Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Patinka PWG, IWA lygos?

Temoje atsakymų: 19

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
na tai kaip ar jum patinka šios indy lygos? PWG pažiurėjau keleta šou tai gan patiko, o IWA kaip tik dabar siunciuosi manau taip pat turetu patikti nes youtubej gan sudomino :thumb:

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
pwg kai matcha koki randu xwt pasiemu :thumb: tikrai patinka... turbut geriausias amerikos high-flying promotion. Ka jau kalbet, kad ten dabar darbuojasi mano megstamiausias wrestleris (LOW KI).Del IWA... maciau 2 matchus, vienas buvo letas ir nuobodus, o kitas labai patiko... nors is 2 matchu negaliu kazko pasakyt apie promotion:) na tai tiek

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
PWG ziurejau 2 show ir tikrai patiko :thumb: O IWA neziurejau, reiks kada pabandyt ^_^

hustlerlt

Baltas diržas

• Naujokai
0
PWG kiekviena imanoma sou ziuriu,o IWA tai nelabai,karts nuo karto pasiziuriu.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Ka ziuredavau is indy tai ROH 2006-05 metu kur darskydavos daniels styles joe homicide, Na o kitos fedos kazkaip nesudomina, na reik isbandyt gal patiks :lol:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kiek pamenu, kelis matchus iš abiejų fed. esu matęs, bet kažkuo ypatingai neužstrigo atmintyje. Geri matchai ir tiek, tačiau vistiek prieš jas statau ROH :rolleyes:
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
Na man megstamiausia Indy federacija visada bus ROH ! :super:

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąImpact, 2008-07-01, 23:00, pasakė:

Na man megstamiausia Indy federacija visada bus ROH ! :super:
Gerai, Impact, matau tu siandien labai stengies prirasineti visur po truputi visko, pradedamas savo nuostabia floodo bangele :D Tokias pastangas negalima neivertinti, taigi uzmetu tau +20% ispejimo uz viska bendrai kolkas: uz absoliuciai nereikiama pasisakima MMA temoje, uz dar viena perziureta matcha temoje "Ka ziuriu" su klise eilute "patinka, patariu visiems", uz si posta, kur tau bendrai nereikejo kistis i tema, jei rasai ne apie PWG/IWA. Siaip reiktu daug ispejimu tau uzdeti, bet tikios tu susimastisi ir su vienu. Aciu uz demesi.

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
IWA visiškai nebereikšminga, o PWG kovų lygiu, mano akyse, per pastaruosius du metus, jei ir neaplenkė, tai bent jau susilygino su ROH. Richads vs. Omega, Richards vs. Hero, Hero vs. Tozawa, Castagnoli vs. Generico ir begalė aukštos kokybės tag-team wrestlingo. Apskritai, mano manymu, PWG šiuo metu demonstruoja geriausią tag wrestlingą pasaulyje. Aš netikiu, kad pažiūrėjus šių metų DDT4 turnyrą galima manyti kitaip.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąShining Triangle, 2011-08-13, 20:27, pasakė:

IWA visiškai nebereikšminga, o PWG kovų lygiu, mano akyse, per pastaruosius du metus, jei ir neaplenkė, tai bent jau susilygino su ROH. Richads vs. Omega, Richards vs. Hero, Hero vs. Tozawa, Castagnoli vs. Generico ir begalė aukštos kokybės tag-team wrestlingo. Apskritai, mano manymu, PWG šiuo metu demonstruoja geriausią tag wrestlingą pasaulyje. Aš netikiu, kad pažiūrėjus šių metų DDT4 turnyrą galima manyti kitaip.

ROH ir PWG tarpusavy neturėtų būti lyginamos. Visi tavo paminėti wrestler'iai (atmetus Tozawa) yra ROH wrestler'iai, todėl keistai skamba, kad vienos kompanijos kovotojai, kurie kovoje ir kitoje padeda antrąjai aplenkti pimąją. Tai praktiškai tas pats produktas, tik kiti storyline'ai ir keli kovotojai (kaip pvz. Steen, kuris kayfabe negalėjo kovoti ROH). Kalbant apie tag-team westling'ą, ROH visada turi bent vieną promising tag mačą, kuris dažnai būna net ir show stealer'is.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-08-14, 16:07, pasakė:

ROH ir PWG tarpusavy neturėtų būti lyginamos. Visi tavo paminėti wrestler'iai (atmetus Tozawa) yra ROH wrestler'iai, todėl keistai skamba, kad vienos kompanijos kovotojai, kurie kovoje ir kitoje padeda antrąjai aplenkti pimąją. Tai praktiškai tas pats produktas, tik kiti storyline'ai ir keli kovotojai (kaip pvz. Steen, kuris kayfabe negalėjo kovoti ROH). Kalbant apie tag-team westling'ą, ROH visada turi bent vieną promising tag mačą, kuris dažnai būna net ir show stealer'is.
Padeda aplenkti kovų lygiu. Kovotojų statusas šiose lygose nevienodas (Hero du kartus pralaimėjo Colt Cabana (!) per pastaruosius porą metų ir tikrai nėra book'inamas kaip pilnateisis main eventer'is), o nuo rolės ir pozicijos karde kovų kokybė dar ir kaip priklauso. PWG turi žymiai mažiau event'ų, kruie iš esmės visi yra super-card'ai su minimumu storyline, taigi jiems kovų kokybės pastovumu aplenkt ROH tikrai nėra sunku. Plius PWG home-grown kovotojai gerensi už Redwood'ą, Bennet'ą ir t.t. Dėl tag-team'ų - ROH diržus laiko WGTT, šiuo metu turbūt prasčiausia komanda ROH rosteryje, nei vienos kovos kuri nebūtų nusivilimas (IMHO) išskyrus kovas prieš KoW, kurie tiesiog tam per geri. Tuo tarpu PWG reguliariai book'ina Young Bucks... Apskritai, negi bandytum pasakyti, kad Tag Team turmoil > DDT?

mindaugas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na nežinau, mane Indy nelabai traukia, bet esu esu girdėjęs, kad jų šou surenka daugiau žvaigždučių negu WWE laidos, na, bet man vien jų atmosfera nepatinka, mažos salės, mažai žiūrovų, o ir wrestleriai nelabai žinomi(bent man).

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Pradedant indies žiūrėt (kaip ir bet kokią kitą wrestlingo rūšį, gerai pagalvojus) labai svarbu ant kokių kovų užtaikysi susidarinėdamas įspūdį - vienas smagiausių dalykų ROH, PWG ir t.t. yra kaip tik atmosfera ir smarkiai besireiškiantys fanai. Dėja ne visi eventai svarbūs ir ne visos salės surenka pakankamai žiūrovų tam, kad sudarytų tradicinę indies atmosferą. Abejoju, kad kas nors WWE pradėjo žiūrėt nuo comedy match'o ar ko nors panašaus. Kiek pamenu, mane sekti ROH privertė Low Ki (ex-WWE Kaval) ir KENTA kova - visiškai kitoks wrestlingas negu tai ką matome WWE... Taigi gal tiesiog dar neužtaikei ant kovos, kurį tave įtrauktų į indie wrstlingo pasaulį. :D

Unbroken

• nMo nariai
26
Su keliais point'ais aš nenoriu sutikti:

Rodyti pranešimąShining Triangle, 2011-08-14, 17:15, pasakė:

Padeda aplenkti kovų lygiu. Kovotojų statusas šiose lygose nevienodas (Hero du kartus pralaimėjo Colt Cabana (!) per pastaruosius porą metų ir tikrai nėra book'inamas kaip pilnateisis main eventer'is), o nuo rolės ir pozicijos karde kovų kokybė dar ir kaip priklauso.
So what? Tai nėra nei pliusas, nei minusas nei vienai kompanijai. Tiesiog kompanijos "galvos" renkasi ką push'inti, ko ne ir pan. Tiek ROH, tiek IWA turi savo main-eventer'ius ir tai daugiau skonio reikalas, kuriuos wrestler'ius nori matyti main-event'e/title picture. Tai turi kokybės TAM TIKRŲ kovotojų mačams, bet bendrai paėmus, abi kompanijos turi gerus upper-midcard'o mačus... P.s. geriems mačams yra daugiau kriterijų (kelis paminėsiu toliau).

PWG turi žymiai mažiau event'ų, kruie iš esmės visi yra super-card'ai su minimumu storyline, taigi jiems kovų kokybės pastovumu aplenkt ROH tikrai nėra sunku.
Techniškai abiejų kompanijų mačai yra panašūs, nes abi komandos turi bendrų kovotojų. Bet ROH pastaraisiais mėnesiais turėjo minimum 2 ***** vertus mačus (Black vs. Aries, Richards vs. Edwards). Tačiau ROH turi tai, ko neturi PWG - išplėtoti storyline'ai... Kai PWG geri mačai telieka gerais ir nelabai turi galimybių gauti etiketę "epic", ROH tuo tarpu turi pilnaverčius storyline'us, kurie tikrai pakelia mačo prestižą/kokybę (ne techninu atžvilgiu). Keli pavyzdžiai: Generico vs. Steen, Aries vs. Jacobs ar tas pats Richards vs. Edwards.

Plius PWG home-grown kovotojai gerensi už Redwood'ą, Bennet'ą ir t.t.
Visų pirma, tu man pasakyk KUO geresni. Tai tik bevertis teiginys, kuris neturi argumentų. Antra, Redwood'o panaudojimas yra tas pats, kas sakyti WWE heel'ai yra crap, nes toks yra Miz'as. Juk 'E turi Punk'ą, R-Truth, Ziggler'į, Christian... Tas pats ir čia - Redwood'as komedijinis char'as, o ROH turi daug aukšto lygio homegrown talentų: Rhett Titus, Kenny Omega, Davey Richards, Eddie Edwards ir t.t. Jei kalbant apie visų laikų ROH homegrown talentus, tai tereikia paminėti pora: Christopher Daniels, Low Ki, Samoa Joe, CM Punk... Nors kai kurie yra dalinai (su TNA), ROH visada turi/turėjo tikrai stiprius homegrown talentus.

P.s. Bennet'as nėra toks prastas.

Dėl tag-team'ų - ROH diržus laiko WGTT, šiuo metu turbūt prasčiausia komanda ROH rosteryje, nei vienos kovos kuri nebūtų nusivilimas (IMHO) išskyrus kovas prieš KoW, kurie tiesiog tam per geri. Tuo tarpu PWG reguliariai book'ina Young Bucks... Apskritai, negi bandytum pasakyti, kad Tag Team turmoil > DDT?
Nemačiau aš DDT, bet vėlgi, tu neargumentavai, kuo WGTT yra blogiausia komanda ROH roster'yje... Jie yra marketable, jie turi vardus/istoriją, jie yra tikrai geri ringe... Jei tavo nuomone visas tag-team divizijonas priklauso tik nuo vienos komandos, tai klysti. Be jų juk yra KOW (na, gal ir nebebus kai išeis į WWE), Briscoes, House Of Truth, All Night Express, American Wolves (juk jie dar neiširo). Ir komandiniai mačai beveik visada būna geri. Dažnai net ir show stealer'iai.

Ir jei tau taip patinka tag-team wrestling'as, rekomenduoju CHIKARA. :D

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-08-16, 09:00

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Yay! Pagaliau forume kažkas diskutuoja.

Citata

So what? Tai nėra nei pliusas, nei minusas nei vienai kompanijai. Tiesiog kompanijos "galvos" renkasi ką push'inti, ko ne ir pan. Tiek ROH, tiek IWA turi savo main-eventer'ius ir tai daugiau skonio reikalas, kuriuos wrestler'ius nori matyti main-event'e/title picture. Tai turi kokybės TAM TIKRŲ kovotojų mačams, bet bendrai paėmus, abi kompanijos turi gerus upper-midcard'o mačus... P.s. geriems mačams yra daugiau kriterijų (kelis paminėsiu toliau).
Ar kovų lygis nėra nei pliusas nei minusas? PWG gauni įvairovės challenger'ių sąraše o, ne "let's book Roddy", kuo ROH mane varo į neviltį. KoW, po vieną, PWG gauna daugiau šansų sublizgėti ir jų kovos ten yra nepalyginamai geresnės.

Citata

Techniškai abiejų kompanijų mačai yra panašūs, nes abi komandos turi bendrų kovotojų. Bet ROH pastaraisiais mėnesiais turėjo minimum 2 ***** vertus mačus (Black vs. Aries, Richards vs. Edwards). Tačiau ROH turi tai, ko neturi PWG - išplėtoti storyline'ai... Kai PWG geri mačai telieka gerais ir nelabai turi galimybių gauti etiketę "epic", ROH tuo tarpu turi pilnaverčius storyline'us, kurie tikrai pakelia mačo prestižą/kokybę (ne techninu atžvilgiu). Keli pavyzdžiai: Generico vs. Steen, Aries vs. Jacobs ar tas pats Richards vs. Edwards.
Niekas ir nesiginčija, jų upper-card'as sudarytas 80% iš tų pačių kovotojų. Tačiau dėl tokių svečių kaip Low Ki ir t.t. PWG card'ai būna įvairesni. Pagrindinis skirtumas mano akyse yra opener'iai ir mid-card'as. ROH neretai turį motyc main event'ą, bet under-card'as viską gadina (o aš taip norėjau pirkti Richards vs. Daniels...) Dabar, kai book'ina Delirious, reikalas jau beveik pasitaisė, bet vienu momentu (Pameni Allied Forces?) buvo nekas. Pasakyk dar, kad Homicide kovos nebuvo let down? PWG, kitą vertus, galima žiūrėti nuo pradžios iki galo nebijant išvysti Redwood'ą. Dažnaiusiai nei vienai kovai neduodu mažiau *** ir nekyla noro nieko prasukti. O dabar priejom prie smagiausios dalies. Black vs. Aries? Ar jų paskutinė kova nevyko prieš kokių pusantrų metų (nebent turėjai omeny per pastaruosius 18 mėnėsių :D)? Dauguma fanų toms kovoms tobulo reitingo nedavė, taigi "kaip minimum" drįsčiau suabejoti. Pats iš ROH ir PWG per paskutinius du metus ****3/4 esu įvertinęs tik Richards vs. Black, o ta kova, kaip tik buvo užbookinta iš niekur. Dėl storyline'ų tavo argumentas tikrai geras, bet aš bandau teigti, kad PWG vidutinė kovų kokybė yra gerensnė (atsiprašau jei anksčiau neaiškiai išsireiškiau). Aš nebandau nuginčyti ROH pranašumo kitais aspektais. Tiesiog PWG card'ai dažnaiusiai būna ***1/2-****1/2 kovų maratonas be didesnių nusivilimų, o ROH regulairiai tenka nusivilti.

Citata

Visų pirma, tu man pasakyk KUO geresni. Tai tik bevertis teiginys, kuris neturi argumentų. Antra, Redwood'o panaudojimas yra tas pats, kas sakyti WWE heel'ai yra crap, nes toks yra Miz'as. Juk 'E turi Punk'ą, R-Truth, Ziggler'į, Christian... Tas pats ir čia - Redwood'as komedijinis char'as, o ROH turi daug aukšto lygio homegrown talentų: Rhett Titus, Kenny Omega, Davey Richards, Eddie Edwards ir t.t. Jei kalbant apie visų laikų ROH homegrown talentus, tai tereikia paminėti pora: Christopher Daniels, Low Ki, Samoa Joe, CM Punk... Nors kai kurie yra dalinai (su TNA), ROH visada turi/turėjo tikrai stiprius homegrown talentus.
Maniau akivaizdu. Redwood, Payne, Dempsey, Bravado brothers... Apskritai iš ROH wrestlingo mokyklos rimtai atrodyti pavyksta tik tavo minėtam Rhett'ui, o taip jau nutiko, kad jis vienas mano nemėgiamiausių kovotojų ROH rosteryje, taigi jo atžvilgiu negaliu būti nešališkas. :D Tuo tarpu PWG kyla visi SoCal jaunieji talentai. Willie Mack neseniai turėjo break-through kovą prieš Roderiką, Bonham ir Gatson prieš Hero. Visi geri jauni kovotojai ROH yra imami iš Evolve. (Gabe Sapolsky šiuo metu kur nors verkia) Omega ROH praleido labai mažai laiko ir vardą pasidarė kitur. tačiau koks skirtumas, jei ir jį ir Edwards'ą galėjom/galim matyti PWG card'uose. Dėl Davey parašei nepagalvojęs ir tuoj pasigailėsi. Esmė tame, kad jis debiutavo būtent PWG, kur iki šiol reguliairai kovoja. Būtent ten, garsiojo tag-title reign'o su Super Dragon metu jis pasiekė statuso, kurio dėka buvo nusamdytas ROH. Nei viena iš minėtų legendų nėra ROH home-grown talentas.
P.S. Bennetui vieta TNA ar WWE, indie wrestleris iš jo nekoks.

Citata

Nemačiau aš DDT, bet vėlgi, tu neargumentavai, kuo WGTT yra blogiausia komanda ROH roster'yje... Jie yra marketable, jie turi vardus/istoriją, jie yra tikrai geri ringe... Jei tavo nuomone visas tag-team divizijonas priklauso tik nuo vienos komandos, tai klysti. Be jų juk yra KOW (na, gal ir nebebus kai išeis į WWE), Briscoes, House Of Truth, All Night Express, American Wolves (juk jie dar neiširo). Ir komandiniai mačai beveik visada būna geri. Dažnai net ir show stealer'iai.
Vėl gi, tikėjausi, kad suprasi. Jie prastesni ringe už kitas high profile komandas ir jų kovos nuolatos nuvilia, o iš jų tikimasi buvo labai daug. (Palygink su KoW reign'u.) Čempionai reprezentuoja diviziją, ne? Visos komandos iš paminėtų išskyrus ANE ir HoT (kurių aš nelaikau labai gera komanda) reguliariai matomos PWG, kas padaro PWG tag diviziją gilesne. Dėl gerumo, mano argumentas - DDT4, ar žiūrėt, čia jau tavo, kaip wrestlingo fano, pasirinkimas.

Citata

Ir jei tau taip patinka tag-team wrestling'as, rekomenduoju CHIKARA. :D
Yra daugiau nei pakankamai dalykų, kurie man patinka labiau už tag-wrestlingą ir aš alergiškas CHIKARA'i.

Šį pranešimą redagavo Shining Triangle: 2011-08-16, 13:25

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąShining Triangle, 2011-08-16, 14:21, pasakė:

Ar kovų lygis nėra nei pliusas nei minusas? PWG gauni įvairovės challenger'ių sąraše o, ne "let's book Roddy", kuo ROH mane varo į neviltį. KoW, po vieną, PWG gauna daugiau šansų sublizgėti ir jų kovos ten yra nepalyginamai geresnės.
Rpddy buvo taip kišamas į ME dėl to, kad ROH neteko kelių main-event'o kalibro kovotojų (Black, Aries), Roddy nors ir charizmoje ir prie mic'o yra juodoji skylė, tačiau su manager'iu kalbančiu už jį, jis buvo neblogas paisirinkimas. Juolabiau ringe jis deliverin'a. Dabar, kai grįžo Lethal, galbūt ta ME skylė bus užkišta. Generico irgi turėtų kovoti main-event'e.

Dėl Davey parašei nepagalvojęs ir tuoj pasigailėsi. Esmė tame, kad jis debiutavo būtent PWG, kur iki šiol reguliairai kovoja. Būtent ten, garsiojo tag-title reign'o su Super Dragon metu jis pasiekė statuso, kurio dėka buvo nusamdytas ROH.
Nors ir debiutavo PWG, visgi Davey iš mid-carder'io į main-eventer'į transformavosi būtent ROH. Čia įvyko tas lūžis - break point'as, kurio metu Davey iškilo ir padarė didžiulį patobulėjimą. Aišku, čia ginčytinas dalykas.

Nei viena iš minėtų legendų nėra ROH home-grown talentas.
Daniels ir Low Ki dalyvavo pirmame ROH event'e (kaip ir Danielson'as, kurio nepaminėjau) dėl ko aš juos laikau labiau ROH homegrown talentais, nei TNA. Tiesa, ROH ir TNA pradžios įvyko gana panašiu laikotarpiu, tai šie du nėra 100-procentiniai ROH talentai. Bet Joe ir Punk'as tikrai "užsigrūdino ir išaugo" ROH. Taip, karjeras jie pradėjo kitur, bet dėmesį gavo ir vardą susikūrė BŪTENT ROH. Jei ne ROH, šie du tikriausiai taip ir nebūtų gavę kontraktų su TNA ir WWE atitinkamai.

O dabar priejom prie smagiausios dalies. Black vs. Aries? Ar jų paskutinė kova nevyko prieš kokių pusantrų metų (nebent turėjai omeny per pastaruosius 18 mėnėsių :D)?
Typo. Norėjau pasakyti Black vs. Richards (kuris vyko maždaug prieš metus, man kažkaip atrodė ne taip ir seniai :D). Betkokiu atveju - tai 5 žvaigžddučių mačas. Taip pat pamiršau paminėti galimus kandidatus Generico vs. Steen FB2010.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-08-16, 14:52

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Smagu matyti narius, turinčius išplėstas diskusijas.
Gaila, neprisijungsiu, nes Indie žiūrėjau tik keletą kartų, ir tai man ne tik kad nepatiko, bet netgi šiek tiek atstūmė.

Nuotrauka
Nuotrauka

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24

Citata

Roddy buvo taip kišamas į ME dėl to, kad ROH neteko kelių main-event'o kalibro kovotojų (Black, Aries), Roddy nors ir charizmoje ir prie mic'o yra juodoji skylė, tačiau su manager'iu kalbančiu už jį, jis buvo neblogas paisirinkimas. Juolabiau ringe jis deliverin'a. Dabar, kai grįžo Lethal, galbūt ta ME skylė bus užkišta. Generico irgi turėtų kovoti main-event'e.
Taip, labai to tikiuosi, kaip ir Steen'o sugrįžimo tiesiai į main event sceną. :D O Roddy turėtų tiesiog pailsėt nuo me, nes jis jų gavo daugiau nei bet kas per pastaruosius porą metų.

Citata

Nors ir debiutavo PWG, visgi Davey iš mid-carder'io į main-eventer'į transformavosi būtent ROH. Čia įvyko tas lūžis - break point'as, kurio metu Davey iškilo ir padarė didžiulį patobulėjimą. Aišku, čia ginčytinas dalykas.
Daniels ir Low Ki dalyvavo pirmame ROH event'e (kaip ir Danielson'as, kurio nepaminėjau) dėl ko aš juos laikau labiau ROH homegrown talentais, nei TNA. Tiesa, ROH ir TNA pradžios įvyko gana panašiu laikotarpiu, tai šie du nėra 100-procentiniai ROH talentai. Bet Joe ir Punk'as tikrai "užsigrūdino ir išaugo" ROH. Taip, karjeras jie pradėjo kitur, bet dėmesį gavo ir vardą susikūrė BŪTENT ROH. Jei ne ROH, šie du tikriausiai taip ir nebūtų gavę kontraktų su TNA ir WWE atitinkamai.
Vėl gi, tavo tiesa, bet lygindamas home-grown talent aš turiu omeny žmones iš ROH mokyklos, arba paimtus iš lokalinės svarbos indies ir PWG kovotojus, dirabnčius SoCal regione. Taigi, tuos wrestlerius kurie dar nepasidarė sau vardo ir yra "ekskliuzyvūs" savo lygai. Tai, kad tik ROH galima tapti indies žvaigžde aš tikrai nebandysiu nuginčyti. Gal po kelių metų mes matysim kurį nors iš dabartinių PWG mid-card'erių pasiekiantį žvaigždės statusą ROH ringe, bet man sunku įsivaizduoti Rhett Titus main event'inant Glory by Honor. Tikiuosi supratai ką bandau pasakyti.

Citata

Typo. Norėjau pasakyti Black vs. Richards (kuris vyko maždaug prieš metus, man kažkaip atrodė ne taip ir seniai :D). Betkokiu atveju - tai 5 žvaigžddučių mačas. Taip pat pamiršau paminėti galimus kandidatus Generico vs. Steen FB2010.
Taip ir pamaniau perskaitęs. Kova, jei ir ne tobula, tai tirkai legendinė, nepagailėjau pinigų net dvd. Generico vs. Steen irgi buvo įsimintinas momentas ir, anksčiau ar vėliau, atsidurs mano dvd kolekcijoje. Kalbant apie juos, yra nemenka galimybe pamatyti šios kovos rematch'ą PWG ringe. Jau paskelbti 2011 Battle of Los Angeles turnyro dalyviai ir kiekvienas fanas tikisi būtent tokio finalo. http://www.prowrestlingguerrilla.com/2011B...LA_brackets.png
Kalbant apie ROH, kokios šiemetinės kovos tau atrodo geriausios? (be BitW me) Šiemet ne taip smarkiai seku ROH kaip pernai ir bijau, kad būsiu ką nors praleidęs, o tu sudarai ROH eksperto įspūdį, respect. Pats ****1/2 (po pirmo peržiūrėjimo, vėliau dauguma, be Richards vs. Edwards, gali kristi) kol kas esu davęs tik Richards vs. Edwards, Daniels vs. Edwards (TV title draw), Daniels vs. Generico ir, savo nuostabai, Edwards vs. Strong (title change). Taip pat, kokių title defense labiausiai tikiesi iš taip ilgai laukto Davey reign'o?

Unbroken

• nMo nariai
26
Ne į temą
Aš negalvojau, kad yra tokių rimtų PW fanų už nMo ribų, kurie domėtūsi indies. :D Labai gerai, kad atėjai čia, nes jau kuris laikas forumui trūksta aktyvių/PW išmanančių žmonių. :D Ir dar perki DVD? Vou. :D

Rodyti pranešimąShining Triangle, 2011-08-16, 19:08, pasakė:

Taip ir pamaniau perskaitęs. Kova, jei ir ne tobula, tai tirkai legendinė, nepagailėjau pinigų net dvd. Generico vs. Steen irgi buvo įsimintinas momentas ir, anksčiau ar vėliau, atsidurs mano dvd kolekcijoje. Kalbant apie juos, yra nemenka galimybe pamatyti šios kovos rematch'ą PWG ringe. Jau paskelbti 2011 Battle of Los Angeles turnyro dalyviai ir kiekvienas fanas tikisi būtent tokio finalo. http://www.prowrestlingguerrilla.com/2011B...LA_brackets.png
Na, man asmeniškai nesvarbu kas dalyvaus finale ar laimės turnyrą. Dėl Generico/Steen remačo, tai aš nesu už. Jų feud'as jau išsprogo ir jiem reikia laaabai ilgos pertraukos, kad tas jų feud'as atrodytų legitimate. Aišku tokie "atsitiktiniai" susitikimai gal ir nebūtų neigiamas dalykas. Norėčiau, kad laimėtų Steen, tačiau su kuo kovos finale man ne taip svarbu. Būtų puikiausias variantas Eddie, tačiau tai nėra įmanoma. Išvis, norėčiau, kad galų gale būtų "prastumtas" Chuck Taylor. Tikrai įdomus wrestler'is. EVOLVE mačas su Aries'u buvo superinis.

Rodyti pranešimąShining Triangle, 2011-08-16, 19:08, pasakė:

Kalbant apie ROH, kokios šiemetinės kovos tau atrodo geriausios? (be BitW me) Šiemet ne taip smarkiai seku ROH kaip pernai ir bijau, kad būsiu ką nors praleidęs, o tu sudarai ROH eksperto įspūdį, respect. Pats ****1/2 (po pirmo peržiūrėjimo, vėliau dauguma, be Richards vs. Edwards, gali kristi) kol kas esu davęs tik Richards vs. Edwards, Daniels vs. Edwards (TV title draw), Daniels vs. Generico ir, savo nuostabai, Edwards vs. Strong (title change). Taip pat, kokių title defense labiausiai tikiesi iš taip ilgai laukto Davey reign'o?
Geriausių šių metų kovų jokių neišskirčiau be tavo minėtų. Na BITW 4-way tag-team patiko. Dėl Davey, tai jis turėtų palaikyti diržą gan ilgą laikotarpį, tai mano dream mačai: Davey vs. CM Punk, Davey vs. KENTA, Davey vs. Nakajima, Davey vs. Steen, Davey vs. Jacobs ir bene laukiamiausias Davey vs. McGuinness (jei jam pagerės su sveikata).

Ne į temą
P.s. ateičiai, paieškok/sukurk temą tokiom diskusijom, nes nesu visai tikras ar nebuvo daug off-topic'o. O adminai čia pikti. :D

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-08-16, 19:00

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Ok, nenukrypdamas nuo temos galiu pakomentuoti Steeno ir Generico feud'ą PWG lygoj. Visai neseniai apie jų feudo pratesimą maniau taip pat skeptiškai kaip ir tu, tačiau du dalykai pakeitė mano nuomonę. Nightmare Violence Connection (Steen and Tozawa) vs. Generico & Ricochet (turbūt geriausias matytas tag match'as šiemet) ir Steeno komentavimas per Generico ir Edwards'o kovą. Pure gold. Viena geriausių PWG įpatybių IMO yra komentavimas - Excalibur + random wrestler beveik visada yra win. To paties Chuck Taylor komentavimas su juo poroj yra nerealus. Pats iš šių metų BoLA labaiusiai tikiuosi Steen vs. Hero revanšo. Jų kovą per Kurt Russellreunion 2: The Reunioning buvo labai įdomi, o juk jie negavo jai daug laiko, taigi manau, kad pilnavertis me būtų bent moty kandidatas blogaisuiu atveju. Beje, žmonėms norintiems bandyti pradėti žiūrėti PWG, kaip tik rekoemnduoju Kurt Russellreunion 2: The Reunioning šou - daug gerų kovų, keletas žinomu už indies ribų kovotojų kaip Low Ki ir Shane Helms, ryškaisuios indies žvaigždės kaip Richards, Hero, Steen ir Generico, legendų battle royal su tokiais veikėjais kaip Terry Funk, Roddy Piper, Shane Douglas ir t.t.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0