Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BTVistu mintys

Temoje atsakymų: 120

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
As kazkada vaiksciojau su draugais ir pamaciau, kad kazkokie 2 vaikai bande imituoti RAW'a :D. Poto as vieno is ju paklausiau "Kas tu esi?". Jis sako: "As Dzefas Hardis, o jis Metas Hardis, bet mum reikia dar vieno zmogaus, nes is tikruju yra trys Hardziai." Galvoju nu jooo, as klausiu: "Ir koks gi jo vardas?". Jie man atsako: "Bretas Hardis, tu paziurek ant 2007 ar 2008 metu RAW'o zaidimo, ten yra tik klaida padaryta, ten parasyta Bret Hared". As jiem bandziau aiskint, kad tai ne vienas is Hardziu, bet jiem sitas buvo neidomu, jie buvo isikale savo. Taip ir nepavyko man "apsviest" vaiku :).
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne į temą
lol :) mhwahahahah :D nu shakes, ot kokiu pasitaiko juokdariu. :D

bretas hardis :D :D :D :D

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąThe Grappler, 2008-06-28, 14:06, pasakė:

As kazkada vaiksciojau su draugais ir pamaciau, kad kazkokie 2 vaikai bande imituoti RAW'a :D. Poto as vieno is ju paklausiau "Kas tu esi?". Jis sako: "As Dzefas Hardis, o jis Metas Hardis, bet mum reikia dar vieno zmogaus, nes is tikruju yra trys Hardziai." Galvoju nu jooo, as klausiu: "Ir koks gi jo vardas?". Jie man atsako: "Bretas Hardis, tu paziurek ant 2007 ar 2008 metu RAW'o zaidimo, ten yra tik klaida padaryta, ten parasyta Bret Hared". As jiem bandziau aiskint, kad tai ne vienas is Hardziu, bet jiem sitas buvo neidomu, jie buvo isikale savo. Taip ir nepavyko man "apsviest" vaiku :D.

Nu ,bet tu ir saltu nervu zmogus. as uz toki issireiskima kaip "Bretas Hardis" nei nebandyciau nieko aiskint ,o abiem subinaites isspardyciau :D Kartais taip siutas paima pasiziurejus kokiu durnu zmoniu buna...

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Vakar einu as i kiema ir prie manes prieina 4 kokie treciokas turbut ir sako : Gali duot pora litu mes renkam pinigus ir kai surinksim daug paskambinsim i BTV ir jie nusius pinigus amerikietiskoms imtinem ir tada uz tai cena taps cempionu. Nu zvengiau as po to visa diena ;)

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Joooo, jie nusius amerikietiskom imtynem 10Lt ir Cena taps campu. OOO Cena tai galima lengvai papirkt su 10LT jis prades stiff'int ir tada jau taps cempu ;)

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0
Ne į temą
:) genialios tų btv'stų mintys. ;)

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąImpact, 2008-06-28, 20:17, pasakė:

Vakar einu as i kiema ir prie manes prieina 4 kokie treciokas turbut ir sako : Gali duot pora litu mes renkam pinigus ir kai surinksim daug paskambinsim i BTV ir jie nusius pinigus amerikietiskoms imtinem ir tada uz tai cena taps cempionu. Nu zvengiau as po to visa diena :)
čia rimtai? :) nemaniau kad ant tiek durnų yra... bet man labai jau neįtikėtina ta tavo istorija... no offence...

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-29, 00:51

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-29, 01:51, pasakė:

čia rimtai? :) nemaniau kad ant tiek durnų yra... bet man labai jau neįtikėtina ta tavo istorija... no offence...

cia tikrai rimtai, as pats soke buvau :)

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Stai o pas musu cenos nemegsta ne del to kad jie nebutu BTVISTAI bet nemesta visi pradeda sukaut saunuolis Hardis kai padaro Swantom Bomb bet stai keli btvizmo mano drauguose požymiai.

As klausiu Ar tau patinka Cena
-Ne
-O taj kodel jis tau nepatinka
-Nes jis su wiliamsu pykstasi\
-Wiliamsu kas tas toks?
-Na sirdziu dauzytojas wiliamsas
-Jis michulsas sakau(jei tarciau taisiklyngai dergtis pradetu)
-Aj tikrai

Draugo ir mano Dialogas

Jis:Ar zinai Unforgiven ppv rezultatus
-Taip ir no mercy
-Tu debile no mercy dar nebuvo
- Buvo BTV veluoja
-Durniau tu o kaip tada komentatoriai komentuotu kas dedasi
-nes ten...
-Beto Btv tikrai neatsilieka nes pavizdziui Sako stai kas vyko pries savaite...

Sita sakini isgirdes susinervinau ir dejau i galva jam... P.S jis metais jaunesnis :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
That was scrapy funny. Williams :o

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąExtreme, 2008-06-29, 17:47, pasakė:

Stai o pas musu cenos nemegsta ne del to kad jie nebutu BTVISTAI bet nemesta visi pradeda sukaut saunuolis Hardis kai padaro Swantom Bomb bet stai keli btvizmo mano drauguose požymiai.

As klausiu Ar tau patinka Cena
-Ne
-O taj kodel jis tau nepatinka
-Nes jis su wiliamsu pykstasi\
-Wiliamsu kas tas toks?
-Na sirdziu dauzytojas wiliamsas
-Jis michulsas sakau(jei tarciau taisiklyngai dergtis pradetu)
-Aj tikrai
Draugo ir mano Dialogas

-Taip ir no mercy
- Buvo BTV veluoja
-nes ten...

Sita sakini isgirdes susinervinau ir dejau i galva jam... P.S jis metais jaunesnis :)

su Wiliamsu nerealus :o

lazy

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąExtreme, 2008-06-29, 17:47, pasakė:

Draugo ir mano Dialogas

-Taip ir no mercy
- Buvo BTV veluoja
-nes ten...

Sita sakini isgirdes susinervinau ir dejau i galva jam... P.S jis metais jaunesnis :o

Na ir kurių galų muštis? pasiunti ant devynių raidžių ir ramu. Būtų įdomu pažiūrėti, kaip jis ir toliau tvirtintų, kad btv vėluoja

Spoiler'is

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Paskaicius sita tema bloga darosi...Lygtais cia kruva protuoliu susede,kurie gali atpasakoti kiekviena RAW epizoda nuo jo pradzios.Kam tokios nesamones ir ipac is vaiku tyciotis?Tame ir esme,kad 10-metis tiki nes yra naivus,tokie visi vaikai.Ir dar vienas aspektas man labai uzkliuvo,kiek reikia zinoti,kad taves nevadintu btvistu?Sita termina dar nuo 2006-tuju pamenu,kai as ir Romeo dar games.lt sedejom ir visi mazvaikiai vieni kitus "btvistais" vadino.Anyway,koks skirtumas ar tu seki tas paskalas,kur Johnsonas filmuosis ar kiek WWE.com apsilanke lankytoju...Ziuri sou ir tiek...O,kad vakai sneka nesamones tai nenuostabu,juk jie vaikai...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ramaz,
pritariu tavo posto esmej, bet cia Angeris - cia gali juoktis zmones is to, kad mano niko gale yra "z", o ne "s". Cia snekama kas nori, to nesuasmeninant.
Kitaip sakant, nereikia stebetis netolerancija, kur leidziama buti netolerantisku.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
http://www.games.lt/....zinutes/155759
something interesting about us :D ypač pirmas postas :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-09-15, 17:42

Nuotrauka

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
nWo forume... :D

Šį pranešimą redagavo Sub_ZeRo: 2008-09-15, 18:15

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Šnekama apie Kevin Nash:

Citata

Ka jus cia snekat , debiutavo 1990 Jam ~32 metai tai ka 12 ar 13 metu budamas wrestlino ? Jis apie 2000 debiutavo , vadinasi kovoja dar tik 8 metai ( 5 sakiau mazdaug ) tai reiskia dar bent 5-8 laisvai istemps jei tik traumos nesugadins ...

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-09-15, 18:41, pasakė:

something interesting about us :? ypač pirmas postas :)
Oho...jau senokai nesilankiau games.lt,idomi cia tema sukurta.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
games.lt wwe raw senoji karta :? vos nenuvirtau nuo kedes :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
man sitas patiko :

Citata

radzevicius aisq geriau komentuoja man uzknisa kai justas sako kad hbk saldusis dantu spiris vadynasi super spiris

shitas irgi unikalus!

Citata

justas izssigalvoja jis sako kad hbk sweet chin music yra super kick o radze nusisneka o radze per viena battel royal sake kad snitskis issejo i ecw bet ne jis buvo rave del to jie abu man nepatinka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
cia kazkada zejau raw per btv. tai daugiausia juoko suklele kai JBL su masina "partrenke" John Cena. O tas komentatorius Justas ar kox ten tokiu ramiu balsu sako "Dzonas Syna mire" :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
"saldusis dantu spiris "

OMG, dabar šitą visada vartosiu, jeigu prireiks HBK finisherį komentuot :) Čia kaip supratau iš games.lt visus tokius traukiat? :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąValhalas, 2008-09-17, 12:59, pasakė:

"saldusis dantu spiris "

OMG, dabar šitą visada vartosiu, jeigu prireiks HBK finisherį komentuot :) Čia kaip supratau iš games.lt visus tokius traukiat? :)

jap jap wa gi lyncaz net linka dave ;]

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-09-15, 15:41, pasakė:

something interesting about us :) ypač pirmas postas :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

bazonas

Baltas diržas

• Išbaninti
0
kaimynas atejna sako zinai katik imtynes zejau tai krc jeffas hardys tai duoda.sakau kad nieko jis neduoda.sako nu bet gi gerai nusoko tenais nuo ringo.sakau nu neblogai poto klausiu o koks tau geriausias wrestleris? aj man tai jefas hardys
sakau o kodel ne koks HHH? aj hhh silpnas gaidys tenais hardis pizdec afigenas ziauriai jis visus ten isdauzytu.krw raiciau is juoko.ir dar sokineja jis ten nuo lovos...ciuvo gaila anciukas biski atsilikes.

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Nu tai daugumai kurie ziuri Raw per BTV, Jeff'as ir Cena yra favoritai...
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0