Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-06-16, 20:32
Arba to pačio klasioko prieš metus klausiu "Koks tavo mėgstamiausias wrestleris?" jis sako "Kas?" sakau "Imtynininkas" jis "Ai... Big Show (suprantu, nes jis pats stambus), ir Džonas Syna". Dabar neseniai sakau "Dabar tavo Syną labai varo visi" jis sako "Žinau. Aš irgi..."
Niekos jis nežino. Nežino net, kad ten yra visokie callinimai ir pan.
Arba kitas klasiokas giriasi, kad žino daug apie RAVĄ, tai to klasioko klausiu: "Jei jau taip žinai apie wrestlingą tai išvardink penkis ECW wrestlerius be CM Punk". Jis atsako: Mmmm. Ammmm. Keinas (aš jam pranešu PPV rezus tai truputį žino apie wrestlingą), mmmm, aaaammmm Big Šou. Daugiau nebežinau... Aš šnai ir visą rosterį su visais jobberiais išvardinau.
2008-06-17, 13:46
aš čia irgi skelsiu savo istoriją:
Buvau prieš metus kaime... šeštadienio vakaras... įsijungiu BTV... žiūriu RAW... prie manęs prisijungė dar keletas 'Amerikietiškų imtynių' gerbėjų... pamenu rodė Masters'o ir Marellos kovą dėl IC... Kai Masters'as atliko Backbreaker veiksmą visi kambary sėdintys aikčiojo, o mane nerealiai suėmė juokas... turbūt nereikia sakyt dėl ko... tą patį vakarą Khali atėmė iš Cenos diržą, ir pasatarasis nulėkė vaikytis giganto... bet Khali susquashino Cena, ir tada pasigirdo tokie komentarai: eina nx, dabar tai pz cenai... jaučiu sutraumavo belekaip... ir panašūs... na o man beliko saldžiai juoktis beje, ta publika buvo subrendus (18+)
2008-06-17, 18:35
Dar viena kart siais metais su klasioku pradejom kalbet apie wrestlinga tai as jo klausiu kas tau labiausiai patinka jis sako aisq kad cena as jo ir dar karta klausiu tai ka cena tokio padare kad tu ji taip megsti jis ir sako: (o jis buvo klases melagis) vakar cena kovojo narve pries toki raumeninga (batista) ir toki su tatuiruote ant nugaros (ortona) ir pries toki su barzda (HHH) o istikruju ta sestadieni cenos ME isvis nebuvo
2008-06-20, 00:43
O nebutu linksmiau vietoj to, kad is tu bichu tyciotis paprasciausiai paimt ir pamokint terminu? ;]
Pvz. Mano komandoje panasus dalykas ;] Tik tiek kad visi stumia ant wrestlingo ;]
Sako, kad vaidyba ir teatras ;]
As paemiau ir pradejau aiskinti viska kaip ten daroma ;]
Paaiskinau, kad yra toks dalykas kaip indie ir puroresu ;]
Daviau paziuret machu ir zmones baige stumt ant wrestlingo ;]
Tad manau, kad ir jus galetumete sitaip pasielgti ;]
Nes tikrai nemanau, kad jus buvot tokie protuoliai pradziu pradzioj! ;] (Augas prisimena save)
Nelabai tikiu, kad kazkas atkreips demesi i mano posta, bet verta pabandyti ;]
Sekmes! ;]
2008-06-20, 07:21
HARDCORE-AUGAS, 2008-06-20, 01:43, pasakė:
O nebutu linksmiau vietoj to, kad is tu bichu tyciotis paprasciausiai paimt ir pamokint terminu? ;]
Pvz. Mano komandoje panasus dalykas ;] Tik tiek kad visi stumia ant wrestlingo ;]
Nes tikrai nemanau, kad jus buvot tokie protuoliai pradziu pradzioj! ;] (Augas prisimena save)
Sekmes! ;]
Bent jau man stengtis almost neverta... Na yra vienas BTVistas tasai kurs neisvardino ECW rosterio sako "Pazejau as WWE tinklapi ECW kovotoju ir isvardino kelis". Jis ir dar gal koks vienas klasiokas galetu dometis, bet kaskaip nzn. Pasakau termina koki paaiskinu, bet jiems viis tiek galvoj neislieka.
Isviso tegul dziaugias, kad bent apsvieciu juos kai pasakau WWE PPV rezus.
Šį pranešimą redagavo Straight Edge - CM Punk: 2008-06-20, 07:22
2008-06-20, 12:44
HARDCORE-AUGAS, 2008-06-20, 01:43, pasakė:
Sekmes! ;]
2008-06-20, 14:41
HARDCORE-AUGAS, 2008-06-20, 14:46, pasakė:
Nepradek beprasmes diskusijos! ;]
Pabandyk paklausti kokio wrestlerio ar wrestlingas fake ;]
Nezinau ar liktum gyvas ;] arba bent su dantim ;]
Khali vienam interview Indijos laikrasciui sake "Wrestling Is NOT Fake".
Source: Rajah.com
2008-06-20, 15:04
Straight Edge - CM Punk, 2008-06-20, 12:41, pasakė:
Source: Rajah.com
ish to not fake WWE ir pelnosi is Indijos. Kiekvienas Indas galvoja kad wrestlingas tikras ir del to susidomejimas juo labai didziulis. WWE tikslas, kad tas burbulas nesubliukstu. Del to, kad is Indijos plaukia kruvos pinigu, Khali ir buvo pushinimas. O dabar pinigeliu tik dauges, nes Indai jau pagavo "kabliuka". Wrestlingas yra tikras, bet bent jau ash ta tikruma suprantu kitaip.
2008-06-20, 16:15
Skorpio, 2008-06-20, 16:04, pasakė:
Suprantu, kad WWE pasake jog neisduotu Khali nk.
2008-06-21, 15:26
2008-06-24, 17:58
And den I found ze internet...
2008-06-24, 20:45
2008-06-25, 08:01
Mastytojas, 2008-06-24, 21:45, pasakė:
Teko ir su tokiais susidurti
2008-06-25, 10:02
Mastytojas, 2008-06-24, 21:45, pasakė:
Jo tokių, kurie sako, kad wrestlingas yra tik RAW'as ir aš žinau. Beto jie tiki, jog kas ten vyksta yra tikra.
2008-06-25, 14:00
Ziauru...
2008-06-25, 16:58
real_deal, 2008-06-25, 15:00, pasakė:
Ziauru...
visiskai sutinku ir dar prisipazinsiu kai tik pradejau dometis wrestlingu buvau tikras BTVistas ir cenos fanas, tai pamenu lankiausi games.lt ir tokioso nesamoningose temose kaip cena valdo rasinedavau postus ir tipo vaidinau kieta, nes as launkausi games.lt ir man pattinka cena Siaip as taip ir likciau put games.lt jei ne tokie zmones kaip Walleris ir kiti kurie man paaiskino kas yra tikras wrestlingas.
2008-06-25, 19:30
Ding3s, 2008-06-25, 19:29, pasakė:
On Topic: games.lt wrestling'o geimu diskusijose geriau nesilankyt, nes gali rimtai pakenkt nervam, ten kas antras kalba taip, kaip ish real_deal citatu .
Ne į temą | Na games.lt 2004-2006m buvo tikrai neblogas portalas, tada ten lankydavausi, buvau vienas is "geresni" statusa turinciu games.lt vartotoju, tada buvo labai sunku gauti pakvietima i kluba, o dabar jais svaistomasi, siuo momentu games.lt nuo 7m iki 14m max zmones rasineja (neskaitant moderatoriu), todel ten tikrai nieko protingo nepamatysim... |
2008-06-27, 16:19
2008-06-27, 16:46
Bottom, 2008-06-24, 18:58, pasakė:
And den I found ze internet...
Citata
Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-06-27, 16:52
2008-06-27, 16:51
Lyncaz, 2008-06-27, 17:46, pasakė:
O šiaip tai gi nėr skirtumo, ar tu žiūri per Baltiją RAW, ar siunties naujus iš TRL/LM ir tyliai žiūri per pc, vistiek laisvai gali toks būti...
Internetu turėjau omenyje forumus.
2008-06-27, 16:54
Bottom, 2008-06-27, 17:51, pasakė:
O šiaip tai gi nėr skirtumo, ar tu žiūri per Baltiją RAW, ar siunties naujus iš TRL/LM ir tyliai žiūri per pc, vistiek laisvai gali toks būti...
Internetu turėjau omenyje forumus.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0