Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

BTVistu mintys

Temoje atsakymų: 120

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Čia dėkime pažįstamų BTVistų mintis. Sugalvojau šią tema dėl vienos frazės. Mano klasiokas klausia "Koks tavo mėgstamiausias imtynininkas?" aš atsakau CM Punk. Jis sako "Bet CM Punk žiauriai kopijuoja Rendį Ortoną..." :thumb: :D

Arba to pačio klasioko prieš metus klausiu "Koks tavo mėgstamiausias wrestleris?" jis sako "Kas?" sakau "Imtynininkas" jis "Ai... Big Show (suprantu, nes jis pats stambus), ir Džonas Syna". Dabar neseniai sakau "Dabar tavo Syną labai varo visi" jis sako "Žinau. Aš irgi..." :D :D

Niekos jis nežino. Nežino net, kad ten yra visokie callinimai ir pan.

Arba kitas klasiokas giriasi, kad žino daug apie RAVĄ, tai to klasioko klausiu: "Jei jau taip žinai apie wrestlingą tai išvardink penkis ECW wrestlerius be CM Punk". Jis atsako: Mmmm. Ammmm. Keinas (aš jam pranešu PPV rezus tai truputį žino apie wrestlingą), mmmm, aaaammmm Big Šou. Daugiau nebežinau... Aš šnai ir visą rosterį su visais jobberiais išvardinau.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Tai kad visą ECW rosterį išvardinai, tai jau didelis pasiekimas :D
aš čia irgi skelsiu savo istoriją:
Buvau prieš metus kaime... šeštadienio vakaras... įsijungiu BTV... žiūriu RAW... prie manęs prisijungė dar keletas 'Amerikietiškų imtynių' gerbėjų... pamenu rodė Masters'o ir Marellos kovą dėl IC... Kai Masters'as atliko Backbreaker veiksmą visi kambary sėdintys aikčiojo, o mane nerealiai suėmė juokas... turbūt nereikia sakyt dėl ko... tą patį vakarą Khali atėmė iš Cenos diržą, ir pasatarasis nulėkė vaikytis giganto... bet Khali susquashino Cena, ir tada pasigirdo tokie komentarai: eina nx, dabar tai pz cenai... jaučiu sutraumavo belekaip... ir panašūs... na o man beliko saldžiai juoktis :D beje, ta publika buvo subrendus (18+) :D

Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Kazkur 2 pries metus buvau as su tevais pas savo krikstatevi nuvaziaves ir jis turi sunu kuris eina i 2 klase. Tai isijumgiau as TV galvoju ai ner ka veikt BTV paziuresiu tai as visa show praziurejau ir tada tas vaikas atejo ant pacios ME kovos pataike, o ten kovojo cena tik neprisimenu pries ka tai zodziu gale cena atliko fu tai kaip tas vaikas pamate jis pradejau ziauriai sukaut ir sokinet is laimes skandavo cena kieciausias, o kai cena ir nupinino tai vel sukaut pradejo tai men teliko pazvenkt is jo :D

Dar viena kart siais metais su klasioku pradejom kalbet apie wrestlinga tai as jo klausiu kas tau labiausiai patinka jis sako aisq kad cena as jo ir dar karta klausiu tai ka cena tokio padare kad tu ji taip megsti jis ir sako: (o jis buvo klases melagis) vakar cena kovojo narve pries toki raumeninga (batista) ir toki su tatuiruote ant nugaros (ortona) ir pries toki su barzda (HHH) o istikruju ta sestadieni cenos ME isvis nebuvo :D

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
Zinot, as cia pasiskaitinejau ir pagalvojau.
O nebutu linksmiau vietoj to, kad is tu bichu tyciotis paprasciausiai paimt ir pamokint terminu? ;]
Pvz. Mano komandoje panasus dalykas ;] Tik tiek kad visi stumia ant wrestlingo ;]
Sako, kad vaidyba ir teatras ;]
As paemiau ir pradejau aiskinti viska kaip ten daroma ;]
Paaiskinau, kad yra toks dalykas kaip indie ir puroresu ;]
Daviau paziuret machu ir zmones baige stumt ant wrestlingo ;]
Tad manau, kad ir jus galetumete sitaip pasielgti ;]
Nes tikrai nemanau, kad jus buvot tokie protuoliai pradziu pradzioj! ;] (Augas prisimena save)
Nelabai tikiu, kad kazkas atkreips demesi i mano posta, bet verta pabandyti ;]
Sekmes! ;]
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-06-20, 01:43, pasakė:

O nebutu linksmiau vietoj to, kad is tu bichu tyciotis paprasciausiai paimt ir pamokint terminu? ;]
Pvz. Mano komandoje panasus dalykas ;] Tik tiek kad visi stumia ant wrestlingo ;]
Nes tikrai nemanau, kad jus buvot tokie protuoliai pradziu pradzioj! ;] (Augas prisimena save)
Sekmes! ;]

Bent jau man stengtis almost neverta... Na yra vienas BTVistas tasai kurs neisvardino ECW rosterio sako "Pazejau as WWE tinklapi ECW kovotoju ir isvardino kelis". Jis ir dar gal koks vienas klasiokas galetu dometis, bet kaskaip nzn. Pasakau termina koki paaiskinu, bet jiems viis tiek galvoj neislieka.

Isviso tegul dziaugias, kad bent apsvieciu juos kai pasakau WWE PPV rezus.

Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-20, 07:22

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-06-20, 01:43, pasakė:

Sekmes! ;]
galima, bet ne su visais taip paprasta... įsivaizduok, žmogus visą gyvenimą galvoja, kad RAW yra tikras dalykas, kad J.C. yra labai kietas, o čia pasakai kad viskas taip ir taip... sunku patikėt būtų (ypač vaikam), nors aš, kaip sakiau, pažįstu ir brandaus amžiaus žmonių kurie galvoja kad viskas tikra...

Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
O kada wrestlingas nebuvo tikras? ;]
Nepradek beprasmes diskusijos! ;]
Pabandyk paklausti kokio wrestlerio ar wrestlingas fake ;]
Nezinau ar liktum gyvas ;] arba bent su dantim ;]
Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąHARDCORE-AUGAS, 2008-06-20, 14:46, pasakė:

O kada wrestlingas nebuvo tikras? ;]
Nepradek beprasmes diskusijos! ;]
Pabandyk paklausti kokio wrestlerio ar wrestlingas fake ;]
Nezinau ar liktum gyvas ;] arba bent su dantim ;]

Khali vienam interview Indijos laikrasciui sake "Wrestling Is NOT Fake".

Source: Rajah.com

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąStraight Edge - CM Punk, 2008-06-20, 12:41, pasakė:

Khali vienam interview Indijos laikrasciui sake "Wrestling Is NOT Fake".

Source: Rajah.com

ish to not fake WWE ir pelnosi is Indijos. Kiekvienas Indas galvoja kad wrestlingas tikras ir del to susidomejimas juo labai didziulis. WWE tikslas, kad tas burbulas nesubliukstu. Del to, kad is Indijos plaukia kruvos pinigu, Khali ir buvo pushinimas. O dabar pinigeliu tik dauges, nes Indai jau pagavo "kabliuka". Wrestlingas yra tikras, bet bent jau ash ta tikruma suprantu kitaip. <_<

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSkorpio, 2008-06-20, 16:04, pasakė:

ish to not fake WWE ir pelnosi is Indijos. Kiekvienas Indas galvoja kad wrestlingas tikras ir del to susidomejimas juo labai didziulis. WWE tikslas, kad tas burbulas nesubliukstu. Del to, kad is Indijos plaukia kruvos pinigu, Khali ir buvo pushinimas. O dabar pinigeliu tik dauges, nes Indai jau pagavo "kabliuka". Wrestlingas yra tikras, bet bent jau ash ta tikruma suprantu kitaip. <_<

Suprantu, kad WWE pasake jog neisduotu Khali nk.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Jeigu Vincas noretu itikinti zmones kad wrestlingas yra tikras nors nekurtu kvailu storilainu ir dar kvailesniu promo pvz. Hornswoggle nusipiesia ant sienos juoda rutuli ir per ji pralenda o Carlito susitrenke galva i siena bandydamas padaryti ta pati o kas liecia kovos kokybe taipat galetu pasistengti nes kovos nepergeriausios vienu metu jau ruosiausi ziureti tik PPV kaip Primusas bet juk as wrestlingo fanas ir atrandu laiko paziureti viska kas susije su wrestlingu.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na pats tokių pažystamų neturiu, tai tik savo nesąmonių galiu prisimint :) Geriausias/juokingiausias prisiminimas(palyginus gan nesenai), tai kai Khali laimėjo Battle Royal po Edge traumos. Maniau "O geras, dabar bus įdomu, kas nugalės tokį didelį" :D :D :D
And den I found ze internet...
Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dar yra BTV'istu rusiu kuriems visas wrestlingas tik "Rawas" ir dedasi visazyniais tipo zino visus kovotojus nei vienos serijos nepraleidzia ir tikina kad wrestlingas is real. Dar viena rusis yra kurie "tipo" neziuri wrestlingo nes ten viskas suvaidinta ir pila pamazgas ant jo o veliau issiduoda kad vos ne visus to vakaro macus mate tai kokio velnio jie stumia ant wrestlingo jeigu patys ji ziuri verciau nors kiek pasidometu.

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-06-24, 21:45, pasakė:

Dar yra BTV'istu rusiu kuriems visas wrestlingas tik "Rawas" ir dedasi visazyniais tipo zino visus kovotojus nei vienos serijos nepraleidzia ir tikina kad wrestlingas is real. Dar viena rusis yra kurie "tipo" neziuri wrestlingo nes ten viskas suvaidinta ir pila pamazgas ant jo o veliau issiduoda kad vos ne visus to vakaro macus mate tai kokio velnio jie stumia ant wrestlingo jeigu patys ji ziuri verciau nors kiek pasidometu.

Teko ir su tokiais susidurti :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąMastytojas, 2008-06-24, 21:45, pasakė:

Jo tokių, kurie sako, kad wrestlingas yra tik RAW'as ir aš žinau. Beto jie tiki, jog kas ten vyksta yra tikra.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Cia nebutina ka nors pazinot norint BTVistu mintis isgirst :) va yra toks puslapis games.lt ir ten WWE RAW 2002 zaidimo diskusijos... Ispeju ,kad ten apsilanke prisiskaitysit tokiu pievu ir suprasit ,kad tokiu durnu zmoniu yra kokiu neimanoma isivaizduot... Man asmeniskai ten apsilankiu ima noras traiskyt galvas... Nu stai pora postu tema draftu rezultatai:
Spoiler'is

Ziauru...

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2008-06-25, 15:00, pasakė:

Cia nebutina ka nors pazinot norint BTVistu mintis isgirst :D va yra toks puslapis games.lt ir ten WWE RAW 2002 zaidimo diskusijos... Ispeju ,kad ten apsilanke prisiskaitysit tokiu pievu ir suprasit ,kad tokiu durnu zmoniu yra kokiu neimanoma isivaizduot... Man asmeniskai ten apsilankiu ima noras traiskyt galvas... Nu stai pora postu tema draftu rezultatai:
Spoiler'is

Ziauru...

visiskai sutinku ir dar prisipazinsiu kai tik pradejau dometis wrestlingu buvau tikras BTVistas ir cenos fanas, tai pamenu lankiausi games.lt ir tokioso nesamoningose temose kaip cena valdo rasinedavau postus ir tipo vaidinau kieta, nes as launkausi games.lt ir man pattinka cena :D Siaip as taip ir likciau put games.lt jei ne tokie zmones kaip Walleris ir kiti kurie man paaiskino kas yra tikras wrestlingas.

Unbroken

• nMo nariai
26
Man Cena nuo pradziu nepatiko. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Turbut todel, kad pirmiau Punk'a pamatei? :D

On Topic: games.lt wrestling'o geimu diskusijose geriau nesilankyt, nes gali rimtai pakenkt nervam, ten kas antras kalba taip, kaip ish real_deal citatu :D.

Laisvydas

100% Lithuanian Nation™

• Nariai
0

Rodyti pranešimąDing3s, 2008-06-25, 19:29, pasakė:

Turbut todel, kad pirmiau Punk'a pamatei? :D

On Topic: games.lt wrestling'o geimu diskusijose geriau nesilankyt, nes gali rimtai pakenkt nervam, ten kas antras kalba taip, kaip ish real_deal citatu :D.
Ne į temą
Na games.lt 2004-2006m buvo tikrai neblogas portalas, tada ten lankydavausi, buvau vienas is "geresni" statusa turinciu games.lt vartotoju, tada buvo labai sunku gauti pakvietima i kluba, o dabar jais svaistomasi, siuo momentu games.lt nuo 7m iki 14m max zmones rasineja (neskaitant moderatoriu), todel ten tikrai nieko protingo nepamatysim...

Unbroken

• nMo nariai
26
Siaip as Edge pirma pati pamaciau ir jis man no.2

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
http://www.games.lt/....zinutes/146407 Perskaitykit šitos temos pav.

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
įsivaizduokit, yra toks žmogus, kuris games.lt išgyveno ilgiau nei metus (vardais neminėsim):)

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-24, 18:58, pasakė:

Na pats tokių pažystamų neturiu, tai tik savo nesąmonių galiu prisimint :) Geriausias/juokingiausias prisiminimas(palyginus gan nesenai), tai kai Khali laimėjo Battle Royal po Edge traumos. Maniau "O geras, dabar bus įdomu, kas nugalės tokį didelį" :D :D :D
And den I found ze internet...
pala pala... biškį nesupratau... jei tu tuo metu buvai kaip ir btv'istas, tai kaip galėjai matyt tą battle royal? juk jis buvo SD... juk rašai, kad po to radai ze internet :)

Citata

http://www.games.lt/....zinutes/146407 Perskaitykit šitos temos pav.
nereikia varyt ant šitos temos, gerai? :D (pažiūrėkit, kas jos autorius) :D

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-27, 16:52

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąLyncaz, 2008-06-27, 17:46, pasakė:

pala pala... biškį nesupratau... jei tu tuo metu buvai kaip ir btv'istas, tai kaip galėjai matyt tą battle royal? juk jis buvo SD... juk rašai, kad po to radai ze internet :)
So? BTVistas negali turėti interneto!? :)

O šiaip tai gi nėr skirtumo, ar tu žiūri per Baltiją RAW, ar siunties naujus iš TRL/LM ir tyliai žiūri per pc, vistiek laisvai gali toks būti...
Internetu turėjau omenyje forumus.
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąBottom, 2008-06-27, 17:51, pasakė:

So? BTVistas negali turėti interneto!? :)

O šiaip tai gi nėr skirtumo, ar tu žiūri per Baltiją RAW, ar siunties naujus iš TRL/LM ir tyliai žiūri per pc, vistiek laisvai gali toks būti...
Internetu turėjau omenyje forumus.
nu čia ne tą btv'isto reikšmę turėjau omeny... taip supratau kad tik po to pradėjai siųstis, už tai ir pasistojo klausimas :) nu nesvarbu :)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0