Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Svajoniu matchas/feudas

Temoje atsakymų: 136

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Hmm dabar pradejau tajiri matcus siustis is ecw laiku (dabar tik kelis teturiu gal aks turit nupirkciau :D ):
Taigi svajociau :
Tajiri vs Jeff Hardy vs A J styles vsTaker tlc matce.(taker vien delto ,kad butu viens didelis)
Tajiri vs Jeff Hardy single ,bet ilgam sakykim 20 min matcas(na nzn kodel hardy galetu buti bet koks is garsesniu maziuku ,kots i rey ,tik kad zinotu ka ringe daro)

lich

The Instant Classic

• Nariai
0

Rodyti pranešimąGhZ, Sep 1 2006, 01:14 PM, pasakė:

Tomme Dreamer,Sadman(jei teisingai parasiau) vs buba ray dudley,rhyno

ummm nu neesu mates daug dreamer ir sandman senojo ecw match'u ... bet toks man vaizdas, kad match'as butu labai jau trumpas :D nes pvz buvo gi matchas dreamer,sandman ir balls vs bobby lashley ir lashley laimejo ir dar gan greitai :D

o mano svajoniu matchai butu:
Helms VS Christian , Edge vs Helms, AJ vs Helms , Ultimo dragon vs Rey mysterio vs AJ styles vs Tajiri :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
AJ Styles vs Hurricane matchas tikrai yra ivykes Velocit'yje. Jei pasidometum, manau rastum ir Hurricane vs Edge arba Christian, nes netikiu, kad budami WWE midcarderiais tiek laiko, jie nera susitike.

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
na hurricane nors man is gimmick'o LABAi patiko, bet jo wrestlingo stilius buvo kitoks nei Helms'o moves n stuff ir truputeli klouniškas per matchus nes pvz bando ant to savo chokeslam'o pakelt ir nepakelia ir pan.

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąlich, Sep 30 2007, 10:44 AM, pasakė:

ummm nu neesu mates daug dreamer ir sandman senojo ecw match'u ... bet toks man vaizdas, kad match'as butu labai jau trumpas :D nes pvz buvo gi matchas dreamer,sandman ir balls vs bobby lashley ir lashley laimejo ir dar gan greitai :D

o mano svajoniu matchai butu:
Helms VS Christian , Edge vs Helms, AJ vs Helms , Ultimo dragon vs Rey mysterio vs AJ styles vs Tajiri :D

na tu labai klysti :D Dreamer ir Sandman turejo daug machu tarpusavyje ir kartu :D ir visi machai tikrai buvo neblogi :D ir netrumpi kaip tu sakai!! tu nelygink WWECW su ECW!!!
Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
na as neturejau omeni kad jie neextremina ir pan. ir ju matchai nebutinai tokie ziauriai trumpi tiesiog jie kazkoki... per extreme matchus pavaro bet ant pacio wrestlingo silpni

CrosssFire

Baltas diržas

• Naujokai
0
Cage of Death kuriame dalyvauti IWA:MS,CZW,WWE ir TNA wrestleriai.Būtų nuostabu. ;)

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Triple Threat Hell in A Cell Match : Brock Lesnar vs Steve Austin vs Goldberg

Nuotrauka

erikiukas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Dudley Boyz (iskaitant ir Spike) vs. DX (michaels, hhh ir chyna) in Table Match
Chris Benoit vs Eddie Guerrero Carreer Threatening Match
5vs5 match WWE vs ECW no dq

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Perskaičius erikiuoko 5vs5 matchą, prisiminiau kaip kažkada svajojau apie TNA vs. WWE matchą. Būtų tikrai nerealu :D
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jej jau butu, tai jau butu realu;)
O dbr kol kas nerealu:D
Tiesa, TNA vis labiau prisirishant prie formato, kad wrestleriai pasirashomi Exclusive kontraktais + iskaitant BS bookinima, kad jie po dvieju-penkiu metu pasiektu WCW likima, ir tavajam machuj ivykti nebutu problemu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąFortaz, 2008-03-25, 21:33, pasakė:

Jej jau butu, tai jau butu realu;)
O dbr kol kas nerealu:D
Tiesa, TNA vis labiau prisirishant prie formato, kad wrestleriai pasirashomi Exclusive kontraktais + iskaitant BS bookinima, kad jie po dvieju-penkiu metu pasiektu WCW likima, ir tavajam machuj ivykti nebutu problemu.
nelabai supratau tavo minti. tu nori pasakyt jai tna pasirasineja ilgalaikius kontraktus, tai ji eina link bankroto kaip wcw? Taigi tna nesisvaisto milijonais kaip wcw, visi wrestleriai is wwe gauna maziau litu nei jie gaudavo wwe, na o wcw budavo priesingai. Ir kiek zinau ilgalaikius kontraktus turi cage, samoa joe, del kitu nezinau. Mano manimu jai kompanja pasirasineja ilgalaiki kontrakta jie ziuri i ateiti, ir nenori taip lengvai paleisti savo zvaigzdziu. Tik va man gaila kad tna paleido crisa hari, rona kilingsa, monty browna, man sitie zmones patiko ir reikejo jos pusint, o ne kazkokiem liurbiam kaip black reign ar relik duot eteri.
O del macu svajoniu tai noreciau kad kazas gautu pafjudint su stingu, tai pat james storm vs sting, Aj styles vs sting, na tiesiog butu dziugu matyti stinga jobinanti naujom zvaigzdem, na aisku tas jobas turi but su kaupu, o ne perlenktas.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2008-03-25, 22:54

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Supanti, kai pasirashoma Exclusive kontraktai, tai nuperkant kompanija, kovotojai yra nuperkami kartu. T.y. kontraktai yra kompanijos turtas, kuri gauna pirkejas pirkdamas visa kompanija.
Jej visi kovotojaj butu non-exclusive kontraktais, tai is pirkimo, tarkim WWE, tegautu tik kokia nors video biblioteka. Ir daugiau turbut nieko reiksmingo.
Gi dbr, jej WWE pirktu TNA, tai jin gautu ne tik video, bet ir Joe, Cage, Sting, Angle ir Booker ir dar bala zino kiek kitu zviagzdziu.
Jej jie visi butu be ilgalaikiu kontraktu, tai WWE nupirkus TNA, tiesiog kita diena TNA galetu atsikurti su pvz pavadinimu EMBRB (Even More Bigger Russo Bullshit), ir jau kita diena pratesti visus savo bookinimus. T.y. serialu kurimus.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Cia tu neteisus Fortaz :? Ekskliuzivus kontraktas nereiksia, kad jis butinai priristas pries organizacijos, jei ja nupirks. Ar kontraktas yra transferable, ar non-tranferable yra nurodoma poperiuose. Pavyzdziui PRIDE pirkimo metu absoliuti dauguma kovotoju turejo ekskliuzivius kontraktus, bet dalis ju buvo non-transferable ir didesnias zvaigzdes UFC teko "gaudyti", o kai kurias iki siol nesugavo. Taip pat ekskliuzivus kontraktai gali buti nebutinai priristi prie pacios organizacijos - jie gali buti pasirasyti su globojancia kompanija (kaip Goldberg turejo su AOL, ar Gomi su DSE ir pns.) Taip, mes nezinom, bet TNA gali tureti wrestlerius priristus prie Panda Energy.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ok, zodi ne ta pavartojau.
Manau mintis vis tiek visiems aiski - pririsi wrestleri prie kompanijos, tai parduodant kompanija galima prarasti juos.

Nuotrauka
Nuotrauka

Sharkis

Baltas diržas

• Naujokai
0
mano svajoniu matchas Hulk Hogan vs. Stone Cold arba Hulk Hogan vs. The Rock vs. Stone Cold

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Mano ne tiek svajoniu matchas kiek seip bene didziausias noras butu, kad butu sugrazinta senoji ECW, nes dabartine labai jau skysta, retai kada ten kas idomaus ivyksta..

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąFlover rose, 2005-08-29, 23:26, pasakė:

Mano swajonių macas: visa raw lyga prieš snicki

Čia, tai prajuokino.. :)

Nuotrauka

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
0
mano svajoniu macas Randy orton vs undertaker vs kane vs y2j vs j.hardy vs big show in the elimination chamber

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąnt2, 2008-04-09, 20:30, pasakė:

mano svajoniu macas Randy orton vs undertaker vs kane vs y2j vs j.hardy vs big show in the elimination chamber
Kokio noretum laimetojo? :)

Nuotrauka
Nuotrauka

nt2

Baltas diržas

• Išbaninti
0
kane arba undertaker :) :D

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Pagalvojau dar noreciau matchu bet ce jau dideliose mano svajonese =/

1. Jack Evans & Jeff Hardy vs Triple H & Shawn Michaels TLC Match

2. Jack Evans vs Jeff Hardy HIAC match

3. Jack Evans & Sick Nick Mondo & Jeff Hardy vs Triple H & Batista & Ric Flair Elimintation Chamber

4.Abyys vs Mick Foley Hardcore Match

5. Goldberg & Brock Lesnar vs Snitsky & Umaga

6. Rob Van Dam & Jeff Hardy & Nick Mono & Jack Evans & Mick Foley vs John Morison & Matt Hardy & J.C. Balley & Rey Mysterio & Terry Funk in a 5 man tag team elimination match in a three stages of hell 1. TLC 2. Hardcore 3 400 Lightubes Deathmach . Mano vaizuote laki :)

Nuotrauka

Guest_Tomas_*

• Svečiai
umanga vs great khali ;DDD

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Nore ciau ir ash

Abyss vs Mick Foley Hardcore Match'o, tik kad Folis butu tokioj formoj kaip ~1998-1999. Na ir jeigu dar HIAC butu. pritrenkiamai butu.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąalgirduhas21, 2008-04-10, 21:51, pasakė:

Pagalvojau dar noreciau matchu bet ce jau dideliose mano svajonese =/

1. Jack Evans & Jeff Hardy vs Triple H & Shawn Michaels TLC Match

2. Jack Evans vs Jeff Hardy HIAC match

3. Jack Evans & Sick Nick Mondo & Jeff Hardy vs Triple H & Batista & Ric Flair Elimintation Chamber

5. Goldberg & Brock Lesnar vs Snitsky & Umaga
Nejuokink svieto :) Visu pirma, kam kisti HHH ir HBK. HHH aplamai butu minusas, nieko gero nenuveiktu, tik priesininkai turetu jam jobbinti. O HBK kad ir koks puikus wrestleris butu, jis jau senas ir vienintelis geresnis spotas, kurio is jo galima tiketis tai Moonsault ant stalo gulinciam varzvoui. Visu antra, kokio velnio kisti Hardy su Evansu i HIAC matcha? Tam kad vienas kita i narvo sienas patrankytu? Juk vos tik uzlipes ant ringo kampo ir pasokes is karto atsitrenksi i narvo virsu, tad spot'u irgi tiketis neverta. O tai ko tada dar is siu skraidunu tiketis? Visu trecia, tai Elimination Chamber matchai yra 6 zmones ir kiekvienas kovoja uz save!!. Kaip tada turetu buti sistema su tais paleidimais i kova? Puse kovos butu handicap matchas? Ne, tai jau nesamone + pridejai Batista su Flairu. Jei cia del zmoniu skaiciaus kovoje, tai bent kazka geresnio sugalvotum. Ir galiausia, tai visi 5-oje kovoje isvardyti wrestleriai patys matchu neistemps. Turi but kazkas kas kitas, kas tai padarytu, jie gali buti geri workeriai ir dirbti paskui talentinga varzova/partneri, taciau jie patys kovos neistemps. O apie Snitsky aplamai patyliu. Jau *** siai ketveriukei jau butu geras ivertinimas, o tai jau visai ne dream match'as.

Citata

6. Rob Van Dam & Jeff Hardy & Nick Mono & Jack Evans & Mick Foley vs John Morison & Matt Hardy & J.C. Balley & Rey Mysterio & Terry Funk in a 5 man tag team elimination match in a three stages of hell 1. TLC 2. Hardcore 3 400 Lightubes Deathmach . Mano vaizuote laki :)
O stai cia - visiska priesingybe. Aisku tokia kova laiko belekiek uzimtu, bet butu neabejotinas show stealeris. Aplamai, man labai patinka 3 Stages Of Hell matchai, o dar sitas... :) Vienintelis dalykas, prie kurio galiu prikibti, tai Rey Mysterio ir Matt Hardy. Vietoj ju imetus Sabu ir Necro Butcheri butu tobula. Kazkaip nesitiki, kad 1,2,3,5 ir 6 kovas parase tas pats zmogus :)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0