Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2008-05-24, 20:19
Šiek tiek vėlokai, bet tik dabar pažiūrėjau šį "auksą"
Ką tik baigus žiūrėti, nuo taika gera Man nusispjaut į tą IMDB įvertinimą(kuris ura ~2.5), nes man visai patiko. Turbūt attitiko mano humoro jausmą. Įdomu stebėt, kaip ištisai filme parodijuojama beveik visas "metų hot stuff". Pradedant 300, Spiderman ir American Idol, baigiant Deal or No Deal, Borat, Britney ir Chris Crocker. Kaip jau rašiau šaukykloje, prilūžau iš tų vietų, kai tas King Leonidus treniravo sūnų wrestlingo veiksmais Piledriver, Suplex, Frogsplash, Clothesline, Elbow drop ir net chair-shot'as
Manau ne vienas iš jūsų jį jau matėt, tad pasidalinkite mintimis apie jį.
2008-05-24, 21:15
2008-06-21, 11:12
Leonidas - Remember this day boys. Today is the day you die!!!
Kiti - What???
Leonidas - I mean they die. Today is the day they die. That`s what i meant say.
To: Xerxes@hotgatemail.com
Spartans heading south..
OMG ROTFLOL
warrior is learned to take a head. Think with your head, fight with your heart. Give him a piledriver
Šį pranešimą redagavo snypas: 2008-06-21, 11:15
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0