Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

ROH vs CZW

Temoje atsakymų: 23

Apklausa: ROH vs CZW (56 nariai(-ių) jau prabalsavo)

ROH ar CZW???

1. ROH (38 balsai(-ų) [67.86%])

Balso procentinis santykis: 67.86%

2. CZW (18 balsai(-ų) [32.14%])

Balso procentinis santykis: 32.14%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
na kuri lyga jums geresnė, įdomesnė? man asmeniskai geresneyra ROH

Šį pranešimą redagavo Paulius: 2008-05-03, 12:26

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As mates tik atskiras kovas.Sou niekada ir neamtciau.Nelabai man skyresi.Tai tikrai negaleciau pasakyti ,kuri geresne.na gal balsuoju uz Roh nes kartais czw nusidebiliuoja su savo hardcore.

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
ROH todel, kad ju macai yra labai geri.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Man pačiam taip pat ROH priimtiniau. ROH 6th anniversary show buvo tikrai geras ir įdomus. CZW mačiau tik atskirai matchų, bet iš jų galima susidaryti nuomonę. Matchų kokybė panaši, bet ROH populiaresnis ir bendrai atrodo profesionalesnis.
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ziuriu tik ROH, todel nuo vertinimu susilaikau, nes esu per daug saliskas.

Paulius

Geltonas diržas

• Nariai
0
kaip matau dauguma už ROH :?

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąPaulius, 2008-05-03, 15:39, pasakė:

kaip matau dauguma už ROH :?
Ne į temą

baik siukslinti forume.
Visi matom, kad dauguma uz Roh. Jej nori parasyt uz ka tu - rasyk, jej ne - nerasyk.
Si karta be ispejimo (wow, ar as siandien kantrus, or what? )

Nuotrauka
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
ROH mates esu truputi daugiau nei CZW, ir ROH paliko nebloga ispudi, taigi ash uzh ROH.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
CZW = Suicide... Balsuoju uz ROH

Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
CZW 4 life, man!!! ;]
Nuotrauka

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
ROH the best.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
na roh man labiau, esu mates kelis show, bet daugiau siunciausi ROH< man ten idomiau, vien del to kad is ten atejo danielsas, samoa joe, jimy rave ir t.t.

Nuotrauka

lich

The Instant Classic

• Nariai
0
ROH ... Chris Hero, Austin Aries, Nigel McGuiness ... unreal man tie wrestleriai :D o czw RYSKIAI per ziaurus mano wrestlingo skoniui... negaliu ziuret kaip pvz kazka prapowerbombina pro kruva light tubes nuoga nugara ir paskui per sukes tempia... arba tiesiog atvirai pasiema stiklo shuke ir pradeda rankas pjaustyt

Šį pranešimą redagavo lich: 2008-05-08, 20:00

hustlerlt

Baltas diržas

• Naujokai
0
Mano nuomone,ROH daro kokybiskesnius macus,taigi as uz ROH.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
CZW labiau praeina ;)

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Atlantaz

Geltonas diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąlich, 2008-05-08, 18:53, pasakė:

ROH ... Chris Hero, Austin Aries, Nigel McGuiness ... unreal man tie wrestleriai ;) o czw RYSKIAI per ziaurus mano wrestlingo skoniui... negaliu ziuret kaip pvz kazka prapowerbombina pro kruva light tubes nuoga nugara ir paskui per sukes tempia... arba tiesiog atvirai pasiema stiklo shuke ir pradeda rankas pjaustyt

Balsą atiduodu už ROH. Todėl, kad CZW man taip pat ryškiai perdaug brutalumo.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Savo balsa atiduodu ROH,nes CZW tik pora eventu esu mates todel apie sia lyga neturiu susidares nuomones
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
CZW wwe jau atsizejau geru dedziu :thumbdown:

emouTion

Ne tavo, ir nereikalas!

• nMo nariai
0
Man CZW.Nors kartais ir per daug Hardcore naudoja.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimą-=dark-gb=-, 2008-12-26, 18:49, pasakė:

Man CZW.Nors kartais ir per daug Hardcore naudoja.
Ne į temą
Nesupratau kaip galima naudoti Hardcore?

Seniau kai buvau jaunesnis (nepaslaptis - durnesnis) labiau mėgau pažiūrėti Ultra Violent CZW, bet šios priežastys privertė pakeisti nuomonę:

1.CZW yra tikrai per daug smurto ir per daug žiaurių epizodų. Jei sužinotų tėvai, kad tai žiūrėjau tikrai nepagirtų.

2.Tiesiog gaila žiūrėti kaip gadinamas jaunų žmonių gyvenimas. Jie taip atsiduoda dėl kelių tūkstančių dolerių,

3.PW ir tokie dalykai man pradeda įkyrėti - juk čia ne Jackass ar Dirty Sanchez.

4.ROH - aukštos kokybės mačai. Geras produktas.

5.Galbūt ROH ateis pora naujų talentų kurie ateityje taps tokio lygio žvaigždėmis kaip Samoa Joe, CM Punk, AJ Styles. Tikrai įdomu palyginti koks buvo wrestlingo lygis jaunystėje (ROH) ir koks bus po kelerių metų (galbūt WWE, TNA).

Šį pranešimą redagavo XxX Unbroken XxX: 2009-01-24, 22:14

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąXxX Unbroken XxX, 2009-01-24, 22:14, pasakė:

<...>Jie taip atsiduoda dėl kelių tūkstančių dolerių
Čia dar per gerai pasakei. Indy gyvenime, wrestler'iai kai kuriais atvejais daro blood-bath'us už paprastus 50 dolerių. "Kelis tūkstančius" uždirba nebent main event'eriai.

Citata

Tikrai įdomu palyginti koks buvo wrestlingo lygis jaunystėje (ROH) ir koks bus po kelerių metų (galbūt WWE, TNA).
Nelabai supratau, ką tu nori lygint. Priklausomai nuo to, ką tu laikai "ROH jaunyste". Ar pirmieji metai, kai jie darydavo šou krepšinio salėse ir vos laikydavosi rinkoje, ar blizgančius Joe-Punk laikus, pakėlusius ROH į rimtą rinką, ar metus dar po to. O WWE ir TNA, nemanau, ar laukia kažkokie pokyčiai matchų atžvilgiu. WWE ir toliau laikysis savo paskutinių metų tempo, o TNA, jei nepasikeis booking team, ir toliau dalins įsikišimų nevengiančius, kartais per metus nustebinančius, matchus.
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Svarbu nepamirst, kad kalbame skirtingais lygmenimis.
Paziurekite 2005 metu Hardy matchus - jis atrode blogiau nei tada, kai kovojo Indie pre-wwe laikotarpyje. Moveset lygmenyje! Tik cia.
Esme, kad perejus i WWE, moveset mazeja, bet gereja istorijos ringe pasakojimas.
R-Truth, pvz, susilaukia priekaistu is road-agentu butent del sios indie-like savybes.

Edit:
http://answers.yahoo.com/question/index?qi...19025620AA2AQNe cia galite paziureti atsakyma.
Tuo paciu prisiminiau, kad tame tarpe, kaip BoogeyMan buvo atleistas is WWE, ir kovojo Indie, jis prasydavo berods 700-800$ uz pasirodyma. Nenuostabu, kad WWE ji susigrazino - tokie pinigai tokiam prastam wrestleriui Indie yra gan dideli:)

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBottom, 2009-01-24, 22:46, pasakė:

Nelabai supratau, ką tu nori lygint. Priklausomai nuo to, ką tu laikai "ROH jaunyste". Ar pirmieji metai, kai jie darydavo šou krepšinio salėse ir vos laikydavosi rinkoje, ar blizgančius Joe-Punk laikus, pakėlusius ROH į rimtą rinką, ar metus dar po to. O WWE ir TNA, nemanau, ar laukia kažkokie pokyčiai matchų atžvilgiu. WWE ir toliau laikysis savo paskutinių metų tempo, o TNA, jei nepasikeis booking team, ir toliau dalins įsikišimų nevengiančius, kartais per metus nustebinančius, matchus.

Blogai suformulavau sakini. Paaiskinsiu pavyzdziu ka turejau omenyje. Tarkim ziurejau ROH. Ten wrestlino Punk. Po to Punk perejo i WWE ir pradejo wrestlint kitokiu stiliumi. Ir as megstu palyginimui taip paziureti wrestlerio ankstyvosios karjeros macus ir velyvesnes.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
ROH, ROH ir dar kartą ROH.

ROH - vos ne kiekieną week show gauname ***+ matchą. Nei WWE nei TNA savaitiniai show nebūna tokie kokybiški wrestlingo prasme, kaip ROH. O man wrestlingas yra svarbiau nei entertaiment, todėl man ROH stovi labai aukštoi vietoi. Aš mieliau antradienį parsipumpuočiau pasižiūrėt ROH nei RAW :D

CZW - šūdas (IMO). Nemėgstu viso to kas ten vyksta. Sadomazochistinis wrestlingas. Aš mėgstu grąžų wrestlingą, su grąžiais spotais. Ką matau CZW ? Ogi kūnų pjaustymą. Man nėra įdomu tai stebėti.

ROH >>> CZW (IMO).

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0