Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE atributika

Temoje atsakymų: 19

AudraJ

Baltas diržas

• Naujokai
0
Sveiki forumo dalyviai!
Noriu paklausti ar noretumete isigyti WWE atributikos (marskineliai, sortai, kepureles, patalyne, uzuolaidos, plakatai, dirzai, figuros, zurnalai ir t.t. ir t.t.) ?

AudraJ
JAV

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
jai noretume tai ir isigytume, kai yra noras ismoksti naudotis ebajais ir paypalais. tu cia kazkoki verslo sanderi siulai ar ka? ;)

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-05-20, 20:30

Nuotrauka

Mastytojas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ziurint kokia butu marskineliu kaina jei pigiau nei WWE.com arba eBay tuomet dar pagalvociau..

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Noras visų pirma priklausytų nuo kainų ;)
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Yo, ebay visi mokam naudotis, priklauso nuo dolerių kiekio ;)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na istikruju, is kur garantijos kad pirkta daikta tikrai gausim ? ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
AR as klystu ar dabar uz muita 50$ sumoket ???? Marskineliai + Nusiuntimas + Muitas = 15$ + 10$ + 50$ = 75$ = 175 lt ~

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
AudraJ jei į Lietuvą atvežtum ... :) :D

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-05-21, 21:45, pasakė:

AR as klystu ar dabar uz muita 50$ sumoket ???? Marskineliai + Nusiuntimas + Muitas = 15$ + 10$ + 50$ = 75$ = 175 lt ~
nezinau is kur traukiai tokia info, bet kiek man teko susidurt muitas nera apibreziamas suma, muto mokestis lietuvoi siekia 2% nuo sumos, taciau ji retai taiko, bet uz tad PVM priskaiciot gali 18% nuo bendros sumos su siuntimu. Taciau ta PVm priskaicioja tik dideliu gabaritu prekem, pats is ebajaus paisiemiau 2maikonus ir neteko man moket jokiu mokesciu valstybei, tiesa viena maike atsiunte didesnes ismeros nei reikejo, bet cia jau kita istorija. Kiekm man yra teke pirkti daigtu is ebay, shoptna.com, game.co.uk vieninteli karta teko moket mokescius tik kai keliavo GH 3 su zaidimu ir gitara, bet ta dze buvo dideliu gabaritu, tai kaip suprantu jie palei svori orentuojas ar imti mokecius, ar seip palei gabaritus. Jokiu 50$ moket nereikia, kokio velnio tu turi moket 50$ jai preke keliauja i lietuva, jai teks moket tai tik lietuvos valstybei o ne jav.

Nuotrauka

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
Primusai per kiek laiko iš ebay atsiunčia prekes?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-25, 23:09, pasakė:

Primusai per kiek laiko iš ebay atsiunčia prekes?
priklauso nuo siuntimo tipo, yra fast shiping ir normalus shiping. Preke keliauja apie 3savaites, na o su fast pie 2savaites.

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
gan ilgokai

Ramaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš asmeniškai patarčiau pirkti tiesiai iš europos,o ne iš JAV.PW atributikos galima atsivežti iš UK,Vokietijos ir t.t. Tik vat bėda,kad Europoje,naujausios prekės yra brangios ir truputį vėluoja.Bet šiaip ar taip viskas įmonoma,tik klausimas ar verta dėti į tai pinigus?Juk tai tik marškinėliai,kepuraitės...

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąRamaz, 2008-06-18, 17:33, pasakė:

Aš asmeniškai patarčiau pirkti tiesiai iš europos,o ne iš JAV.PW atributikos galima atsivežti iš UK,Vokietijos ir t.t. Tik vat bėda,kad Europoje,naujausios prekės yra brangios ir truputį vėluoja.Bet šiaip ar taip viskas įmonoma,tik klausimas ar verta dėti į tai pinigus?Juk tai tik marškinėliai,kepuraitės...

Verta ;]
Paprasciausiai tai priklauso nuo zmogaus fanatiskumo tuo atzvilgiu ;]
Nuotrauka

zigolo

Baltas diržas

• Išbaninti
0
kas galj parduot wwe figureliu?

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Aš turiu galėčiau išvardinti.Triple H , HBK,Chris Jericho(New artire),Hulk Hogan(hollywood),Kevin Nash,Batista,Undertaker,Kane,Matt Hardy,Jeff Hardy,Miz,MVP,Ric Flair.Dar turiu kelis Ringus: Monday night RAW(HD),Friday Night SmackDown(HD),Wrestlemania XV,SS(2008).Dar turiu visokiu Cage ir pan.:Steel Cage,Ladder(2),Steel Chair(1),Table(2),Steel Steps(4),Hell in a Cell,Comentators Table(prie jų pridėčiau ir JR su JL)(2),RAW HD Arena complect(without Ring)(1).

Jei kam reikia ko nors į PM.

Šį pranešimą redagavo -=dark-gb=-: 2008-12-03, 01:35

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Turiu kazkur stalciuose: Test, Edge, Booker T, Kane (or smth like that ;DD), Rikishi, Rock Johnson (Scorpions King Attire).

Nuotrauka

TheRock

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąAudraJ, 2008-05-20, 21:28, pasakė:

Sveiki forumo dalyviai!
Noriu paklausti ar noretumete isigyti WWE atributikos (marskineliai, sortai, kepureles, patalyne, uzuolaidos, plakatai, dirzai, figuros, zurnalai ir t.t. ir t.t.) ?

AudraJ
JAV
tikraj noreciau :D)))))

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Pamates topica prisiminiau, kad Kaune centre buvau uzejes i tokia parduotuvike, kur visokie zaislai ir niekniekiai be jokiu ipakavimu bet lb pigiai. Tai buvo The Rock figurele ( jau net buvo mintis nusipirkt, berods pitaka kainavo :D ) ir kazkokio joberio figurele, kurio net vardo nezinau.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

m619

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąPrimusas, 2008-05-25, 21:22, pasakė:

nezinau is kur traukiai tokia info, bet kiek man teko susidurt muitas nera apibreziamas suma, muto mokestis lietuvoi siekia 2% nuo sumos, taciau ji retai taiko, bet uz tad PVM priskaiciot gali 18% nuo bendros sumos su siuntimu. Taciau ta PVm priskaicioja tik dideliu gabaritu prekem, pats is ebajaus paisiemiau 2maikonus ir neteko man moket jokiu mokesciu valstybei, tiesa viena maike atsiunte didesnes ismeros nei reikejo, bet cia jau kita istorija. Kiekm man yra teke pirkti daigtu is ebay, shoptna.com, game.co.uk vieninteli karta teko moket mokescius tik kai keliavo GH 3 su zaidimu ir gitara, bet ta dze buvo dideliu gabaritu, tai kaip suprantu jie palei svori orentuojas ar imti mokecius, ar seip palei gabaritus. Jokiu 50$ moket nereikia, kokio velnio tu turi moket 50$ jai preke keliauja i lietuva, jai teks moket tai tik lietuvos valstybei o ne jav.

kiek teko primokėt už pristatymą + kitos išlaidos iš shoptna?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0