Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BTVistu mintys

Temoje atsakymų: 120

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
et, nereikia juoktis :) visi kazkada buvom 11meciais :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąSkorpio, 2009-03-23, 20:33, pasakė:

et, nereikia juoktis :) visi kazkada buvom 11meciais :)
na juk mes nesityčiojam iš jų, o tik juokiamės iš to, ką jie parašo :) o tai nėra blogai. be to 11-mečiais galima pavadint tik pagal rašliavas, nes šiaip kai kuriem daugiau yra :) :D

Nuotrauka

zalgirietiz

Geltonas diržas

• Nariai
0

Rodyti pranešimąBacker, 2009-03-23, 20:17, pasakė:

Ziauriai... Negi rimtai yra tokiu degradavusiu zmoniu?

Matyt yra ir ne vienas :)

Rodyti pranešimąNevermanO_O, 2009-03-23, 20:31, pasakė:

Pirma:man linksma Antra:Kartais visai pazvengiu. Trecia: Tada jau susinervinu is tokio zmoniu durnumo.

Jop cia tiesa man taip irgi buna, ir ne tik games.lt, pvz. linkomanijoj, apie torrent.lt bendruomene isvis tyliu, kokiu atsilikusiu ten yra.

Šį pranešimą redagavo zalgirietiz: 2009-03-23, 22:55

Incarnate

Baltas diržas

• Naujokai
0
Atsimenu pries 3-4 kokius metus ziurejau per BTV RAW ir man nepatiko, kad Triple H naudoja plaktuka ir laimi pries savo priesininkus, nes maniau, kad wrestlingas turi buti saziningas :D

endemoo

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sitas prajuokino nezmoniskai :DDD

07.10.27 15:20, 8 žinutė iš 751
unytas

gal zinai kaip i wwe patekt kai busu 18m. noreciau ten nueit sudauzit cena kad jis yra *****s laukiu atsakmo
Komentatorius
Parašė žinučių: 2751

Reitingas:0

07.10.27 15:30, 9 žinutė iš 751
propierties

durnesnio klausimo negalejei sugalvot? pirma po indy pavaiksciok tada galvok

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą
properties tai Refresh :D (cia siaip...)

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Vieną vakarą atvažiavo į mano butą mano krikštatėvis su savo žmona ir 11-mečiu vaiku. Viskas prasidėjo kai pasisveikinau su juo ir jo pirmi žodžiai buvo ne "Labas" ar "Sveikas", o "mėgsti amerikanke ?" Po to jis man paaiškino, kad aš šiek tiek kvailokas, kad nežinojau, kad amerikankė reiškia amerikietiškos imtynės. Pats jis man sakė, kad nemėgsta ir nežiūri. Vėliau jis klausia manęs ar žiūriu tana ? Pasirodo tana reiškė TNA. Bet jis man tikino, kad vadinasi tana ir niekaip kitaip iki tol kai aš TNA tinklapyje parodžiau jam tikrą pavadinimą. dar veinas dalykas kuris man įsiminė tai, kad jis paklausė ar moku aš padaryti santok bomb ;D. Išsiaiškinom galų gale, kad jis puikiai moka atlikti taip vadinama "Santok bomb" nuo supyniu savo kieme :o. Kaip tik tą dieną rodė RAW per BTV, tai jis gal tą vakarą kokius šešis kartus nuėjo į BTV tinklapį ir reitingavo WWE aukščiausiai ir aiškindavo, kad jei kiekvieną dieną daug kartų taip darysi tai tada per BTV kiekvieną dieną rodys visas PW federacijas, tiesiogiai trečia valandą dienos. Jis sakė, kad jam taip draugas pasakė, nes ale jo draugo tėvas dirba BTV televizijoi. Ir kai prasidėjo RAW'as jis iškart pribėgo arčiau prie teliko ir žiūrėjo jas, tik jo tėvai pasakė jam, kad jau reik važiuot, o jis prašė pasilikt, nes nori pabaigt žiūrėt RAW. Nors ir iškart sakė, kad PW jam nepatinka ir jo nežiūri.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Keli games.lt bajeriai:

08.05.10 08:39, 1 žinutė iš 118
Cituoti
Efkuniuskool Įspėtas!
HHH,vortsvagul,John Cena,Undertaker,Batista!!!

Luzau nuo sito <_<

----------------------------------------------

08.07.30 20:34, 103 žinutė iš 118
Cituoti
Beggaras
labiasiai pervertinti khaly cena ir cody rothes

pervertintas ortenas kozlovs jbl rhouds dibiasi manu edzas big show umaga

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2010-05-04, 15:03

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-05-04, 16:03, pasakė:

Keli games.lt bajeriai:
08.05.10 08:39, 1 žinutė iš 118
Cituoti
Efkuniuskool Įspėtas!
HHH,vortsvagul,John Cena,Undertaker,Batista!!!
Luzau nuo sito :D

----------------------------------------------

08.07.30 20:34, 103 žinutė iš 118
Cituoti
Beggaras
labiasiai pervertinti khaly cena ir cody rothes
pervertintas ortenas kozlovs jbl rhouds dibiasi manu edzas big show umaga
C'mon. negi nebuvo galima pašėlti :) ?
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBeggaras, 2010-05-04, 18:45, pasakė:

C'mon. negi nebuvo galima pašėlti :D ?
Tau reiktų pasimokyti iš Lynco :D :)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
uoj, dvigubas pranešimas...

Vakar gavau PM nuo vieno nMo nario su 0 pranešimų su kvietimu grįžti į games.lt nes ten jau grįžo wrestling_god :D :) :D
Kaip malonu, kai kažkas prisimena :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2010-05-05, 00:48

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLyncaz, 2010-05-05, 01:48, pasakė:

uoj, dvigubas pranešimas...

Vakar gavau PM nuo vieno nMo nario su 0 pranešimų su kvietimu grįžti į games.lt nes ten jau grįžo wrestling_god :) :D :D
Kaip malonu, kai kažkas prisimena :D
shit...man nieks nieko neparašė :D

Wrestler-X

1000

• Naujokai
0
Atgaivinsiu tema :D , siandien viename lietuviskame wrestlingo naujienu saite radau perliuka :

uzsikisk nevykeli kazkodel wwe ppv visada tau buna *****,o tna nors ir koks prastas ppv buna tu giri.wwe over the limit buvo vidutiniskas,bet tikrai netragiskas,o extreme rules buvo labai geras ir ispudingas ppv.Per si ppv mes matem puikia Rey vs.Punk match,taippat matem ispudinga Cena vs.Batista feudo pabaiga,beto wwe ira tikra,o tna ira fake,todel net nera ko lygint wwe kovos ira tikros todel ppv kartais buna prastesni.Wwe is real sport!!!!

Šį pranešimą redagavo Wrestler-X: 2010-05-24, 19:54

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąWrestler-X, 2010-05-24, 20:48, pasakė:

Atgaivinsiu tema :) , siandien viename lietuviskame wrestlingo naujienu saite radau perliuka :

uzsikisk nevykeli kazkodel wwe ppv visada tau buna *****,o tna nors ir koks prastas ppv buna tu giri.wwe over the limit buvo vidutiniskas,bet tikrai netragiskas,o extreme rules buvo labai geras ir ispudingas ppv.Per si ppv mes matem puikia Rey vs.Punk match,taippat matem ispudinga Cena vs.Batista feudo pabaiga,beto wwe ira tikra,o tna ira fake,todel net nera ko lygint wwe kovos ira tikros todel ppv kartais buna prastesni.Wwe is real sport!!!!

Very nice :)

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-06-14, 12:50
+20% uz №2 taisykles pazeidima.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Tema apie BTVistus tai šiek tiek gal nužygiuosiu į lankas ,bet...

Spoiler'is

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Čia Facebook'e teko su vienu tokiu padiskutuot. :D

Citata

Tema: AJ Styles. The best wrestler in the world.

Unbroken: Ne... :D
BTVistas: geresnis negu cena arba batista =D
Unbroken: Bet ne už Punk arba Davey Richards. :D
BTVistas: su punk lyginant manau geresnis nes punk dbr sedi wwe taip kad jis blogesnis nes ten jisai yra labai ribojamas , na o del davey ridcart manau lygus ...
Unbroken: Visu pirma nesvarbu kokia kompanija, visu antra kaip heel'as AJ suckina, o Punkas kaip zuvis vandeny ;D. Kalbant apie ribojima, tai taip, Punkas yra burynamas, bet kuo tai daro ji blogesniu? Nuo to Punko skillai nekrinta, tai ne jo kalte, kad jis underusinamas, O del Davey, tai ringe jis tikrai geresnis, prie mic'o lygis ju panasus. Beje, net vardo teisingai neparasei :D
BTVistas: kaip heel'as aj suckina tna, tik del to kad wwe punkui pasako ka daryti tarsi maista paduoda ant lekstutes, pameni kai pankas buvo tna koks saunus jis heelas buvo ...

ribojimas nuo burinimo skiriasi, ribojimas tai yra kai wrestleris vienoje... federacijoje negali daryti puses savo veiksmu, burinimas tai kai wrestleris kisa savo matchus

nuo ribojimo punko skillai krinta, nebent tu nemaei kokius pspsi plunge jisai darydavo roh??? O kada jisai wwe dare pepsi plunge =D,

pamirsau pasakyti, nemaciau davey richards kaip jis kaunasi, del to cia mane prigavai ir sakyciau labai graziai =D, bet zinau 1 dalyka ir tu jo tikrai nepaneigsi... gal nori palyginti davey richards su jack evans ??? manau nugaletojas aisku kalbant apie fighting skillus, jaigu jack evanso netgi bryan danielson nesugebejo, tai kodel kazkoks davey richards gali sugebeti... =D

amen brolau =D zaidziam toliau ????

gal jau supratai kas as tna ???

Unbroken: Wrong, wrong, wrong... No offense, bet tikrai paskutinis tavo post'as buvo failų fail'as... :D Visų pirma, iš kur ištraukei, kad WWE viską Punk'ui "pasako ka daryt tarsi maista paduoda ant lekstutes", visų antra, TNA jis buvo labai trumpai ...(pafeudin'o su Raven ir Abyss su tag-team partneriu Julio Dinero, bet kai reikėjo rinktis TNA ar ROH, jis pasirinko ROH) ir TNA jis neturėjo svarbaus vaidmens. Va ROH, jis buvo tobulas heel'as, ypač laikotarpiu kai buvo champ'as.

Toliau. Ribojimas?? Iš kur ištraukei tokią savoką? :D Punk'as neatlikinėja Pepsi Plunge, nes tai kenkė jo keliams ir šis veiksmas atrodo kaip HHH Pedigree, o ir šiaip, koks skirtumas, kad pakito jo move-set'as? Jo mačų kokybė nuo to tikrai nenukrito. Tuo tarpu burry'inimas yra nebutinai pralaimėjimai mačuose, bet ir šiaip tiesiog blogas naudojimas...

Apie Pepsi Plunge jau minėjau kodėl jis neatlikinėja, o jei manai, kad Punk'as nebesugebėtų atlikti to veiksmo, tai tu tiesiog kvailas (no offense, again :D).

JACK EVANS??? Ar tu iš medžio iškritęs??? :D :D JACK EVANS! :D :D Na žinoma, spėju, kad tau kokie 13 metų ir tave tetraukia akiai malonūs "spot'ai", tačiau pro-wrestling'as nėra akrobatika, o tavo pasakymas, kad Jack Evans yra geresnis už Bryan Danielson ar Davey Richards yra toks milžiniškas uber-fail, kad man ginčytis su tavimi yra beprasmiška, nes tavo pw žinios yra vertos NULIO. Apvalaus NULIO (0). Ir kas yra FIGHTING SKILL'AI? :D Čia tau ne koks Lineage :D.

Va čia yra "amen", jei nori padiskutuot daugiau, atsiųsk savo Skype, bet aš abejoju ar bepradėsiu, nes tu tikrai nesi pw-geek'as. Mark'as, ne daugiau.

Beje, nesupratau ką norėjai pasakyt paskutiniu sakiniu, bet tai nebėra svarbu, jeigu manei, kad apie pw kažkiek nusimanai, tai tu klysti. Tačiau yra būdų tai pradėti, eik į 411mania.com/wrestling ar dar kokį nors tinklapį ir pamažu pradėk domėtis. Viskas. Neturiu nieko prieš, bet akivaizdu, kad pw ne tavo sritis.

Nenoriu šaipytis, nes ir pats toks seniai seniai buvau, bet tokio juokingo dar niekada nemačiau :D. Beje, vardą parašiau BTVistas tik dėl to, kad nesugalvojau kaip kitaip pavadint.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-09-23, 16:23

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Citata

gal jau supratai kas as tna ???
Wow, tarsi ruosesi tau atskleisti, kad yra PW verslo Don Corleone arba Dave Meltzer.
Nors gal jis ieskojo tinkamos vietos smogti su "I am your father!" Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-09-23, 17:38, pasakė:

Wow, tarsi ruosesi tau atskleisti, kad yra PW verslo Don Corleone arba Dave Meltzer.
Nors gal jis ieskojo tinkamos vietos smogti su "I am your father!" Nuotrauka

Ne į temą
Jei galėčiau uždėčiau rep. :D

Beje, aš pats pagalvojau, kad "gal jau supratai kas as (esu) tna ???" atsakymas yra Dixie Carter. :D :D

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-09-23, 17:18

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Šitas nužudė...

Tema: Cia jaigu dar yra gyvu raw btvistu,

Prierašas: rasykit i btv.lt kontaktus, kad rodytu raw, ir kurkit peticijas ...

:D
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Buvo tokių variantų, kad Shawną Michaelsą vadindavo Džonu Maikolsu arba sakydavo, kad Cena raumeningesnis už Batistą. Na taip, Cenos bycka didesnė negu, tarkim, 2006 metais, bet negi iš akies nesimato, kad Batista ir sunkesnis yra, ir formą turi, ir raumenys ryškūs. Būdavo ir tokių, kad Pro-Wrestlingą vadindavo RAW'u(griovys, žodžiu) arba Smackdowno nežinodavo. Ir žinoma, visų mėgstamiausias, būdavo Cena. Aišku, mažai žmonės domėdavosi wrestlingu, bet tokius visažinius ir ekspertus primesdavo, kad sunku nupasakoti.

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Atsimenu, kad mums su draugu pati RAW lyga buvo nusibodusi tai sakydavom, kad RAW Š ir pan., sakydavom, kad SD ir ECW geriau už RAW :D. Tiek buvau atsižiūrėjas to RAW, kad pamatęs SD vieną show, man ten tas SD buvo stebuklas... Sakydavau, kad net ringas SD'e geresnis :D.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0