Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BTVistu mintys

Temoje atsakymų: 120

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jeigu kalbame apie games.lt tai cia as tureciau atskleisti paslapti apie save games.lt as taipat buvau dvi asmenybes ta prasme turejau du accountus ir su abiem buvau gerai visiem zinomas veikejas. Bet tai buvo seni laikai.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-10-02, 17:02, pasakė:

Jeigu kalbame apie games.lt tai cia as tureciau atskleisti paslapti apie save games.lt as taipat buvau dvi asmenybes ta prasme turejau du accountus ir su abiem buvau gerai visiem zinomas veikejas. Bet tai buvo seni laikai.
Jei nepaslaptis,tai kokie gi tie du veikejai?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Kad ir kiek accountu turetume games.lt, one.lt ju vistiek bus daugiau ;)

Nuotrauka

XpressGamer

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-02, 18:18, pasakė:

Ne į temą
Kad ir kiek accountu turetume games.lt, one.lt ju vistiek bus daugiau :D
Ne į temą
sutinku 100% ;D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-02, 18:18, pasakė:

Ne į temą
Kad ir kiek accountu turetume games.lt, one.lt ju vistiek bus daugiau :D
Lyncai, gal kartai per games.lt tu buvai pasivadines Sapokarko ir Sapaz :D :D ?
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-10-02, 14:19, pasakė:

Ne į temą
krc pats kiek tada saukdavo an kitu tipo jie floodina bet pasirodo tu buvai didziausias flooderis :D biskuty apsurdiska protu nesuvokiama parasyt koky durna posta ir iskart save koliot :D :D keista kai zmogus prie kitu su savim kalbasi :D uz ta C_Cena_Jega niekad neatleisciau :D some offense bet nepyk viska issakiau kas tau uz tai ir priklauso, manau tu to nusipelnei uz ta savo Cena_Jega :D zinau kad dabar pradesi koliotis bet sorry labai susinervinau kai paskaiciau tavo ispazinty :D reik nusiramint LB - break stuff paklausyt lekiu :D

Ne į temą
Walleris floodindamas su tuo acc turejo tiksla ir galima sakyt, kad tikslas pateisino priemones, nes po to J_Cena_JEGA acc debiuto games.lt buvo ryskiai apmazeja cenafaniu BTVistu ir flooderiu. O tu zmogeli floodindavai ten visiskai be jokio reikalo ir erzindavai (ir dabar erzini) visus su savo nemastymu. Pripazink floodinai ten vos ne daugiausiai ir nevaidink, kad dariai tai noredamas ka nors prajuokint ir pan, nes niekam juokinga nebudavo ir kai zmogus katik gryzes po bano pradeda reikstis tokiais postais kaip "jo" "pritariu" arba tiesiog ":D" galima pagalvot, kad jam tikrai kazkas blogai su galva. Atejas i nMo nefloodini, nes zinai kad cia vienas durnas postas = +20% ,bet aiskiai matosi, kad tavo mastymas nei kiek nepasikeites.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-03, 16:38, pasakė:

Ne į temą
Walleris floodindamas su tuo acc turejo tiksla ir galima sakyt, kad tikslas pateisino priemones, nes po to J_Cena_JEGA acc debiuto games.lt buvo ryskiai apmazeja cenafaniu BTVistu ir flooderiu. O tu zmogeli floodindavai ten visiskai be jokio reikalo ir erzindavai (ir dabar erzini) visus su savo nemastymu. Pripazink floodinai ten vos ne daugiausiai ir nevaidink, kad dariai tai noredamas ka nors prajuokint ir pan, nes niekam juokinga nebudavo ir kai zmogus katik gryzes po bano pradeda reikstis tokiais postais kaip "jo" "pritariu" arba tiesiog ":D" galima pagalvot, kad jam tikrai kazkas blogai su galva. Atejas i nMo nefloodini, nes zinai kad cia vienas durnas postas = +20% ,bet aiskiai matosi, kad tavo mastymas nei kiek nepasikeites.
Ne į temą
as rasydavau ne ":D" o ":D" :D :D :D

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-10-03, 15:40, pasakė:

Lyncai, gal kartai per games.lt tu buvai pasivadines Sapokarko ir Sapaz :o :) ?
ne, nebuvau.

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-10-03, 17:03, pasakė:

Ne į temą
as rasydavau ne ":thumb:" o ":?" :) :D :D
Ne į temą
tikrai labai protingas postas ;)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
ka gi, nuejau ir vel as i games.lt... ir zinoma gavau gera juoko doze :D jei netikit:
buvo klausimas kur dingo King Booker?

jo, King Booker suprato, jog yra pakankamai silpnas palyginus su Y2J ar jaunosiomis WWe kartomis, tad ir nusprende gryzti i TNA ir pasiwadinti anksciau buwusia prawarde - Booker T. O apie Leshley, tai jis jau seniai nusprende baigt karjera-to priezastis, beroc pats Ken Kennedey.... kai sutraumavo ji. Siaip buwo geras wrestler`is :?

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-25, 23:57, pasakė:

jo, King Booker suprato, jog yra pakankamai silpnas palyginus su Y2J ar jaunosiomis WWe kartomis, tad ir nusprende gryzti i TNA ir pasiwadinti anksciau buwusia prawarde - Booker T. O apie Leshley, tai jis jau seniai nusprende baigt karjera-to priezastis, beroc pats Ken Kennedey.... kai sutraumavo ji. Siaip buwo geras wrestler`is :?
Uhh, čia jau vos ne iš tos serijos "Crossed the line", virš 3 lygio.
1) Suklydo
2) Nusišnekėjo
3) Juokas net ima, kaip peza
4) BaTIstaz_fan4evrr1997
Nuotrauka

Tomas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
krc as patapau cenos fanu,net nzn kodel turbut jauciu kad jis taps hellu,be to perziurejau kaip jis frestylina-tiesiog likau suzavetas,tai man db gal jau lyst cja? :?

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąTomas, 2008-10-30, 22:54, pasakė:

krc as patapau cenos fanu,net nzn kodel turbut jauciu kad jis taps hellu,be to perziurejau kaip jis frestylina-tiesiog likau suzavetas,tai man db gal jau lyst cja? :D

Dude, ką čia reiškia? :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-31, 00:01, pasakė:

Dude, ką čia reiškia? :D

Manau siuo atveju "frestylina" - kai repuoja nekurdamas teksto, o viskas pila is galvos kai per filma 8mile. something like that... :D

krc as patapau cenos fanu,net nzn kodel turbut jauciu kad jis taps hellu,be to perziurejau kaip jis frestylina-tiesiog likau suzavetas,tai man db gal jau lyst cja? :D

Jei patinka tai patinka, nieks cia taves nepuls draskyt. Kad gryzes jis taps heelu po to kaip ji sitaip isreklamavo, koks jis puikus zmogus ir pan, tai cia LABAI mazai sansu... Bet viskas priklauso nuo auditorijos, jei Cenai gryzus jis bus kaip nors garsiau nusvilptas, tada gal ir galetumem sulaukt heel turno... sekanti show viskas atrodytu mazdaug taip - "I come back from my neck injure and all of you sons of a *pyp* BOOOOO'ed me out of the building" + Cena pats yra pasakes, kad noretu heel turno, bet valdzia nelabai nori jam jo duot kadangi tuomet gausiai kristu merchandise pardavimai...

P.S kur matiai Cena freestylinant? Jei pasakysi, kad per senus SD! show, tai tada gal truputi ir pastumsim :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Na iš leksikono jei vien sprendžiant tai tiktum į "BTVistus" :D

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na o jusu linksmasis Impact vel turi istorija papasakot :? :

Zodziu mano krikstatevio sunus yra BTVistas. As maniau, kad jis nors rasyt normaliai moka na o stai as ji sutinku ir sakau parasyk visus tau sunkiiausiai zinnomus wrestlerius ant lapo. Tai tas ir pradejo : Brriker Ty, Ja naki, bigas V, Chrixas Mosteris, Stung (WTF ! Is kur jis Sting zino ;) ) Wilomas Reagalas ir t.t. Kitu jau napamenu. :)

Tomas

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-31, 14:01, pasakė:

P.S kur matiai Cena freestylinant? Jei pasakysi, kad per senus SD! show, tai tada gal truputi ir pastumsim :D

Nu pvz-esu atsisiuntes kaskoki Homevideo.cena-free style.kilme neaiski :D ,atsisiunciau is wrestlemanija.net :D cia man atrodo reklaminu joa/ir gausiu labai dideli ispejima? :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąTomas, 2008-11-03, 02:25, pasakė:

Nu pvz-esu atsisiuntes kaskoki Homevideo.cena-free style.kilme neaiski :D ,atsisiunciau is wrestlemanija.net :D cia man atrodo reklaminu joa/ir gausiu labai dideli ispejima? :D

Ne į temą
Keistas kažkoks tu man... ;q Ironiją nelabai vietoje ir nelabai laiku kaip matau dažnai mėgsti vartot.

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
krc mano mama kaip vakar atpyle.Kazkada isgirdo kai radzevicius komentuoja tai sako kalbet nemoka o dabar teleloto rode ir sako ziurek kaip zmogus stilingai apsirenges :).sestadieni cia uzsukau i sviecius po darbo tai nors paest gavau normaliai :D

Tomas

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-11-03, 10:34, pasakė:

Ne į temą
Keistas kažkoks tu man... ;q Ironiją nelabai vietoje ir nelabai laiku kaip matau dažnai mėgsti vartot.
Ne į temą
tu tai irgy kaskoks neaiskus,bandai apsimesti mokytoju ar mano psichiatru?

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąTomas, 2008-11-05, 00:33, pasakė:

Ne į temą
tu tai irgy kaskoks neaiskus,bandai apsimesti mokytoju ar mano psichiatru?

Ne į temą
Na va - ir vėl ne vietoje leptelėjai nei šį, nei tą :?

Tomas

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-11-05, 16:49, pasakė:

Ne į temą
Na va - ir vėl ne vietoje leptelėjai nei šį, nei tą :D
Ne į temą
matai man ne tycia gavosi :)

Šį pranešimą redagavo Tomas: 2008-11-05, 18:52

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0
is games.lt
koky pavojinga veiksma buvote atlike?

sweet chear music bebejo :juokias:ipats legviausias veiksmas pamenu ilgai laukiau to momento kada galesiu panaudoti,savo treniruotes lavinat sy veiksma:liežuvis:

bulozer rašė:
man tai nuo medzio kwantom bomb (gulbes bomba) padare jei ka ce jeff`o harrdy`o weiksmas ciuju nebewaisigas likau

Gytaxas rašė:
nuo kedes pas pusbroli swantom bomb buvau daug kartu padares :plačiai šypsosi: walls of jericho ir dar kelis.. :plačiai šypsosi:

rmax rašė:
noreciau pamamtyti jusu swantom bomb xD. tikriau koks kulverstis.
White_ rašė:
Aha xD Pats,net nemoki :užsimerkęs:

Tadas_Luck y rašė:
as tai nemoku tu veiksmu iskyrus huricanrana ir shooting star presssutrikęs

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-03-23, 19:17

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nu čia visada gali pasiskaityt nemirtingų bajerių, bet iš esmės neapsimoka kažką kopijuot, užtenka duot nuorodą į Games.lt nes ten gal 90% postų verčia mirt juokais :)

Nuotrauka

Backer

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimązalgirietiz, 2009-03-23, 19:16, pasakė:

is games.lt
koky pavojinga veiksma buvote atlike?

sweet chear music bebejo :juokias:ipats legviausias veiksmas pamenu ilgai laukiau to momento kada galesiu panaudoti,savo treniruotes lavinat sy veiksma:liežuvis:

bulozer rašė:
man tai nuo medzio kwantom bomb (gulbes bomba) padare jei ka ce jeff`o harrdy`o weiksmas ciuju nebewaisigas likau

Gytaxas rašė:
nuo kedes pas pusbroli swantom bomb buvau daug kartu padares :plačiai šypsosi: walls of jericho ir dar kelis.. :plačiai šypsosi:

rmax rašė:
noreciau pamamtyti jusu swantom bomb xD. tikriau koks kulverstis.
White_ rašė:
Aha xD Pats,net nemoki :užsimerkęs:
Tadas_Luck y rašė:
as tai nemoku tu veiksmu iskyrus huricanrana ir shooting star presssutrikęs
Ziauriai... Negi rimtai yra tokiu degradavusiu zmoniu?

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1

Rodyti pranešimąBacker, 2009-03-23, 20:17, pasakė:

Ziauriai... Negi rimtai yra tokiu degradavusiu zmoniu?

Taip tikrai yra :) sakau tu uzeik i games.lt ,as tai kai uzeinu man mazdaug taip buna.Pirma:man linksma Antra:Kartais visai pazvengiu. Trecia: Tada jau susinervinu is tokio zmoniu durnumo.

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0