Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BTVistu mintys

Temoje atsakymų: 120

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
as, kai budavau btvistas tai mano favoritas buvo Ortonas ir iki dabar yra :P :)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBeggaras, 2008-09-22, 22:54, pasakė:

as, kai budavau btvistas tai mano favoritas buvo Ortonas ir iki dabar yra :? :D

Ne į temą
Taip ir nesupratau ka siuo postu norejai paskyt :D

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąImpact, 2008-09-27, 23:20, pasakė:

Ne į temą
Taip ir nesupratau ka siuo postu norejai paskyt :D
ten kaip ir atsakymas y Dizzee teiginy kad daugumai btvistu favoritai cena ir jeff :D bet ne visiem :?
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Va cia tas postas :D-kas yra "TNA"? ce kita lyga kaip smekdaun ir ecv? gal joje kaunas kazkoks batista? mano drauges sake kad jis labai kiets ir pas ji dideli raumenys bet jo niekad nerodo... :D

Šį pranešimą redagavo The Game: 2008-09-30, 19:06

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Atseit juokiesi is to, kad cia sneka apie legendas, o sneka apie WWF ir RAW is WAR pavadinimus? Siaip jei neklystu viska cia teisingai isvardino, tik nelabai kaip isaiskino.
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Nu va, su klasioku chatinau per skype, nes išgirdau kaip jis su kitu bendramoksliu kažką apie PW pasakojosi :D

Numetu chatą :D

[18:34:46] •●PorkiZ - SmS9•● sako: žiūrėjai Raw ?
[18:35:32] Robkė sako: kada?
[18:35:45] •●PorkiZ - SmS9•● sako: kada kada, šiandien
[18:35:48] •●PorkiZ - SmS9•● sako: vakarykštį
[18:35:54] Robkė sako: dar ne siusiuos
[18:36:19] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ok
[18:36:26] •●PorkiZ - SmS9•● sako: dabar paklausinėsiu truputį :D
[18:36:30] •●PorkiZ - SmS9•● sako: kiek laiko PW domies?
[18:36:55] Robkė sako: nzn buwau nesidomejas db gal jau koki men tajp nrml
[18:37:17] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ok
[18:37:29] •●PorkiZ - SmS9•● sako: kokie mėgstamiausi wrestleriai?
[18:38:08] Robkė sako: jeff hardy shown mickels
[18:38:30] •●PorkiZ - SmS9•● sako: Shawn Michaels :D
[18:38:35] •●PorkiZ - SmS9•● sako: o kaip cena?
[18:38:46] Robkė sako: nekenciu\
[18:39:13] •●PorkiZ - SmS9•● sako: kodėl?\
[18:39:53] Robkė sako: nesamones dar jej buwo great khali fu padare tj nzn ir siaip per ilgaj titula laiko
[18:40:21] •●PorkiZ - SmS9•● sako: kokį titulą?
[18:40:45] Robkė sako: world chap
[18:41:12] •●PorkiZ - SmS9•● sako: aha :D
[18:41:24] •●PorkiZ - SmS9•● sako: o kokį tu raw paskutinį žūrėjai?
[18:41:32] •●PorkiZ - SmS9•● sako: siunties ar per BTW žiūri?
[18:41:42] Robkė sako: siunciuos
[18:41:50] Robkė sako: unforgiven lygtajs
[18:42:14] •●PorkiZ - SmS9•● sako: em.. neatrodo,kad atsilikęs truputį?
[18:42:31] Robkė sako: zn mazaij pr pc buwau
[18:42:36] Robkė sako: sias dienas
[18:43:26] •●PorkiZ - SmS9•● sako: tai šiaip čia praktiškai prieš mėnesį buvo
[18:43:51] Robkė sako: ane?? bl atrode anksciau XD
[18:43:56] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ..
[18:44:00] •●PorkiZ - SmS9•● sako: iš kur siunties?
[18:44:05] Robkė sako: linkomanijos
[18:44:22] •●PorkiZ - SmS9•● sako: koks pas tave neto greitis?
[18:44:31] Robkė sako: 1mb
[18:44:59] •●PorkiZ - SmS9•● sako: tai siūlau greičiau siūstis viską
[18:45:06] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ECW siūlau nežiūrėt
[18:45:13] •●PorkiZ - SmS9•● sako: RAW ir SD! siūskis
[18:45:20] Robkė sako: SD wtf?
[18:45:23] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ir ten visokių divų mačų nežiūrėk
[18:45:28] •●PorkiZ - SmS9•● sako: nžn kas yra SD?
[18:45:35] Robkė sako: ne
[18:45:41] •●PorkiZ - SmS9•● sako: SmackDown
[18:45:54] Robkė sako: aj... sutrumpinimo nezinojau
[18:46:02] •●PorkiZ - SmS9•● sako: nu tai va
[18:46:46] •●PorkiZ - SmS9•● sako: siūskis ir žėk maždaug prasukinėdamas mačus tarp joberių ir divų
[18:46:55] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ką manai apie marella?
[18:47:12] Robkė sako: ka toki?
[18:47:40] •●PorkiZ - SmS9•● sako: santino marella
[18:47:45] •●PorkiZ - SmS9•● sako: tokį žinai?
[18:47:58] Robkė sako: aaa... nlb man tas italas juokingas bishki
[18:48:07] •●PorkiZ - SmS9•● sako: o kodėl nlb?
[18:48:24] Robkė sako: labai kieta waidina kj toks nera
[18:48:40] •●PorkiZ - SmS9•● sako: edge?
[18:49:24] Robkė sako: bapkiu turi dx ir man atrodo jis wisus papirkineja man nepatinka jis nes lievi move jo
[18:49:56] •●PorkiZ - SmS9•● sako: šiaip tai WWE yra suvaidinta, jei dar nepagavai
[18:50:16] •●PorkiZ - SmS9•● sako: nu gerai, kaip tau HHH?
[18:50:17] Robkė sako: nu pagawau pet laimi pagal populiaruma
[18:50:45] Robkė sako: patinka nes per edge westuwes kieta bairi padare
[18:50:58] •●PorkiZ - SmS9•● sako: undertaker?
[18:51:27] Robkė sako: patinka nes kieti ove ir lygtajs kane brolis
[18:51:35] Robkė sako: move*
[18:51:39] •●PorkiZ - SmS9•● sako: kane?
[18:52:28] Robkė sako: kitas jo joke slam ar kazkas panashaus ir kj tik pradejau ziuret man jis labiausiai patiko
[18:52:36] Robkė sako: kietas*
[18:53:23] •●PorkiZ - SmS9•● sako: matt hardy?
[18:54:04] Robkė sako: patinka tik kad jeff hardy brolis o siaip niekuo neissiskira nk nepadaro idomaus
[18:54:16] •●PorkiZ - SmS9•● sako: rey mysterio?
[18:54:47] Robkė sako: 916 tj cia nesweikas bairis ir kj jis nugalejo kane nustebino
[18:55:31] •●PorkiZ - SmS9•● sako: jericho?
[18:56:07] Robkė sako: suka daunas yra cia sawaime suprantama kad nekenciu kj shaw michaels tajp atpyzdino
[18:56:26] •●PorkiZ - SmS9•● sako: randy orton?
[18:57:00] Robkė sako: nepatinka nes legendas nugali o legendos man patinka
[18:57:26] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ric flair tikiuosi žinai?
[18:57:41] Robkė sako: jo gamtos waikis ishrado chiopus
[18:58:17] •●PorkiZ - SmS9•● sako: ken kennedy?
[18:58:29] •●PorkiZ - SmS9•● sako: db jau mr kennedy
[18:58:47] Robkė sako: patinka nes turi gera gerkle su kuria ishsiskiria nors yra nlb stiprus
[18:59:18] •●PorkiZ - SmS9•● sako: dx?
[18:59:53] Robkė sako: aisq patiko nes 2 ziauriai stiprus susijunge ir kale wisus isheiles
[19:00:14] •●PorkiZ - SmS9•● sako: unforgiven rezultatus žinai?
[19:00:16] Robkė sako: ir patiko kj macmogonas big show shikna pabuciawo
[19:00:25] Robkė sako: neatsiminsiu
[19:02:35] •●PorkiZ - SmS9•● sako: papasakok kodėl WWE patinka
[19:02:54] Robkė sako: nes kaskadiniai triukaj atliekami

Taip ir baigėm, nusipraust nuėjo :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Citata

Nu va, su klasioku chatinau per skype, nes išgirdau kaip jis su kitu bendramoksliu kažką apie PW pasakojosi
Ne į temą
And where's a puch-line O.o ? Kitais žodžiais: Nei vienos juokingos vietos kur čia nupastinai nebuvo, kaip žmogus rimtai nesidomintis PW visai norm sukalbėjo...

Ne į temą

Citata

Taip ir nesupratau ka siuo postu norejai paskyt

Jis norėjo pasakyt, kad btv'istu buvo ir btv'istu liko ;D

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2008-10-01, 12:55

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
The Game bet tu tai duodi, as parasiau atsakyma i tavo posta, o tu edit'inai posta ir visiskai ji pakeitei. Kiek zinau, cia sitas dalykas netoleruojamas :mellow:
Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
na tam kur sms numete tai nieko juokingo nematau...Žmogus kažkiek domisi, stengiasi gal suprast :mellow:

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąfanatix, 2008-10-01, 16:14, pasakė:

na tam kur sms numete tai nieko juokingo nematau...Žmogus kažkiek domisi, stengiasi gal suprast :?

Nes nepagavai pačios situacijos. Kai išgirdau kalbant atėjau ir
Sakau: kas tavo mėgstamiausias wrestleris?
Sako: hbk, bet jis gali baigt karjerą.
Sakau: nu nu, klausau..
Jis: tai va jis ten užvožė jo žmonai ir kažkas tokio..

Nu tai galvoju gerai gaudos, juolabiau siunčiasi ir t.t.,o kai paklausinėjau,tai juokinga pasidarė, nors jo nelazdavojau, o pakviečiau į nMo,kad žmogus į PW įeitų :mellow:

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2008-10-01, 20:06, pasakė:

Nes nepagavai pačios situacijos. Kai išgirdau kalbant atėjau ir
Sakau: kas tavo mėgstamiausias wrestleris?
Sako: hbk, bet jis gali baigt karjerą.
Sakau: nu nu, klausau..
Jis: tai va jis ten užvožė jo žmonai ir kažkas tokio..

Anyway... ar seip ar taip nejuokinga. pasijuokt galima is tokiu pasakymu kaip "Cena rulez o Ortonas tai gaidys nes RKO jam padare dabar noreciau primust Ortona" snd kazkur perskaiciau toki komentara. Va is tokiu galima juoktis ir smerkt kadangi tokie zmones net nesistengia dometis ir raso pievas, o sitas zmogelis kurio citata numetiai tai kaip menesi domedamasis visai gerai susnekejo.

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-10-01, 20:22, pasakė:

Anyway... ar seip ar taip nejuokinga. pasijuokt galima is tokiu pasakymu kaip "Cena rulez o Ortonas tai gaidys nes RKO jam padare dabar noreciau primust Ortona" snd kazkur perskaiciau toki komentara. Va is tokiu galima juoktis ir smerkt kadangi tokie zmones net nesistengia dometis ir raso pievas, o sitas zmogelis kurio citata numetiai tai kaip menesi domedamasis visai gerai susnekejo.

Taigi nesmerkiu. Jau pasakiau,kad nesityčiojau iš jo ir pasiunčiau į nMo.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
SmS, no offence, bet as labai abejoju to dialogo tikrumu. man atrodo, kad jus cia noredami papokstauti, tiesiog surezisavote toki dialoga, nes su tokiai atsakymais zmogaus zinios i mesesio domejimasi PW netilptu... (turiu omeny istorijiniu faktu zinojima)
o chate tiesiog bande pasimest kvailiu...
iziuriu tokius dalykus, nes paciam teko taip elgtis games.lt pasislepus po Marellos nicku :mellow:
Ne į temą

sorriukas, kad Lyncaz nenaudoja LT raidziu, ba jo Windows nuluzo... :?

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-10-01, 21:01, pasakė:

SmS, no offence, bet as labai abejoju to dialogo tikrumu. man atrodo, kad jus cia noredami papokstauti, tiesiog surezisavote toki dialoga, nes su tokiai atsakymais zmogaus zinios i mesesio domejimasi PW netilptu... (turiu omeny istorijiniu faktu zinojima)
iziuriu tokius dalykus, nes paciam teko taip elgtis games.lt pasislepus po Marellos nicku ;)
Ne į temą

sorriukas, kad Lyncaz nenaudoja LT raidziu, ba jo Windows nuluzo... :)

:D
Nu aš nemanau,kad jis prieš mane durnintusi. Tas veikėjas taigi pats sakė,kad anksčiau domėjosi, beto matosi,kad nedaug domisi dar,nes "cena champas",tai daug ką sako :D

Jis yra nMo užsiregistravęs, tik nežinau niko, kažkoks iš H raidės :D
Taip pat tuoj klasioką pasiūstų,kad parašytų ir patvirtintų,jog toks žmogelis tikrai yra.

Btw, turiu aš ir taip ką veikt, todėl chato tikrai nemastyčiau linksmumui sugalvot :D

DxArmy

Baltas diržas

• Išbaninti
0

iziuriu tokius dalykus, nes paciam teko taip elgtis games.lt pasislepus po Marellos nicku ;)
Ne į temą

sorriukas, kad Lyncaz nenaudoja LT raidziu, ba jo Windows nuluzo... :)
lyncaz cia tikraj nesurezisuota ,pazystu ar ir sms ir robke ...ir tikraj galiu pasakyt kad robke tajp galejo ir nera jokios resizuros ar kajp cia pasakyti...vienu zodziu wiskas tikra...mane taj tiesa sakant kelete wietu prajuokino,taciau niekas jo nesmerkia...kolkas...
Ne į temą
beje ir man lajkas naudot lietuviskas rajdes,pratintis tiksliau.

Šį pranešimą redagavo DxArmy: 2008-10-01, 20:14

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
A va, matai ;)

Ai, Lyncaz, beto galėjo jis "suklysti" su tuo mėnesiu..

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

...teko taip elgtis games.lt pasislepus po Marellos nicku ;)
Ne į temą

Ne į temą
Marrela? WTF? Nors aš irgi buvau ižregines viena flooderi...Kurio vardo neatskleisiu...

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
As taip pat kai buvau kvailas save smarku laikantis pacukas games.lt laikais turejau acc "J_Cena_JEGA". Su tuo nick'u belekaip floodindavau. Po to su kitu interneto browseriu prisilogindavau kaip "Walleris" ir atseit koliodavau ji ;) Nors zinau, kad elgdavausi kaip loxas, bet to nesigailiu - tais laikais, kaip minejau, buvau atseit didelis smark'as ir neapkenciau Cenos fanu. Tai tas J_Cena_JEGA accountas is gedos isvaike tikruosius Cenos fanus :) Geda, bet ka jau padarysi, esu atviras :D

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąWalleris, 2008-10-01, 22:29, pasakė:

As taip pat kai buvau kvailas save smarku laikantis pacukas games.lt laikais turejau acc "J_Cena_JEGA". Su tuo nick'u belekaip floodindavau. Po to su kitu interneto browseriu prisilogindavau kaip "Walleris" ir atseit koliodavau ji ;) Nors zinau, kad elgdavausi kaip loxas, bet to nesigailiu - tais laikais, kaip minejau, buvau atseit didelis smark'as ir neapkenciau Cenos fanu. Tai tas J_Cena_JEGA accountas is gedos isvaike tikruosius Cenos fanus :) Geda, bet ka jau padarysi, esu atviras :D

Oho kiek čia išlindo :D
Ar tik nebus taip,kad kokie 5 žmonės valdo visus games.lt acc ištikro ir pila vieni ant kitų? :D

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąDxArmy, 2008-10-01, 21:12, pasakė:

Ne į temą
beje ir man lajkas naudot lietuviskas rajdes,pratintis tiksliau.

Ne į temą
"j" ir "w" pirmai pradžiai siūlyčiau atsikratyt, nes gana apgailėtinai atrodo kai kas antrame žodyje jų be reikalo prištampuota... ;)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

As taip pat kai buvau kvailas save smarku laikantis pacukas games.lt laikais turejau acc "J_Cena_JEGA". Su tuo nick'u belekaip floodindavau. Po to su kitu interneto browseriu prisilogindavau kaip "Walleris" ir atseit koliodavau ji :D Nors zinau, kad elgdavausi kaip loxas, bet to nesigailiu - tais laikais, kaip minejau, buvau atseit didelis smark'as ir neapkenciau Cenos fanu. Tai tas J_Cena_JEGA accountas is gedos isvaike tikruosius Cenos fanus :D Geda, bet ka jau padarysi, esu atviras :D
Ne į temą
krc pats kiek tada saukdavo an kitu tipo jie floodina bet pasirodo tu buvai didziausias flooderis :D biskuty apsurdiska protu nesuvokiama parasyt koky durna posta ir iskart save koliot :D :D keista kai zmogus prie kitu su savim kalbasi :D uz ta C_Cena_Jega niekad neatleisciau :D some offense bet nepyk viska issakiau kas tau uz tai ir priklauso, manau tu to nusipelnei uz ta savo Cena_Jega ;) zinau kad dabar pradesi koliotis bet sorry labai susinervinau kai paskaiciau tavo ispazinty :D reik nusiramint LB - break stuff paklausyt lekiu :D

as tai per games lt turiu kita acc su kuriuo visalaik floodinu su savo pagrindiniu acc kartais floodinu nes ten tam ju wwe formue vien kentai dabar susirinke :D na games.lt nepalikau nes ne vien wwe forume lankausi :)

:D dawai sugalwojau viena dalyka: padarykit staigmena ir pvz vienai dienai ar savaitei sugryzkit y games.lt paziuretume ka kiti manysm, ju reakcija :D siaip ydomu butu :D

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Cia tu rimtai? :D Atsimenu ta momenta kai J_Cena_JEGA buvo pasirodes games.lt ir kaip visi(ypac tu) ant jo varete.Niekada nebuciau pagalvojes,kad uz sio acc slepeisi tu :D
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Prisimenu ta J_Cena_JEGA kazkodel taip ir maniau, kad zmogus istikruju negali but toks durnas, bet tikrai nebuciau pagalvojes, kad ten tu floodini.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Dejau_As_Ant_Jusu ;) :) :D jis irgi kiets buvo...

Na o savo tikro Acaunto neatskleisiu...Taip,taip aš buvau Games.lt!!!!!

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Hahaha prismenu J_CENA_JEGA
Bet cia gerai vaidinai ,nors pats daugiausiai ant jo ir varei ;)
EFU :) ,nemokejimas cituoti ,parisisiust google earth programa norint cituot ,DZONO SYNOS EILES (tema). Dar atsimenu kazkoks prikolas su Paksu buvo. Hahahaha ,o ir as galvodavau... kur jis pradingo?

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0