Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kokie wrestleriai noretumete kad ateitu is wwe y tna

Temoje atsakymų: 14

Randy_Orton_Fan_4_life

Baltas diržas

• Naujokai
0
Stai cia rasome tuos wrestlerius is wwe kuriuos noretumete matyti tna. :P

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
HHH, Jeff Hardy, HBK, Randy Orton, Edge ir C.M. Punk.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Po tokiu kaip HBK ir HHH ir ju politikavimu TNA nebebutu TNA :P

Man pakaktu kad ateitu London ir Kendrick y Xdivizion'a, butu geras papildymas.

Edge gal neproshali butu. na ir shelton.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Aisku, reiketu rinktis is talento, kuris jau ir taip neturi sukovojes atitinkamu matchu.
Vat is tikro kas mane domintu, tai HBK vs AJ matchas. HBK vis istraukia koki judesiuka senesni, manau TNA ringe ju galimybe butu daugiau istraukti. Taciau 100% to nebus.
Punk vs AJ berods jau buvo ROH ringe, o gal ir klystu, taigi tai nebutu TAIP idomu. Taciau Punk man butu nr2 turbut.
Na ir aisku, my favourite - butu tikrai idomu pamatyt, kokia reakcija gautu Cena :P Feudas Cena vs Joe turetu gera pagrinda (nes jie kartu startavo, pasuko skirtingai keliais, ir dbr abu yra one of the toppest), kaip ir gerus matchus.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Lyg ir... 0. Kam dar vogti wrestlerių iš WWE, jei jau ir taip turi patį geriausią roster'į pasaulyje? Ir bendrai, iš WWE tėra MAX 10 žmonių, kurie patemptų "TNA tempą" ir padarytų gerus matchus, nenusileidžiant tokiems, kaip Angle, Christian ar AJ :P
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Cia keistas mastymas.
Pajimi tris geriausius is TNA, ir sakai kad WWE turi 10 (nors ir max, bet kazkiek sutinki kad turi) zmoniu kurie jiems nenusileistu, tai keistai skamba teiginys, kad TNA "ir taip turi patį geriausią roster'į pasaulyje" :P
Tai jau kaip minimum tuos 10 pridejus butu dar geresnis rosteris, ar ne? :)
Tai va, sios temos tikslas ir yra ivardinti tuos 10 (tavo atveju). I maid my point, you didn't.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tai aš galėjau imti ir 20 iš TNA ir sakyti, kad WWE turi max 5, kurie jiems PRILYGTŲ(šitas tinkamesnis žoidis). O juos pridėjus, kad bus geresnis roster'is, tai čia logiška :) Tik tuo norėjau pasakyti, kad beveik nė vieno iš WWE nenorėčiau pamatyti pereinant į TNA.
O atsakant į temos klausimą, yra keli, kurie perėję galėtų surengti "dream matchus", bet ne dėl pilnalaikio kontrakto.
Būtų įdomi situacija, jei, tarkim, Jeff pavartoja narkotikų(AGAIN) ir jis pereina į TNA, tada norėčiau, kad iš WWE ateitų Edge ir Matt ir per kokį Bound For Glory surengtų TLC re-match, tik TNA ringe :P Dar, kaip Fortaz minėjai, Cena. Ypač, prieš AJ. Dar būtų įdomu pamatyti tokius kaip Orton, HBK, Benjamin, MVP, Kennedy ir t.t. matchuose prieš TNA geriausiuosius(AJ ir Joe).
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na taip, ilgalaikiam kontraktui as irgi turbut daug neturiu noru.
As minejau Punk ir HBK tik del dream matchu.
HBK vs AJ butu tikrai super... :P

Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne į temą
Fortaz - HBK vs AJ my one of dream machtes too. HBK senstant sansu vis mazeja sulaukti ju kovos.. :P

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tai cen ne vien del to kad senastant, o zinant, kad HBK bus sarase pirmas is non-McMahon klano pagal itaka WWE. Ir net ne bus, o yra. Nes kaip suprantu, tokiame sarase konkurencija sudarytu tik Underis, bet jis i tokius reikalus nedaug kishasi - pvz HBK ir HHH lankosi development stovyklose, aptarineja kas ir kaip.. Underis tokia uzklasine veikla nedaug uzsiima. Underis kaip JBL - jis itakingas Backstage, ir jej ka reikia atvest i prota jis tuo pasirupins.
Jam jau vien i tai spjaut nesinores. Be to.. ~18 metu praleistu organizacijoje+auksciau paminetas faktas = no chance in hell..

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-05-24, 16:30, pasakė:

Punk vs AJ berods jau buvo ROH ringe, o gal ir klystu, taigi tai nebutu TAIP idomu. Taciau Punk man butu nr2 turbut.

neklysti. Galiu imesti jei domina, nors ten nesiekia ****, kiek atsimenu.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na kqad kas ateitu tai nelabai as ir noreciau, uztenka tu buvusiu WWE, sio metu TNA dar yra keli macai kurios noreciau pamatyt, aj vs angle, joe vs booker, joe vs rhyno, cage vs aj, joe vs sting, daniels vs kurt angle, daniels vs cage ir t.t bet atgaivinti x div praverstu paul london ir jo draugelis, visai neblogai butu pamatyt jos kovojancius su machizmo petey ar dutt. Aj vs hbk irgi idomus turetu but, bet kol kas man gerai bus kad TNA susuks gera fjuda tarp aj ir kurto.

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Sheltonas. Kitų nenorėčiau, nebent Londoną su draugeliu. Kadangi man WWE labiau patinka, tai kaip tik norėčiau,kad ateitų TNA'iečių į WWE :lol:

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
aš norėčiau, kad dar be aukščiau minėtų, ateitų Kofi Kingston... jis manau tikrai pagyvintų X-Div...
ir aišku būtų įdomu pamatyt, sakyčiau, vienodų tag teamų t.y. London ir Kendrick su MCMG mačą.

Šį pranešimą redagavo Lyncaz: 2008-05-29, 15:57

Nuotrauka

Chairman

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš manau kad TNA jau užtenka pasirašinėti kontraktus su WWE wrestleriais, nes TNA reikia išauginti savo žvaigždes

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0