Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nauja rank'ų sistema

Temoje atsakymų: 37

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Taigi, gerbiami nMo forumo nariai, noriu jus informuoti, kad sena rank'u sistema yra panaikinama ir i ju vieta ateis nauja. Daroma tai, nes sena (irgi mano sukurta) rank'u sistema moraliskai paseno ir netvarkosi su savo uzduotim - skatinti aktivuma, kadangi daug nariu benrai arba nepastebi, kad ji egzistoja, arba pamirso, kad tokia yra. Todel, as nusprendziau pasiskolinti sia ideja is vieno forumo, vardu SherDog, kur si sistema yra ne tik labai sekminga, bet ir irode save per metus - is esmes nusistate tvirta hierarchija, kurios dalimi automatiskai tapau ir as - pavyzdziui daznai, beskaitidamas ten 100 puslapiu temas, as, taupidamas laika, automatiskai uzdarau akys i baltu dirzu postus, bet sustoju perskaityti kiekviena rudo/juodo dirzo pranesima. Zodziu, kartais sunku isivaizduoti kaip suauge forumo nariai dziaugiasi gave ta nauja dirza - tai tarsi "zaidimas", kuris padarytas rank'u sistema.
    Turime tokius laiptelius:

Nuotrauka <1 = Be Dirzo
    Nuotrauka 1 = Baltas Dirzas
    Nuotrauka 150 = Geltonas Dirzas (Leidziama uzsideti avatara)
    Nuotrauka 250 = Oranzinis Dirzas (Leidziama uzsideti parasa)
    Nuotrauka 500 = Zalias Dirzas
    Nuotrauka 950 = Melinas Dirzas (Leidziama uzsideti nemokama ranga)
    Nuotrauka 1500 = Violetinis Dirzas
    Nuotrauka 2500 = Rudas Dirzas
    Nuotrauka 5000 = Juodas Dirzas
    Nuotrauka 7500 = Juodas ir Raudonas Dirzas
    Nuotrauka 10000 = Raudonas Dirzas
Nesliepsiu, kad gradavimo sistema buvo pasiskolinta is Brazilian Jiu Jitsu meno, kur geltonas, oranzinis ir zalias yra vaiku dirzai iki 16 metu :)
Dabar kas liecia visus galimus "cia, visu pirma PW forumas, o tik tada MMA" nepasitenkinimus. As paaiskinsiu savo nuomone viena karta ir nesiruosiu atrasyti kiekvienam nepatenkintam, sio atzvilgiu. Pirmiausia, MMA sportas neturi dirzu - jas turi dziudo, karate, BJJ ir panasiai. Antras dalykas, rank'u pricipas yra vienas ir bendras - tai laipteliu sistema, skirtinguose formuose, kuriu tikslas skantinti forumo lankytoju aktivuma. Svarbiausias jo pagrindas, tureti zemiausia rank'a, pradedant, ir kilti i auksciausia, renkant postus, savo (protingo) aktivumo deka. Pavyzdziui yra forumai, kur kalba apie filmus, bet ranku sistema yra medaliu formoje (Sokoladinis Medalis, Aliumininis Medalis, <...> Broza, Sidabras, Auksas). Ar jie kraustosi is proto, kad kalba apie filmus, o ju aktivumas matuojamas medaliais kaip sporte? Nemanau. Kitas pavyzdis - cia jau is MMA. Yra toks zmogus, Randy Couture - jo trenerociu stovykloje "Xtreme Couture" treneriu lygiai nustatiti pagal karinius laipsnius: Serzantas, Leitenantas, Generalas ir pns. Zodziu, rank'ai gali buti skirtingu formu, neprarandant pagrindo. Pro-wrestlingo forumas nera toks jau tolimas nuo sporto tematikos - daug kas tvirtins, kad tai isvis sportas, taigi nMo nera botaniku/geliu forumas ir dirzu sistema cia visai tinka. Taip pat, norisi pabrezti, kad si dirzu sistema yra kurkas vaizdesne uz tekstinius rank'us ir gerai iliustroja tavo vieta forumo hierarchijoje + suteikia mums, administratoriams, irgi nauju "tikslu", kadangi, sio metu, forumas netures nei vieno raudono, ar net juodo dirzo. Kadangi si sistema yra kurkas retesne uz buvusia (kur naujas rankas buvo suteikiamas kas 30 pranesimu) - naujas dirzas bus rimtesnis pasiekimas.
Kad nekiltu nuomones, kad as vienas nusprendziau idegti sia nujove, noriu pabrezti, kad mano ideja buvo priimta su balsavimu adminstracijos skiltyje: 4 uz, 0 pries ir 1 susilaike.
Dabar, turedami laiko, mes dirbsime ant privilegiju sistemos - t.y. pasistengsime, kad atskiri dirzai nestu su savim kazkokia privilegija forumo naudojime. Pavyzdziui kolkas as esu tvirtai nusiteikes, kad nariai negave Geltono Dirzo, negales tureti avataru, o po nicku tures tik "kalbanti" Balta Dirza. Nors tai tik mano ideja, kuria dar nebalsavo kiti administratoriai. Taip pat, speju, bus suteikiama teise tureti savo custom tekstini rank'a su Melinu Dirzu. Jei man uzteks ambiciju ir proto, tai as turiu vizija, kur si sistema, kada nors, pasalins ir nelabai efektivia tasku sistema.

Aciu uz demesi, pagarbiai
`MalioK` :P

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na gal iš pirmo žvilgsnio šita sistema ir pasirodė nevykusi, tačiau perskaitęs #1 postą, pakeičiau nuomonę. Labai pritariu privilegijoms su geresniais diržais. Tai paspartintų aktyvumą bent iki 150 post'ų.

P.S. Geltoni/oranžiniai iki 16m? Che, už mėnėsio sueina 16, tai reikia papost'inti dar šiek tiek iki 500 :P
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-23, 22:38, pasakė:

P.S. Geltoni/oranžiniai iki 16m? Che, už mėnėsio sueina 16, tai reikia papost'inti dar šiek tiek iki 500 :)
Kalbejau apie BJJ meno sistema :P nMo dirzai neturi amziaus faktorio.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2008-06-23, 22:47, pasakė:

Kalbejau apie BJJ meno sistema :P nMo dirzai neturi amziaus faktorio.
Aš supratau, čia tik šiaip įdomus sutapimas :)
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Idomiai sitema atrodo, dabar kai paskaichiau paaishkinimus ji idomesne pasidare nei ish pradzhiu. Bet man keistai pasirode tas zhmoniu, kurie turi baltus dirzhus, postu neskaitymas, juk tai ish esmes diskriminacija, kadangi dirzhai keichias priklausomai nuo postu skaichiaus, kodel praleist po akis baltadirzhiu postus? Ar faktas, kad rashai retai/esi naujas forume atima galimybe protingai pasisakyt? Shiaip chia tikrai no offence, shiaip tik idomu pasidare.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2008-06-23, 22:12

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-06-23, 23:11, pasakė:

Idomiai sitema atrodo, dabar kai paskaichiau paaishkinimus ji idomesne pasidare nei ish pradzhiu. Bet man keistai pasirode tas zhmoniu, kurie turi baltus dirzhus, postu neskaitymas, juk tai ish esmes diskriminacija, kadangi dirzhai keichias priklausomai nuo postu skaichiaus, kodel praleist po akis baltadirzhiu postus? Ar faktas, kad rashai retai/esi naujas forume atima galimybe protingai pasisakyt? Shiaip chia tikrai no offence, shiaip tik idomu pasidare.
Cia kalbejau apie SherDog foruma, kur temos per pora dienu pasiekia 100 puslapiu, o kas antras uzsiregistraves baltas dirzas isivaizdoja esas MMA asas - ten galiu sau leisti prabanga praleisti tokius postus pro akys, suteikdamas prioriteta violetiniems, rudiems, juodiems ir raudoniems dirzams. Musu forumas, aisku, turi zenkliai mazesni aktivuma ir iki sios dienos stengios perskaityti kiekviena parasyta posta Wrestling/MMA forumuose. Kita vertus, galiu pasakyti, kad usimerkiu i daug kvailisciu rasomu forume ir, paprastai, tai buna balti dirzai, jei vertinti nauja sistema.

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Dabar blogai jauchiuos, nes pats su baltu dirzhu sedzhiu :P. O shiaip dekui, kad paaishkinai, ish pradzhiu ne visai taip suprates buvau.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
JEGA!! ;]
belenkoks kietas dalykas tie dirzai! ;]
tikrai gera mintis! ;]
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Is tikruju atsiradus sitai sistemai pirma karta per kokius metuz uzmeciau aki i savo ar kitu postu skaiciu. Pastebejau, kad jau nesu #1 posteris :) Stengsimes uzsidirbti juoda dirza, gal ir raudona tolimoje ateityje :P

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
As kazkaip buvau nusistates pries tuos dirzus, bet perskaicius tai, ka MalioK parase visai man jie pradeda patikti. Tik mano nuomone be rysio virs to uzraso raides, pvz "Baltas dirzas". As manau, kad reikejo palikti tuos senus rangu pavadinimus (visokie world tag team champion ir t.t.), taciau po jais tureti ir tuos dirzu paveikslelius, na bet cia tik mano nuomone.

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-06-24, 11:13, pasakė:

kartais ne juodas dirzas turetu buti auksciausias ? dabar raudonas ... :)

Na nezinau kaip kituose kovos menuose, bet BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) raudonas dirzas yra pats auksciausias, o kaip supratau `MK` ir paime BJJ kaip pagrinda, tad viskas gerai :P

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na dirzas geriau uz tasku sitema, nebloga ideja :P

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąT-N-Z, 2008-06-24, 11:13, pasakė:

kartais ne juodas dirzas turetu buti auksciausias ? dabar raudonas ... :P
Jo, kaip jau rasiau adminu skiltyje, kai kilo panasus klausimas, BJJ mene juodas dirzas turi 10 laipsniu. Pradedant 7 laipsniu, juodame dirze atsiranda raudonos sekcijos, o gavus 9 laipsni, jis virsta grinai rauduonu.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
nebloga naujove :)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-06-24, 11:21, pasakė:

Na dirzas geriau uz tasku sitema, nebloga ideja :)
Taigi lieka tasku sistema :D

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
nuostabi ideja, nustebino pradzioje ;D
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš tai nemanau, kad toks 'skatinimas' aktyviau dalyvauti yra reikalingas... tai kartais gali privest prie floodo... labai geras pavyzdys yra games.lt :) ten labai daug norinčių turėt didesnį skaičiuką prie savo vardo, o skaityt nėra ką...
Ne į temą
šitas postas man uždirbo geltoną diržą :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-26, 15:28

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Na cia per daug neisisiautesi, nes jei Fortaz'ui truks kantrybe, tai greitai daug nariu bus atbaidyta... :)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Idejau i pirma sios temos posta ir noriu informuoti visus forumo narius. Bus daug nepatenkintu, BET administracija prieme sprendima, pagal kuri labai artimu metu Balti Dirzai negales nesiotis avataru ir parasu (sig'u). Geltonas Dirzas (150 postu) leis nariui uzsideti avatara, o Oranzinis Dirzas (250 postu) leis jums nauduotis parasu.

Aciu uz demesi,
nMo administracija.

slammer

Baltas diržas

• Naujokai
0
idomi mintis su dirzais

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Bet kaip matau, tiems, kas jau spėjo viską susidėti, ką norėjo, pasisekė, nes niekas nedingo :)
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-26, 20:41, pasakė:

Bet kaip matau, tiems, kas jau spėjo viską susidėti, ką norėjo, pasisekė, nes niekas nedingo :)
As rasiau "artimu metu" :) Tiems kas ir spejo uzsideti, avatarai ir parasai bus pasalinti.

Tadaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ta dalis su avataru ir sigu nueimimu prastesniu dirzu savininkams man nepatiko, bet ka padarysi :)

Walleris

• Administratoriai
65
Kadangi jau esu "oranzinis", tai man ta taisykle labai patinka :)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-06-26, 21:36, pasakė:

Kadangi jau esu "oranzinis", tai man ta taisykle labai patinka :)
Ne į temą
susimokysim prieš tave, ir paprašysim MK kad pažemintų iki žydro :)

Ne į temą
jei lievas bajeris, nepykit, man taip pasitaiko :)

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-26, 21:00

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0