Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

UFC 2010 Undisputed

Temoje atsakymų: 37

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Ai tai man dar teks laukti reiskias ant ps3. Gaila.

Nuotrauka

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jau isejo ant PS3. Pazidziau, patiko. Patogus valdimas. Ar ten yra dar kokie nors ginibos judesiai isskirus prisidengima rankomis?

Šį pranešimą redagavo Everlast: 2009-04-25, 00:09

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Na taigi bunant ant nugaros galima varzova nutempt atgal i guard'a is jam palankesniu poziciju ir takedown'a galima sustabdyti. Nors aisku, geriausia gynyba puolimas :lol:

Everlast

Baltas diržas

• Naujokai
0
As apie stovesena ir giniba nuo priesininko smugiu rankomis. Galima tik pridengt, juokiu isejimu i sonus nera. Prisidengimas irgi ribotas, negalima dengtis nuo soniniu smugiu. Gal but as dar nesupratau valdimo todel ir klausiu, o gal, kad atsirastu tokia giniba kovotojo stilius turetu but Boxing.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Nu jo, cia to dodge nera, bet blokas saugo ir nuo soniniu smugiu/spyriu. Siaip cia beveik visada reikia laikyti bloka prie galvos, nes ypac zaidziant pries Chuck'a, nuo kiekvieno praleisto smugio gali gauti KO.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Pazaidziau demo ant Ps3 tai galiu pasakyti patiko. Pateisino mano visus lukescius ir zaidimas tikrai pasirode geras. Buvo keletas siokiu tokiu klaideliu, bet bendro vaizdo visai negadino. Man idomu tik dar pamatyti kitus kovotoju kovos stilius. Lauzimu ivairesniu isvysti ir pan. Zaidimas vertas demesio ir verta ji pirkti. ;) Reiks manau imt.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Aš irgi šiandien Demo atsisiunčiau. Super! Viskas labai patiko. Tik kartais KO netikroviški atrodo. Manau aš ir imsiu, reikės per intiką susirast.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Is game.co.uk jau dabar galima uzsisakineti si zaidima. Kaina 39,99 svaro ir atsiuncia ta pacia diena kai iseina sis zaidimas.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2009-04-27, 12:50, pasakė:

Is game.co.uk jau dabar galima uzsisakineti si zaidima. Kaina 39,99 svaro ir atsiuncia ta pacia diena kai iseina sis zaidimas.

Bet blyn, brangu. Nebus per kokį Ebay greit nuo išleidimo datos?

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Bus, bet manau, kad pigiau kokiu 120lt kolkas nerasim. Arba reikes paplonint gerokai pinigines arba laukti akciju kol kris kainos ir pan :)

Nuotrauka

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
Na pazaidziau, pradzioj visai kabliuoja, bet fighting engine nera per daug galimybiu, karjera nuobodziai buka, smagu tik kurti savo kovotojus ir lost su draugais, siaip geras zaidimas atsipalaidavimui norint kam nors gerai ismalt snuky
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Malyna112

Baltas diržas

• Naujokai
0
Galiu pasakyt ,kad man jis patiko ,taciau zinoma jog idomiausia tai zaist su draugais ,nes karjera kaip ir sake yra labai nuobodi ,lesnaras ant standing pozicijos yra labai jau greitas ,nors realybei kiek ufc ziurejau nera jisai toks ir greitas.O seip kaip ir sakiau tai tikrai patiko. :D

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
UFC Undisputed 2010 coveris.

Nuotrauka

UFC Undisputed 2010 trailer.

UFC Undisputed 2010 teaser trailer.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-02-05, 14:41

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0