Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-08-31, 16:24
Daug "svajoniu kovu" kurias dabar paminesiu yra jau nekarta nuskambeje ir bonalus - bet vistiek apie jas svajoju
1. Goldberg vs. Samoa Joe - na, reges viskas prie to eina ir tikekimes tai bus svabiausia 2007 metu kova, pagal savo reiksme. Belieka tiketis, kad prie jos mus atves puikus build'as, motivacija is abeju pusiu ir po sio matcho bus atverstas naujas puslapis Samoa Joe ir TNA istorijoje. Taip, turiu pripazinti, kad nors iki siol mano megiamu wrestleriu Top'e pirmoje vietoje yra Goldberg'as - si matcha norieciau kad laimetu Joe (paradoksas;) Visgi laikas eina ir kada-nors juk kazkam reikes pakeisti Bill'a mano simpatiju pirmoje vietoje. Tap-out'o aisku nesitikieciau, nes TNA kolkas neturiu tokiu materialiniu istekliu, bet svarus pin'as butu visai realus. + Tas pin'as butu i nauda ne tik Joe - tai butu tas svarbus momentas Bill'o karjeroje, kur jis galetu irodyti kritikams, kad moka ir atiduoti kazka tam bizniui, kuris ji sukure (bent uz pinigus;)
2. Kurt Angle vs. Bret Hart - jeigu neklistu WWE Magazine dave 1:1000000 tikimybe siam matchui. Jo, matchui nelemta ivykti ir tai mane labai nervina. Labiausiai mane erzina kad sia svajone is musu ateme is dalies Goldberg'as. Tikriausiai du geriausi mat-wrestleriai WWE istorijoje - ju stiliai yra stebetinai panasus, abu pofesionalai ir fenomenaliai techniski kovotojai. The Ankle Lock vs. The Sharpshooter + Abu imtinininkai buvo issake savo nora padariti si matcha. Matchas kuriam duoti maziau nei 1 valanda butu tiesiog nusikaltimas. Paprasciausiai tai yra didele istorine neteisybe, kad teoriskai (atmetus sveikatos faktoriu) sie du kovotojai turejo visas galimybes susitikti, bet to neiviko.
3. Brock Lesnar vs. Batista - keista, bet as tikiu, kad jei sis matchas butu ivykes kai Lesnaris dar buvo savo prime'e tai paviktu visai puikus ***+ matchas. Nes Batista irode, kad gali normaliai kovoti su wrestleriais panasaus i savo fizinio sudejimo (pvz. Triple H). Manau tai galetu buti puikus stiff matchas, kuris butu idomus ne tik del vardu kurie susitinka.
4. Goldberg vs. Steve Austin - jo, kazkada tai buvo mano "Dream Match" (ir net neseniai), bet dabar tiesiog norieciau kad tas matchas ivyktu, kad galieciau pasakyti "Yeah, the match took place" T.y. paprasciausiai del istorinio fakto (kaip Brock/Goldberg).
Tai va, nieko sokirojancio, bet tiesiog norejau pasisakyti + 20 point'u
2006-08-31, 16:54
1. CM Punk vs Jeff Hardy - tiesiog 2 man labai patinkantys wrestleriai, siaip sugalvojau sita matcha kaip svajoniu jau seniau, bet nedrisau prikelti topico, o dabar kai `MalioK` tai padare, galvoju ir parasysiu. Siam matchui truksta tik to, jog sie wrestleriai yra skirtinguose branduose,Suprantama, jog tai niekad nebus PPV main eventas, bet upper midcarderiu feudas su geru build'u iseitu. Zinoma, Punk'as cia turetu buti heelas ir tempti tiek feuda, tiek matcha.
2. Rob Van Dam vs AJ Styles - Ladder Match. RVD yra ladder matchu meistras, o AJ, as tikiu, kad su RVD turetu gera chemistry tarpusavy. Tai taip pat turetu buti upper midcarderiu matchas, o buildas siam matchui butu ne tiek svarbus, nes pats matchas turetu buti ispudingas ir jei duota laiko, manau tikrai galetu pasiekti **** riba. Sis matchas tikimybiu ivykti turi nemazai, nors abejoju ar AJ kada nors papuls i WWE, o kad RVD nebeeis i indy tai ir taip aisku
2006-08-31, 18:50
Fortaz, Aug 31 2006, 07:31 PM, pasakė:
2006-08-31, 19:00
`MalioK`, Aug 31 2006, 07:50 PM, pasakė:
viskas ajshq su tavim, pozhiuris sutampa, o butent shiu detaliu nepaminejaj - o jos pagrinde ir skiria juos. Be to, Bretas turi labaj gera 'working a body part' psixologija, kuria angle nezhiba (bent jau jos tiek kiek bretas nenaudoja nej 5tadaliu).
Guest_Hellboy_*
2006-09-17, 21:51
Homicide vs. Shawn Michaels - turetu butu ispudingas reginys, bet velgi, sansas lygus nuliui.
DX vs. Hardy Boyz - na, vienintelis realiai galintis ivykti dream match ^^
Guest_Raiden_*
2006-09-30, 22:56
2007-02-12, 21:57
Dabar paimsiu labai neiprasta sau vaidmeni ir, is dalies, atitruksiu nuo main-stream wrestlingo, kuris sudaro dominojancia dali mano medijos Tie kas yra PWT nariai tikriausiai zino, kad pries 1+ menesi ten buvo pradeta idomi "akcija". Kazkaip (kiek supratau, pagal forumo balsavima) buvo sudaryta ROH Top 100 matchu sarasas ir kiekviena diena i trackeri buvo imetama po viena kova, pradedant 100-aja. As, kadangi neesu didelis ROH fanas, nusprendziau pradeti siustis kovas pradedant kazkurtais ~40 ir tik su Bryan Danielson'u (nors, tiesa pasakius, atsisiunciau viena ir su Steve Corino), kuris yra pakrikstitas geriausiu wrestleriu siandieniniame pro-wrestlingo pasaulyje. Ir tai mane atveda prie tokio dream-matcho:
Bryan Danielson vs. Chris Benoit - nepradesiu vaidinti Indy eksperta (nes akivaizdu, kad toks nesu) ir nepradesiu giliai analizuoti Danielsono sugebejimu is keliu pamatytu matchu, bet turiu pasakyti, kad jis yra praktiskai jaunas Chris Benoit (nors jis tikriausiai geresnis uz Benoit'a siam momentui, atsizvelgiant i ta fakta, kad gera dali savo karjeros Benoitas dirba WCW ir WWE) + su labai panasiu moveset'u. Aisku cia ne sensacija betkuriam, kas seka ROH, bet mane tai labai suintrigavo - juk tai galetu buti fenomenalus matchas ir beveik 99% ***** matchas. Pvz. as matau kaip sio matcho situacijoje Bryan'as galetu, budamas jaunesnis, inesti daug impovizacijos, pastayti matcho greiti, o Benoit'as galetu nustebinti publika imesdamas netiketu old school elementu ir, budamas stipresnis/vyresnis, sustiffinti ir paivairinimui inesti daugiau brawlingo elementu. Zodziu, toks (nors ir neoriginalus) DM pas mane gime.
P.S. Matote posta virs manes? Visgi kazkam Dream Matchai issipildo
2007-02-13, 15:19
`MalioK`, Feb 12 2007, 09:57 PM, pasakė:
Dabar paimsiu labai neiprasta sau vaidmeni ir, is dalies, atitruksiu nuo main-stream wrestlingo, kuris sudaro dominojancia dali mano medijos Tie kas yra PWT nariai tikriausiai zino, kad pries 1+ menesi ten buvo pradeta idomi "akcija". Kazkaip (kiek supratau, pagal forumo balsavima) buvo sudaryta ROH Top 100 matchu sarasas ir kiekviena diena i trackeri buvo imetama po viena kova, pradedant 100-aja. As, kadangi neesu didelis ROH fanas, nusprendziau pradeti siustis kovas pradedant kazkurtais ~40 ir tik su Bryan Danielson'u (nors, tiesa pasakius, atsisiunciau viena ir su Steve Corino), kuris yra pakrikstitas geriausiu wrestleriu siandieniniame pro-wrestlingo pasaulyje. Ir tai mane atveda prie tokio dream-matcho:
Bryan Danielson vs. Chris Benoit - nepradesiu vaidinti Indy eksperta (nes akivaizdu, kad toks nesu) ir nepradesiu giliai analizuoti Danielsono sugebejimu is keliu pamatytu matchu, bet turiu pasakyti, kad jis yra praktiskai jaunas Chris Benoit (nors jis tikriausiai geresnis uz Benoit'a siam momentui, atsizvelgiant i ta fakta, kad gera dali savo karjeros Benoitas dirba WCW ir WWE) + su labai panasiu moveset'u. Aisku cia ne sensacija betkuriam, kas seka ROH, bet mane tai labai suintrigavo - juk tai galetu buti fenomenalus matchas ir beveik 99% ***** matchas. Pvz. as matau kaip sio matcho situacijoje Bryan'as galetu, budamas jaunesnis, inesti daug impovizacijos, pastayti matcho greiti, o Benoit'as galetu nustebinti publika imesdamas netiketu old school elementu ir, budamas stipresnis/vyresnis, sustiffinti ir paivairinimui inesti daugiau brawlingo elementu. Zodziu, toks (nors ir neoriginalus) DM pas mane gime.
Na as nesu mates Benoito jauno, bet pagal dabarti sprendziant, tai Danielsonas turi daug daugiau charizmos uz Benoita. Bent jau i ROH top heelo role jis buvo puikiai isijautes ir ne tik matcho metu uzvesdvo publika, bet ir promo yra keleta tikrai geru suskeles.
Butinai atsisiusk Danielson vs KENTA, vs AJ Styles, vs Roderick Strong, vs Nigel McGuiness (ypac is Anarchy in the UK) kai imes i PWT.
2007-02-13, 16:17
Lix, Feb 13 2007, 03:19 PM, pasakė:
As lyginau ju in-ring stilius, nes charizmos atzvilgiu Chrisas aisku nusileidziau daug kam - bet istikruju tai neturetu labai rupeti, nes Banoit'as rado savo nisha ir, is dalies, paverte si savo trukuma savo pliusu - no BS, all work
2007-02-22, 22:11
Visu pirma as ziuriu tik mainstream'a taip,kad wrestleriai bus tik is TNA ir WWE,taip pat man svarbiausia,kad feud'as/match'as mane enterteinintu,taigi nebutinai turi buti ****1/2+ 30 mins matchai,kad as buciau patenkintas:
Visu pirma tikrai gan noreciau pamatyti Mr.Kennedy vs Y2J ,is pradziu galvojau gal vietoj Y2J butu labai idomu The Rock,bet tada pagalvojau,kad Rock tiesiog murderintu Kennedy per promos ir beto Y2j yra daugiau sansu kad grys,o tada galeciau pazet atgal ir pamatyt,kad kazkoks dalykas,kurio trockau ivyko.
Anyway,priezastys:na visu pirma abu gali gerai cuttint promos taigi siuo aspektu tikrai turetu,but idomu.Wrestling'as manau butu tikrai gan geras.Story abu moketu manau gerai pateikt.O pats mano norimas scenarijus yra tiesiog feud'as max 2 men ilgumo,kurio eigoje Y2J puttintu over Kennedy.
Toliau Samoa Joe vs Umaga na turbut juoksites is manes bo cia toks dalykas,kurio turbut labiausiai noretu nebent koks WWE mark'as.Bet vat mano isivaizduoja situacija:
Joe ateina i WWE,menesiuka pasquashin'a wrestler'ius,tada turi kelis trumpus feud'us su mid-carder'iais,kuriuos aisku laimi.Na ir aisku buna undefeated.Na o Umaga tuo metu tiesiog killina kitus wrestlerius ir dar galetu turet koki nors belt'a(IC,US ar ECW).Tada butu koks promo kur Joe uzsimintu kaip jis geriausias samoan wrestling'e ir net geresnis uz Rock,butu biski paerizinama del galimo feud'o,bet dar nieko.Praeina dar kelios savaites ir Joe pagaliau chalengina Umaga del to title.Tada per ateinanti PPV Joe po gan sunkios kovos ir su mazyciu(visdelto reikia palikt Umaga kaip stipru montrs'a) cheatinimu(Estrada padetu Umagai) Umaga laimi po kokiu 20 mins.Na o toliau ir viskas aisku (dar butu idealu jei iki kito PPV butu ilgiau nei menuo)-Joe susinervina,nes pralose savo pirma match'a del tittle,jo undefeated "statusas" sunaikintas ir pries ji laimeta sukciajant jis reikalajau dar vieno match'o.Na aisku per ta gera menesi(o gal dar vidury reiktu iteprt dar viena PPV ar SNME) rutuliojasi feud'as,laida pries PPV aisku Joe gauna must nuo Umagos del Estrados padejimo.Tada matchas padarodamas Last Man Standing ar No Holds Barred ar dar kazkas tokio,ir vat butent to match as ir noreciau,nes jau matem,kad Umaga galejo su Cena gera match'a tokiom salygom padaryt,o su Joe manau isvis butu zjbs+mano toks noras,kad Joe ateitu i WWE ir ten butu puttintas over pries didiziausias kompanijos monstra(siuo metu manau TNA ji netinkamai isnaudoja),na ir aisku toks simbolinis Samoan Submission Machine vs Samoan Bulldozer faktorius.Phew,kiek prirasiau .
Na ir dar-CM Punk vs Mr.Kennedy cia turbut galimiausias varianatas is situ triju na ir turbut mano norimiausias,nes po velniu Punk'as su Nitro padare net 6 mins. nesiekanti match'a idomu per ECW praejusi...
Noriu,todel kad vel abu wrestler'iai siek tiek panasus-abu gerai wrestlina,bet vienas siek tiek geriau,abu gerai cuttina promos,bet vienas mano nuomone siek tiek geriau ir abu up-and-coming stars.
Na,o del pacio dalyko:noreciau gan ilgo feud'o,kuris galetu prasidet,kad ir per WM MitB,jie turetu keleta match'u tarpusavy is pradziu,bet nieko didelio.Paskui kai jie butu jau beveik main event'e vel turetu feud'a,bet sykart rimtesni.Ir galiausiai uz kokiu metu,kai abu butu jau main event'e didziulis feud'as su kokiu su galbut gimmick arba bent siaip long kickass match'u,kuris vainikuotu visa dalyka.Manau butu ir promos tikrai idomus,ir story manau WWE sugebetu gera sukurt,ir is tikruju manau wrestling'as tikrai geras butu.
Nu tai tiek siam kartui.Zinau,kad kazkada bezedamas kazkuri show buvau pagalvojes,kad dar kazkox feud'as butu jega,bet jau pamirsau.
P.S.Cia ilgiausias mano post'as sitam forume kolkas .
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it
2007-02-22, 22:27
MarkaL, Feb 22 2007, 10:11 PM, pasakė:
Ir, mano nuomone, geriausias Ir istikruju tu pagavai gera minti, apie kuria nebuvau susimastes - Mr. Kennedy/Chris Jericho istikruju butu fenomenalus feudas, kur mic'as tiesiog tirptu siu dveju rankose, o matchas (su normaliu laiku) tikrai would deliver ***1/2-****+ intervale.
P.S. Nors tuiu pasakyti, kad CM Punk turi ne "siek tiek" geresnius in-ring sugebejimus, nei Kennedy, bet pajuntamai geresnius.
2007-02-22, 23:55
Lix, Feb 22 2007, 10:43 PM, pasakė:
Jej labaj susidomesit, paieshkosiu savo kolekcijoj, bet jau tik sekmadienio vakare, prasneshiu.
apie matcha:
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0