Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ar vairuojate?

Temoje atsakymų: 110

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-01-11, 19:26, pasakė:

Cia buvo juodas humoras, nereikia ziuret rimtai...

Juodas humoras? Na čia tikrai ne tas iš geresnių, nepyk :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąSmS, 2011-01-11, 21:06, pasakė:

Juodas humoras? Na čia tikrai ne tas iš geresnių, nepyk :D
Tu kažkoks surūgęs...

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-01-11, 22:12, pasakė:

Ne į temą

Tu kažkoks surūgęs...

Ne į temą
Juodas humoras man patinka, nesuprask neteisingai, bet patinka vykęs juodas humoras, o čia toks kaip sumuštinis be dešros, sviesto ir duonos.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSmS, 2011-01-12, 00:02, pasakė:

Ne į temą
Juodas humoras man patinka, nesuprask neteisingai, bet patinka vykęs juodas humoras, o čia toks kaip sumuštinis be dešros, sviesto ir duonos.

Ne į temą
Man jau ir paciam darosi nebejuokinga, nes per daug apie tai kalbam.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Egzaminas jau cia pat, belieka susikaupt is visu jegu ir zengti :) na, o masiniukas jau garaze nupirktas stovi:

Nuotrauka

Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na, linkiu tau sėkmės, ypač nepapult pas "ryžą" ;D

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Sėkmės egzamine ir dar didesnės sėkmės stengiantis išvengti susitikimo su G. Vaičekausku :)

Nuotrauka

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąThe1andOnly, 2011-03-30, 00:11, pasakė:

Egzaminas jau cia pat, belieka susikaupt is visu jegu ir zengti :) na, o masiniukas jau garaze nupirktas stovi:

Nuotrauka

Benzas, dyzelis? Koks variklis? Patinka man šitie pasačiukai, gerai atrodo ir už prieinama kaina :]

Nors iki teisių man dar du metai, bet turiu laaabai reta mašiną :

Nuotrauka

Žinoma fotografija iš interneto, maniškis žalias, šiektiek rūdelių matosi, bet nereikia norėti, visdėlto 1979 metų :] Jau du metus oficialiai antikvaras :) Įdėtas 1.6 GTI variklis nuo pirmo golfo, kas yra lygu 82 kW = 110 arklių.Na, atrodo pusė velnio, tačiau kai mašina yra lengva, trauka milžiniška ;D Žinoma, ji tokia pasižaidimui, ir šiaip pasirodyti.Na, o apie pardavima net nėra kalbos, nes senelio palikimas.

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Benzas, 1,6l, 99metu :)

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Ir man jau nebetoli kvepia 18, liepos gale. Taigi manau nuo birzelio pradesiu laikytis teises :)

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4

Rodyti pranešimąStunner, 2011-04-03, 08:23, pasakė:

Ir man jau nebetoli kvepia 18, liepos gale. Taigi manau nuo birzelio pradesiu laikytis teises :D

Na ka jau galiu pasigirti, kad ir as turiu senai isvajotaji vairuotojo pazimejima, viskas pasiseke idealiai geriau negu tikejausi, viskas is pirmo karto mokyklinis, teorija regitroi, vairavimas. Pradejau eiti i kursus nuo Geguzes 23, baigiau Birzelio 27. 18 sukako Liepos 19 na ka ir Liepos 29 islaikiau vairavimo egzamina, kaip as savim didziuojuos, neapsakoma laime :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0