Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nauja rank'ų sistema

Temoje atsakymų: 37

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Sistema pasirodo iki šiol neveikė ir nariai galėjo iki šio momento dėtis avatarus ir sign'us atsipūtę. Radau klaidą. MOD'as dabar veikia 110% :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Kol dar neuzdirbau zalio dirzo (nors esu nelabai toli to), tai siulyciau sugalvoti kokia privilegija zaliadirziams (Bottom man pritartu) :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pranesu, kad visi Balti Dirzai pravaliti nuo anksciau nustatytu avataru/parasu ir dabar yra svarus kaip naujagimiai :D Taip pat buvo pasalinti Geltonu Dirzu parasai. Deja, si, ranka atlikta, operacija patire siokiu tokiu praradimu (pvz. turiu atsiprasyti Bottom, kuris neteko savo avataro ir paraso;)

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-06-28, 15:13, pasakė:

(pvz. turiu atsiprasyti Bottom, kuris neteko savo avataro ir paraso;)
Na negerai, negerai... Teks kaip nors atsipirkti už tai :D Iš pradžių pamaniau, kad ipix'as užlūžo.

P.S. Pastebėjau atnaujinimų ir naujo posto box'e. Spoiler ir Off Topic mygtukai. Gud :D
EDIT:
Dabar tik pamačiau, kad tam jau tema sukurta.

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-06-28, 14:37

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-24, 11:15, pasakė:

As kazkaip buvau nusistates pries tuos dirzus, bet perskaicius tai, ka MalioK parase visai man jie pradeda patikti. Tik mano nuomone be rysio virs to uzraso raides, pvz "Baltas dirzas". As manau, kad reikejo palikti tuos senus rangu pavadinimus (visokie world tag team champion ir t.t.), taciau po jais tureti ir tuos dirzu paveikslelius, na bet cia tik mano nuomone.

Pritariu, galėtų palikt tuos visus čempionus ir t.t.,nes dabar tai labai jau sausai atrodo..

P.S.: reik man su šituo 14 postų iki oranžinio ir tada galėsiu parašą užsidėt :)

DZT

Oranžinis diržas

• Išbaninti
0
Manau butu logiska skaiciuot post'us tik wrestlingo/mma temose, o ne offtopiicuose, efeduose, gif turnyruose, nes cia yra wrestlingo saitas ir dauguma zmoniu gauna dirzus uz zinais nesusijuses su pw/mma. Taip tokia sistema tampa neveiksminga ir neparodo nariu ziniu.

Šį pranešimą redagavo DZT: 2008-12-23, 23:41

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąDZT, 2008-12-23, 23:40, pasakė:

Manau butu logiska skaiciuot post'us tik wrestlingo/mma temose, o ne offtopiicuose, efeduose, gif turnyruose, nes cia yra wrestlingo saitas ir dauguma zmoniu gauna dirzus uz zinais nesusijuses su pw/mma. Taip tokia sistema tampa neveiksminga ir neparodo nariu ziniu.
Ne į temą
Agree... nothing to add... :D

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąDZT, 2008-12-23, 23:40, pasakė:

Gal ir protinga mintis, tačiau sunkiai įgyvendinama. Beveik visi forumai susiduria su šia problema, bet deja nėra ką daryt. Jei ir Impaler padarytų, kad už PW/MMA post'us duotų didesnius skaičius ar atvirkščiai, gautusi vistiek, mano akimis, balaganas :D

Ir bet kokiu atveju, tas diržas ne ką apie tą narį tepasako. Na, tik žinoma, kiek žinučių jis parašęs. Tačiau vistiek visada gi apie narį sprendi pagal jo diskusijas ir mintis, o ne kažkokią diržo spalvą.

p.s. 5 posts till the next belt :D

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2008-12-24, 16:54

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Um... nesamone mano galva. Manau nuo to padides tik fludas konkreciuose forumuose ir apamzes off-topic'inese skiltyse
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
manau vienintelis doras būdas su rankų sistema, tai neskelbt viešai už ką duodamas diržas. tada nebūtų tikslo kuo greičiau pasikelt diržą...
nes pvz, matau kad nebedaug trūksta iki kito diržo, tai pripostinu kur reikia ir kur ne, tiesiog šiaip sau... o kai nežianai kiek trūksta, tai ir nesuki galvos :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-12-24, 17:14

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Tačiau forumas juk susidaro ne vien iš wrestlingo skilčių? Jei pvz žmogus ateina į foruma del GFX turnyro, ar dėl e-fedo? Mano nuomone tai nereikia to daryti...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Man is esmes dirzo spalvos neturi reiksmes, bet anyway balsavimuose tai duoda daugiau tashku.

Taigi. Jeigu as protingai diskutuoju apie viska skiltyse, dalinu patarimus, dalinuose idejomis ir ziniomis, nefloodinu bet diskutuoju "offtopice", kodel as netureciau tureti normalaus dirzo?

O siaip manau postai yra svarbus, postai parodo kiek giliai zmogus yra "isisaknyjes" forume. Beto niekur kitur as dar taip nemates, kad postai butu skaiciuojami tik tam tikrose temose. Pavyzdziui as jei man neskaiciuotu postu nesijausciau visaverte forumo dalis :)

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2008-12-24, 18:51

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Informojame gerbiamus nMo narius, kad pagal Bottom prasyma, administracijos sutikima ir "forumo mechaniko" Impaler darbo deka, nuo sio momento Melynas Dirzas (950 pranesimu) ir auksciau, gauna teise nemokamai uzsideti sau ranga (rank), kuris maziau 950 pranesimu turintiems nariams kainoja 1,000 nMo tasku ;)
Tam padaryti, jums reikia nueiti:
LT: Nustatymai => Asmeninis profilis => Redaguoti profilio informaciją => Nario sugalvotas rangas
EN: My Controls => Personal Profile => Edit Profile Information => Custom member title

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0