH ir noras atlikinėti tą patį ringe yra kiek išblėsęs, tačiau nepaisant to, jis traukia **** žvaigždučių mačus.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-11-29, 15:16
2010-07-29, 17:35
2010-07-29, 19:46
Soul Stealer, 2010-07-29, 18:35, pasakė:
O tai tavo nuomone jis nedaro gerų promo WWE? Paminėsiu man kelis labiausiai įstrigusius: tai feud'e prieš Jeff Hardy, kai Punk'as buvo susižeidęs akį, promo Royal Rumble mačo metu, segment'as su Rey Mysterio dukros gimtadieniu ir tai tik pradžia. Aš prisipipažinsiu, nesu matęs nė vieno prasto CM Punk kaip heel promo. Tavo nuomone jis nebeturės gerų mačų WWE? Pažiūrėk kiek potencialo: galimi mačai su Swag, Christian, The Undertaker, galbūt net Bryan Danielson. Kada mačas būtų įvertintas ***** žvaigždutėm nereikia būti itin geroje formoje (Undertaker vs. HBK) ar highfly'inti. Neabejoju, kad Punk'as per sekančius porą mėnesiu turės ne vieną ****+ žvaigždučių mačą.
Kiek žinau, WWE nėra uždraudusi Punk'ui būti tokiu wrestler'iu kokiu jis buvo ROH. Žinoma, yra list'as veiksmų kurių Punk'as atlikti nebegali (pvz. Pepsi Plunge, Punk-Handle Piledriver), tačiau dalis to yra ir pačiame Punk'e. Jis retokai naudoja arba iš viso nebenaudoja savo ROH užpatentuotus veiksmus tokius kaip Welcome To Chicago Motherf*cker ar Devil Lock DDT. Tiesiog Punk'o stilius pasikeitė. Oficialiame Punk'o tinklapyje yra skiltis Ask Punk (kuri jau seniai nebeaktyvi), tačiau joje galima rasti įdomios informacijos.
Neįdomi persona? Ką tik gyrei, kad jis geriausias WWE wrestler'is šiuo metu... Na, o kalbant apie gimmick'ą, tai nežinau kuo reikia būti, kad jis nepatiktų, na čia palieku, dėl skonio nesiginčijama.
AJ Styles buvo TNA nuo pat kompanijos pradžios - t.y. 2002 metų. Jis yra homegrown talentas, kuris lyg ir tapo TNA veidu. Jis tiesiog yra lojalus. Mano nuomone šansai, kad tarkim koks Under'is pereis į TNA ar AJ į WWE yra lygūs, tiksliau beveik jokių. Tas pats ir su CM Punk. Punk'as neis į TNA dėl kelių priežasčių: kaip jau minėjau, jam iš to jokios naudos, TNA turi Hogan'ą su kuriuo Punk'as neakivaizdžiai truputį "pakonfliktavo", nutraukus kontraktą galioja 90 dienų terminas, taip pat Punk'as su TNA turi nekokių prisiminimų (kai ROH kilo skandalas dėl prezidento galimo buvimo pedofilu), NWA-TNA liepė Punk'ui rinktis, arba NWA-TNA arba ROH (jis wrestlin'o abejuose federacijose). Punk'as liko ištikimas ir pasirinko ROH. Taip pat, Punk'o ir Styles'o situacijos yra labai panašios. Punk'as tikrai nenorėtų susipykti su Vince'u McMahon'u, o Styles su Dixie Carter, juk Styles'ui tapus nesėkmingu WWE wrestler'iu ir norint grįžti į TNA vėl reikėtų susidurti su Dixie.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-07-29, 20:09
2010-07-29, 20:03
Unbroken, 2010-07-29, 20:46, pasakė:
Kiek žinau, WWE nėra uždraudusi Punk'ui būti tokiu wrestler'iu kokiu jis buvo ROH. Žinoma, yra list'as veiksmų kurių Punk'as atlikti nebegali (pvz. Pepsi Plunge, Punk-Handle Piledriver), tačiau dalis to yra ir pačiame Punk'e. Jis retokai naudoja arba iš viso nebenaudoja savo ROH užpatentuotus veiksmus tokius kaip Welcome To Chicago Motherf*cker ar Devil Lock DDT. Tiesiog Punk'o stilius pasikeitė. Oficialiame Punk'o tinklapyje yra skiltis Ask Punk (kuri jau seniai nebeaktyvi), tačiau joje galima rasti įdomios informacijos.
Neįdomi persona? Ką tik gyrei, kad jis geriausias WWE wrestler'is šiuo metu... Na, o kalbant apie gimmick'ą, tai nežinau kuo reikia būti, kad jis nepatiktų, na čia palieku, dėl skonio nesiginčijama.
AJ Styles buvo TNA nuo pat kompanijos pradžios - t.y. 2002 metų. Jis yra homegrown talentas, kuris lyg ir tapo TNA veidu. Jis tiesiog yra lojalus. Mano nuomone šansai, kad Under'is pereis į TNA ar AJ į WWE yra lygūs, tiksliau beveik jokių. Punk'as neis į TNA dėl kelių priežasčių: kaip jau minėjau, jam iš to jokios naudos, TNA turi Hogan'ą su kuriuo Punk'as neakivaizdžiai truputį "pakonfliktavo", nutraukus kontraktą galioja 90 dienų terminas, taip pat Punk'as su TNA turi nekokių prisiminimų (kai ROH kilo skandalas dėl prezidento galimo buvimo pedofilu), NWA-TNA liepė Punk'ui rinktis, arba NWA-TNA arba ROH (jis wrestlin'o abejuose federacijose). Punk'as liko ištikimas ir pasirinko ROH. Taip pat, Punk'o ir Styles'o situacijos yra labai panašios. Punk'as tikrai nenorėtų susipykti su Vince'u McMahon'u, o Styles su Dixie Carter, juk Styles'ui tapus nesėkmingu WWE wrestler'iu ir norint grįžti į TNA vėl reikėtų susidurti su Dixie.
Sakydamas neįdomi persona, aš turėjau omeny jo gimmick'ą.
2010-07-29, 20:32
Soul Stealer, 2010-07-29, 21:03, pasakė:
Kad tu nusišneki, tai nežinau. Gal tu paskutinį karta show matei 2008 vasara? Kai jis dar buvo face'as? Esu matęs kelis jo ROH promo(prispažinsiu vos kelis, tad galiu klysti), bet man pavizdžiui tie jo pastarieji promo WWE(ypač Rey Mysterio dukros gimtadienio metu) kuriuos minėjo Unbroken yra ,net geresni. Tu čia kažka veli neina suprast, nori ,kad jis būtų panašus į ROH "CM Punk" tiek promo tiek kovomis, tau Unbroken puikiai paaiškino ,kad kovomis jis panašus nebus ,bet micu jis mano manymu tikrai prilygsta ROH buvusiam Punkui.
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-07-29, 20:34
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-07-30, 10:21
- Motyvacijos trukumas/per didelis kruvis (Jeff Hardy, Brock Lesnar).
- Pastovios problemos del traumu/steroidu (Mr. Kennedy, Kurt Angle).
2010-07-30, 11:13
Unbroken, 2010-07-29, 20:46, pasakė:
Ne į temą | Man rodos jei TNA bankrutuotu Styles kita gaidelia uzgiedotu... |
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2010-07-30, 11:14
2010-07-30, 11:41
Kzkas, 2010-07-30, 12:13, pasakė:
Ne į temą | Man rodos jei TNA bankrutuotu Styles kita gaidelia uzgiedotu... |
Ne į temą | O kaip pats darytum? Tokiu atveju Styles juk liktų be darbo, o jis turi šeimą, taip, kad bandymas gauti darbą didžiausioj pw kompanijoj bankrutavus esamam darbdaviui būtų mažų mažiausiai pateisinamas. |
2010-07-30, 12:50
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-07-30, 17:56
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0